Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Gość single od 2 tyg.
brrrr bylam, wyszłam, wymarzłam, przemarzłam i tyle;/ zero singli, wszyscy pozajmowani, parami chodzą :( hehehe no ale nic to jutro też jest dzień destination ale Ci dobrze z tymi górami, może kogoś fajnego w autobusie poznasz ;p

Gość single od 2 tyg.
i jeszcze nadodatek nie umiem buziek robić :( buuuuuuuuuuu :)

Ja posiedze sobie na necie, w tv sa nawet jakies fajne filmiki dzisiaj ale jakos nie chce mi sie ogladac

single od 2 tyg. -->takiej buzki chbya nie ma bo mi tez nie wychodzila:-/;-/ Ale fajnie ze nie musze jutro wstawac jak co poniedzialek przed 6ta lol ale dolujacej muzyki slucham buuuuuu

No gdzie te single na dworze chyba wszystkich mroz przeraza. Seti-> to posluchaj czegos radosnego. :-)

bialy---->wlasnie nie amm ochoty teraz na cos radosnego, jak to zawsze wieczorkiem , Wlasnie gdzie oni sa:D

Takie dolowanie tylko poteguje samotnosc, ale swoja droga tez mam czasem ochote posluchac czegos takiego.

teraz wlaczylam sobie cos nutralnego, alternatywnego A pozniej \"jesienna deprecha\' :D zespol kury posmiac sie mozna z tego

Bialy widzialam ich teledysk na interii :), to takie kinder punki z nich heh Ja slucham roznosci , tego co jest na czasie, to co jest w radiu takie hity i starych tez slucham , jesli chodzi o rodzaj muzyki to tez sa to rozne gatunki:)

Gość destination
ja juz zamykam pomalu komputerek na dzisiaj ;) bede tesknic za wami przez te pare dni :) trzymajcie sie cieplutko ;) ps. i wylazic mi z tych domow wg.przykazania detonation ;) pozdrawiam papa

papa destinasion. Seti ja slucham glownie rocka oraz bluesa i tez bywam czesto na koncertach, ale teraz za zimno zeby chodzic i koncertow mniej.

destination -------->baw sie dobrze, polamania nog:)!!!!!!!!

bialy-----> moje koncerty ograniczaja do do co rocznych festynow:(, nie mam z kim chodzic nawet jak sa jakies tam u mnie w piotrkowie w jednym pubie to moje dziewczyny nie sluchaja takiej muzyki, wiec musze sie nacieszyc winampem:D

Ehh tez bym chcial w gory jechac na pare dni a nie pracowac caly czas. Baw sie dobrze detonation

Sama idz w koncu moze poznasz tam jakiegos milego faceta ktory jest sam :-) Ja tez jezdze sam.

To chcesz w nocy na te koncerty chodzic ;-) Poza tym zawsze mozesz isc na taki kameralny gdzie jest mniej osob i atmosfera milsza :-)

bo te w pubie to zaczynaja sie zawsze o 19tnastej :( Ale blisko mnie jest taki jeden pub i musze wyciagnac tam dziewczyny , one tylko siedza i wogole nie chca nigdzie wychodzic jak pijemy piwo to zawsze z mojej inicjatywy, musze je troche rozruszac Ale troche sie im nie dziwie bo dwie maja chlopakow:-/ no ale jedna nie , shit jak pech to na calej lini:D

U mnie wychodza tylko w tym pubie wiekszosc to faceci jakies 20% dziewczyn w tym wszystkie zajete. Musze zmienic lokal na to wyglada. :-) Wiesz seti nie kazdy pije tak jak my ;-)

Skoro takie sa twoje statystyki z tym pubami to jakby w tym u mnie tez byly takie proporcje plci to ja mam wieksze prawdopodobienstwo lol No a niektorzy to pija jeszcze wiecej

bialy oczywiscie ja mam ja ciagle w planach nie wiem jak dziewczyny na to zareaguja , czy tylko byly chetne bo wypily sobie po lampeczce winka :D Wlasnie napisalam maila do kolezanki z pytaniem o date ale moja poczta na onecie cos mi szwankuje:( i jakis blad wogole mam Siedze sobie na czacie:D

Gość Rów Mariański
Nie chcę, nie lubię.. mam DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :(:(:(:(:(:( Nie lubie tłoku i gwaru..Więc już chyba zostanę sama do końca swych dni...

Seti to milego czatowania. Row Marianski-> nie zalamuj sie chyba gdzies wychodzisz nie koniecznie gdzie jest tlok i gwar, ale lufe mozna wszedzie strzelic ;-) w jakies milej knajpce mysle. Ja tez mam poczte na onecie, ale zadko z niej korzystam.

Row marianski---------> :))))))))))), a gdzie mieszkasz?????? bialy ja tak tylko tam lukam bo czatowanie troche mi sie znudzilo, jak jzu wchodze tam to tylko na moj staly pokoj--->londyn na interii , nawet z paroma osobami sie spotkalam :)

Gość na marginesie
biały - i jak usmiechały się jakies w kościele, myslicie że i tam się da kogos poznać?:P

Spotkalas sie i co nie wyszlo z tego nic? Ja malo czatuje chociaz mozna spotkac ciekwawych ludzi na necie ;-) Jednak zawsze mam pecha do odleglosci.