Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Dziewczyny, pocieszylyscie mnie. Moj Misiek nalezy do ladnego, malego kosciolka. Moze \"przeniesiemy sie\" do niego. Jak myslicie, czy o tej porze moga byc jeszcze wolne terminy? Przypomne, ze mamy slub w sierpniu.

dziewczyny zdjecia dotarly, jesttescie super... holly, pamietm, jak pislayscie o bolerku, rzezcywiscie potzrebne ci bedzie jkaies mniej strojne, moze pomyslisz o szalu, ja mam taki do swojej sukienki, dziewczyny, musze konczyc, odezwe sie jutro o 8, bo dzis o 14 mam zebranie w firmie i musze sie troszke przygotowwac,a w domu nie mam internetu

Wi najlepiej idz jeszcze dziś, jeżeli masz okazję. Myśmy tak zwekali, że godziny w mojej parafi (ładniejsza) były zaklepane. A byliśmy w lutym??? Chyba tak w lutym. Tak więc na Twoim miejscu bym już nie zwlekała i jeżeli jest ładny muszisz brać pod uwagę, że większość ludzi też tak myśli i mogą Ci zająć Twoją godzinkę :D 🌻

wiecie co, teraz jeszcze raz obejrzalam butki agatki i holly, bo dokladnie nie pamietalam jak wygladaja, i... wczoraj mierzylam je :D ale postanowilam jeszcze poszukać, jak nie znajdę to zobaczymy czy nie kupię. ale numer z tymi butami :D

Hej dziewczynki! Mam sekundę przerwy, wiec pędzę do Was:) Kasiak!!!! Jak miło Cię czytać:D Notka w sprawie butów - dziewczynki, a czy pomyślałyście o tym, że na butki można wydać nawet troszkę więcej, jeżeli.... ich przydatnośc nie zakończy się na samym ślubie? Ja wyszukałam sobie butki ecru Ryłki za bodaj 200 zł, ale zapłaciłam bez żalu, bo są one klasyczne, bez żadnych ozdób, z porządnego materiału - skórki, są bardzo wygodne, i od ślubu używałam ich już wiele razy! Pasują pięknie do letnich, jasnych sukienek etc. Wiecie, to, że pisze na danej półce w obuwniczym \"kolekcja ślubna\" nie powinno nam zamykać oczu na alternatywne rozwiązania:)

Wi -wydaje mi sie, ze powinnas ruszyć z kopyta, jak chcesz, aby zarezerwować termin na sierpien Diabelku - fotki doszły - sliczna sukienka, Ty zresztą tez :)) Maniusia - kup sobie takie butki - a co tam sie bedziemy przejmować :D :D :D :D

Sprobuje pojsc dzis albo jutro. Zobaczymy, co da sie zrobic.

poszły fotki do \"nowych\" i do kasiaka, bo chyba ślubnych nie dostała:) Dzięki diabełku, możesz jeszcze podesłać nam później więcej fotek \"samej siebie\" :)

Zabulina tak tak masz rację zdjęć ślubnych nie dostałam :D bardzo chętnie obejrzę ;) Wi działaj kobitko działaj!!!! Trzymam kciuki!!!!

no ja jeszcze poszukam butków takich żeby je można bylo później ubrać. patrzalam za takimi bez pięty, albo z palcami i z piętą, bez środka. ale jak nic nie znajde... ;) wi, dziewczyny mają racje, śmigaj do kościółka i zaklepuj termin ;)

a - przepraszam, jest:) Jakoś mi się źle popatrzyło, że chyba nie podałaś - wybacz :)

Zabulina zdjęcia piękne 🌻🌻 wiesz co przypominasz mi rusałkę :D to komplement. Nie wiem czemu, może dlatego bo jesteś taka malutka i taka śliczna :D ;) bardzo ładne. To zdjęcie \"gorzko gorzko\" bardzo romantyczne hmmmmm rozmażyłam się (upsss chyba byka strzeliłam) :P

te zdjęcia to skany, wiec jakość jest jaka jest - najlepiej obejrzeć na Outlooku, a jeżeli na innej przeglądarce, to trzeba dopilnować, żeby było 100% rozmiaru (zmniejszyć), bo niektóre przeglądarki są tak poustawiane, że powiększają obraz na cały ekran, a z tymi zdjęciami to nie przejdzie:)

witam diabełaka mozesz mi tez wysłac zdjęcia marcelinabiela@yahoo.com kasiak - nareszcze wrocilas, hurrrra

Kasiak, to nawet nie było \"gorzko\", tylko ojciec nas przyłapał;) Ja bym bardzo chciała przypominać rusałkę, ale w realu to marzenie ściętej głowy - pamiętaj, że posyłam Wam najlepsze zdjcia, na których sama siebie nie przypominam;) A malutka?? Wypraszam sobie - w dowodzie mam \"wzrost - średni\" :D Tak, wiem, jestem mała - mam 160 cm, a Michał prawei 190 - i on jeszcze jest taki szczuplutki... na starość będziemy wyglądać jak Flip i Flap:)

Hej Marcy:) jak Cię zobaczyłam, to zaraz mi przyszło do głowy, żeby przepłukać gardło - hehe:) Więc pewnie pójdę to zrobić;) w mojej podświadomości zostałaś moim Strażnikiem :D

Marcy jak to miło czytać 😘😘😘 Zabulina powiem Ci szczerze, że kiedyś bardzo chciałam być taka malutka, wszystkie moje znajome, no przesadziłam prawie wszystkie są małe tak około 160-165 a ja 167 :( ale teraz dziękuję że mam 160+7;) może dla tych długich nóg ;) no jestem skromna niesłychanie.....:P

Dziewczynki, jak tak spojrzałam, to na tym zdjęciu, na którym tańczymy pierwszy taniec (jestem jeszcze w narzutce) widać, jak wszyscy z tyłu sie z nas nabijają:D Walc wyszedł nam tak pokracznie, że moja osobista mama poryczała sie ze śmiechu, co na szczęście uwieczniono na zdjęciu, wic mogę jej teraz bez przeszkód czynić wyrzuty;)

widzisz, Kasiak, a ja muszę skracać wszystkie spodnie, a ciuchów w dobrym na mnie rozmiarze prawie nie mogę dostać:) Ale ja bym chciała mieć dłuuugie nogi!!!! Zazdroszczę mojemu mężykowi tych jego zgrabnych patyków:D depilacja co prawda byłaby kłopotliwa i bolesna, ale poza tym mogłabym sie z nim zamienić :D

zabulina - ja skladam reklamacje 0 nie chce byc strazniekiem tylko aniosem strozem wypraszam sobie takie traktowanie, a co!

Zabulina, wygladacie razem cudownie. Ale masz meza przystojniaka!

marcy - to było w dobrym znaczeniu, ANIOŁKU mój:D wi - dziękuje pięknie - wiem, wiem, męża mam extra :D ;) wiele biedak musiał przejść, żeby iśc do ślubu w długich włosach - ja go bardzo o to prosiłam, sam dla siebie dawno by je ściął :) No i ten jego garnitur też wzbudzał kontrowersje wśród starszych cioć - ale my tak sobie to wymarzyliśmy, a i facetowi lepiej w taki upał w jasnym:)

dziewczynki, na chwilę znowu sie wymykam - teraz musze sobie odświeżyć trochę teorie systemowe... ech. No i Michał skończył retuszować licealistów (już zapomniałam, ile człowiek może mieć pryszczy:) ) więc zajmę się ich kolorkami:) Jakoś większos woli sepię od zdjeć kolorowych.

Gość sabcia85
czesc dziewczyny czy moge się do Was przył ączyc? Prawdę mówiąc wesele mam "dopiero" 4.8.2007 roku ale śledzę Wasze rozmowy codziennie . Muszę powiedzieć,że są bardzo interesujące:) Pozdrawiam

wi, a ja nie mam Twoich zdjęć!!! Ani narzeczonej!!! Ani Natalii!!! Ani Ewki!!! Nieładnie!!! :)

Sabcia witaj witaj pewnie że możwsz się przyłączyć!!!!! Napisz kiedy co planujecie zamówić??? Jaka suknia, jaki bukiet???? Jaka fryzura???? :D