Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

ale serio radary sa w tych najnowszych komorach,wysylasz smsa gdzie ktos z danego nr jest i Ci ulice podaje (sama tez w szoku bylam co to ludzie nie wymysla) a kiedy Ci sie radar w oczach swieci??na co patrzysz?:)

związki --------- no, dal singli bardzo optymistyczny temat, chyba ze gadacie o tym jak wam dobrze bo lepiej być samemu niż męczyć sie z kimś nieodpowiednim a kruku --------------------- chyba ci sie radar z roentgenem pomylił ---- chyba te laski prześwietlasz i rozbierasz wzrokiem bo po co masz je namierzać skoro juz są w twoim biurze!!mam rację?? a......... jakies pomysły co robi teraz STIC??;)

Tak z tym ze rentgen nie dziala przez ubrania, a radar namierza obiekty nie widzialne :-). Stocku teraz jest na zapleczu lidla chyba musi ochlonac.

a ja mysle ,ze on jeszcze nie skonczyl ...:p potem pewnie zapali sobie papierocha i zdrzemnie sie na zapleczu ;)

To dobry z niego herbatnik, ma kondycje. Pewnie dlatego jest singlem, ze aini jedna nie jest wstanie go zaspokoic :-)

Gość single od 2 tyg.
mam czkawke cukierkowo-alkoholowa;) heheheh ale jem dalej;) oj dzis chyba autkiem nie wróce:( alebo w sumie - moze mnie jakis fajny policjant-radarowiec złapie???? ;)

single ---------> tak ------- a w oczach bedzie miał roentgena i cie zacznie rozbierac wzrokiem........ co potem??

Gość single od 2 tyg.
a potem ja ze strachu zemdleje w jego ramionach a on mnie bedzie cucił - usta usta ;) heheheheeheheheehehe szkoda ze tylko w pół drogi;)

Desti--->Byłas blisko - leżę pod kartonami po wodzie \"Oaza\" na palecie z serkami homogenizowanymi...ufffff ale mięciutko:P

teraz krukowi napiszemy scenariusz:) wychodzi z pracy ok godz 17 ,idzie do samochodu a tu pewna sliczna,drobniutka singielka o twarzy aniolka zaplakana na ziemi siedzi bo jej sie obcas zlamal... :(

Gość single od 2 tyg.
kruk podbiega, bierze dziewczę na rece, rusza w kierunku autka i delikatnie kładzie na siedzeniu pasażera.......... ;)

potem ociera jej lezki z policzkow i wyciaga z kieszeni cukierka z %,dziewczynie od razu zapalil sie blysk w oku ...:)

Po czym dziewczyna stwierdza że takiego nerwa (bo to były buty od Chanela) złapała że musi się napić - ale nie byle czego - pije wyłącznie cytynówkę :)

kruku przygotowany na taka okazje wyciaga swoja piersioweczke na czarna godzine,pija sobie brudzia, cmok cmok i na drugi dzien umawiaja sie na spotkanie w lidlu :)...

stic ---------- asam tam leżysz, czy może ci towarzyszy jakaś expedientka o buzi aniołka w fartuszku biedronki?? a kruk --------- upija cukierkami z alkoholem w róznych smakah swoją panieneczkę i ona zaczyna mu zażygiwać autko bo nikt jej nie powiedział ze nie wolno mieszać alkoholi.................ktoś ma jeszcze cioś do dodania?

Gość single od 2 tyg.
gdzie spotykaja stojacego stica w dziale nabiału z raczkami zajetymi;)......

kruku- albo odwozisz do domku,albo... dalej pijecie,albo... przesiadacie sie na tylne siedzenie ;) albo....

Nie ma nic przyjemniejszego niz randka w lidlu z pijana kobieta, ktora wlasnie zlamala obcasy. A tam Stocku z niespodzianka :p

Kruk ja to się nie znam jeszcze nie dorosłem :P

ja tu chcialam ladnie pisac a wy tu z jakimis wymiotnymi odruchami,a lidl mial byc na drugi dzien i wcale nie miala sie upic w sztok :( ps.a jedna moja sasiadka to ma cala kolekcje harlequinow i tam popodkreslane co pikantniejsze sceny hahahahhaha -powaga chyba od niej cos pozycze i bedzie tu na forum tworczosc wlasna DZIEN Z ZYCIA SINGLA;)

Detox a pikatniejsze szczegoly to jakis hardcore? Czy poprostu zlamala obcas a on wychodzil z pracy :-)