Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joannaamelia

linia uśmiechu na paznokciach??

Polecane posty

witam mam pytanko odnosnie \"liniii usmiechu\" na paznokciach przy malowaniu freanch manicure jak i czym jest ja zrobic najlepiej zakupilam zestaw do robienia paznokci(tipsow) w domu troche sie tym param, maluje, zdobie ale chodzi mi o to ze paznokcie robione przez stylistki maja taki rowny łuk i to mie dziwi mi nigdy taki recznie nie wychodzi nawet jak probuje robic go pedzelkami do malowania artystycznego wiem ze isnieje przyrzad, ktory zakonczony jest dwoma kulkami metalowymi jedna jest mniejsza i jedna wieksza problem w tym ze nie wiem jak go uzyc czy te kulki moczy sie w zelu czy jak?? prosze jezeli ktos wie o co chodzi to prosze o rade bede bardzoo wdzieczna

To kwestia wprawy, złociutka. Musisz potrenować. Mnie to zajęło parę miesięcy, a i teraz zdarza mi się spieprzyć linię uśmiechu.

wlasnie lakierami nie mam problemu gorzej tym zelem chce wyprobowac ten przyrzad ale nie wiem jak moze ty wiesz pysiatko?

Gość Rosasita
ja po prostu odrecznie maluje linie usmiechu nierówności czy niedoskonałosci wyrównuje zmywaczem do paznokci w pisaku, jak nie mam to patyczkiem do uszu nasaczonym zmywaczem, ale trzeba miec wpraqwe cierpliwosc i bedzie oki

Gość oszołomka
a o co chodzi z tym żelem? Wiem ze u kosmetyczki tipsy robi sie żelem ale mozna tez wlasnorecznie??jak tak to gdzie mozna kupic ten żel? i jaki polecacie lakier do francuskiego? ja maluje zwykłym ale kiedy nakładam górna warstwe (lekko rózową) to ta koncowka biała robi sie taka jakby pożółkła. :-(

Gość Rosasita
sama zelem nie zrobisz sobie pazurek chyba ze jestes stylistka paznokci i masz wszystkie przyrzady lampe itd....ja lubie lakiery z inglota lub bell do francuskiego

Gość joannamelia
ja robie sama sobie zelami mam zestaw i tez dorabiam sobie w akademiku i mam jeden problem u mnie tipsy sie trzymaja bardzo dobrze nawet za dobrze a u innych dziewczyn nie chca mialam dziweczyne której palcami moglam sciagnąć tipsy nie wiem czemu podejrzewam ze to zalezy od płytki paznokcia ale czasem mysle ze to tez wina kleju lub firmy z jakiej sa paznokcie a swoja droga jakie wy polecacie firmy? aha jesli chodzi o linie usmiechu to juz iwem ze najlepsza jest na szablonie lub tipsy french ale w to sie jeszcze nie bawie wyzsza szkloła jazdy moze jak sie bardziej wprawie.... piszcie swoje spostrzerzenia....