Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Zabu jak coś będziesz wiedział to pisz :D Pozdrowienia dla Kini :D 😘 Również trzymam kciuki za dziewczyny!!!! Dominika życzę dużo sił!!!!!

Obawiam się, że No to co \"zaskoczyła\" zanim mój mail do Niej dotarł ;) więc chyba nie zdążyła zapisać sobie numeru.... Ale z drugiej strony - dla nas to trochę więcej czekania, owszem, ale dobrze, że już \"zaskoczyła\", bo przecież już bardzo chciała;) No to co - dziś siedziałam bez ruchu 4 h na egzaminie (w komisji), więc Cię należycie obmodliłam - Gabi też;) 👄 🌼

POBUDKA!!!!! ;) Widzę, że topik zamarł delikatnie gdy man zabrakło No to co ;) 🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻 ---> dla mamusi i córusi :D bo na pewno już po wszystkim

Ach nie wyszło no to jeszcze raz ;) 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻 ---> dla mamusi i córusi :D

słuchajcie, wiadomość (prawie) z ostatniej chwili :) no to co urodziła :) wczoraj o 22.20 gabrysia zdecydowała się przyjść na świat :) ma 54 cm i waży 3550, poród trwał tylko 3 godziny i obyło się bez znieczulenia :) no to co, GRATULUJE 🌼 🌼 🌼 🌼

aha, no to co przyslala smsa o 15.40, ale nie miałam wcześniej dostępu do neta żeby powiedzieć wam :)

Do mnie również No to co napisała tą wspaniałą wiadomość :D że wczoraj o 20.20 Gabrysia przyszła na świat 🌻 🌻 🌻

NO TO CO Super sie spisałaś !!! GRATULACJE DLA PREZESOWEJ I JEJ CÓRECZKI 🌻 👄 🌻 🌻 👄 🌻 🌻 👄 🌻 🌻 👄 🌻 🌻 👄 🌻 🌻 👄 🌻 Buziaki i powodzenia dla Was !!!!

faktycznie kasiaku, o 20.20, rozpędziłam się :) to chyba z wrażenia :) małe sprostowanie: no to co urodziła o 20.20 :)

3 godziny u pierworódki??? No to jakiś rekord!! :D:D:D:D:D:D:D:D (tak wygląda szczęśliwa zabulina) :) 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 Kasiak, SMSnij mi prosze numer no to co, żebym mogła jej pogratulować:)))) mój mail szedł za długo;)

no to co--- GRATULUJE!!!!!! zycze szczescia i szybkiego powrotu do domku z malenka Gabi.

Brawo dla MATKI ZALOżYCIELKI . GRATULUJE NO TO CO caluski dla Ciebie i buziaczki dla malutkiej GABI Pozdrawiam was wszystkie cieplusko

Dziewczyny bardzo przepraszam, że dopiero teraz piszę ale wczoraj była u Nas straszna burza i nie włączałam komputera :O Mam nadzieję, że Maniusia wysłała Wam meila z numerem tel No to co, ale na wszelki wypadek wyślę go Wam :) Oj tak 3h u pierworódki to rekord, choć moja szwagierka rodziła pierwsze dziecko półtora godziny :D JEJU ale bym chciała też mieć takie szczęście :D Maniusia czuję się świetnie :D aż sama się dziwię, że ostatnio aż tak dobrze się czuje. Dokładnie jak na samym początku ciąży :D mówią że trzeci trymestr jest najcięższy, ale ja to chyba odbiegam od normy :P praktycznie zero mdłości i wymiotów na początku, a teraz i samopoczucie mam świetne i energii mam bardzo dużo. Robert się śmieje, że kumuluje już energie na poród :D mam tylko nadzieję, że nie będzie aż tak ciężki skoro przypływ energii mam na dwa miesiące przed porodem :D Wracając do wczorajszego dnia, w życiu nie widziałam takiej burzy jak właśnie wczoraj :O błyskawice na pół nieba i ulewa (to mało powiedziane oberwanie chmury) w momencie ulice zmieniły się w rzeki, a przez ścianę lejącej się wody nie było nic widać. Szczęscie, że nie mieszkamy w dole bo nie wiem jakby się skończyło. Pozdrawiam Was wszystkie ciepkutko :D 🌻 I jeszcze raz GRATULACJE DLA DOMINIKI i oczywiście GABI :D!!!!!!!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻

kasiaczku, nie wysłałam numeru, myślałam że Ty już puściłaś :) wspaniale że świetnie się czujesz i dobrze ciąże znosisz :) tylko co Ty robisz o 5.30 rano na kafe???? mi o 6 jest ciężko zwlec się z lóżka :)

Kasiu, dzieki za numer :) Jej, ale Ty ranny ptaszek jesteś!!! :D To tylko tak w ciązy wczesniej sie budzisz czy w ogole :P Ja nie moge sie zwlec o wpoł do ósmej :O :O Dramat normalny z tym wstawaniem moim ... Ps. nie wiecie moze kiedy No to co opuszcza szpital??

No to co nie pisała kiedy wychodzi. Napisała jedynie, że jak wyjdzie to się odezwie :D Co do wstawania :D to zależy od dnia. Czasem o 5 jestem wyspana, a czasem o 10 nie mogę oczu otworzyć :D mąż wstając dziś rano do pracy obudził mnie i już zasnąć nie mogłam.

Holly, i tak miałaś szczęście - ja dostałam SMSa o 05:49 :D Kasiak - dzięki wielkie:D Idę do zdjęć, a jutro znowu ślub.. to się chybanigdy nie skończy;) całusy!

No to świetnie, że No to co już urodziła a czas porodu to naprawdę istny rekord ;) Oj też bym tak chciała. co do pogody to jka zwykle tu nawet nie grzmiało tak sobie popadało tyle tylko, że baaaaaaaaaaaardzo wiało przez co spać nie mogłam :o Tak więc dzisiejszy dzień mam wykreślony z życiorysu bo ja naprawdę nie wiem jak mogłam dziś funkcjonować ;) A tak jeszcze wstawię co nieco o sobie (bo muszę się wyżalić) ja chyba odczuwam wkutki powiększania się macicy bo wszystko mnie ciągnie jak diabli i już nie wspomną o bolącym krzyżu. Mamie wspomniałam tylko raz, że mnie wszystko boli na to usłyszałam byle do lipca i to prawda bo jak już wspomniałam 3 lipca idę na L4 bo stanie w tych upałach jest dla mnie niemal nie do zniesienia ;) Ale wierzcie planowe odejście jest gorsze od nieplanowego ja po prostu nie mogę się doczekać kiedy zacznę się byczyć a każydy dzień jest strasznie długi. No to na tyle ;) :p No to co jeszcze raz grotuluję i szybko do nas wracaj z fotką oczywiście Gabi ;) Ciekawe do kogo bardziej podobna ;) :D POZDRAWIAM

Aguu to byle do lipca :D jak nawięcej odpoczywaj!!!! 🌻 Ja już za tydzień idę na wizytę :D ale mi ten czas leci. Już kolejny miesiąc za mną.

Cześć Dziewczyny mam nadzieje że się bardzo na mnie nie pogniewaliście. Długo mnie tu nie było ale miałam pomieszanie z poplataniem. Kilka razy zmieniłam miejsce pracy i to chyba jeszcze nie koniec bo jak tak dalej pójdzie to zmienie jeszcze raz. Na dniach musze roznieść swoje CV jak mój mąż naprawi drukarkę. Zdjęć wam narazie nie wysyłałam bo tak naprawde ich nie miałam mam swoje co rodzina robiła pod kościołem i na to koniec. Mieliśmy robić zdjęcia w innym terminie i do dnia dzisiejszego nie zrobiliśmy więc teraz jak mam naprawiony komputer to próbuje coś wycisnąć z tych co już mam więc jak zakończe obrubke to prześle. Widze że ten topik nam się rozrośnie ale o malęństwa wszystkim mamusiom gratuluje tym co już urodziły i tym co urodzą. a guu bardzo ci dziękuje że do mnie napisałaś bo nie wiem czy bym weszła ponownie na te forum bo po tak długiej przerwie to wstyt. Dziękuje że pozdrowiłas dziewczyny odemnie. Jeszcze raz bardzo przepraszam i gorąco pozdrawiam. No to co wielkie gratulacje byle byście były zdrowe i szybko wróciły do domu!!

No to co 🌻 Gabi jest śliczna, małe słoneczko!!!! :D Taka malutka, drobniutka 😭 super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! 🌻

Widzę, że nikt nie pisze tutaj rano ba z tego, co się już zorientowałam to większość jest w dwó-paku jak to ktoś mi napisał.

HEJ KOCHANIUTKIE KASIULKU CZY TY MOZE WIDZIALAS MALE SZCZESCIE NO TO CO A MOZE MASZ ZDJECIA..?