Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

A ja mam zagnę gwoździa - kto widział film \"Nad rzeką której nie ma\" ??? Hęęęęęęęę :)

Mam ten film \"the doors\":-) widzialem go juz pare razy najlepsza scena jest z ta dziennikarka, Seti tez jestes taka ostra?:-)

stic---->mnie chyba zagiales:D, jakos nie kojarze , moze gdybym fragment zobaczyla to by mi zaswitalo bardziej czy to ogladalam czy nie bo zazwyczaj tak mam Oczywiscie juz czytam o czym jest

Kruku---->No na Ciebie zawsze mogę liczyć ;) Correct

Na koncu okazuje sie ze ta rzeka to maly strumyczek film o przemijaniu mlodosci bardzo fajny polecam ;-)

Gość single od
hej;) witam Wszystkich, jak zwykle sie tak rozgadaliscie żem nie w temacie ;) wczoraj zauwazyłam trzech wolnych singli w miare mlodych: 1 siedzial samotnie przy barze wpatrzony w dal, 2 siedzial przy piwku i czytal gazetke, 3 stal i grał w jakies takies maszyny.... wniosek z tego taki że juz mamy 3 potencjalnych klientow do naszego pubu ;) a z drugiej strony przynajmniej odetchnelam z ulgą ze oprocz naszych kruka i stica sa jeszcze single płci meskiej ;)

stic-------->ten film zapowiada sie ciekawie, i gatunek mi odpowiada:) Bialy----> a co lubisz takie:) ja niestety nie jaestem taka, jak ogladam ten film to mam dreszcze:D

Gość single od 2 tyg.
zjadlo mi moje 2 tyg. ;)

Single sa tylko tzreba dotzrec do potencjalnego klienta :-) Seti---> nie, ale zmyslowosc jak najbardziej wskazana, a tak poza tym sluchasz doorsow? ;-)

single od------>moglas sie dosiasc do tego z piwem jak siedzial przy barze:)

bialy--ja delikatna we wszystkim:), tak bardzo lubie, chociaz kiedys wiecej sluchalam ale nigdy nie przestane ich lubic

ależ mam zapiernicz..:( stic odpisz szybko i nie kombinuj:) /ja zazdrosna?-nieeeeeeeee:)/

Time to live, Time to lie, Time to laugh, Time to die... Seti do dobrze ze delikatna ;-)

Gość single od 2 tyg.
hahahaha setunia tak i tez bym sie zapatrzyła w dal i takbysmy siedzieli w milczeniu ;)

single od 2tyg----->a ja mysle , ze on byl taki zapatrzony bo brakowalo mu towarzystwa:) czasem lepiej jest posiedzec w milczeniu niz gadac bez sensu:)

Bleeeee...doorsi....to było i przemineło jak wietnam...Groovie Armada, ATB, impresy typu Equador to dopiero muzyczka w sam raz dla singla+singielkę... Teraz mnie wszscy zjadą, że krytykuje klasykę ale ja tam wolę styl krótkie włosy i konkret a nie rzemyki, koraliki i inne duperele oraz wieczny rozjazd w kroczu... Czekam na konstruktywną krytykę:)

Gość single od 2 tyg.
seti no ze mną w ciszy to było by ciezko bo ja raczej z tych co im sie geba nie zamyka;)

i jakoś się nie możesz na krytykę doczekać a wiesz na co aj się nie moge doczekać......... udowodnij ze lubisz konkret;) wiesz o czym mówię

Sticu, a ja tam wole buntownikow w aerozolu tzw graficiarzy i pociag za darmo pomaluja i staruszce drzwi od mieszkania, od razu sie milej na sercu robi gdy sie widzi chlopczykow z krokiem w kolanie.

stic------->ostro nie bedzie , bo wydaje mi sie , ze jestem tolerancyjna, nie przeszkadza mi to ze ktos slucha sobie techno i chetnie pewnie pojechalby sobie na parade techno Zacytuje sobie cos ale nie bierzcie sobie tego do siebie \"parada milosci na ulicach miasta co drugi narkoman albo pederasta\"--->to tekst pewnej poiosenki:) Stic-----> mi nie hodzi o hipisow, chociaz kiedys aspirowalam do tej grupy, tak samo jak do grupy, punkow, ale to bylo lata temu:D

Gość single od 2 tyg.
biały nie skomentuje Twojego komentarza ;p bo mi poprostu rece opadaja taki duzy chlopczyk a pstro w glowie ;)

bialy----->bo na pewno singielki zapchaly Ci skrzynke walentynkowymi liscikami i masz przepelniona:)