Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilinkaa

garnier,loreal,nivea..ktora z tych firm jest dla was naj???

Polecane posty

Gość lilinkaa

wlasciwie to glownie mi chodzi o kremy :))))

zdecydowanie nivea:) kupilam sobie ostatnio krem nivea visage nawilzajacy- matujacy po prostu rewelacja!!!

Gość Miareczka
Dla mnie granier i loreal. Z garniera-świetny krem na zimę Podstawa pielęgnacji dla cery wrażliwej i suchej, cena ok 11 zł w promocji:) A z loreala cudowny na lato happyderm, leciutki, pięknie pachni cena ok 25 zł choć mnie się udało kupić za 20;). Nivea-po pierwsze okromne mają zapachy, po drugie jakieś takie ciężkie.

Gość lilinkaa
a garnier lift czy to prawda ze to krem przeciwzmarszczkowy dla mlodej jeszcze cery bo ma imbir i wisnie ktore dzialaja delikatnie??? ja sie nie znam wiec sie pytam;)

Gość lilinkaa
wiecie co uwielbiam to ze kazda z nas ma inne zdanie i mozna sobie porownywac i buszowac w opiniach:)))))))))

mialam happy derm z l\'oreala i jak dla mnie byl kiepski! z nivea fajne sa ale seria \"visage\" bo te zwykle sa za tluste

Gość Basia F.
Uwielbiam wszystkie produkty Nivea, poza szamponami. Krem Nivea Soft jest rewelacyjny - działa jak maseczka do twarzy i nadaje się jako balsam do ciała, świetny jest też do wysuszonych rąk. Ostatnio przesatałam wydawać fortunę na kosmetyki, bo i tak zawsze wracam do Nivei i teraz będę już jej wierna jak pies... :):):)

Zgadza się,Nivea Soft jest rewelacyjny!Bardzo leciutki,delikatny,super nawilża cerę i ślicznie pachnie;)

Seria Visage też jest fajna,nadaje się szczególnie to tłustej lub mieszanej cery:-)

Gość selkie
A ja jestem zadowolona z polskich firm, np AA-mają szeroki wybór kosmetyków, szczególnie do twarzy, dla każdego rodzaju cery. Ostatnio kupiłam z Dax Cosmetics z serii Perfecta, krem do cery mieszanej z mikroperłami matującymi - jestem zadowolona!! Naprawdę efekt "świecenia" znika. Polecam!! Również maseczki z Dax'a są rewelacyjne!!! Do Lilinkaa- absolutnie nie kupuj tego kremu. Jest dla osób po 45-ce!!!! Mocna seria. P.s. A tak w ogóle nie jestem przekonana do Garnier'a....ani L'oreal, to kosmetyki w większości dla cery dojrzałej, po 40 , i dość mocne , jeśli chodzi o składniki :)

Dla mnie wygrywa Garnier, zarówno zielona, jak i niebieska seria. Ale używam też Nivea i L\'Oreala.

Gość selkie
;) no tak, tyle ile babek na świecie tyle potrzeb cery:)