Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Heri---->dzieki wielkie , ale ja nie przepadam za banankami :(, zaraz chbya uciekam bo mam dzisiaj pare rzeczy do z\\robienie Wlasciwie to jzu sie pozegnami do potem:)

Seti kazdy ma pare rzeczy do robienia. Ja musze dom zbudowac, drzewa zasadzic syna zmajstrowac.

a ty co robisz na codzień seti bo mi to jakoś umknęło?? a zostało mi troszke musli ze śniadanka ----- mogę sie z tobą podzielić:)

Kruku ja będę sadził palmy i hodował \"bataty\" :)

Gdzie chcesz sadzic u nas? To ja wole sobie niedzwiedzia kupic, bede go wyprowadzal na spacer wieczorami.

A ja wolałbym fokę i by tak śmiesznie robiła \"yhmyhmuyhmuhuhu\" :) A w ogóle to proponuje zooranizować wycieczkę szkolną topiku, na której bedziemy palić fajki i pić wino w tajemnicy przez destination ;)

Kruku---->Do zoo...ja mówiłem o jakimś wyjeździe do miejscowości gdznie nie ma co zwiedzać a najbliższy sklep z alkoholem jest 5 m od noclegu i nie ma poza tym nic - kompletnie - takie miejsce to ZAKLIKÓW !!!

bialy------> ja mowilam o rzaczch mniejszej wagi :D heri--->juz jestem po sniadanku:), mi wlasni9e koncza sie ferie wiec siedze w domu i njic nie robie :D stiq--> o jakim winie m,owisz tym za 3zl????? :P,

To sa rzeczy mniejszej wagi, bo oprocz tego chce skolonizowac marsa moja 7 pokoleniowa rodzina.

do zaklikowa chcecie jechać?? ej ja tam często bywam w lecie!! musze sie wam pochwalić --------- zdałąm egzamin z matmy na 3,0!! poszłam bez żadnego przygotowania, zadania wszytskie podał mi kolega z ławki przedemną a zdało tylko 13 osób zponad 60 wiecie jaka jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!

a w tym zaklikowie jest kurcze taki ośrodek wypoczynkowy i sklepy są i zalew fajny moja kumpela tam kiedyś mieszkała troszke(!!) dziura ale fajnie można odpocząć

heri--->gratulacje!!!!! tez bym sie cieszyla, dobrych masz kolegow:)

seti ----------- dziękuję dziękuję zapraszam na drinka, nie jednego ----------- musimy to oblać:) a.......widział ktoś te dwa filmy \"tylko mnie kochaj\" i \" ja wam pokażę\"?? -- słyszałam ze \"ja wam pokażę\" to chała straszna a idę dziś na niego

Heri----->nie wiem czy dzisiaj bede mogla cokolwiek wypic:) , ja nie bylam na zadnym z nich , ale chyba\" tylko mnie kochaj\" jest lepszy:o, u mnie repertuar kinowy jest zawsze w tyle jesli hodzi o nowosci:D ale jak juz do mnie to dotrze to moze wyciagne dziewczyny, ale juz kiedys je wyciagalam i lipa, boze co ja znimi mam, jak jzu maja chlopakow to tylko by siedzialy w mieszkaniu i nigdzie nie wychodzily chbya ze do szkoly. masakra:D kurde przed chwila jadla sniadanko a tu u mnie juz obiad

kruku podoba mi się twoja wersja \"ja wam pokażę\":) ale seroi mówię w tym momencie!!tylko tam na zimę wypuszczają wodę z zalewu bo go czyszczą więc nie popływamy teraz, ale zawsze można się poopalać

bialy--->ziemniaczki z sosikiem jakies miesko i buraczki:) to to zakliokowie naprawde isctnieje??? ja myslalam ze sobie to wymysliliscie na potrzebe zartow:D

I jest tylko sklep monopolowy z samymi alkoholami, bedziemy zapijac rozpuszczonym sniegiem. Osobiście nieprzekonują mnie polskie komedie romantyczne, jakoś to jest takie przaśne i nienaturalne. Czy tak ciężko o dobry scenariusz?

Co - opalać - pływać - tam się jedzie do tej stanicy harcerskiej (przypomina coś na kształt zamku), zabarykadowuje i się organizuje dyskotekę szkolną, na której można tanczyć tylko wolne z \"wyprosotwanymi rękami\" :D, pije się jedną butelką wina i udaje wielce pijanego, albo pali fajkę za fajką (najlepiej HB) do póki nie zrobi się zielonym. Później gra się w butelkę i całuje po siódmym razie z daną osobą z jezyczkiem :). Na koniec zjada się mielonkę i jest się zatrutym.... Ja to tylko z opowieści słyszałem :( ale brzmi nieźle :)

seti --------- nie zaklikowie tylko zaklików!! a w tym zameczku jest normalny jakiś ośrodek wypoczynkowy i restauracja --------- nie wiem jak to wygląda, nie byłam w środku

heri----> w jakim to jest wojewodztwie?????? podoba mi sie tam nazwa jednej miejscowosci bo moja nazywa sie tak samo :D chyba ze zaklikowow jest kilka hahahha