Ramba 0 Napisano Październik 31, 2020 ja tez jestem fanką Centrum Demed - dobrze leczą, mają fachowych specjalistów - szczerze mówiąc dla mnie to idealna jest ta klinika. wszystko jest na miejscu jak trzeba zrobić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Grudzień 19, 2020 Ja polecam stomatologów z Lux Med. Mają szybkie terminy i naprawdę świetnych specjalistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aksama 0 Napisano Styczeń 25, 2021 no tak, w centrum Demed są na prawdę dobrzy i dokładni lekarze! ja sama się bałam borowania a jednak się udało bardzo sprawnie wyleczyc mi zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anastazjawiwi 0 Napisano Luty 3, 2021 Ja polecam Dental Fraternity na ul Mochnackiego. Maja dobrych stomatologów i protetyków. Mają tez dobra specjalistkę od medycyny estetycznej dr Magdalenę Tworek. Świetnie wyprowadzili moje zęby. Teraz mam ładny i zdrowy uśmiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janka88 0 Napisano Maj 20, 2021 Najbardziej sobie chwalę Centrum Demed w Warszawie, bardzo dobra placówka, która oferuje kompleksową opiekę między innymi profilaktykę, leczenie oraz uzupełnianie braków zębowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ama33 0 Napisano Maj 23, 2021 Ja polecam Eurodental w Warszawie. Super gabinety, które zapewniają kompleksową opiekę. To bardzo wygodne, nie musimy w razie W szukać innego specjalisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
danoska258 0 Napisano Lipiec 29, 2021 Centrum Demed to dobre miejsce. Maja kilka placówek w Warszawie i okolicy. Bardzo dobrze zajmują się tam problemami z uzębieniem zarówno jeśli chodzi o czyszczenie, leczenie, czy wstawianie zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate97 0 Napisano Październik 21, 2022 Byłam i różnych dentystów z różnym efektem. Teraz chodzę do Dentart i jestem zadowolona. Mają super sprzęt, w pilnych tematach zawsze wygospodarują czas, żeby pomóc. Bardzo fachowe podejście lekarzy, wszystko dokładnie wszystko omawiają na samym początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka1993 0 Napisano 30 Kwiecień Moja siostra była ostatnio po raz pierwszy w dentsm na bemowie i byla bardzo zadowolona. Mówiła, że pani dentystka była bardzo miła i mimo ze na poczatku sie stresowała, to zaraz jej stres przeszedl. I że totalnie nic jej nie bolało, a miała plombowanego zeba. Wiadomo, że dentysta to kwestia indywidualna, ale myslę, że warto rozważyć wizyte u nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach