Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja blagam o odpppppppppppppppp

jestem w ciazy-boli mnie brzuch i jajniki jak przy okresie

Polecane posty

co jest? bo wlasnie zrobilam test i mam II krechy czy to normalne ze boli brzuch jak przy okresie

ojej dziekuje! meza nie ma w domu, na razie nikt nie wiem ale jestem szczesliwa!!!! a jak dlugo bedzie to trwalo.....? mam za 2 h usg dopochwowe-mam nadzieje ze potwierdzi te II krechy

bedzie bolalo raz na jakis czas.. czasem bedzie to uciazliwe, upierdliwe wrecz... ale zalezy od kobiety.. Boli po prostu sama macica bo sie powieksza od rosnacego dzidziusia...i bola wiezadla jakie ja podtrzymuja.. Ale to nic.. poczekaj.. jak cie zacznie bolec kosc ogonowa.. to dopiero raj... chodzisz po domu w pol zgieta :D a boli jak diabli :D Do tego nieraz piersi..glowa.. istny raj na ziemi.. Mezowi powiedz... zeby sie nie wystraszyl jak wrzasniesz na niego gdy zle kubek polozy na stole ;)

no niezle:D mi sie okres spoznia juz przeszlo tydzien,zachcianki mam (raz slodkie raz slone) piersi mnie bola i tak jakos dziwnie sie czuje:P mozliwe ze zapowiada sie na dzidzie?hę?;)

Gość kurczak1
Winogronka-to może byc to:-)ja mialam na samym początku zachcianki na kiszone ogórki,byłam już w ciąży ale wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam.Trzymam kciuki!!!!! "ja błagam o odpooooooo"napisz po USG czy juz można Ci gratulowac dzidzi.....

Gość robokopa
nop może byc , może , a może być wręcz przeciwnie ludzie róbcie sobie testy , co my wam tu pomożemy?

o kurka!! kurczak:D chyba jutro test sobie kupie:D raz okresu nie mialam przez 3 miechy,ale to wszystko przez odchudzanie(wazylam 43 kg) potem przytylam do 48-50kg i wszystko w normie bylo:)(normalnie okres mialam) W sobote jadlam na przemian marcepan ze slonymi czipsami :classic_cool: Jestem nalogowa palaczka,ale od jakiegos tygodnia nie chce mi sie wogole palic:classic_cool:A moge wiedziec jakie inne objawy mialas?:)

Gość robokopa
ja mam ochotę na kiszone ogórki ,a w ciąży nie byłam i nie jestem

Gość kurczak1
ja nie paliłam ale jak mąż palił to mnie naciągało ale odrzuciło mnie zupelnie od kawy a jak robiłam mężowi sałatkę grecka z serem feta to myślałam,że zwymiotuje choc przed ciążą bardzo go lubiłam.Wogóle jogurty i żółty ser mi śmierdziały.potem to przeszło.....:-)

Gość ja blagam o odppppppppppppppp
jestem w 3 tygodniu ciazy. Dziewczyny -nie wiem od czego zaczac, od jakich badan, jakich witamin.....

Gratuluję Ci 🌼 :) Bardzo Ci zazdroszczę ... Ja też miałam wielką nadzieję że jestem w ciąży kiedy spóźnił mi się okres ... ale niestety :( ... Tak mi źle :( :( :(

nie nie martw sie,wszystko sie ulozy.musisz miec duzo wiary i pewnosc ,ze jestes na to gotowa.ja mialam duzo 'problemow z plodnoscia' ale tez nie chcialam zajsc wtedy w ciaze. A teraz tez nie mialo byc tak rozowo,a jednak jest!Jestem na to przygotowana, chodz wiadomosc byla dla mnie milym zaskoczeniem

Właśnie czuję się gotowa na macierzyństwo ... mimo mojego młodego wieku (mam 20 lat). Nawet mój narzeczony jest już zdecydowany na dzidziusia i cały czas namawia mnie :) On ma 23 lata. Wirzę że niebawem uda nam się :) ... Dziękuję 👄

Nie rozumiem. Satarałaś się o dzidzię i jeszcze nie robiłaś badań i nic nie brałaś? No ja rozumiem - wpadka.. ale jesli się człek stara to dba o siebie przed ciążą - tak mi się do tej pory wydawało... Ja się przygotowuję do zajścia w ciążę za pół roku a już obleciałam wszystkie fora jakie znalazłam i poczytałam trochę...Bierzesz kwas foliowy? Wykonywałaś badania na obecność toksoplazmozy? Lekarz nie zapisał ci żadnych preparatów witaminowych?

biore kwas foliowy od wrzesnia 2005 miesiac temu zrobilam podstawowe badania,ale na taksoplazmoze skierowania nie dostalam. Poniewasz dzis bylam na usg-jutro ide do ginekologa ,aby mnie 'oswiecil' co dalej mam robic. Moze wy doradzicie cos jeszcze?Dziekuje za kazda wskazowke!

Gość dianemka
A boli też tak jakoś pod żebrami i od strony pleców i przy pachwianch? Bo mam tez 2 kreski i boli brzuch cały....

gratuluje kolezanko- mnie tez boli-chodz nie caly czas Odkad cieszcze soe moim szczesciem -brzuch mnie boli strange?

Gość gość
niewiem czy jeste w ciazy a boli mnie brzuch jak nosze obcisle spodnie