Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Może na początek napiszę kilka słów o sobie:) Mam na imię Justyna, mam 23 lata, pochodzę z Bydgoszczy, a mieszkam w Londynie z moim Narzeczonym, Mateuszem-Brytyjczykiem😍 Studiuję angielski i pracuję w restauracji-tymczasowo;) Planujemy z moim Matim pobrać się 02.08.2008...wiem, że to jeszcze długo, długo..ale lubię o tym mówić/pisać....no, to tyle narazie:)

Justine, zasada jest taka, że Ty pierwsza rozsyłasz nam wszystkim swoje zdjęcia, my odsyłamy swoje... :D no i witaj w klubie :) Opowiesz nam o sobie i co już masz załatwione, co do załatwienia... a co nasze dopytasz albo doczytasz.. bo już troche nasmarowałyśmy :D

justine - pewnie ze cie przygarniemy juz powsatje nasza kafetkowa stronka z naszymi buzkami wic bedzie okazja zobaczyc ale jak chcesz to mozemy ci powysylac zdjecia mx - ja tez z maca i kfc nie korzystam czesciej niz raz na 3,4 mies ale szkoda by mi bylo - bo juz nigdy bo dieta moje najwieksze przestepstwo - pizza - nie dost ze lubie to jeszcze zcsto jest to u nas w domu obiad sos bo ja za pono czest wracam zeby cos gotowac wiem ze musze zaczac gotowac dzien do przodu ale jakos nie moge sie zmusic wtedy moglabym jest w pracy obiad zamiast o 21 czy o 22 bo to stad moje problemy m.in of course bo sklonnosci do tycia mam od dziecka wiec rusalka nigdy nie zostane

justine - masz bardzo podobna sytuacje do mojej - bo ja nawet ten sam rocznik jestem a maile masz pod nickami tzn w opisie jak na nie klikniesz ile lat ma twoj angol? moj jest ode mnie sporo starszy - ma 31

No, kochana, to do Waszego ślubu... my będziemy juz dzieci bawiły, obiadki mężowskie gotowały i skarpetki namiętnie cerowały (żartem trochę ;). Czeka Ciebie najpiękniejszy okres w życiu młodej kobiety - narzeczeństwo... planowanie ślubu... pięknie pięknie :D Agatko.... podziękowania na ręce Twe i przyszłego Męża składam :D , już oglądałam, fajnie to wyszło 🌻🌻🌻🌻🌻

Marcy, no... ja to czasem rusałkę udawałam... nago w jeziorku skoro świt.. ale wędkarze się bali i uciekali krzycząc \"precz siło nieczysta\" choć byłam wykąpana ;) Marcy, jak ja gotuję obiad, to na kilka razy porcyjkę i rozkładam do worków do mrożenia i zamrażam. W taki sposób nie gotuję codziennie, a jak mam dostać gości to nawyjmuję z zamrażarki i odgrzewam - domowe, własnoręczne i pyszne. Wszystko mrożę, nawet nie użyte białka, czy zupę cebulową (nie polecam mrożenia zup w których są kartofelki.. blehhh).

mx -to jest jakis sposob ja zamrazam zarcie ktore dostaje od mamy typu mielone i pierogi itp a potem mam na sytuacje awaryjne

Justi, fajna z Was parka, ale masz przystojniaka... :D no no, juz CIę widzę w sukni ślubnej... Wysyłam swoje i mojego Miśka ...

🖐️ Musiałam doczytać do końca;) mx to na razie wersja robocza, ale juz podalam Dziewczyny stronka już jest, jeśli ktoś nie dostał ode mnie maila z adresem i hasłem, to znaczy, że go na stronce nie ma. Jeśli chce być, to proszę o maila albo info na forum. Mieszkania nie kupiliśmy, bo jakiś dziwny pan dał za nie duuuuużżżooo więcej niż było warte. Także szukamy dalej, ale jeszcze mamy czas, więc się nie matwię. A dzisiaj mamy poradnię. zabuś GRATULUJE marcy 🌻🌻kwiat] za to, że o mnie pamiętasz:) A poza tym zastanów się dobrze, czy chcesz się wykończysz, bo jak ciebie zabraknie, to ja u ciebie będę mieszkać z Markiem;)

agatka - juz ogladam stronke hurrrrrrrrrrra tylko w 1 linku katki jest zdjecie ewy - da sie to przrzucic? zaraz zobacze reszte to napisze wiecej a co do zup z zimniakimi - cos z nimi nie tak przy zamrazaniu - z ciekawosci pytam bo zup nie gotuje - lubie ale m ich jesc nie chce wiec dla mnie samej sie nie oplaca gotowac

Ja nawet pietruszkę mrożę, by nie zwiędła.. a taka mrożona, fajna du zupek czy sosu... Ostatnio kupuję w lidlu bułki niedopieczone w paczkach i na śniadanko w niedzielę gorące bułeczki z piekarnika.. mmmmm mniamniusie :D To samo, kiedy sa goście... tylko gorące pieczywko i tak domem pachnie :D

justina - zdjecia fajne - widac ze matt jest w tobie oblednie zakochany po tym jak na ciebbie patrzy na tym zdjeciu z big benem wyslij zdjecia do agatki - ona je wrzuci na strone i bedziesz mogla nas tez poogladac agatko czy justine tez moze dostac haslo?

Zdecydowanie jestem biurwą i kurą domową... hehe

marcy ja wiem o tym zdjęciu ale niestety stronkę robi mój zakręcony narzeczony sam, więc takie błędy będą się zdarzać. Już to naprawia

Justine widze cię:) Bardzo fajnie razem wyglądacie Już wysłałam swe oblicze

nie szkodzi z beldami - twoj narzeczony jest anioslem wcielonym ze mu sie w ogole chcialo ta strone robic

Justine Ja studiuję na 3 roku Technologię Chemiczną specjalność Technologia Organiczna na Politechnice Szczecińskiej

justine - dostalam, nie wiem tylko czy jest sens ci wyslylac zdjecia bo wklasnie agatka uruchamia strone -0 zalozenie bylo takie ze na str beda wszystkie nasze zdjecia zeby nie trzeba bylo wysylac wszystkiego za kazdym razem jak sie ktos dolacza - dlatego - prosba do agatki - wyslij please justine link i haslo

wlasnie teraz patrze ze jednego mojego posta nie wyslalo - do justine bardzo ladnie razem wygladacie widac ze cie matt koch jak szalony bo takim wzrokiem patrzy na ciebie na tym zdjeciu po big ben ze az ciarki przechodza zdjecia zaraz wysle agatka - doslalam ci zdjecia mojej sali - dziewczynki jak chcecie to wam wysle ja pracuje jako tlumacz, studuije stosunki miedzynarodowe (integracje europ jako specjalizacje) a oprocz tego jeszcze ucze angola