Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona

już Go nie kocham

Polecane posty

Gość zmęczona

jestem z partnerem już 4 lata, ale czuję , że moje uczucie się do Niego wypaliło... co zrobic, skoro On nadal za mną szaleje, świata poza mną nie widzi, a ja się po prostu męczę :(? Dodam, że nie mam "na oku" nikogo. Dajcie mi jakieś rady. Pozdrawiam i dziękuję

Gość gfrgege
zerwij z nim i bedziesz cholernie zalowac przez dluugi czas, bo zrozumiesz jak bardzo go kochasz. tak mysle.

Gość tutturu
4 lata, a on za toba szaleje? Nie chce ci nic radzic, bo ja jestem marna w sztuce kochania ;-) ale skoro po 4 latach za toba jeszcze szaleje to twoj skarb wielki... co nie oznacza oczywiscie, ze musisz go wybrac... zycze rozwiazania problemu :-)

Gość zmęczona
rzucic? łatwo powiedziec...;) tutturu : wielki skarb? pewnie masz rację, ale co zrobic jak serduszko nie chce bic już dla tej osóbki? :( Ciężko mi na duszy.

Gość tutturu
ja to tak osobiscie powiedzialam, bo mam wrazenie ostatnio, ze jestem dla mojego "tablica ogloszeniowa" - dluga historia ;-) jezeli wiesz, ze nie kochasz - to zerwij. chyba to oczywiste, prawda?

a moze mala rozlaka.. odpocznij od niego zatesknij i wtedy przekonasz sie co ci w duszy gra.. ja na twoim miejscu spakowalabym sie i jesli to mozliwe wyjechala gdzies na zimowy urlop powiedzmyt tydzien-dwa do rodzinki czy gdziekolwiek nie mowiac mu oczywiscie ze chcesz od niego odpoczac tylko wymyslajac jakis inny powod a po powrocie w miare mozliwosci szczerze z nim porozmawiac i podzielic sie ewentualnymi odczuciami..

Gość zmęczona
hmmm..... dobry pomysł ! Ostatnio nie widzieliśmy sie tydzień i powiem Wam kobitki, że ani przez moment nie zatęskniłam.Jak dzwonił, to odbierałam "bo wypada" i "co on pomyśli, jeśli nie odbiorę". Nigdy nie pomyślałabym, że będę w takiej sytuacji.Prędzej myślałam, że to On będzie myślał o rozstaniu. Nikomu nie życzę tego, co obecnie przeżywam. A zerwac się po prostu boję, bo powiedział mi kiedyś, że jak od niego odejdę, to sobie coś zrobi :(

Gość tutturu
nic sobie nie zrobi.... :( tak tlyko mowi -to co? zmarnujesz sobie zycie, bo "on sobie cos zrobi"? :( tak nie mozesz...

dlatego nie zwlekaj tylko pakuj walizki i zaszyj sie gdzies na jakis czas. dobrym pomyslem byloby tez nie zabieranie telefonu- nie bedziecie wiedziec co u was na biezaco i nie bedzie szans na przypominanie sobie o swojej obecnosci i problemach w tym czasie.. mysle ze pomoze. i nie podejmuj pohopnych decyzji.. pozdrawiam i zycze powodzenia🖐️

Gość tutturu
dla mnie wyjazd tez bylby dobry pewnie... moze wtedy - po rozlace moj facet zrozumialby co czuje..

sprawdzona i najskuteczniejsza metoda;) i nie tyle dla waszego zwiazku co najlepiej podziala wlasnie na was i wasza psychike.. bo najgorsza jest kobieta ktora nie wie czego chce:P

Wiesz, ja jestem w takiej samej sytuacji tylko, ze to On ode mnie odpoczywa. Trwa to juz poltoa miesiaca - nie wiem co mysli istrasznie mnie to meczy :( Powiedzial mi wczoraj, ze nadal nie wie a ja na to, zeskoro tak dlugo sie musi zastanawiacto chyba nic nie pozostalo z tej milosci :( Buuuuuuuuu - jestesm ze soba 5 lat...

Gość zmęczona
Murcielago: no to jesteśmy dwie ! Cholera, wiem co czujesz.Takie rozterki są najgorsze, tylko, że u Ciebie jest odwrotnie... Może bym wolałabyc w tej sytuacji, w której Ty jesteś, kto wie? Narazie idę z przyjaciółką na ploty, kawusie i lodziki ;) Odezwę się

Gość doświadczonaaa
porozmawiamy za kilka lat. Jeszcze zatęsknicie za kims takim, kto oddał wam całego siebie. Macie to jak w banku głupie kozy.

Gość znoooooowuuuuuuuuu
A pewnie, pewnie, doświadczona, lepiej się z kimś męczyć, nie kochać go i grać miłość każdego dnia. Grunt, żeby w dupsko było ciepło.

Gość a ja nikogo nie kocham
i mnie tez nikt nie kocha, nikt za mna nie teskni i nie szaleje. Pustka zupełna:( zycze pomyslnego rozwiazania problemu

Gość co masz dokładnie
na myśli mówiąc. "On nadal za mną szaleje" Jakimi dokładnie zachowaniami się to przejawia ?

jestem w identycznej sytuacji...tylko jestesmy razem 5 lat...nie wiem co robic :(

kurcze na dodatek to zwiazek na odleglosc wiec ciagle od siebie odpoczywamy :O a ztymi smsami yto mam identycznie...i tez juz nie tesknie...ciezko mi bardzo :(

tylko Ty jestes pewna ze Go nie kochasz a ja nie... gdybym byla pewna to bym sie nie zastanawiala i meczyla

Ja tez tak kiedys mialam, po ok 2 latach doszlam do wniosku ze juz nawet nei moge na neigo patrzec. I powiem jedno nie da sie tak zyc, przynajmniej ja nie potrafilam, wiec byla szczera rozmowa, teraz mysle ze nawet za szczera, bo powiedzialam mu dokladnie co czuje. Ale o ironio po ok 4 latach, tak nagle zaczelo mi znow na nim zalezec, jestem zakochana jak chyba do tej pory nie bylam. I on tez, i choc wiem ze po tym co mu zrobilam na to nie zasluguje, to jednak blogoslawie los..:) A moja rada, nie palic mostow;) pozdrawiam papa

KMD ---> masz racje...ale mi brakuje emocji, wrazen...wszystko jest juz takie przewidywalne, nudne, oklepane...a poza tym to moj pierwszy facet a nie wiem czy chce zeby byl ostatni...ale za daleko to juz zaszlo chyba :(