Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

..planuje isc spac, powinno wyjść :P ..papaty! :D

= ja tez planuje to samo w najblizszej przyszlosci oddalonej o jakas h ale cos mi sie wydaje ze godziny nie wytrzymam wiec moj plan sie nie powiedzie spij dobrze🖐️

Dziendoberek Spiochy;) Ja wczorak spalam chyba ponad 5 godzin w dzien, a potem obejrzalam \"Milczenie owiec\" i tez zamilklam do dzisiaj rana:)) Mmmjak fajnie jest moc dluuuugo pospac;)ale zaraz kawka i dzien rozpoczety na dobre. A wy tez juz pobudka bo pusto i smutno!! ide wloski ulozyc;)

oj niedobrze sie dzieje na naszym topiczku;( gdzie jestescie? mam nadzieje,ze to przez majowki:) a ja sobie wlasnie pije kawke z mleczkiem i zaraz zabieram sie do pracki:) kto wjedzie na topik zycze mu milego, pieknego, niepracowitego Swięta Pracy:)

singielka Tobie rowniez przyjemnego dnia ale, ale do jakiej Ty sie pracki zabierasz!!!!he?????

Gość weranda
no to z domkuuu jupiii ojj jak tu pustooo...

🖐️ faktycznie pustawo :D ale nie dziwota bo slonce wyszlo w koncu:D

Gość very
jako nowy singiel zaraz jadę do rezerwatu żubrów, grunt to dobre towarzystwo :-D taki zubr to nawet i z 900kg potrafi sobie ważyć, może sie nawet razem piwa napijemy? ;-)

khe zubry fantastycznie kiedys bylam w takim rezerwacie:D ale bylam chyb w podstawowce a terazto zubry lubie pic:D

Gość spokostudent
Witam, powstaje nowy serwis dla singli i o singlach. Poszukujemy ludzi do redakcji, jeśli jesteś chetna(ny) napisz na mail spokostudent@gazeta.pl. Pozdrawiam:)

Witam wszytkich po długim weekendzie :) Ja byłem w Kazimierzu nad Wisłą a Wy ?? Humorek Pikny - nie ma co :D

Stic:) Witaj Singielka i Setunia:D Dawno Was nie było.... Ja na minutkę w pracy i zmykam dalej. Mam cały tydzień wolny:) W domu remont, więc sprzątam do kwadratu, ale nie jest źle. Słonko świeci, ciepełko mamy, w przerwach między sprzątaniem urządzam sobie spaceri po starym mieście... Stic--> mail ode mnie. Jak masz jakieś pytania, to jestem jeszcze 15 min. w pracy, do 12:05, a potem ruszam do sklepów:)

stic🖐️ nowa 🖐️ jak to nas dawno nie bylo:D to Ciebie kochana dawno nie bylo:) u mnie w tamtym roku wlasnie zaczynal sie remont;) a ja zmykam na sloneczko🖐️

Ej seti a ja jechałem do Wroca przez Łódź :) Ty chybie tam seti studiujesz, widziałem: 1.Pabianice - miasto rodzinne M.Kolbe 2.Zduńską Wolę - miasto gdzie urodził się M.Kolbe 3.Sieradz - miasto gdzie M.Kolbego nie było bo ma obskurny jak cholera dworzec :classic_cool: Od Łodzi do Kalisza jechałem z gębą przy otwartym oknie bo było bardzo malowniczo :)

stiq ja w Piotrkowie:( przez piotrkow nie jechales;)?????

stiq ja w Piotrkowie:( przez piotrkow nie jechales;)?????

No ale byłem już tak blisko Piotkrkowa jak nigdy - wystarczyło wysiąść w Łodzi i ziups do Piotrkowa Trybunalskiego. To skąd wzięła mi się ta Łódź. No mówiłaś że w Łodzi mieszkasz ?? Czy nie tak ??

o czesc seti:) stic:) ja tu tylko na chwilkę wpadałam poczte ws umie sprawdzić i tak sie zasiedziałam przy odpisywaniu na maile... mój dłuuuugi weeeeekend mija cudownie powoli i troszkę sie fajnie układa a co na topiku? zaraz poczytam dokładniej co tu popisaliście

stq racja z lodzi do Piotrkowa to \"rzut beretem\"[w wykonaniu olimpijczyka:D] Pewnie dlatego pomyslales ze w lodzi bo pisalam ze woj. lodzkie;)

jakoś tu cichutko na topiku to zmykam już narka moze sie od was na mialiki doczekam? 🖐️ seti, 🖐️stic

A może są tu jakieś skromne dziewczyny z Warszawy, które zechciałyby przejść się na spacer np. do Łazienek..?

szkoda , ze nie mieszkam w wawie :( dla tego spacerku szkoda bo ogolnie to nie chcialabym tam mieszkac;)

heri dostalam kiedys takiego maila wlasnie ale tak sobie pomyslalam ze ta kasa plynie do jednej albo kilku osob tylko;) zbyt piekne zeby bylo prawdziwe:D

aaaaaaa ja z wawy nie jestem ale w rzeszowie tez jest łądnie więc zapraszam na spacer w sobotę tylko daj mi wczesniej znać a poóki co zmykam wreszcie naprawdedo jutra🖐️

seti no wałsnie ja tez nieraz dostawałam takie maile i nigdy z podobnych ofert nie korzystałam bo albo jestem zbyt ostrożna albo nie wiem co a moze warto? a może nie....? no wąłsnie mi tez sie wydaje ze to zbyt piękne...wolę bezpieczniejsze sposoby zarabiania pa