Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

stq juz im sie chyba znudzilam:( :D ide poogladac "wydarzenia":o moze to mi poprawi humorek:D

Wszystkim Heloł:D Weeken baaardzo udany, zakręcony pozytywnie A dzisiaj praca do 20-tej, ale po takim weekendzie jest OK

Elo wszytkim - będę walczył o ten topik jak o każdy kawałek ladu po inwazji w Normandii Seti -> A jak tam poziom Twojego ego ?? \"Delikatnie\" urósł :D Nova -> Peszek była w Lublinie, potraktowała imprezy studenckie we Wrocławiu po macoszemu. Lublin górą. Zjadłbym coś dobrego - jakieś propozycje ??

Stic... te 10.000 to idzie z żółwim przyspieszeniem hahahahaha... ale jako rzekłam, czekam do dziesiatala i zmywam się stąd. Co do Peszek, to nie wiesz, nie mów;) We Wrocku nie występowała na Juwenaliach tylko dała klimatyczny koncert w sławetnej Mleczarni:) i bez takich, ze w Lublinie było lepiej...;) Noooo, a we Wrocku, jak mogłoby być inaczej, kiedy ona się tu urodziła:) Seti... jak przeczytasz ten wpis, to wiedz, ze za dwie godzinki piszę maila do Cię:) = a co u Ciebie?

Jakby się tak przyłzyc to nie jest tak dużo ale może się okazać, że jeszcze czeka Cię z nami sporo czasu - a przynajmniej ze mną - po tym jak licznik przekreci sławetne 10 000 osobiście wystąpię z wnioskiem do modera o skasowanie topiku. :) Ale teraz jeszcze może jednak jakoś się rozrusza.

Uuu, widze ze jeszcze Kogoś interesuje moj nędzny los! :) Dzięki Nowa! :) Ale z Ciebie pracuś! :) Dziś znów do 20:00... :( Wlasnie skończyłem bawić się z pelargoniami i surfiniami, ziemia, skrzynki, sadzenie itd. Ale za to ładnie wyglądają na oknie, jak się je podlewa i otacza miłością! :) Jak dobijemy do 10000 to trzeba pomyśleć o czymś nowym, jakiś dopływ świeżej krwi... :P

= :) Pamiętam pamiętam... :) Ha, to Ty niezły ogrodnik jesteś. Ja jakoś nie mam serca do kwiatów, acz baaardzo lubię i cięte i doniczkowe i polne i te bardziej dostojne.... Nooo... ja tak sobie umyślałam, że po 10.000 spadam i zakładam nowy temat, gdzie oczywiście wszyscy się spotkamy:D A tak to zaraz opuszczam progi firmy i do domu, a głodna jestem okrutnie. Do jutra do 8-ej:)🌼

Witam Ja tez obiecuje walczyco te 10.000,moze bedzie szybciej = -- jak bedziem pisac, to na 10 sie nie skonczy stic-- i jak z tym zarciem? Ja na obiad zrobilam dzis (pewnie ci sie nie spodoba, bo wy ponoc nie lubicie slodkiego) kurczaka w miodzie i sezamie U mnie morze, plaza i zajecia:(

Cześć i czołem:D 🌼 Pogoda taka sobie, więc nie za bardzo mi smutno, że siedzę w pracy... Własnie pozałatwiałam, co pozałatwiać miałam i wracam do pracy... Miłego dnia:) Stic... jakieś wieści a propos Twojego przyjazdu do Wrocka? :)

Sie manko wszytkim Nova -> Przyjazd przesunięty bo mam sporo do zrobienia w Wawie. Wstępnie juz umówiłem sie na 24/25 maj. Niestety inny termin nie pasuje wiec będzie musiało być lajtowo chyba że wezmę urlop na piątek ale jeszcze nie wiem bo przydałby mi się ten jeden dzień. Hopi -> O pogaduszki kulinarne to bardzo fajny temacik. Ja wczoraj się złamałem i poszedłem po wołownikę, sos miodow czosnkowy, papryczkę, bambusa i makaron sojowy. Przyrządziłem sobie pycha danie. Pwiem szczerze że miód w potrawach smakuje zupełnie inaczej niż w normalnie a jednoczesnie nie czuć tak tej słodyczy Myslę że napływ świerzej krwi przydałby się ale widzę że jak co ktoś zajrzy to nie ma odwagi się dłużej utrzymać a przecież rozmowa nie toczy się hermetycznie jak na innych topikach :) Np. na Wawie pojawiły się dwie nowe osobniczki - co prawda na razie z pewną dozą nieśmiałości piszą ale piszą. A może już nia ma singli - zostaliśmy tylko my - cała reszta świata sparowani. Wymierający gatunek......

🖐️ Oj pracusie, pracusie... :o

stic-- jeszcze nas troche zostalo, tylko pewnie inni wychodza z domu i dlatego nic nie pisza. Ja tam i wychodze, i pisze, czyli lacze przyjemne z pozytecznym. Twoj wczorajszy obiad- interesujaco, co takiego dzis wymyslisz, az mnie zzera ciekawosc. wszystkim milego dnia

Call me call me, let me know it\'s alright... Tak se spiewam! :)

Heloł Wszystkim:D Dzięki Stic za zaproszenie;) .. nie skorzystam... Się tak nie przypominaj o tym telefonie.... nie chcesz, nie dzwoń, nie pisz, nie zaczepiaj na forum... wiem, że to koniec buuuuuuuuuu, tak, wiem, że już mnie nie lubisz..... Idę się zastrzelić... nie, to zbyt prozaiczne w tej sytuacji... zajem się na amen ... o tak, podsunąłeś mi pomysł... zajem się na amen żarciem z McDonalda. ŻEGNAJCIE .... :) :) :) :) :) :) :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wrrrrrrrrrrrrrr, ekhm - a ja juz ustawiłwme sobie Wrocław - wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...warczę :)

Nooooooo dobra.... jestem jeszcze w pracy, samobójstwo zostawiam na potem, zwłaszcza, że \"ktoś\" zadzwonił:).... Ewentualnie spotkaj się ze mną Sticu... jak znajdziesz w grafiku troche miejsca dla mojej skromnej osoby;) ale czy jam godna takiego spotkania?;)

czesc ja chcę iśc do tego mcdonalda z wami mogę? nowa ---> mailik się właśnie wysyła:)

Jedziemy na MacDonalda do Wrocka, zbiórka tradycyjnie pod pręgierzem! Kto ostatni, zostanie wychłostany! :p

Ekhm - ja tu nie chcę robic nikomu konkurencji więc sobie do Herci zadzownię :) Dzwonił i co - opowiadaj !!!

Sticu... dzwonił, a n forum nie będę przytaczała, bo niecenzuralne;) Jak się kiedyś zmobilizujesz i zadzwonisz lub napiszesz, to może, ewentualnie...;) A McDonaldom ZAGLADA!!!! Jam przedstawicielka SlowFood:) Chyba sie nie zabiję:D moze niektórzy poczują się rozczarowani, ale....

= :D 🌼 a do Wrocka to zapraszam... byle nie do...:) W pracy luz, bo system padł...ale radość:D

Zartowałem z tym MacDonaldem, przecież u Ciebie jest milion lepszych miejsc gdzie można by pójść! :D Obalmy ten sysytem! :) Więcej radości! :D

= przecież wiem, że żartowałeś:) Obalmy system: najpierw zacznijmy od tego w mojej pracy, potem pójdziemy dalej!!!! Czy szykuje nam się rewolucja?;)

Rewolucja powiadasz, mi by się przydała... oddam życie za ideały i zginę w glorii i chwale :) ... bliscy mogą być sceptycznie nastawieni do tego pomysłu! :P

Chce stać na czele monarchii !!! Kurde ograniczaja mie dostęp do "bajer.pl" - buuuuuuuuuuuu :(

= chwała odważnym!!!!!! Wszystko na bok, kiedy walka o ideały wysuwa się na przód:)

Stic!!!!! Proszę bez władczych zapędów!!! socjalizmu nie zbudujemy, ale w tej chwili ramie w ramię, równy z równym, chyba, że ktoś jest wybitnym strategiem i pokieruje nas:) A więc ruszjamy... nie zapominając o drażach kokosowych, które nam energii dodadzą:)

coś nam topik upada..:( halo halo jest tu ktoś? coś doczytałąm ze miałes sticu do mnie zadzwonić wczoarj a ty nic:( łobuzie!! no to pa nie to nie:P