Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

już wiem...dla tego że mieszkacie razem...to wasze życie jest wspolne i takie 3 spowiedzi nie mają sensu. Poplątanie z pomieszaniem My osobiście też jesteśmy po ślubie cywilnym (eh wydało się)

ewa a po co braliscie cywilny i kiedy jak ty taka młodziutka jesteś? (oczywiście jeśli to nie tajemnica)

Ewa popieram!!!! Ja z Misiem w tamtym roku też myśleliśmy o cywilu, ale obrączki są bardzo drogie, te co wybraliśmy i tak tylko z rozsądku bierzemy konkordatowy teraz :O jeśli nie to to już bym była panią G. i też z MIŁOŚCI!!!!!

oj to ty strasznie mloda bylas, ale fajnie:) 🌻 dla ciebie ale dlaczego nie wzieliscie konkordatowego??

ewa - no to Ty napewno tylko 1 spowiedź.:) no nas tez długo nie było stać a przedewszystkim moich rodziców i zwlekaliśmy ze slubem, a teraz obydwa:) dostała Twoje zdjęcia - fajna jesteś i sie nie dziwie ze twój luby szybko chciał cie miec dla siebie, bał sie ze ktos go uprzedzi:P

ewa a co na to wasi rodzice? nie było ich na ślubie? Ile lat ma twój mąż? Wyślij nam jakieś fotki z cywilnego

eh...były przejścia nie z tej ziemi...a najbardziej narzekała teściowa...teraz też sobie nieodpuszcza...że powinniśmy wziąść cichy Kościelny bo to wstyd i takie tam...eh ci ludezie starej daty...powiedzcie jaka różnica gdy ktoś bieże ślub Kościelny po cywilnym, a między takimi co i tak mieszkaja razem jak małżeństwa...???

ewa nie przejmuj się, moja przyszła teściowa też za karygodne uważa wszystko, w czym mam jakikolwiek udział. A czy wasi rodzice wiedzieli o ślubie wcześniej, czy dowiedzieli się po?? Ja już się żegnam dziewczyny Zajrzę później Papa

Zabulina No to co Holly gdzie jesteście 😭😭😭 Ewa jakbym tak wzięła ślub cywilny po cichu (a przypószczam że tak było) to mama urwałaby mi łeb :P a pretensje by były do końca świata, no może przesadziłam a na pewno do dnia ślubu kościelnego. A teraz jakie są Wasze kontakty???

\"Nie oceniaj to nie będziesz oceniany\" nie będę Cie krytykować bo sama bym sobie tego nie życzyła, ale...... mowa jest srebrem milczenie złotem i niech tak pozostanie.......

ewuś nic się nie nasłuchasz- miłość nie wybiera:) Ja podziwiam ludzi, którzy potrafią spojrzeć na życie w sposób inny niż wszyscy, którzy nie ograniczają się wiekiem, kolorem skóry, płcią. To jest piękne A teraz buźka dla was dziewczęta i uciekam naprawdę.

kontakty z teściową takie same jak i na początku...a nawet i gorsze, bo Krzyś jako jedyny z jej synów wcale jej nie słucha, i niby ja go buntuje (a jego bratowe mi zazdroszczą...bo ze swoimi maja tragedie...bo co powie mama to święte)

A przeprasz że zapytam Twój małżonek jest wdowcem, rozwodnikiem (po cywilu) czy kawalerem??? Jak poznaliście się??? Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj.