Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Angela wszystkiego najlepszego z okazji 8 rocznicy. U nas w październiku dopiero 1. Szkoda mi tego dzidziusia tej twojej znajomej ona chyba nie wie jakie szczęście ją spotkało albo to wina jej rodziców pewno była wychowana bez miłości i teraz nie umie ją okazać. Dobrze, że mam tu 2 okazy kochających mamuś z których ja napewno będę brała przykład. Sabcial, Gruby miś trzymam was za słowo w sprawie pomocy jak bym nie mogła sobie poradzić. Poczwarko no nareszcie się pojawiłaś. Co tam u ciebie jak tam brzusio , mdłości już pewno przeszły. Kocica ja jeszcze niedostałam skierowania na ten test obciążęnia glukozą. Gin do którego chodzę jest bardzo dobry tylko niestety troszkę zakręcony i chyba muszę mu przypomnieć o paru badankach, których jeszcze nie miałam. Reniolku no to ja już też zaczynam się nakręcać , trzymam mocno kciukaski. Frizello jak po urlopie w pracy ? Misiaczkowa ja niestety już jak wejdę do dołka to będziecie mnie wyciągać dzwigiem bo się zablokuje. Nachwilkę mi przeszło zobaczymy na jak długo. Mogę wam już wysłać moje zdjęcia bo w końcu się nauczyłam jak to się robi /jak jeszcze chcecie/. Miłego wieczorka i owocnych przytulanek.

Angela moje gratulacje z okazji 8 rocznicy, ja za 2 tygodnie będę miała 10 lat i tez nie wiem kiedy ten czas zleciał jeszcze dziś pamietam jak się cała trząsłam na CYWILNYM, było goraco a mój mąż o 10kg lżejszy - hihi. Moja córcia zawsze mnie pyta gdzie ona była w tym czasie??? ;) Powiedziałam jej że w planie 10-letnim, który wykonaliśmy przydałby sie od losu prezent na 10 rocznice fajnieby było - MARZENIA:) Znów nimi żyje :):):)

Jagulka ja chcę :) martunia_24@o2.pl, nie wiem czy ci moje wysyłałam, ale jak nie to wyślę aktualne z brzusiem :D Sabcial...piekny byłby to prezent..oj życzę Ci z całego serduszka!!!!! Reniol dobrze zrobiłaś z tą papugą, one roznoszą mnóstwo bakterii, trudno, coś za coś :) Kupicie sobie psa na pocieszke ;) Licytuje wózek, postanowiliśmy wziąśc mały kredycik w BPH a potemw grudniu się spłaci jak teściowa coś rzuci. Tylko kurcze boje się że mnie przelicytują 😭, że nie zdąże i ktoś inny dostanie 😭 . Wrrrr będę walczyć do upadłego. Może dobrze jak by ktoś jeszcze licytował w moim imieniu? EE cena szła by trzy razy szybciej w górę...fuck ;) Zmykam obserwować :D

Oj slub...przezyć to jeszcze raz :D Marzeniee !!!! Jak mnnie tato wprowdzał do kościoła, jak jechaliśmy samochodem, jak na siebie patrzyliśmy, pierwszy pocałunek ślubny (uwieczniony przez bystrego fotografa na zdjęciu).......bossheeee tak pieknie było !!!!!! Łan mor tajm ;)

misiaczkowa gdzie licytujesz ten wozek? na allegro? jesli tak to skozystaj ze snipa, wieksze prawdopodobienstwowygrania

Misiaczkowa zdjęcie wyśle jutro świerze z brzuszkiem z lepszego komputera bo narazie piszę z laptopa i straznie wolno działa. Bardzo proszę o twoje bo nie dostałam chyba wtedy zepsół ci się kopmputer. A właśnie dlaczego jeszcze nie wiemy jaki to wózek?

Hello ja tez chcem zdjęcia wasze a moze ktoś chce moje ale niewiem jak je wysłac?Mozecie mi powiedzieć Prosze :D

Oj ale ze mnie gapa ;) Jakoś tak nie wiem czemu nie napisłam?? EEE mózg mi dziecko zżrea ;) A więc tak, wózek jest używany, ale bardzo dobrym stanie. Nazywa się Impast Drive 4XL i jest ślicznu i czerwony i taki jak chciałam z gondolką i za ładną, ludzką cenę :D Bo ja tę aukcję wygrałam :D !!!!!!!!!!!!!!!! Mam za niego zapłacić 495 zł + koszty przesyłki, jakieś 20 zł, tak było w cenniku poczty. To jest link do niego : http://www.allegro.pl/item117395202_wozek_implast_driver_od_1_zl_ze_zdjeciem.html A to też kupiłam...używane, ale ładne i zadbane, niech was cena nie zmyli, oni pierwszy raz wystawiali, za 55 sa trzy sztuki :) http://www.allegro.pl/item118645836_uzywany_jeansowy_komplet_ciazowy_rozm_42_44.html Qurcze nie wiem czemu nic nie powiedziałam, to nie była tajemnica ani nic :) I co wy na to? Dobry? Bo jak sobie poczytałam to ludzie chwalili pianiw sklepie też mówiła, ze te z gondolami są lepsze. Co wy na to? Tak sobie go wkręciłam, że nie chcialam innego, może dlatego się nie konsultowalam, bo miałam pewność, że chcę ten i żaden inny :) Ale serio napiszcie co myślicie. Wielkie przepraszam dla WAs :) 🌼 [ usta] Fryzelo, jagulko wyślę zaraz wam zdjątka, tylko coś zjem i chwilkę odpocznę od kompa :)

witam ponownie fajny wozeczek , ja tylko moge ocenic po wygladzie bo u nas mąż wybiera, ja tylko kolor i ogolny wygląd wozka,:) ja tam sie na funkcjach nie znam:) mi wystarczy zeby byl ladny:)hiih widze ze w tabelce jestem poprawiona:) dziekuje tylko po usg mam inny termin porodu a i to roznica o 2 tygodnie do przodu, ale to powielkosci dziecka ocenili a ja i mąż nie nalezymy do malych ludzi takze moze i dziecko jest duuze:) czy ja moge prosic o wasze zdjecia??? bo widze z e byly rozsylane, tez cosi kwysle jesli ktos cche:) ktos pisal o badaniu cukru, czy mozecie mi powieziec jak to dokladnie wyglada, chyba mam byc na czczo ale nie jestem pewna i ile to trwa? boje sie ze dlugo na czczo to ja nie wysiedze na tych badaniach:) bo mam ogromny apetyt ostatnio:) fajnie ze juz moge z wami pisac, brakowalo mi netu, potem mialam przeprowadzke i malo czasu, ale to nie ostatnia przeprowadzka w tym roku, narazie wrocilismy do rodzicow moich ale na jakies pol roku i potem do nowego, juz sie ciesze:) to narazie tyle, wysylam fluidkiiii!!!!!!!!!!!!!!

misiaczkowa! wózeczek wygląda ok. oby spełnił oczekiwania :) a ubranko... no ja bym się ciut wahała kupować od kogoś, kto nie ma komentarzy... ale Twoja decyzja :) mam nadzieję, że słuszna :) szukaj jednak w lumpeksach! można się super ubrać! na całą ciążę :) jeśli ten rozmiar... to kilka fajnych ciuszków mogę Ci pożyczyć pocztą, na kilka miesięcy ;)

Poczwarko :) teraz Tobie odpowiem :) na czczo cukier jest sprawdzany na poczętku ciąży, później też na czczo + po wypiciu roztworu 50g. glukozy (błe... ale można cytrynę wcisnąć) jeśli wyniki są w normie... to koniec badania... jeśli ją przekraczają, robi się jeszcze raz test obciążenia glukozą :o najpierw badanie na czczo, później po godzinie i po dwóch, po wypiciu 75g. przynajmniej tak to wyglądało u mnie :) a... ja w 34 tygodniu dostałam skierowanie do szpitala bo \"cukrzyca ciężarnych i poród przedwczesny zagrażający\" ale po tel. uzgodnieniu z zaufanym specjalistą... trzymając dietę niskowęglowodanową, urodziłam absolutnie zdrowe dziecko tydzień po terminie :) bo u mnie, to była nie cukrzyca, tylko nietolerancja glukozy :) (tej wypitej) i luzik... bo dietę niskowęglowodanową stosuję od 3 lat :)

Hejo :) Zacznę od tego, że gruby misiu, wielka szkoda, że moja szwagierka nie jest tobą, oj wielka. Widzisz ona jest jedyna osobą, która w najbliższej rodzinie ma dzidziusia i jak potrzebowalam na wyjazd pozyczyć spodni ciążowych to od razu zaproponowala, że mi je odsprzeda, nie pożyczy, ale że odsprzeda. Odmówiłam, bo w rodzinie trzeba sobie pomagać, a nie tylko widzieć w każdej okazji pieniadze. Tobie z całego serduszka dziekuję za tę propozycję, naprawdę jestem wzruszona, ale nie moge jej przyjąć,bo jestem z natury wielkim kaleczniakiem i ciapą, więc w trymiga zaplamiłabym, albo coś bym uszkodziła, a wtedy byłoby mi baaardzo wstyd. Jednak doceniam jak najbardziej i przesyałam całuska :D 👄 Qurfa mać, wiecie co od niej dostałam? Sweterki, ktore zrobiły babcie i używany śpiworek po dwójce dzieci. Była z siebie niezwykle dumna. A wiedząc, że się staramy mimo to sprzedała malutkie ubranka i wieciecie co powiedziala? Że myslała, że to jeszcze długo potrwa i dlatego. Tylko czemu mi nie zaproponowala. Wiecie co dużo gadała jak była w ciąży, że ubranka bedzie składała dla mnie i takie tam. A jak co do czego doszło to wszystko sprzedaje za grosze. Jak przyjechał kuzyn męża z dziewczyną, też w ciąży, i ona do mnie, ze jak mam fajnie, bo pewnie Gośka mi da wiele rzeczy, to bardzo się zdziwiła, jak jje opowiedziałam jak jest naprawdę.Bo ta dzieczyna ma siostry i ona dostanbie ubranka od nich. Soki, że się tak tu wyżalam, ale propzycja grubego misia mmnie tak natchnęła. Straszna materialistka....Ja obiecałam sobie, że teraz jeśli tylko gdzies bedzie chciiała jechać autem to będę ją kasowala be zżenady za kilometry i przelicze na gaz. Czemu ja mam być dla niej uprzejma i pomagać. Fryzello, poczwarko, jagulo zdjęcia wysłałam :) Czekam teraz na wasze :) Qurcze muszę spędzać mniej czasu przed kompem :o Dziś miałam normalnie maraton przez ten wózek. Aż się trzęsłam tak się bałam, że mnie przelicytują, a ja miałam granicę od mezulka, 500 zl. I się udało :D W środę biegniemy do banku i potem się w grudniu spłaci, a jak nie to 50 zł, to jeszcze ujdzie :) Dobranoc kochane dziewczątka :D

misiaczkowa! no co Ty!!! ja mam 3. dzieci i plamiącego męża :D jak wróci zaplamione... poradzę :) odplamianie, to moja codzienność :P pisz (jeśli masz jesze mój @ adres) swój adres pocztowy i ubrankami się podzielę :) i coś dla misiaczka też się znajdzie :) z tym, że dopiero po powrocie z wakacji :( czyli we wrześniu...

Hejka ale śliczny wózeczek.Super ze go kupiłas,naprawde piękny,teraz zycze ci abys woziła nim swojego misiaczka i zeby wam dobrze słuzył.Zdjęcia Misaczkowa doszły za co bardzi dziekuje,masz troszke juz brzuszka ale nie jest strasznie duzy.Ciesze sie ze w koncu mogłam Cie zobaczyc.Wszystkie babeczki chciałabym zobaczyc.Dobra juz nie zanudzam i tak nie ma kogo.Pa pa miłych snów

Gruby misiu :D Na razie chyba nie potrzebuję, zresztą moze niedługo zapewne się okaże, ze ty potrzebujesz ich jeszcze bardziej :D A myślisz, że za mało dwie pary spodni i taka tunika? Potrzebuję więcej takich ubrań? Bo ja najpierw chciałam kupic tylko jedne, ale mama mnie opieprzyła, ze jak te jedne wypioorę, to w czy będę łazić.. no to wzięłam obydwie pary :) Co do ubranek dla Misiaczka, to w zasadzie jak kupiłam te ubranka na allegro i dostałam od ciotki, to mam dużo, brakuje mi tylko jakiś cieplejszych na poczatek, chyba typu śpioszki, kaftaniki. Bo mam dużo na lato, a na zimkę gorzej :) Jak tylko dowiem się jaka płeć to zacznę kupować i szaleć po lumpach, ale do szpitala to kupię nowe...a co :) Adres mogę dać, ja się cieszę z każdej rzeczy, po prostu umówimy się, że potem ci je odeslę ale już z dodatkami :D E-mail powinnnam mieć w skrzynce :) Ale chyba na razie, to nie trzeba. Jesteś wspaniała, dlaczego więc najbliższe osoby są takie okropne!!!! Powiedziałam męzowi o twojej propozycji, najpierw cisza, potem mówi, ale przecież ty nie znasz tej osoby, aja mu na to jak nie znam jak znam, to on ana to, a widzisz...ktoś kto cię na oczy żywe nie nie wiedział pomaga ci bezinteresownie, a taka (tu nastapił wulgaryzm dot. mojej szwagierki) żeruje tylko jak sroka na szeleszczący papierek :o Zapamietał sobie te spodnie sprzed wyjazdu :) Na razie może jeszcze poczekamy, ale jak by co to dam znac, że jednak reflektuję :) Buziaki wielachne ślę 👄 !!!!!!!!!!!!! A co do czapeczek, to teraz w niedzielę jadę odwiedzić nowonarodzonego synka mojej koleżanki to oddam jej kilka, napewno się uczieszy. Teeraz jej synek jest w szpitalu, urodził się 8 lipca i porzybrał bardzo mało na wadze, ciągle wymiotował po jedzeniu i bardzo płakał. To zgarneli go na oddział. Biedny maluszek, taki malutki a już w sszpitalu :( Fryzello, tylko uważaj, zapmniałam napisać, że ogladanie mnie takiej odmienionej może grozić koszmaarmi w nocy :D Sabcial fajnie miałaś z tą koleżanką!!! Fajna historia :D A wiesz, dzisiaj do mnie pisze sms kolezaanka, z ktorą mieszkałam dwa lata, że jest w Anglii i tam są bardzo tanie ubranka i czy ja znam płec bo ona chce mi kupic kilka ubranek :) Normalnie nie wierzyłam!!! Genewo---wróżko ty moja gdzie się podziewasz???? Ty masz tyle racji!!!! No i pomaga mi to moje dzieciątko!!!

misiaczkowa dziekuje za zdjecie, fajnie wygladasz, ja to przy tobie jestem grubasssss, jak sie porownuje do innych to wygladam jakbym miala juz rodzic:) a tu jeszcze ze 4 miesiace, przesle zdjecie ale mam tylko jedno, ogolnie wlasnie sobie uswiadomilam ze nie mam zdjec w ciazy zadnych, tylko ostatnio mąż mi pstryknął jedno na spacerze, ehh trzeba zaczac nadrabiać zaległości:) i pstrykac, jesli chodzi o ubrania to ja dosc szybko musialam kupic ciazowe, kupilam chyba 3 pary spodni i kilka bluzek ale chodze w jednym ulubionym stroju, ja juz tak mam:) pozostałe tylko czasem założe jak to ulubione się suszy:) jeśli chodzi o ciuszki dla dzidzi to dostałam od siostry, która trzymała wszystko na strychu (jej dzieci mają 10 i 11 lat) , narazie nie kupiłam nic jeszcze chociaż wiem już że będzie chłopak:), od drugiej siostry dostałam też ubranko na próbe czy mi się podoba:) myśle ze czas zacząć kupować te których brakuje, czekamy na wypłate i jedziemy z mężęm do takiej hurtowni gdzie jest wszystko dla dzieci, juz byliśmy ale tylko się rozejżeć:) II tabelka widze zakonczona na misiaczkowej, która teraz ma termin @, za kogo trzymamy kciuki? fliudkujeeeee,

HELO :D witaj mój Misiaczku :D fajnie, że już jesteś :) wózek fajowy :) bardzo mi się podoba :);) chciałam tylko dać znać, ze żyje i już spadam bo przeprowadzka, przeprowadzka i jeszcze raz przeprowadzka :) myję i piorę każdą pierdołę bo przecież przenosimy się ze starego domu do prawie całkiem nowego... nie zamierzam \"zapaszku starości\" zabrać ze sobą :O fajnie, że juz powracałyście z wojaży i znów tu tak gwarno i tłoczno lovam was i tulam ❤️👄 do napisania jak powtarza szefowa ;)

Hejo :D No w końcu się pojawiła :D Ale masz wybaczone Angelo bo się przeprowadzasz :D Dziewuszki poczarko, jagulo, Fryzello wysłałam Wam jeszcze zdjęcia te co wysyałam do pozotsałych dziewczyn :) Fryzello...laseczka z ciebie :D nie ma co wstyd było zdjęcia wysyłac moje :o Co do zdjęć, to my robimy co tydzień sesyjki i opisujemy, mam już kilkadziesiąt zdjęć, ale wszystko na kompie, nieliczne tylko wywołam, jakieś 35 zdjęć, do albumu pt. ciąża :D Miłego dnia :D

Cześć kochaniutkie. Ja też poproszę o aktualne zdjątka (adres w preferencjach) :D Misiaczkowa, wózek śliczny. Oglądałam taki w sklepie, ale cena jak dla mnie była za wysoka. A Ty kupiłaś za super kasę. Przesyłam fluidki dla wszystkich starających się 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 Idę poleżeć, bo mi lekarze kazali :( Buziam 👄

cześć dzewczynki:) wreszcie mam trochę czasu żeby do nas zajrzeć. Babcia jeszcze nie zauważyła braku papugi...dziś źle się czuje,więc na nic nie zwraca uwagi.Postanowiłam,że jak zauważy,to jej powiem że się staramy i że dlatego musiałam się jej pozbyć-tak będzie najlepiej,nie lubię kłamać. Ale poza papugą mamy psa,Miśkę,którą bardzo lubię,mimo,że często się z niej i jej małego rozumku naśmiewamy:)Jej nigdy nie mogłabym tak po prostu oddać,zwłaszcza,że od dziecka był z nami jakiś pies:) misiaczkowa-wózeczek pierwsza klasa no i za rozsądną cenę,a to przecież bardzo ważne! Wczoraj odwiedziliśmy znajomych z maluszkiem po chrzcinach,chcieliśmy mu coś kupic i weszliśmy do chicco....no i się załamaliśmy...skarpetki dla półrocznego dziecka,specjalnie zpakowane na prezent-20 zł...Ja sobie za tyle w życiu jescze nie kupiłam!Spioszki przecenione ze 160 na 49....itd,itp. Ja też poproszę o zdjęcia Fryzelli,poczwarki i jaguli no i misiaczkowej z brzuszkiem!!!koniecznie,zaraz wyślę swoje do nowych koleżanek i proszę się nie dziwić,ja tak wyglądam teraz, nie 10 lat temu...niestety:( Taki dzieciak ze mnie. Napalam się nadal,27dc,coś tam pobolewa,ale co...tego już nikt nie wie,pewnie za 5 dni się dowiem,albo wcześniej...Macie jakiś dobry sposób na przygotowanie sie na kolejną porażkę???Bo boję się bardzo,że tym razem wpadnę w histerię,nega dołka i długotrwałą depresję... Nic,zmykam wysyłać zdjęcia i trochę pobuszować w necie,wieczorem wybieramy się z mężem na pasjonujące zakupy worków do odkurzacza i albumu na zdjęcia ślubne.Tak tak,nasze zdjęcia,bop tak się jakoś złożyło,że w trzy lata po ślubie jeszcze nie mamy albumu... Pozdrawiam nasz kochany,najwspanialszy i najbardziej życzliwy topik pod słońcem❤️

Reniol może tym razem nie bedzie potrzeby się dołować :D Ja cały czas wierzę w każdą z was, że się uda szybko!!!! Też jestem wielkim miłośnikiem piesiów :) Kocham te swtworzonka najbardziej na świecie :) Koty mnie fascynują, są takie dziwne ;) Zaraz dostanę zrypkę od Angeli ;) Jasne już wysyłam brzucha :) Gruby misiu, takie bąbelki w brzusiu i łaskotanie to już ruchy czy jestem głodna ? Cały czas leżę i się skupiam i czekam na tego kopniaczka, ale chyba jeszcze poczekam :) Co do wózka, to obecny właściciel sam głowi sie teraz jak by mi tu go wysłać ;) Muszę kupić do niego dwie oponki, bo tamte się pościerały, i dobrze, bedzie jak nowy, ale gdzie ja kupię oponę do wózka??? Hmmm ..... :O I ja by ktoś wiedział, jak kupić torbę do wózka to plisss dajcie namiary :) Angela pewnie już wypolerowla męża i siebie ;) Bo nic sie nie odzywa :D Asik!!!!!! Gdzie się podziewasz? Kto wie gdzie jest Asik ?

Reniol to ja jak dowiedziałam się o ciąży to poszłam tez do jednygo sklepu w pobliżu i on też był jakiś markowy, a pani co tam sprzedawała to sama czuła sie markowa, bo tylko prychała i oczami wywracała ;) Ale koszmarne ceny...... Byłam za to dziś w sklepie z ciuszkami i aż mi oczy na wierzch wylazły, ale tam jest dużo ślicznych rzcezy. Troszkę muszę kupić :D Widzialam takie rzeczy jakie bym potrzebowała na styczeń :) Nawet ceny takie w normie, ale i tak większosć kupię w hurtowni. Ideee na herbatkę :)

No jak zwykle gadam do siebie ;) Poczwarko wygladasz słodziutko!!!! No faktycznie brzusio to już u ciebie porządny :D Wyglądasz na bardzo miłą osobę i tak jest :) Qurcze, muszę pprawić nieco w mojej samoocenie ;) Dobranoc :)

Hejka Ostatnio na nic nie mam czasu, jak przyszłam do pracy to od razu zamieszanie.Wczoraj spotkałam sie z koleznaką która jest w ciązy w 7 miesiącu,wygląda super.Wziełam od mnóstwo fluidków......Kocico dzieki za zdjęcia ja tez Ci wysłałam.Niestety musze lepiec do pracy.Jak przyjde wieczorem to mam nadzieje ze do was zawitam.Miłego dnia wszystkim.Lece .Pa❤️

Helo :D :D Miłego dnia kochane dziewczynki!!!!!! Świeże fluidki z samego rana!!!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Reniol pisz co tam się u ciebie dzieje :) Trzymam kciuki, już czas najwyższy!!!!

Hej dziewczyny, fajnie, że zrobiło się tu tak tłoczno bo jeszcze niedawno było nas jak kot napłakał :) Misiaczkowa wózek świetny bardzo mi sie podoba, od jakiegoś roku uwielbiam czerwony kolor mam dwie ściany w duzym pokoju pomalowane na czerwony kolor a teraz zachorowałam na komplet wypoczynkowy ze skóry ekologicznej też czerwony :) Nie martwcie się co do ciuchów uda się zdobyć za dużo też nie kupujcie bo dzidziuś nie zdaży tego obnosić. Musze Was na tydzień pożegnać mam w piątek dostać@ i wiecie wszystko na to wskazuje bo zaczyna mnie pobolewać i ogólnie jestem tak podrażniona jak przed okresem, boli mnie też głowa ale dziś taka pogoda, że moge kiepsko się czuć. Zobaczymy jak bedzie nad morzem, jest mi to juz obojętne byleby nie było deszczu chce odpocząć pobuszować po straganach ze srebrem, zjesć dobre rybki, pozwiedzać, a przedewszystkim zobaczyć morze - łał już się ciesze. Trzymajcie sie Słoneczka za tydzień się odezwe, buziaki papatki:)

Sabcial baw się dobrze na morzem!!!!! ależ masz fajnie!!! Odpocznij jak najwięcej :D Może ta cholera nie przyjdzie!! W kazdym razie udanego wypocznku i jak wrócisz napisz koniecznie jak było i czy w końcu ktoś mnie poltula od spodu w tabelce :D Racja z tymi ciuszkami,ale takiech mlutkich muszę kupić, bo nie mam w ogóle :) Ale to tylko kilka. Pozdrawiam serdecznie...a i tez mam jazdę na czerwony ostatnio!!! Miłego pobytu!!! papa