Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Gość ami27
a 041 tez jest ciekawa...ale nie wiem czy chciałabym w niej byc:)

Ami sukienki wszystkie bardzo ładne, ale najładniejsza moim zdaniem ta 060 :) Agatka jesteś?????? 🌻

Chyba jestem sama :( Jutro od samego rana będę na forum do zobaczonka dziewuszki :):):):D:D:):D:):D:D:D:) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Witam was ponownie drogie Panie a w sumie jeszcze panny:) Jednak zdecydowałam sie jechac samochodem tym bardziej,że mój teściunio ma superanckiego jeepa. Mam jeszcze problem z obrączkami, duzo wczesniej trzeba je zamawiac? A i jak to jest z zapowiedziami??? Trzeba dac na zapowiedzi w swojej parafii czy tej w ktorej bierzemy slub?????

Gość ami27
---kasiak nie jestes sama!!qrcze musze tu zaglądac.. podaje linka z podziekowaniami dla mamusi i tatusia X2:) w kazdym razie jestem very ciekawa co WY planujecie..http://www.filmart.pl/podziekowania.htm czekam..

ami->rzeczywiscie ta suknie 060 najładniejsza:) co do podziekowanto bardzo wzruszajaco i PIEKNEwedług mnie wszystko w tym tekscie jest zawarte.My raczej nie bedziemy robic podziekowan,:(jak juz pisałam mojego MIska tata nie zyje,a moi rodzice nie sa razem:( W zupełnosci nie wiem co mam zrobic,zazdroszcze WAm,ze bedziecie miały podziekowania,ja sama nie wiem co mogłabym w naszej sytuacji wymyslic:(

Ami Emilka Arona Jeśli chodzi o podziękowania to my będziemy dziękować na sali pomimo tego, że mój tato nie żyje. Mama mnie sama wychowała i chcę jej podziękować za to wszystko. Tekst podziękowania mamy taki : Zebraliśmy sie tutaj wszyscy żeby świętować nasze zaślubiny (zawarcie związku małżeńskiego). Dziękujemy wszystkim za przybycie, za życzenia i wspólną zabawę... W tym momencie chcielibyśmy złożyć szczególne podziękowania naszym Rodzicom... Z głębi serca dziękujemy Wam - kochani Rodzice, za wszystkie dni, które wspólnie przeżyliśmy. Jesteśmy wdzięczni za każdą pogodną chwilę, za uśmiech, miłość, dobrą radę... W ciągu tych wszystkich lat, wychowując nas - z dnia na dzień, staliście się naszymi najlepszymi przyjaciółmi, na których zawsze można polegać, którzy zawsze służą pomocą i wsparciem. Pragniemy Wam również podziękować za pomoc w przygotowaniach do naszego ślubu oraz zabawy weselnej. To dzięki Wam dzisiejszego wieczoru mogliśmy się tutaj wszyscy spotkać... Emilka na zapowiedzi są w obu parafiach. Tzn w Twojej i Twojego lubego, kasę też dajecie do obu.

ami Agatka prosiła, żebyś zarezerwowała nicka bo się w oczy rzucasz:P Ja będę rzucała bukietem, bo welonu ani podwiązki nie mam w planach mieć. Tak jak nic starego, niebieskiego ani pozyczonego. A buty będę miała z odkrytymi palcami i piętą:P Tylko sukienki mojemu kochaniu nie pokażę:D

Cześć Kasiak:) biżuterię kupowałam już dawno, więc od dawna mam ją w domu:D

Agatka Albo podziękowanie będzie takie: Z tego miejsca pragniemy podziękować naszym Rodzicom (z tego miejsca pragniemy przekazać pełne miłości podziękowania naszym Rodzicom..)... Dzękujemy za trud wychowania, za miłość i uśmiech, za pogodne dni pełne radości i szczęścia, za to, że mogliśmy liczyć na Waszą pomoc i wsparcie w każdej chwili naszego życia.. Pragniemy Wam również podziękować za pomoc w przygotowaniach do naszego ślubu oraz zabawy weselnej. To dzięki Wam dzisiejszego wieczoru mogliśmy się tutaj wszyscy spotkać...

kasiu masz racje,nalezy podziekowac rodzicom,nawet jezeli tylko mamom,nalezy im sie!!!! Ten pierwsz tekst bardziej mi sie podobał,ale drugi jst też ładny

Kasiak, a nie lepiej wymyślić coś od siebie? Te teksty są moim zdaniem takie do recytowania, nie ma w nich was, w sumie mogą być od kogokolwiek. Mi się wydaje, że rodzicom należy podziękować bardziej od siebie, żeby wiedzieli, że to płynie z serca.

Agatka pomyślę nad tym aby samej coś wymyśleć. Chciałabym aby to było takie ładne jak te podane, ale nie mam pojęcia czy mi się uda. Szczerze to jeszcze nie usiadłam i nie pomyślałam, ale na pewno jak się przyłoże to słowa polecą same ;) to jest moja alternatywa jakby co.... Przerażona jestem, że ten czas tak szybko ucieka za tydzień święta i już pierwszych gości idziemy zapraszać, dokładnie moją przyjaciółkę z narzeczonym. Studiuje on w Krakowie i bardzo żadko jest w domu, a tak przy okazji Świąt będą razem to prawie zaprosimy ich. Wiem, że to trochę wcześnie, ale i tak musielibyśmy ich kiedyś zaprosić. Teraz czy później nie ma różnicy. Zapraszanie gości zaczynamy od maja, chciałabym aby na miesiąc przed już wszyscy goście były zaproszeni, a ten miesiąc chcemy przeznaczyć na potwierdzenia przybycia. Do tych od których nie będę miała potwierdzenia będę dzwonić. Robek mówi, że to bardzo nie kulturalne, ale moim zdaniem nie kulturalne jest nie powiadomienie o przybyciu. Na poczętku września mam kucharce podać ostateczną liczbę gości, na ile ma się szykować.

kasiulek!!no weslug mnie hmm sukienka ładna ALE..... no własnie jakbym nie wiedzaila ze to Panna MLoda to bym wcale nie powiedziała,ze to Panna Mloda jakos tak mi nie pasi,no ale to moje zdanie hehheh .Ja uwazam ,ze Ona tutaj raczej chciała zrobic wielkie wrazenie!!no ale sukienka ładna

No właśnie od razu sobie przypomniałam rozmowę naszych dziewczyn czy będą zakładać okulary do ślubu czy soczewki. Nie wiem czy mogę doradzić, nie chcę aby dziewczęta poczuły się dotknięte, ale chyba jakbym nosiła okulary włożyłabym soczewki 🌻

Kasiak okulary niezbyt oasują, ale jak ktoś ma jedne akurat takie, to nie można wymagać, aby na jeden wieczór specjalnie kupował nowe. A sukienka fajna, ale tylko na cywilny, absolutnie się nie nadaje do kościoła

Arona czy TY wysyłałaś zdjęcia do dziewczyn? Jeśli tak to mogę też o nie prosić? :)

ja tez bym zalozyła soczewki,tak mysle,chociaz moj Misiek ma okulary i na pewno w nich bedzie,no ale facet to inaczej wyglada

hehh no wlasnie ajk juz wczesniej pisalam to my nie mamy aparatu cyfr,ele kuzyn ma u nas byc w tym tyg i przywiezie plytke za zdjeciami to wtedy na pewno wrzucimy na kompa i WAM poprzesyłam!!!

Kasiak ja mam okulary prawie niewidoczne, więc nie sądzę, aby przeszkadzały (widziałaś na zdjęciach), na dodatek antyodblaskowe, więc nawet do zdjęć nie przeszkadzają. Ale takich czarnych oprawek bym nie założyła, już bym wolała bez iść i nic nie widzieć:D Żartuję:D Ale do zdjęć mogła ściągnąć.

heheh jak TY Kasiu uczysz sie wSOSnowcu to niewykluczone,ze moze gdzies na ulicy sie spotkałysmy !!kto wie

No to niewykluczone :) uczę się na WSZiM. Mieszkasz gdzieś w pobliżu?

Własnie mnie tez sie wydaje,ze ta dziewczyna to chciała byc piekna na siłe z tymo okularami,jakies takie dziwne niby fajne,ale takie szpanerskie,a do zdjez rzeczywiscie mogla zdjac ,masz racje Agatko

heheh no ja mieszkam na ZAgorzu ,wiem gdzie ta uczelnia jest!!chodzisz pewnie na zakupu na Modrzejowska itp.ulice??wiesz gdzie jest pomnik Kiepury??co za pytanie pewnie,ze wiesz

No wiem gdzie jest ten pomnik :) na Modrzejowskiej byłam nieraz :) ostatnio szukałam gorsetów bieliźnianych, ale zrezygnowałam z zakupu jak babeczka powiedziała, że gorset z przeceny kosztuje 150 zł a noemalnie 220 zł :O Widziałam też super kiece prawie na drugi dzień, ale była sobota po południu i sklep był już zamknięty i nie wiem ile kosztowała.

Arona tak na Kilińskiego :) koło dworca pkp. Fajnie z tym jest że nie muszę się spieszyć aby dojść do szkoły, problem mam jedynie wtedy kiedy zajęcia mamy na Kościelnej w szkole biznesu lub na Jagiellońskiej tam koło Sosnowca Południowego w tamtych okolicach zgwałcili tą panienkę.

hehhe tak sobie pomyślałam,ze jakbys była przejazdem sosnowcu w dniu mojego ślubu mogłabys przyjsc:P:P:Pdo Koscioła to dopiero byłby numer!!!!!! a potem powklejałoby sie zdjecia i taka mała galeria forumowiczek :):):)