Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Gość destination
moj znak to bedzie :) i spojrzenie! hmm a jak to nie pomoze to sobie chyba na czole napisze S a faceta myslisz ze latwiej poznac czy wolny???????

Gość ja sem sama.
biały kruku--> z tym poznawaniem, czy dziewczyna sama... ryzyko jest zawsze, ale jak jakoś nie zagadasz, to się nie dowiesz. Parę tygodni temu bylam z koleżanką w pubie: ona ma faceta, ja wolna. Spokalam znajomych, potańczyłam, ona też, potem zagadał ją miły koleś: i tez potańczyli, pogadali, ale nic poza tym, a w rozmowie wyszło, że ma kogoś. I bez urazy, bo ani on sie nie dostawiał, ani ona mu niczego nie sugerowała,a w rozmowie powiedziala, że kogoś ma... proste, co?

Gość ja sem sama.
chocaiż na końcu chłopak zapytał sie jej grzecznie, czy na kawę by sie nie umówila... Pytajcie, pytajcie, to jedyna droga do poznania prawdy... chyba, że ktoś kłamie;) a tego czasami nie da sie wychwycić.

Faceci generalnie czesciej klamia czy sa wolni czy maja kogos ;-) Wiem to po kolegach ktorzy maja dziewczyny czy zony. No tak najwazniejsza jest rozmowa, ale najpierw tzreba ja jakos zaczac. Infantylnie to brzmi np. \"przepraszam czy mogla by mi pani doradzic jaka paste kupic do zebow \" ;-)

juz mam dosc sprzatania , jeszcze tylko łazienka i koniec:-)) jakie plany na dzis??? bialy ...widze ze koledzy o Tobie nie zapominaja:) chyba juz lepsze pojscie z nimi na piwo niz siedzenie w domu .

No dokladnie Lotka, ale dzis powiedzialem ze nie pije :-) Za duzo kasy udalem w sklepie. Ide cos zjesc nakupowalem tych gier z tego jedna mi nie dziala :( TY za to pobawisz sie Lotka na panienskim.

Gość ja sem sama..
Biłay Kruku, kłamią... chociaż ja miałam szczęście, na innym polu za to popis dawali. Jak zacząć? Ciężko mi powiedzieć, bo to cholernie indywidualne. Ostatnio poznałam kolesia, był z moimi znajomymi, zaczęliśmy tańczyć, potem zapytał się co robię i czy często tu bywam i tak sie potoczyło... ważne nie udawać i nie zgrywać kogoś, kim się nie jest. Powodzenia.

I jak dzionek mija ? widze , ze topick dynamicznie sie rozwija ale poczytam pozniej , ide ogldac film na tvp1 \"suknia slubna\":D Do poznej, jesli ktos tu bedzie czuwal wogole:D

Jade na ta pizze, a potem pewnie jakis alkohol zalicze :-) Mam nadzieje ze jeszcze ktos tu bedzie czuwac.

a ja juz prawie wyszykowana na to panienskie. wyjazd 19.45 :-)) teraz siedze i sie nudze

Lotka-------->zabierz mnie ze soba:DBaw sie dobrze kochana!!!!!

Baw sie Lotka napisz jutro jak bylo :-) Ja tez juz wychodze dobranoc i milej nocy chyba ze sciagne w nocy to napisze co ;-)

bialy mam nadzieje , ze udal Ci sie wypadzik:) Jak ja ostatnio, we wtorek bylam z dziewczynami na pizzy to oczywiscie nikt mnie a ni nas nie podrywal:D. Bylo malo osob bo to srodek tygodnia, siedzialo sobie dwoch facetow i wcinalo tez pizze ale zaraz sie zmyli:P. To zdaj rano relacje , jak jzu wsaniesz i kaca wyleczysz, jak bylo:)

Wlasnie wrocilem i troche wypilem, ale naturalnie na pizzy dziewczyn jak na lekarstwo tz byly ale z chlopakami. A w tej knajpie co pijemy to oprocz dwoch znanych kolezanek co maja facetow i wypily z nami do towarzystwa reszta to w 80% faceci a pozostale 20% zajetych. Tyle z moich relacji reszte singelkow wzglednie/ samych/ dla tych ktorzy nie lubia nalecialosci anglosaskich prosze o zdanie relacji z sobotnich wypraw ;-)

Dzien dobry :) Bialy ladnie to tak pozno wracac:D No wlasnie zdajcie relacje!!!!! Ale sie wyspalam i pije sobie pyszna kawke eh wpadne tu pozniej

Gość Nikt ważny czyli ja zapomniana
Witajcie.....dzis niedziela........teraz pije sobie kawe, jem ciasto i szperam po necie.Wczoraj bylam w knajpie na piwie z kumpela.-fajnie bylo -to zawsze jakias zmiana w dniu codziennymAle oczywiscie albo zajeci, albo pary albo...no wlasnie.No nic..a Wy jak?Pozdrawiam z zimowego Krakowa

Nikt ważny czyli ja zapomniana czesc:), no ale zawsze to cos lol

Gość single od 2 tyg.
hej;) witam wszystkich, nie ma nikogo???? wszyscy pewnie porozbiegali sie po centrach, lidlach itp. hihihihi a mi sie nie chce:( bo pomimo ze slonko za oknem to ziiiimno strasznie

Gość ufff
a ja zaraz do nauki:/ a wczoraj bylam z kumplem z liceum na drinku:P swietnie bylo!!! no to milej nd wszystkim pozdrawiam i moze warto wyjsc dzis z domku jesli ktos tylko ma czas pomimo tego, ze jest zimno:)

Witam witam w ten piekny poranek...ups chyba juz popołudnie:-)) włąsnie sobie zjadłam rosół a za chwile drugie danie:P Jak tam single po wczoraj? ktos cos lub kogoś poderwał? biały_kruk ... dlaczego Cie głowa boli?? heheheheheheheh ufff ...z kumplem powiadasz:P

Lotka -> ja tez zjadlem juz obiadek rosolek i indyka na drugie ;-) Uff-> To chyba cos powazniejszego niz tylko driniol :-) A mnie glowa boli bo bylo za duzo chyba heheh, ale dzisiaj niedziela wiec bede grzeczny :-)

Gość ufff
tylko drinol:P hihihi kumpel z mojej paczki:) ja tez juz po rosolku:) i teraz sobie robie przerwe od nauki:P a jutro ide na lyzwy z kolezanka, postanowilam, ze w tym roku naucze sie jezdzic:P trzymajcie sie

Lotka jak panienskie?? ;-) Udalo sie, mocno popilyscie hehe i czy byl ten tancerz za 50 zl ;-) Ja dzis do kosciola jeszcze. Czy myslicie ze w kosciele idzie kogos poderwac ;-) ?

Witam wszytkich samotnych :) Ładnie się topiczek rozwija :D

Gość druga brzydula
biały_kruk ....zawsze sie mozesz pomodlić do boga o dobrą żone:P a panienskie hihihihi no coż by wam tu ujawnic:-) a wiec pub całkiem fajny obsługa tez:-) muzyka niedokonca moj klimat. owszem alkoholu pod dostatkiem a i co ja to miałam jeszcze napisac..... oprócz tego miałyśmy wystep specjalny w osobnym pokoju:P:P:P:P

druga brzydula...a ty gdzie na panienskim byłass? u mnie było pod kazdym wzgledem fajnie , obługa muzyka taniec dziewczyny sie bawiły a i jacys goscie nas podrywali:-)) facet który dla nas tanczył nie za 50 zł:P był bardzooooo fajny:-))

Gość druga brzydula
lotka to było moje panienskie:-) dziewczyny sie naprawde postarały , a Ty byłas u kogo? długo tanczył ten Wasz facet i dlaczego taki tani?????????????

Lotka----> Szczegóły bitte, zerwałaś z niego gacie :P