Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 tolatka

30paro latki starające się o dzidzie

Polecane posty

Pafnucy , pamiętam jak ja Was przetrzymałam z testem :-)))) Ty mściwa małpko:-))))😘

pafnucy, mi możesz odmówić, ale chyba nie zrobisz tego kikunii!!!!!

pafnucy, wiesz ze kobiety w ciazy nie moga sie stresowac? maszeruj po test, dopinguje cie caly czas, specjalnie dla ciebie dodtakowe fluidki ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ no aja bylam na usg dzis, dowiedzialam sie ze to 5, 6 tydz, teraz jest pewnosc bo usg bylo, liczyl od zapłodnienia a nie tak jak ja od daty pierwszego dnia ostatniej @, malutekie mało widoczne, ale ejst, widziałam sama, dzis mnie troche brzuszek boli, w sumie to nawqet od wczoraj, kikunia przepisał mi pretanal, tobie tez?

Nie chcaca , ja biore duphaston , zelazo i Feminatal. mam lekką anemię , aDuphaston dlatego ze przed zajsiem miałam nieegularne okresy, vitaminki tak dla zdrowia. Duphaston juz kończe powiedział ze do 20 lipca mam tylko brać.

:) Jadę jutro!! Już prawie jestem wyszykowana :) Na wszelki wypadek gdybym jutro nie zdążyła gdzieś się dorwac do kompa to życzę wam udanego wypoczynku, owocnych staranek i w ogóle wszystkiego dobrego! Pafnucy będę trzymała kciuki!!! Ciumam was mocno!! Pa

solaris wypoczywaj , wygrzej się za wszystkie czasy, owocnych staranek , dorzucam fluidki do plecaka:-)) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

solarisku, cudownie ze jedziesz wypoczac, nabierz duzo sieł na straanka, i nie zapomnij o bagazu podręcznym , czyli fluidkach ode mnie ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ napisz jescze kiedy wracasz, zebysmy mogly wyczekiwac cie z manulelem, chlebem i sola

kikunia dzieki za info o tableteczkach, ja boje sie chemii jesc jak jest fasolka,jestem ostrozna wiec jeszcze nawet nie wykupilam tabletek, ide dalej lezec bo cos dzis nie za dobrze jednak sie czujemy

Ledwo nas znalazłam. Coś smutno się u nas ostatnio zrobiło, nie wiem dlaczego nie chcecie pisać. Jak wszyscy zaczną zagladać tylko po to, żeby poczytać, to nasz topik umrze śmiercią naturalną. Każda z Was jest wyjątkowa i niepowtarzalna, każda z Was może tą wyjątkowość tutaj wnieść. Coraz więcej osób zawiesza starania, ale przecież życie toczy się dalej, wrócimy do naszych starań. Piszcie, Dziewczyny, proszę Was. Przesyłam Wam kwiaty. 🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼🌼 🌼 I jeszcze buziaki. 😘😘😘😘😘 Ja wiem, że jest czas urlopowy, ale sporo z nas jeszcze nie wyjechało. Czekam na wieści od Jodełki, może Castopea ma już termin hsg. pafnucy chce nas wykończyć nerwowo, a atena to już chyba o nas zapomniała. julk_a, jaka pogoda u Ciebie? Agatje, ciesze się, że Ci troszkę lepiej. pluszka, jak się czujesz po lekach? Pozdrowienia dla majki74, kikunii, nelli, chcącej bardzo - naszych mamuś.

genewciu- jesteś kochana❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️🌼 wyobraz sobie ze ja tu dzis zagladam co jakis czas, np. co 2 godz i tez mi smutno ze taka cisza, dobrze ze szefowa stoi na posterunku polubilam was bardzo i szkoda by bylo gdybyscie calkiem przestaly pisac, szefofa ma rachje, do kaliwtury przystąp!!!!

czesc Dziewczynki! Solaris miłego przyjemnego wypoczynku;-) Zagldam tu żadko ale bardzo lubie poczytac co u Was słychać i jeszcze milej jak ktos o mnie pamięta;-) Chcaca odpoczywaj jak najwiecej i dbaj o siebie!!!! Majeczko, Kikuniu i Nellu wy również;-) ja póki co czuje sie dobrze , aż sie dziwie, tyle co przy bromku jest wypisanych srodków ubocznych to az dziwne ze mi nic nie jest, nawet troche sie tym martwie, moze mam za małą dawkę 🌼🌼🌼 dla wszystkich

solaris udanego wypoczynku, dużo słoneczka tak że wygrzejesz się za wszystkie czasy;) wypoczywaj i nie myśl o niczym:) pafnucy nie trzymaj nas w niepewności, do poniedziałku jeszcze daleko;) u mnie pogoda bez zmian, gorąco, zero deszczu, nic a nic. W mieście widać tego efekty, zamiast trawy, mamy siano na trawnikach. Niedawno zjechałam do domu, po pracy spotkałam się z koleżanką a po powrocie do domu, przebrałam się i na działkę podlać moje biedne roślinki i trawę;) życzę dobrej nocki i do jutra jutro z rana kłucie bleee

Witajcie o poranku🖐️ Myślałam, że poranek przyniesie troszkę chłodu, ale dalej jest strasznie gorąco:O Mój urlop coraz bardziej sie oddala i nie wiem kiedy w ogóle go będę miała. Biedna juleczka, będzie dzisiaj masakrowana przez jakąś strzykawę. Oby wynik był dobry. Trzymajcie się, dobrego dnia🌼

napoprawienie porannego humorku wielkie garści fluidkow ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ mam nadzieje ze dzis juz w koncu ta moja sukienka bedzie gotowa , bo pojde w koncu w jeansach na włąsny slub, ale awangarda

Dzień dobry!!! :) Musiałam jeszcze chociaż zajrzeć na chwilę.. A tu taka miła niespodzianka!! Jesteście naprawdę kochane, że pamiętacie i bardzo dziękuję za fluidki i w ogóle! ❤️ Napakowałam całą wielką kieszeń zamiast adidasów :D Dziękuję wam bardzo!

Teraz siedze piję poranną druga kawę i robię kolejny przegląd fatałaszków do wzięcia. Pogoda sie nieco zmieniła i że tak powiem znowu jestem w kropce.. I tak pakuję, rozmyślam się wypakowuję, jak się robi za ciasno po dołożeniu kolejnego ciudszka, to znowu rozmyślam co wyjąć.. ech!

Jeszcze do tego źle spało mi sie wnocy... w prawdzie znacznie się ochłodziło tutaj, ale ja już mam reise fieber.. tłukło mi się po głowie tyle dziwnych rzeczy i pytań, że ze spania nici.. Zresztą to chyba widać, bo godzinie od jakiej buszuje...

O matko, ale Ci zazdroszczę tego urlopu. Ja mam wścieklicowy nastrój przed @, strasznie wścieklicowy:O

Julko bardzo ci dziękuję za linka do pogody zwłaszcza za tego twojapogoda :) Ta stronka jest strasznie fajna i godna polecenia. Jest tam prognoza na 16 dni i w ogóle tyle ciekawych rzeczy i wiadomości i zdjęć. Juleczko wielki całus!! 👄 dziewczyny jeśli potrzebujecie sobie sprawdzić dłuższą pogodę to polecam!

A ja w tym cyklu nie zaczęłam pić tych ziółek..przez ten wyjazd.. Najgorsze jest to, że cała kuchnia już nimi przesiąkła...] Oj głupiutka byłam, że kupiłam je z takim wyprzedzeniem, głupiutka... Teraz się złoszczę, ale co mam zrobić..? cierp ciało.. Zdecydowałam też że nie będę brałą żadnych tabsów. Przede wszystkim też nie będzie gluco bo ten działa na mnie przeczyszczająco i jakoś ani w drodze ani na plaży sobie tego nie wyobrażam.. tak więc kolejna kicha na najbliższy cykl. Zresztą ja to juz tylko nad laparo musze porozmyślać. najchętniej tez pogadać z kimś kto już był albo tez się szykuje.... ale to za jakiś czas.

Dzien dobry Faktycznie pustki tu zrobiły się bardzo. Może po wakacjach się poprawi? Ja mam pomysł, że może powinnyśmy zmienić tytuł naszegi topiku na \"30latki nie starajace sie od dzidzie\", bo jak sie popatrzy w tabelkę to takie można wyciągnąć wnioski. Ja też powoli zbliżam się do momentu \"starania zawieszone\", nie wyrabiam psychicznie. Może taka zmiana podziała jakoś uspokajająco i wszystkie powskakujemy na dół tabelki? To tylko taka myśl. Lecę do żelazka. Miłego dnia kobietki i dzieciątka!

Gość pafnycy100
ho hop, nie chce was trzymac w stresie sama sie boje wyczytalam, ze 50% ciąż roni się w drugim tygodniu, więc wniosek nasuwa sie sam kikunia a w jakich dawkach bierzesz duphaston?

Hej hej u nas przed chwilą spadł taki deszcz i tak grzmotnęło , ze przestały działać telefony w firmie. Wcale mnie to jakoś nie martwi :-))))) Wczoraj powiedziałam szefom , ucieszyli se pogratulowali :-)) Mam już za soba stres z tym związany. Pafnucy ja biorę Duphaston 2 razy dziennie po 1 tabletce. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ciekawa jestem jakie buty zabrala solaris?, ale ze nad morze jedzie to moze chodzic na boso pafnucy, ty juz nic nie czytaj, wczoraj moj gino powiedzial ze powinni mi na czas ciazy neta odłaczyc, bo zaczelam si dopytywac czy to aby nie pozamaciczna i takie tam, ale nauczyciel zawsze madrzejszy od lekarza, hehhe dzwonilam do salonu slubnego w koncu sa kwaituszki, lece popoludniu na przymiarke, u nas leje , w koncu chlodniej

Oj jak ja bym sobie pochodziła na bosaka po piasku na plaży:-((((( No Solarisek wypocznie na bank:-)) Chcąca , ja pamiętam swoja nerwówe przed ślubem . Sukienke też szyłam , jak mnie w niej zobaczyła mama , to łzy jej w oczach stanęły :-))) Ach piękny to był dzień :-)) W tym roku miną dwa lata , dokładnie 28 sierpnia Dzisiaj rano dzwoniłam do swojej koleżanki , ktora ma termin na jutro . Powiedziała ze chyba coś zaczyna się dziać:-))

oj, za nim u mnie zacznie sie cos dziac, heheh a jeszcze co do wesell, to piszesz kikunia ze to byl piekny dzien, ja sie boje go bardzo mam stresa ogromniastego, i w ogole długo by o tym gadac ale nie bede was zanudzac

chcąca stres uszcza w momencie jak wkraczasz do koscioła, przynajmniej u mnie tak było. A potem wszystko dzieje się jak w amoku:-)) Dopiero na filmie i na zdjęciach zaczynasz sobie przypominac roózne sytuacje:-))