Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Ehhh film nieziemski , jestem pod wrazeniem tego show lol, Sic------>ta scena w basenie to jedynie pocalunek byl, nie bylo zadnych scen lozkowych, a jak juz byly to post factum:D bialy ---->ogladalam \"raport specjalny \" na polsacie, bylo o hazardzie i byla mowa o jakims lokalu w samym sercu gliwic:D poobno jakas ruletka tam jest chbya , ze juz ja zlikwidowali hopeless----->witaj ponownie, juz dopakowana????kiedy wylot masz????

bialy-- duużo gadają ale niekoniecznie działają. Faceci na okazały biust lubią tylko popatrzeć:( setunia-- juz spakowana, ale sie obawiam, czy sie zmieszcze w 23kg. Jutro o 12:50

bialy--->ogladales \"faceci w butach\"??? taki film co ja na to poradze, Jutro jes komedia romantyczna na polsacie lol Hopeless--->a wazylas juz??

setunia-- ja sie duużo w wakacje o hazardzie dowiedzialam, bo pracowalam w Nevadzie

setunia-- nie mam niestety wagi. I chociaz same ciuchy w walizce, to nie jestem pewna. Ale jeszcze 2 dodatkowe kg przejda, oby nie bylo wiecej. Najciezsze przepakowalam juz do bagazu podrecznego

hopeless-----> ja bylam raz w casynie w Monte carlo, ale ylko pozwiedzac:D

Ja sie duużo napatrzyłam na ludzi uzależnionych od hazardu, ale sama gram tylko w ruletke. Ale to chyba gorsze uzaleznienie niz alkoholizm, no i bardziej kosztowne

setunia-- zostaje do polowy czerwca, czyli caly semestr. Juz nie wiem, czy mi sie chce jechac:(

hopeless------> kto by pomyslal ze takie cos uzaleznia

hopeless---->jak Ci sie nie chce juz to znaczy , ze bedzie bardzo fajnie:) Odwiedzaj tam kafejki interneowe i nam opowiadaj jak jes , jacy ludzie, hiszpani :D

setunia-- to uzaleznia jak cholera, w kazdej pracy sie tego naogladalam, a sama sporo przepuscilam na ruletce

Na pewno bede zagladac na cafe i bede pisac, ale Wy pewnie do tej pory przestaniecie byc singlami

w ym programie co ogladalam mowili o chlopczyku 10letnim ktory przez hazard narobil sobie 50ys zl dlugu i nawet jego rodzice o ym nie wiedzieli, tylko nie wiem w co on ak gral bo chbya nie w kasynie

hopeless----> nawet jesli jakims dziwnym zbiegiem okolicznosci tak sie stanie ze nie bede juz singielka to i tak bede tu zagladac:)

Tak to wlasnie wyglada- oszukuja cale rodziny, robia dlugi, sprzedaja wszystko... To gorsze niż alkoholizm, bo droższe, a i sprzyja innym uzależnieniom, bo częściej się sięga po alkohol

hopeless------->predzej Ty poznasz jakiegos goracego hiszpana:)

setunia-- to nie bedzie przedziwny zbieg okolicznosci, bo normalna i fajna z Ciebie kobieta ;) Ja jestem przypadkiem beznadziejnym- stad moj nick

Ale sie rozgadalyscie nono troche mnie nie bylo i od razu hazard uzaleznienia, a moze oni sie pesza hopless przy Twoim biuscie? Seti ja ostatnio ogladam takie stare fi;my ;-)

setunia-- tylko ze ja im nie wierze, bo straszni z nich podrywacze, ale potrafia sie zainteresowac tylko na momoent jedna kobieta, a potem nastepna

bialy-- przy mnie bynajmniej nie ma powodu, by sie peszyc. A ja biust staram sie ukrywac, tylko oni i tak widza co chca

Hopeless to jak juz to sciagniesz nas wszystkich do Hiszpani i bedziemy wciaz na bani ;-)

bialy-- :D Byloby fajnie, a moze tam zainstalujemy nasz pub dla samotnych?? Klimatu tam na pewno nie brakuje

Gość renata084

bialy-----> aha , ale zobacz sobie kiedys \"chlopaki w butach\", a w ych Twoich filmach to sa takie scenyktorych nie ma w moich:)??? hopeless------> no bo ja licze na jakas dziwna sytuacje , calkiem niespodziewana , jakis zbieg okolicznosci:D Co o znaczy beznadziejny przypadek, nie mow tak:)))) ez jestes bardzo fajna kobitka:)))) Jak nie hiszpan to moze jacys studenci beda tez z pl

Gość renata084
jeszcze tu siedzicie ??:)