Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Helioł :D ale się dzisiaj byczyłam :) aż wstyd :O ale zrobiłam jedną pożyteczną rzecz... wykąpałam naszego kłapoucha :D jutro do Mareczka... koniec leniuchowania :P czy inseminacja to farmakologiczne pobudzanie jajników do jajeczkowania??? sorki ale dotąd nie interesowałam się tym tematem i nie mam pojęcia. co to takiego :O Genewo 👄 odpoczywaj ile wlezie.... zawsze na wyjazdach nabiera się dystansu do codzienności :) Misiaczkowa Ty powsinogo 👄 :) oczy mi sie kleją :) dobranoc moje pchełki szachrajki 👄 ps JESZCZE NIE ODDALI KLUCZY!!!

WITAM, jakoś pustawo, dziś mam wolne i ide wysłać Ci Martusiu przesyłkę :) Rozpogodziło sie u nas ale znacznie chłodniej. Ide na zakupki może kupie coś fajnego, później sie zamelduje :):):)

Hej :) Dziś wypłata :D I co z tego ... :o Sabcial masz rację, ale po raz kolejny potwierdziło się, że na dziewczynke noosi się zgrabnie i długo nie widać :) Angelo, pobudza się jajniki, tak miała moja koleżanka, że brala zastrzyki, żeby wywołać owulację, a potem lekarz rozszerza szyjke macicy i wprowadza tam takie cóś i wstrzykuje plemniczki. Prz zabiegu może byc obecny mąż :) Ideee suszyć włosy a potem lece popłacić rachunki :o Szczty szczęscia :o Jakże było by wspaniel bez płacenia rachunków.....ale takie rzeczy to tylko w Erze :P Gruby misiu......psuuujaaaaaaaaa ;) Miłego dnia!!!! :D

Ja wiem, że jest okres urlopowy ale tęsknie za Wami gdzie jesteście -co robicie???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Spadł deszcz super powietrze ide zaraz na spacer :) Martusiu dziś wyslałam przesyłkę myśle, że do końca tygodnia ją otrzymasz :) Już za tydzień jade nad morze ale sie ciesze nawt nie chce aby grzło chce pooddychach jodem i pobuszować na straganach ze strebrem bo uwielbiam błyskotki ;), odłożyłam trochę na szaleństwo a pozatym będziemy mieć rocznicę ślubu 10-tą to myśle, z emąż też się szarpnie - no cóż żona kosztuje - nawet ta STARA!!!

Elo :) Sabcial, dziekuję bardzo raz jeszcze :D Znalazłam jeszcze jedną osobę, z którą mogę się ppdzielić :) Naciągaj męża ile wlezie, musi byc świadomy, że jesteś mu droga ;) Ja w piątek jadę na trzy dni do Szklarskiej, na tę imprezkę co kiedyś wspominałam, już się nie moge doczekać, jedyny mankament to wc na świeżym powietrzu, zimna woda pod koedukacyjnym prysznicem ;) Ale nie narzekam bo pole namiotowe za darmochę :D Zawsze przez trzy dni człowiek odpocznie :) Odebrałam wyniki i miałam poziom potasu prawie zero :o Dostalam ja tablety, teraz nie wiem czy można to brać, bo jest takie dziwne sformułowanie na ulotce :o Pustki ostatnio straszne....wszystcy wybyli.. Zmykam do meżusia :) Dobranoc :)

HELO! Witam wszyskie cudowne kobietki. Genewo udanego wypoczynku. Po powrocie nie wolno ci już wchodzić do tego dołka. Misiaczkowa jak to się stało, że miałaś 0 potasu. Tabletki napewno przepisał ci lekarz więc możesz spokojnie brać . Reniolku takie choróbsko można nawet dostać w czasie wielkich upałów ale naszczęście teraz się to szybko i skutecznie leczy. Sabcial już zaczynam ci zazdrościć tego wyjazdu mi narazie niewolno nad morze. Przesyłam fluidki 🌼🌼🌼🌼...

Witam, Misiaczkowa prosze wychodzić z dołka - ale już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Głowa do góry czasem tak się ma i tyle, potem to mija tak przynajmniej raz w tygodni też mnie bierze ale staram się wtedy bardzo aby JUTRO BYŁO LEPIEJ :):):):):):):):):):):):):):) Jagula ja sie czujesz w takie upały??? Nie wiem czy spada cieśnienie bo wypijam już 4 kawę i chce mi się nadal spać - blee.

Słonka gdzie jesteście co z Wami nie mam do kogo pisać a sama z sobą to jakoś nie bardzo ;) Gdzie się podziewacie - odezwijcie się TĘSKNIE :(:(:( Dziś jakoś leniuchowałam nic mi sie nie chciało spada ciśnienie i dziś wypiłam rekordową liczbę kawy. Misiaczkowa tylko my zostałyśmy? Gdzie cała reszta wyjechała??????????????????????????????????????????????????

jestem :) poszliśmy na całość... co ma być... to będzie :) sabcial? kiedy wyruszasz i na jak długo???

Hej :) To nie był dołek...byłam głodna ;) Sabcial dzis ciśnienie leciało, moja mama też kawka, snickers, kawka :) Gruby misiu....jednak się postaraliście?? Wrrrr no to ładnie :D Boziu ja cię podziwam, trójka maluchów i jeszzcze ci się chce czwartego :D A może potem jeszcze jedno ;) Nie tak serio, planowliście z męzem tak dużą rodzinę? Wiesz, pytam bo w tych czasach trójka to max jak jest. Sama chce miec trójkę, teraz jedno, za 4-5 lat następne, i potem po 3 latach jescze jedno :D No chyba że bliźniaki będą, to zajdę tylko za te pare lat :) Mama miała robić racuszki z jabłuszkiem a polazła na spacer z piesami 😭. Chce racuszka!!!! Dziś mam dzien głoda....cały dzień coś żre....koszmar, a potem się dziwie, że mam na plusie co miesiąc prawie 2 kg :o Bo od początku utyłam 6 kg. Mniej więcej 1,5 na miesiąc. To chyba dużo?? Pojutrze jadę w góry, myslałam, że zmieszczę się w jakieś spodnie, a jak nie to sobie jakoś przerobię, laski nie mieszczę się w żadne swoje spodnie, a o przeróbkach nie ma mowy :o Muszę jutro pobiec do lumpa i znaleźć cokolwiek. Dziwnie będę wygladała w niebieskich ciążowych spodenkach, z jakimiś cekinami na imprezie stricto turystycznej ;) Gdzie ludzie łażą w koszulach w kratkę, dzinsach, wydeptanych trepach :) Koszmar. Rozpisłam się :) Jeszcze tu wróce :D

no... my się nie staraliśmy... zupełnie nie... ale już nie mieliśmy dłużej siły się \"nie starać\" troszke nas to przerosło ;) i poszliśmy na żywioł... kochamy się na zabój :) i... jak już pisałam, co ma być... będzie :D

Gruby misiu /już nie gruby/ - strasznie Cie podziwiam, że w tym kraju decydujesz się na 4 dziecko ale trzymam mocno kciuki bo jeśli chcecie to bardzo dobrze. Bardzo chciałabym jeszcze jedno dzieciątko ale znów dziś boli mnie strasznie glowa a za tydzień okres i tak jest zawsze że tydzień przed @ mam zawsze straszny ból głowy :( Muszę zabrac sie do pracy ale jakoś mi ciężko z tym bólem, no cóż biore zaraz 2 tabletki i już. Misiaczkowa nie martw się wagą może potem zastopujesz a powiem Ci, że ja 3 miesiące po urodzeniu córci wszystko zgubiłam nawet nie wiem kiedy. Masz po prostu taką potrzebę i tyle. Kup sobie wygodne spodnie nie koniecznie na szelkach ale żeby w pasie była gumka ja przeltałam w takich spodniach tylko góry zmieniałam. Teraz jest na czasie pokazywać brzuszek :):):)

Cześc kochane. Znowu długo mnie nie było, znowu byłam w szpitalu :( Tym razem cukrzyca ciążowa. Zawsze byłam okazem zdrowia, a teraz każde g...... mnie się czepia . Cóż, trzeba to przeżyć, żeby tylko synuś urodził się zdrowiutki, bo strasznie się o niego martwię. Misiaczkowa. W ciąży 1,5 kg miesięcznie to norma. Jak będziesz tyła w tym tempie to tylko 13,5 kg w ciąży przytyjesz. Czyli książkowo :D. Nie martw się. Czego się nie robi dla maluszka. Ja bym teraz konia z kopytami zjadła. Jak na złość nic nie mogę przez ten cholerny cukier. Nawet owoce w większości zakazane :(. Buziam Was ogromnie 👄. Przesyłam Wam moc fluidków 🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼. Genewo ❤️ dla Ciebie.

Hejo :) Kocico, biedactwo ty nasze!! A bierzesz insulinę, czy masz na razie tylko dietę? Moja bliska kolezanka niedawno rodziła synka i też miała cukrzycę ciazową, urodziła zdrowego maluszka i sama też się dobrze czuje :) Nie martw się, zostało ci jeszcze tylko kilka tygodni, szybko minie i znowu bedziesz mogła jeść normalnie. Teraz to chyba ze sodyczy zostają ci te dla diabetków, bez cukru :) Bedzie dobrze, nic się nie zamartwiaj, bo to źle dla dzidziusia :) Moculko cię ściskam 👄 Gruby misiu, nooootak to jest jak trzeba się na siłę powstrzymać ;) Zawsze się chce wtedy jeszcze bardziej ;) hihi, pewnie co ma byc to będzie :D Sabcial, no coś ty, bedziesz sobie z bólu głowy wróżyła ;) Oj cićnienie wzrosło/spadło i boli :D Nie ma co przesądzać sprawy :) Ja wniosłam w swe życie postanowienie!! Zbieram kasiorkę do października i wtedy kupuję wszystko oprócz wózka. Odłożę ile się da, dołożę do poligonówki i starczy na potrzebne rzeczy, wszystkie oprócz wózka :) A wózek w grudniu, jak teściowa da kaskę. Bo ja się teraz schizuję, że tyle okazji, tyle wózków co ja bym chciała, a ja kasy nie mam i się strasuję, myślę, dołuję. Odkładam to na później!! Teraz nie myślę o tym skąd wziąść kasę. Odłoży się. No to miłego dnia :D

Misiaczkowa jestem jestem jestem :):):) Pada zimno i z jednej strony fajnie a z drugiej zdążyłam zatęsknić już za słonkiem - BABA ZMIENNĄ JEST - HIHI ;) Moje dziecko pojechało do kolegi, mąż w pracy a ja się nudze - blee. Co u Was jak się czujecie i co czujecie - ;)

Kocica ale już dobrze sie czujesz i cukier w normie mam nadzieje, uważaj na siebie. Powiem Ci, że ja byłam okazem zdrowia do ciąży, która ze mnie wyssała wszystkie najlepsze soki - hihi. Jednak warto było bo moja córcia jest oczywiście dla mnie kimś wyjątkowym i najpiękniejszym i wogóle naj...., warto się było pomęczyć :) Trzymaj się - dasz rade ;) Jestem strasznie marudna jak pogoda na dworze :(

Gość marciap1
Gruby misiu próbowałam suwaczek :D Nowy lilipie :) Sabcial mi też brakuje słonka, moze nie upłaów ale słonka i błękitnego nieba :) Za długo jest tak pochmurno.. To dziewczynki do zobaczenia w niedzielkę, jutro o 8 rano jedziemy :) Trzymajcie się, dzielnie zachodźcie i trzymajcie honor topiku i nie pozwólcie mu spaść na trzecią stronkę ;) Mam nadzieję, że jak wrócę, to zastanę tu same dobre wiadomości :D Buziaczki wielkie!!! Do napisania!!!! 🌼 👄

angelo!!! gdzie niknęłaś? reniol!!! lacaj!!! Tonia dzisiaj sama z Siebie powiedziała \"kokam cie\" i to do mnie... dotychczas musiało mi wystarczyć, jej teletubisiowe \"tulimy\"

Witam z samego rana :D. Kobieta faktycznie zmienną jest, bo zaczyna mi brakować słońca. U nas dzisiaj zimno i pada. Gruby Misiu ależ ty masz rozkoszne te dzieciaczki. Aż miło poczytać...... Rozmarzyłam się....... Przesyłam świerze fluidki od samego rana 🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼🌼 🌼

Hej Słonka, u ans bardzo zimno tylko 15 stopni to co dopiero nad morzem aż sie boje co będzie za tydzień :( bo już tam będę nie musi być upał ale żeby nie padało. GrubyMisiu wiesz w takich chwilach ja te, że Twoje dzieciątka mówią takie fajne rzeczy to od razu chce sie żyć - prawda! Uciekam w wir obowiązków ale nie bardzo mi sie chce - blee :(:(:(

reniol powinna dziś wrócić :) ale angela się gdzieś zapodziała na dobre! hooop! hooop! gdzie jesteś? kocica ❤️ trzymam kciuki! cukrzyca ciążowa zdarza się często, ale przy odpowiedniej diecie dzieciaczki rodzą się zdrowiuteńkie :) Tonia wlazła do Wojtusia do łóżeczka i sprawdza jego wytrzymałość... :p szalone stwory... jeszcze tydzień do wyjazdu... wytrzymać, nie zwariować :D