Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Zimowe starania 2005

Polecane posty

Fryzella- aż mi się micha ciesz jak pomyślę że być może od poniedziałku znowu się porządnie rozruszam:-) No ale oczywiście najważniejsze co powie gin, jeżeli będzie miała jakiekolwiek wątpliwości to nie pójdę, trudno. Ciąża i zdrowa dzidzia to dla mnie sprawa priorytetowa:-) Ale fajnie by było... jeszcze fajniej jakbym zaszła w ciążę...

cześć w wrześniowy poranek :) nie napisałam Wam jeszcze, ale gdy jechaliśmy na wakacje utknęliśmy na gierkówce w dłuuuuuuugaśnym korku... i tak stoimy, wkurzamy się bo dzieci marudzą... i nagle widzimy -majestatycznie sunącą parę bocianów :) przeleciały dokładnie nad naszym samochodem... ja ćwiczę! bez tego bym zrobiła się zgorzkniałą frustratką ;) a jak okaże się, że Maciuś zamieszkał w brzuchu... to kupię sobie książkę z pilatesem na czas ciąży :) dziś jestem zadowolona :D dziewczynki właśnie pojechały do przedszkola... muszę się wziąć do sprzątania... bo dziś trzeba je wcześniej zabrać... a ja tyle zaplanowałam ;)

Ja też ćwiczę w domu ale to nie to samo, przynajmnie w moim wykonaniu. Po aerobiku było tak że człowiek się ledwo wyczołgiwał z sali i był zupelnie mokry. A w domu trochę poćwiczę i... eeee chyba się już zmęczyłam to może wystarczy....

ja chodziłam na aerobik... ale ćwiczenia, które sobie pościągałam z netu, są skuteczniejsze :)

Mam kilka płyt naprawde dobrych i skutecznych ćwiczeń na dvd, ale gorzej z mobilizacją:-) A na zajęciach jakoś mi tak lepiej. Jak już tam jestem i wszyscy ćwiczą w rytm muzyki, to co, ja nie dam rady?:-) Dlatego w moim przypadku siłownia nie zdała egzaminu, bo ja potrzebuje non stop instruktora i żeby ćwiczyć w grupie, wszyscy to samo, jednocześnie. Taki po prostu lubię styl ćwiczeń.

NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ julk_a..........Sylwia......31......Szczecin...........................6/7.08 Asik25........Joanna......26.......DolnyŚląsk............12...........18.09 reniol............Renia.....22...... Katowice..............8............08.09 angela32........Pati.......32.......DŚ......................3...nie odliczam tuptim..........gosia......32......Wroc.............staranka zawieszone Eva_B..........Angela.....23......\'Staffs............staranka od lipca \'07 Sabcial.........Sabina.....32.......Racibórz.............13............8.09 Gruby_miś....Katarzyna..32 .....Pruszków .............1 ...........13.08 Fryzella 26....Donata.....26......Białystok...............4............23.09 Juskach .......Justyna.....25......Centrum...............2...........4.09. TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO......TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła...........28.................27.10.06 jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca....25.................ok.10.11 kicia 76.........evelka.....29/30.....BW...........27...........4 Listopad poczwarka....Marcia...27.......centrum.......23 ............1 Grudzień misiaczkowa...Martuśka...24....ZG.............17................29.01.07 Sprawdziłam ostatnią tabelkę i ktoś skopiował nieaktualną, więc poprawiłam swoje dane:-) Gruby Misiu- ty tez popraw swoje dane. A gdzie się podziała Julk_a, Tuptim i Eva_B?

Dzieńdoberek:) Dlaczego zawsze jest tak, że jak dobiega końca coś miłego, to jest coraz fajniej i milej i potem jak już się kończy to jest tak strasznie szkoda??? Mówię oczywiście o wakacjach...cholera, od poniedziałku do roboty... Wprawdzie mam tam tylko 10 godzin, ale domyślam się, że jak na pierwszą pracę i to w dodatku w technikum, to i tak będzie dla mnie sporo. Dziewczyna, też nowa, która będzie tam uczyć matmy i jest też dopiero po studiach dostała...23 godziny i to większość w zawodówce:o Współczuję jej. Jest mi coraz milej, bo stwierdziłam, że nie będę się przejmować egzaminami na studia. Jak się dostanę, to fajnie, a jak nie, to pójdę sobie na uczelnię którą skończylam , bo tam wchodzę bez egzaminów. Wprawdzie jest prywatna, ale będę zarabiać, poza tym dostanę tam dość wysoki stypendium za porpzedni rok, więc na pewno na czesne starczy, a pewnie jeszcze coś zostanie:) A więc tak na prawdę, po co ja się przejmuję???No po co??? Trzeba się wyluzować :classic_cool: Mąż pojechał na radę pedagogiczną, ja wczoraj, on dziś,hihi. Asik, Fryzella, ale wam zazdroszczę tego aerobicu, ja mam plany od 2 lat, ale ciągle nie mogę się zebrać, a bardzo bym chciała. Mieliśmy chodzić z mężem na siłownię, ale chyba nic z tego nie wyjdzie:( Zmykam sobie pobuszować po necie, na razie pozdrawiam i czekam na relację Asika od giny:) 🌼 dla was

A ja czekam do 16,30 i boję się co z tej wizyty wyniknie i kiedy w końcu będę w ciąży... Dam wam znać co i jak w poniedziałek rano... A na razie pracka, pracka, pracka...

już poprawiam... NICK........... IMIĘ ........WIEK .....MIASTO..........CYKL ST...........@ julk_a..........Sylwia......31......Szczecin...........................6/7.08 Asik25........Joanna......26.......DolnyŚląsk............12...........18.09 reniol............Renia.....22...... Katowice..............8............08.09 angela32........Pati.......32.......DŚ......................3...nie odliczam tuptim..........gosia......32......Wroc.............staranka zawieszone Eva_B..........Angela.....23......\'Staffs............staranka od lipca \'07 Sabcial.........Sabina.....32.......Racibórz.............13............8.09 Gruby miś....Katarzyna..32 .....Pruszków .............1 ...........11.09 Fryzella26....Donata.....26......Białystok...............4............23.09 Juskach .......Justyna.....25......Centrum...............2...........4.09. TABELKA II NICK..........IMIĘ .....WIEK ...MIASTO......TC.........TERMIN PORODU kocica_26...Jola.......26........Piła...........28.................27.10.06 jagula.........Ilona.....31........ok.Żywca....25.................ok.10.11 kicia 76.........evelka.....29/30.....BW...........27...........4 Listopad poczwarka....Marcia...27.......centrum.......23 ............1 Grudzień misiaczkowa...Martuśka...24....ZG.............17................29.01.07

Hejo :D Widzę, że u nas dziś na sportowo :D Ja tam aerobiku nie lubię, bo nie mam za bardzo słuchu i pamięci do układów, zagapię się i już wszystcy robią coś innego niż ja ;) Zawsze wolałam pływać, biegać i jeździć na rowerku oraz dreptać na kilometrowe spacery, zwłaszcza spacery, daaaaaaaalekoooo i gadać, gadać, gadać :D Ale po ciąży to pproszę ktorąś z was o tę 6 do ćwiczenia, mam zamiar wrócić do rozmiaru 38 :) Asik, Fryzello, Gruby misiu, reniolku trzymam mocno kciukaski!!!!!!! I za Genewę i za Sabciala, niech się w końcu ruszy, bo wyjdzie, że nasz topik jakiś pechowy jest :o Dziś usg, małe się baaardzo rusza i przewraca, czyli będzie ADHD ;) tfu tfu, ale boję, jak to usg bedzie wygladało, bo jak ja się kładę na wznak, to małe się natychmiast wypycha, jakby chciało powiedzieć TU JESTEM i co ja się położę a ono sie wypchnie i on bedzie tą głowicą po nim jeździł ???????? :o eeee no się nie dam, nie dam mu tak, każe poczekać, aż się schowa, bo mu krzywdę zrobi. Napiszę jak wrócę, ale nie wiem o ktorej i jeszcze muszę po kuzyna pojechać do Zielonej Góry na 22:40, oczywiście w domu już zamieszanie, że mam brata wziąść, że sama nie, zaraz ojciec mnie zrypie, że on pojedzie, bo jak ja, z brzuchem (zaznaczam, że w dobrze skrojonych ubraniach nie wiedac go jeszcze)...ehhh. Reniol, to teraz jesteście rodzinka inteligencka ;) hihi, no ładnie będzie miał Wasz dzidziuś. U na sw sumie tez nie lepiej, mama polonistka, tato pedagog wojskowy ;) Ekstra :D Dziś wpływa wypłata a ja już wiem, że jestem spłukana ;) Ale na butki starczy :D Zmykam jakiegos obiada zrobić :) Może leczo????? :) Miłego dnia :D

Misiaczkowa- o twoim usg też poczytam sobie w poniedziałek:-) Na pewno wszystko będzie super, skoro Ktos jest taki ruchliwy to może będzie jakiś przysły sportowiec?:-)

Cześć kochane!!! Muszę się z wami podzielić kolejną dobrą wiadomością!!!Otóż dostałam jeszcze pracę na kursie! Wprawdzie dwa razy w tygodniu po 1,5 godz,ale za to indywidualne zajęcia z dorosłym człowiekiem:) Zadzwonila do mnie babka która miała z nami zajęcia na studiach!!! Normalnie wzięła od nas numery tel. pod koniec roku akademickiego i teraz dzwonii proponuje pracę w jej szkole językowej!!! No nic tylko ją uściskać, ucałować i obrzucić kwiatami!!! Boże, jestem tak szczęśliwa i podekscytowana, że nie mogę!!! misiaczkowa, napisz od razu jak będziesz mogła jak tam usg! Asik, czekam do poniedziałku co z Twoją wizytą, może dla mnie i wszystkich starających się koleżanek pojawią się jakieś cenne informacje:) Łoooo rany, ale się cieszę!!! Staję się monotematyczna, sorry, już mnie nie ma, idę sobie poskakać z radości po domu:D:D:D

mam nową teorię z serii : \"comiesięczne napalanie się reniola, nowe, idiotyczne teorie\" Otóż: często mowi się, że ciąża pojawia się w najmniej oczekiwanym czy też w najmniej odpowiednim czasie. Moja sytuacja wygląda następująco: od września zaczynam pracę w dwóch kompletnie nowych miejscach. Poza tym w przyszłym tygodniu idę do gina po jakąś pomoc, prawdopodobnie leki żeby w końcu zajść. Czyż to nie jest wymarzony moment na takie właśnie niespodziewane, \"nieodpowiednie\" zajście? Oczywiście że tak! A więc może tym razem się udało??? Hehehe, wiem, głupia jestem i naiwna, już spadam. tralalalalala:D:D:D tralallllllaaaaaaaaa:D:D:D

:D najwyższy czas... aby któraś (albo... dlaczego by nie hurtem?) przeniosła się do niższej tabelki! Reniol! zaczynamy od Ciebie 🌻 i gratulacje! choć wolałabym już teraz, móc pogratulować Ci czegoś odmiennego ;)

O tak! Proponuje masowo przenieść się do tabelki dla szczęśliwych 2w1:-) Bedzie nam cieplej na zime być razem!:-)

cześć kobity:) No to na trzy-cztery przechodzimy do drugiej tableki:) Może hurtem lepiej nam pójdzie, no i faktycznie, w kupie raźniej i cieplej:) Poza tym, jak to mówi mój kolega: trzymajmy się w kupie, kupy nic nie ruszy!!! ;) grubu misiu, tez chciałabym, żebyś mogła mi gratulować czegoś innego. Ja też chciałabym wszystkim nam pogratulować, ale przeciez w końcu się nam uda!!! Asik już po wizycie, ciekawe jak było. Uciekam, bo burczy mi w brzuchu, trzeba coś wsunąć. 🌼

To ja :D Byłam na usg i w skrócie: zdrowe, kochane i płci żeńskiej :D :D :D No to będzie Lidka :D HUraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszę spadać, potem napiszę więcej :D

Misiaczkowa ale super Lidka będzie hip hip hurra hip hip hurra hurra hurra .Ciesze sie bardzo fantastycznie zdrowiutka dziewczynka. 🌼.Gruby misiu jak mozesz to napisz mi w jakim wieku są twoje maluszki i jak mają na imie bo ja głupiutka juz nie pamiętam.Fajnie wam macie swoje pociechy :D

już Fryzellko :) najstarsza jest Zofia Katarzyna (5) potem Antonina Cecylia (4) i jeszcze Wojciech Krzysztof (1) :) do kompletu brakuje Macieja Tadeusza...

Witajcie! Misiaczkowa gratuluje córci. Ty już wiesz jak będzie miała na imię a ja nie mam pojęcia jak dać swojej. Mężuś stwierdził, że jak się urodzi to będziemy się zastanawiać. Gruby misiu WITAJ. Te bociany fajna sprawa . Angela udanego pobytu i proszę wrócić w trójkę. Reniolku gratulejszyn. Może faktycznie się udało z dzidzią. Asik proszę zaraz z rana o raport od giny. Dziewczynki zachodzić ale to już bo za niedługo II tabelka zacznie się robić pusta. Najlepiej zapełnijcie ją hurtem. Trzymam kciukaski! Ja też kiedyś intensywnie cwiczyłam callanetics z kasetą video. Bardzo lubiłam te cwiczenia. Teraz czuję się jak słonica więc jak urodzę może wróce do nich. Niestety nie mogę wyluzować i zamiast odpoczywać cały czas biegam może październik sobie odpuszczę w pracy. Kocica ,Poczwarka a co u was ? Gdzie się podziewacie? Co jakiś czas robi mi się twarde krocze czy wam też się coś takiego dzieje? A gdzie reszta się podziewa? Meldować się i to za raz. Miłego dzionka.

Dzień dobry, cześć i czołem:) misiaczkowa-serdeczne gratulacje z okazji zdrowej i pięknej Lidki!!! Ale ten czas leci,wiadomo już jaka płeć, jakie imię-extra! Niestety dziś rano poczułam, że chyba jednak ta franca przyjdzie:( Nic jeszcze nie ma, ale mam przeczucie. Żeby tylko nie przyszła w poniedziałek ani wtorek, bo wtedy uczę młodzież...byłoby ciężko z nimi i jeszcze z tą cholerą... Dziś wieczorem dzwnię do gina i umówię się na poniedziałek, jeśli będzie miał czas. Cholera, trzeba wreszcie coś z tym zrobić!!! Ale dziś przygrzewa-suuuer, pby tak było jak najdłużej! Rozleniwiam się w te ostatnie dni wakacji na maxa, trudno będzie od poniedziałku zacząć pracę, ale cóż-sama tego chciałam. Wszystkim życzę spokojnego i ciepłego weekendu i uciekam sobie🌼

Hej :) Sorki miałam dziś urwanie głowy, ale z mojej winy bo spałam do 12 ;) To tak, mała ma 22 cm, waży 272 gramy, ziewa już albo łykała wody, rusza się ładnie i była baaardzo grzeczna u p. doktora :D Pokazała ładnie czego nie ma m-dz nózkami i nie było wątpliwości, siusiora brak ;) Organy wewnętrzne w normie, serduszko na 4 komory, ładnie przypływa, zwoje mózgowe w normie, przezierność w normie, ogólnie wszystko ok :) I wg tego usg dzis jestem w 19 tyg, musze sobie suwaczki cofnąć ;) I wyjdzie termin jak wg lekarza :) Reniol, ja też korzystam z ostatnich chwil wakacji bo od poniedziałku ruszam na praktykę, ale co tam ja, ty zaczynasz PRACĘ :D Powodzenia oczywiście :D Jagulka, co do imienia, to my już wybraliśmy zanim w ciążę zaszłam i bardzo nam się podoba i już tak zostanie :) Próbowałam jeszcze Lenę przeforsować ale się nie dało ;) Na wieść, że bedzie dziurawiec, teściowa powiedziała, że da na cały wózek, ale chyba nie wie jak ja chcę, więc podejrzewam, że da mi 800 zł, moja chrzestna tez się chce dołożyć, więc żeby ich nie rozczarować, to kupimy z mężem od razu spacerówkę :) Reniol, ja tam i tak trzymam kciuki, dla mmnie póki jej nie ma to jest wieeeelka szasa i nadzieja :) Gruby misiu, Antonina to piekne imię :D ale mi się podoba :D Ide pobuszwoać na allegro ;) Miłego dnia :D

hello:) Zaczynam coraz bardziej denerwować się tą pracą. A co, jak ONI się wogóle nie przejmą wpisywanymi przeze mnie 1? A co jak będą milei w nosie czy dostaną 1 czy 5? Jak ja sobie poradzę z 17-19 letnimi facetami? Ja jedna, malutka, bezbronna a ich ok.15....help.... Ale z drugiej strony nadal trwam na stanowisku, że będę twarda i to da jakieś skutki, musi!!! Wczoraj wieczorem, właściwie w nocy spotkało mnie coś miłego, czego absolutnie się nie spodziewała. Otóż dostałam sms-a od dziewczyny, która tak jak ja zaczyna od poniedziałku swoją pierwszą pracę w szkole. Poznałyśmy się na konferencji, wymieniłyśmy się numerami tel. I ona wczoraj (wprawdzie akurat w chwili kiedy byłam zajęta przyjemnościami związanymi z byciem żoną swojego męża ;) ) napisała mi sms-a z pytaniem jak się czuję przed rozpoczęciem pracy, czy zdążyłam zrobić badania, i że ona się denerwuje i mnie pozdrawia:) Nie spodziewałam się czegoś takiego i prawie się wzruszyłam:) Fajnie, że są na świecie mili ludzie:) Cholera, coś miałam jeszcze napisać i nie pamiętam co.... Aha! misiaczkowa- Lidka, bardzo mi się spodobało, takie zwyczajne i sympatyczne, a jednak dość żadko spotykane. My też mamy już ustalone imiona:) Jak będzie dziewczynka, to Anna, po mojej ś.p.mamie, a jak chłopczyk to, szczerze mówiąc zapomniałam, ale wiem że coś uzgodniliśmy co się nam obojgu podobało....(ale wstyd) mój mąż pamięta, bo mówił, że jemu zawsze się to imię podobało....Filip...Marek...w każdym razie jakieś zwyczajne. A Antonina rzeczywiście ładne. Pozdraiwam i zmykam, może wdepnę później:)

mieliśmy dziś dzień pełen wrażeń... goście Wojtusia byli :) co do Antoniny... bardzo, bardzo jest kochana :) dla nas jest Tonią ❤️ pewnie gdybym wiedziała, że jest taka możliwość... w dowodzie miałaby ANTONIA... a tak... ma po prababci ;) byle do 11... strasznie się nakręcam :o

witam, ja tylko na chwilkę, jakiś zły dzień mam. Wczoraj był mega dołek wieczorem, bo sobie uśwaidomiłam, że dostanę @, że znów będę się pocieszać hasełkami typu: na pewno następnym razem się uda blablabla... Dziś trochę lepiej, ale nic mi się nie chce:( Pozdraiwam i uciekam.

Witajcie! Pamiętacie jeszcze waszą genewę??? Trzymam za Was kciuki. reniol, a może jednak się uda, gruby misiu, obiecujące te bocianki (bliźnięta??):) Zaganiana jestem ostatnio dość mocno, nadrobię zaległości w czytaniu i postaram się jeszcze coś naskrobać. U mnie bez zmian, czekam na @ i coraz mi smutniej. Dobrze, że mam dużo pracy, której oddaję się bez reszty, moge nie myśleć. I wokół wciąż tylu ludzi, czekających na wsparcie i pomoc. Dobrze, ze jeszcze jestem komuś potrzebna. Kończę, bo robi się smutno. Miłej niedzieli🌼