Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadja7

Czy facetą podobają się niskie kobiety?

Polecane posty

Po co takie tematy? Topiki zakładane przez niskie dziewczyny zaczynają być żenujące. Tylko się ośmieszcie a przy okazji ośmieszacie całe masy niskich, pewnych siebie i atrakcyjnych i wymagających dziewczyn, które przebierają między mężczyznami. I do głowy im nie przychodzi żeby zadawać sobie takie pytania, jak Wy stawiacie, bo nie maja na to czasu.

Gość ona175
"Nie fajnie mieć dziewczyne 175cm" ;| pozdrawiam

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość Paullllla
Mam 164 i nie bede ukrywala ze podobam sie niskim jak i wysokim chlpaka .... Denerwuja mnie takie opinie ze wysokie maja wieksze szanse na zdobycie uwagi plci przeciwnej , to jest zalosne i to straszne.Uwazam ze niskie dziewczyny sa ladniesze i ni musza schylac sie zeby pocalowac chlopaka :P A szpilki sa seksi na niskich kobietach ...

Gość fxxk
Osobiście z wieloma kobietami i nie ma nic gorszego jak kobieta w ok. 170 i wyżej o prawidłowej masie ciała. To moja subiektywna ocena, ale pewne jest to, że wyższe kobiety jak nie są szczupłe to wyglądają fatalnie. Ja sam nie jestem wysoki mam 178 cm, więc wyglądałbym komicznie z osobą takich gabarytów. Byłem, spotykałem się, uprawiałem seks i miałem wrażenie, że taka baba jest za wielka :))) 160-166 dla mnie to idealny wzrost...

Gość On Uwielbia
Niskie dziewczyny! Mam 195cm a moja narzeczona 153cm. Tak, duża różnica ale uwielbiam to w niej. Jest niziutka, a jej charakter przewyższa nawet mój wzrost! Jest szczuplutka, ma kuszące kształty, piękny uśmiech no po prostu jest najpiękniejsza na świecie! Nie mówię tutaj, że wysokie są brzydkie, bo też są piękne ale niziutkie są z pewnością wyjątkowe! :) I jak widzę określenia typu karakany, karły, kurduple to mogę tu jedynie wywnioskować płytkość charakteru tych osób. Pozdrawiam!

Gość on nie przepada
mam 190 i dziewczyna która ma 160 jest dla mnie za niska. nie mówię o postrzeganiu przez innych. idealny wzrost to 175, szczupła budowa. długie nogi. bajka.

Gość gość
Wiecie co jestescie ogólnie beznadziejni. Nie z jednego pieca jadłem chleb i różnych ludzi poznałem. Niscy czy wysocy są tymi samymi ludzmi i jak każdy ma rozum. I z kazdym da się dobrze dogadać i miło spedzić czas. Nikt sobie zwrostu nie wybierał. I wyglądu. Najcześciej niska osoba radzi sobie lepiej niz wysoka.

Gość po co wasze swary głupie
wnet i tak zginiemy w zupie Moim trzem wysokim koleżankom nie pomogły super długie nogi, blond wloski i talia osy gdy na horyzoncie pojawił się przystojny, inteligentny i wyksztalcony mezczyzna z dobrze płatną pracą i niedaleką perspektywą awansu. To ja, kurd*pel z niskim zawieszeniem i kaczymi nóżkami wzbudziłam jego zainteresowanie ;) A zresztą one i tak szybko przestały się nim interesować ,,bo zamiast imprezować to czyta jakieś nudne książki'' a w wakacje wolałby pozwiedzać europejskie mniej popularne stolice jak np Zagrzeb zamiast wylegiwać się na hiszpańskiej plaży i popijać drinki z palemką ... :)

Gość Gość 525
Pamiętajcie że facet zwraca uwagę nie tylko na wygląd, ale i na charakter. Wy wysokie możecie sobie być dumne z waszego wzrostu i długich nóg, ale jak facet dowie się jakie jesteście beszczelne i jakie macie wysokie mniemanie o sobie to z checią rozejrzy się za małą słodką i filigranowa dziewczyną, która będzie mógł się zaopiekować.

Gość Soocik
oczywiscie ze nie ma reguly tylko pajace pisza i wymyslaja jakies durnoty ;/ chorzy ludzie ;) jestem ciekaw ilu facetow ktorym nie podobaja sie niskie kobiety ma ten sam wlasnie wzrost co one ;D pajace zwalcie sobie gruche i przestancie zazdroscic i siac zamet ;) kobiety nie wazne czy jestescie male duze czy jakie wazne co od siebie innym dacie :P a co mi z wysokiej modelki skoro bd umiala tylko dobrze ruszac dupa a glowe bd miala pusta nici z takiej a wiec prosze bez sbednych glupich komentarzy bo rzygac sie chce i plakac i nawet smiac ;D

Gość gość
ja mam 174/5cm, i zawsze miałam powodzenie- u tych wysokich i niższych. I mimo wzrostu każdy facet określał mnie jako uroczą, niewinną i drobną. Tu wzrost nie ma nic do rzeczy- jestem przykładem tego że wysoka dziewczyna również wzbudza instynkt opiekuńczy u facetów. I to dlatego bo mimo 175 cm jestem drobnej kości, mam niewinną buzię, uroczy sposób bycia i każdy facet wymiękał i wymięka. A co do szpilek- noszę obcasy 6-7 cm, mam wtedy 180 i nikt nie określił mnie nigdy wielkoludem. A mój Ukochany ma 180:)

Gość gość
mnie zawsze bardzo pociągały szczupłe i wysokie, o drobnych twarzach, takie modeleczki. niskie nie mają szans

Gość gość
Raczej nie

Gość tomek11111
Ja uwielbiam niskie kobiety, są sexi i mają zgrabne tyłeczki, miałem taką jedną z ciasną cipką i wydawałoby się że jest taka wąska w cipce a mój członek 23cm prawie cały wchodził, ja nie wiem gdzie on sie miescił?????????????

Gość gość167cm
Czytam, czytam i jednego nie rozumiem- kto przeprowadzil badania naukowe albo statystyki na podstawie ktorych stwierdzil ze wysokie dziewczyny sa zadufane, nudne i nieciekawe za to niskie slodkie, filigranowe, zaradne i co jam jeszcze powypisywaliscie? Ze radza sobie lepiej w zyciu?? Powaznie?? Kon by sie usmial- skad wy ludzie macie takie dane??? A teraz wyobrazcie sobie- idzie fajna laska i jest niska, i teraz ta sama ale za to jest wyzsza czyli jest sredniego wzrostu lub nawet wysoka. I nie mowie tu o wzroscie modelki. Za ktora sie faceci ogladaja? Za kurczakiem, ktory pewnie jeszcze na dodatek kroczy na obcasach? Nie! No wlasnie! Prawda jest taka, ze wysocy faceci wola wysokie laski i tyle. W polsce jest bardzo duzo niskich i niskawych facetow wiec dla podbudowania wlasnego ego sila rzeczy zostaja im niskie dziewczyny. Mozna miec niska dziewczyne ktora sie lubi ale z wysokiej mozna byc dumnym, jesli slyszeliscie co to sa trophy wives.

Gość gość
ę, ą - faceTOM do ciężkiej choroby !!

Gość faceci to pedo

Przecież nie ma nic dobrego w byciu niskim, więc dlaczego faceci lubią niskie kobiety ? to dziwne wyższi ludzie generalnie wyglądają lepiej (oczywiście do pewnego stopnia) niezależnie od płci. Więc dlaczego większe wzięcie mają kobiety o wzroście 155 niż te o wzroście 172? Może faceci to ukryci pedofile w większości i jak nie mogą wziąć legalnie 13 latki to wezmą chociaż 19 latkę która wygląda jak 13 latka... Sorry przykre to ale serio tak uważam to jest mocno dziwne. Nie ma nic dobrego w posiadaniu krótkich nóg, braku szyi i wyglądaniu jak dziecko. Tylko krypto-pedo mogą to uznać za atrakcyjne...

Gość faceci to pedo

Przecież nie ma nic dobrego w byciu niskim, więc dlaczego faceci lubią niskie kobiety ? to dziwne wyższi ludzie generalnie wyglądają lepiej (oczywiście do pewnego stopnia) niezależnie od płci. Więc dlaczego większe wzięcie mają kobiety o wzroście 155 niż te o wzroście 172? Może faceci to ukryci pedofile w większości i jak nie mogą wziąć legalnie 13 latki to wezmą chociaż 19 latkę która wygląda jak 13 latka... Sorry przykre to ale serio tak uważam to jest mocno dziwne. Nie ma nic dobrego w posiadaniu krótkich nóg, braku szyi i wyglądaniu jak dziecko. Tylko krypto-pedo mogą to uznać za atrakcyjne...

Gość faceci to pedo