Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimilka

KTO NAPRAWDĘ PRZEBADAŁ MEIZITANG I LIDĘ? POPROSZĘ DOWODY NA TO

Polecane posty

Gość inka7282
a mnie to wali, czy ktoś czyta. tak jak pisałam na innym topiku. wchodzę tutaj,zeby sie odstresować po zakręconym dniu. i akurat tu znalazłam duszyczkę, z którą mogę sensownie pogadać i na ciekawy temat. niestety w szkole jestem jedyna chemiczka i niestety jak ktoś zagrzebie się w "roczne plany nauczania" to już wcale się nie rozwija, pogłabym powiedzieć,ze się cofa. a ciekawych artykułów dostępnych dla mnie jak na lekarstwo :(

hehe, ja was czytam, ale niewiele rozumiem :( Nawet miło się czyta, bo chemia, jak nie trzeba jej sie uczyć, nawet nie jest taka zla :) ;) :D

Gość inka7282
chemii się nigdy nie trzeba uczyc. chemię trzeba zrozumieć i wszystko jest proste ;) :D

Gość Frodka
Ciekawa jestem ile razy jeszcze pojawi się tu ktoś z rewelacjami typu celnicy na granicy czy też inspektor sanitarny wykrywa... Ludzie. Litości. Czy wy nie umiecie czytac ze zrozumieniem??? Czy mogą stąd zniknąć różne "życzliwe" dusze surfujące po topikach poświęconych L lub M i miłosiernie rozdające nikomu tu niepotrzebne linki do sensacyjnych i odkrywczych artykułów? Chyba widać czarno na białym że to fachowe forum i dyskusja skupia się wokół skutków, dawek, badań itp. kwestii związanych z SIBUTRAMINĄ obecną w L i M. My tu wszyscy wiemy co jest w tych preparatach i nie potrzebujemy kolejnych, już nudnych w czytaniu dowodów, że tam nie ma ziół. Pozdrowienia dla herbapolu. Chemicznie Biała Sproszkowana Nieziołowa Frodka. Uff.....

Ano Frodka, prawaś! i tak niech pozostanie, a od dziennikarekcnie ma co wymagać - najwazniejsza jest sensacja i rewelacja, a to czy przekręca się fakty i wycina z kontekstu jest już mniej ważne

Gość Bonia
No patrzcie państwo gdzie się te nasze przeniosły. Ech, zdrajcy.

Bonia widzę, że energia Cię roznosi hihihihi ze mnie pot kapie wielkimi kroplami kap, kap, kap

Gość Frodka
Halo, co tu taka cisza zaległa? Upały Was pokonały? A może pogrążyliście się w zadumie nad wyższością Meridii na Lidą , lub odwrotnie? Michelangelo, co Ty o tym myślisz? Jest ta Meridia "wyżej" czy nie jest? Jeśli chodzi o cenę to na pewno ;-) W sumie nigdy nie mamy pewności czym różni się kolejna partia M/L, bo praktycznie trzeba by poddawać badaniom kapsułki z opakowania które akurat mamy w łapkach. Straszą nas i straszą... Jakby głupi Abbott obniżył koszty miesięcznej kuracji przynajmniej o połowę, to kto by szukał pomocy u uśmiechniętego fałszywie "Chińczyka"? Naś klient naś pań.

Gość Frodka
Jagodama, dzięki za odp. Czy jednak producentem jest firma Abbott? Bo w sumie dlaczego tam jest znacznie taniej niż u nas..

Hallo hallo :):):) Wiadomo już coś nowego co do składu M i L? ;) Wpadłam tylko podzielić się moim smutkiem:( Po M a potem L schudłam ok 7kg-taaa to było fajne.Ale teraz muszę brać Yasmin na gupi jajnik i przytyłam 3kg w ciągu miesiąca...buuuu:(:( Na szczęście jeszcze kilka pigułek (w sumie 3 opakowania) i od jakiegoś czasu waga stoi w miejscu:) Już się rozglądam za jakimś nowym spalaczem tłuszczyku;) Na początek mam ziółka Bonifratów (blee) i kupuję Vichy Lipocure-zobaczymy czy pomoże:) Pozdrawiam Ps.Co sądzicie o spalaczach Terma Line np i innych?

Hejka :) Od dziś biorę Thermo Fat Burner.No,zobaczymy jakie będą efekty:) Pan ze sklepiku dla kulturystów polecił mi go jako osobie rzadko ćwiczącej. Moje pierwsze odczucia: Do 10-tej nie mogłam wygramolić się z łóżka-to chyba przez ten deszczyk.Ok 10 łyknęłam to COŚ i zgodnie z planem pół godz później zjadłam bułę:) Ale jakiego po chwili kopa dostałam..jenki..hihi...Sprzątałam,tańczyłam,ćwiczyłam :):)Czułam się super:):)No ale zobaczymy po kilku dniach jak się będę czuła(mam tylko nadzieję,że nie tak źle jak po M ). Pół godz przed obiadkiem wzięłam drugą pigułę i też było ok. Pozdrawiam Ps.zgłoszę się później i zamelduję jak przebiega odtłuszczanie ;);)

cudów nie ma panie jezu - stymulator ośrodkowego układu nerwowego i tyle, Mimilka. Nie mam nic przeciwko tym środkom, jesli ten kto bierze wie co bierze, po co i jakie mogą być efekta. Pisz o swoich doświadczeniach - ja na pewno Cię nie potępię, pod warunkiem, że to co robisz robisz świadomie, a tak zakładam, bo przecież założyłaś ten topic nie? :-)

Gość mika 366
michelangelo bardzo prosze o wsparcie. Na cito potrzebuję Meizitanc. Oczywiście w czerwonym opakowaniu, zielono seledynowe kapsułki chińskim znakiem. Ratuj aniele, w Tobie me nadzieje.

Mika trafiłaś kulą w płot. Nie mogłaś gorzej. To się Anioł ucieszy jak to przeczyta. Aj, już widzę ...zresztą...poczekajmy. Aniele to jak, pomożesz Mice znaleźć to jedyne, sprawdzone źródełko oryginalnego, jedynego i niepowtarzalnie skutecznego meizitangu??? No proszę Cię Aniele nie bądź taki, Ty masz kontakty z dr Enji, ona ma tam pod pryczą cały zapas tabsów. Aniele Mika tak w Ciebie wierzy, no ...no... Oooo a może Gosiaczek pomoże...???!!!!

Gość mika 366
Fioneczko,skąd aż tyle ironiiiii??? Wnioskuję , że to ogromny płot. Głową nie da rady, dlatego kula dociera do anioła króla.

Gość mika366
Dzięki za konkrety. Miłego anielenia i fionienia. Gdzie znajdę Gosiaczka????

Gość Frodka
Hej, ludziska!! Cisza zaległa i brak donosów :-( Jeśli możecie dajcie znać ile zjadłyście (zjedliście ;-) do tej pory L lub M? Osobiście kończe drugie op.L, ale biorę nieregularnie, zauważyłam że organizm przyzwyczaja się i teraz już bardzo dobrze toleruje nasz SS (super składnik). Nie występują już żadne bóle głowy, kołatania, fale gorąca itp. Chce się pić, ale tak w normie, jeść nie - więc działa. Czekam na info (jeśli łaska ;-) )

od samego początku powtarzam, że do wymądrzania się na kafeterii skłoniło mnie chamstwo bezczelne objawiające się oświadczeniami pełnymi powagi i wewnetrznego spokoju, że Meizitang lub LiDa sprzedawnae przez tego własnie konkretnego dystrybutpora sa oryginalne, jedyne w swoim rodzaju i oczywiście ziołowe. A ja na to mówie, że zacznę kapsułkowac śmieci z własnego odkurzacza, wmawiając ludziom, że to bezcenny chiński preparat przesycony pozytywną energią feng-shui, pomagający na wszystkie choroby i uzupelniający braki supermikroelementów, ktorew mają decydujący wpływ na zdrowie i samopoczucie, a bez nich jest stres, kołatanie serca, niepokój, bezzenność, itp. itd. ale to normalne i samo przejdzie. i jak dobrze się zareklamuję, to ileś osób kupi ode mnie specyfik zrobiony ze smieci, a ja dla uwiarygodnienia własnych działań na stronie internetowej podam ostrzeżenie przed \"podróbkami\" i zapewnię, zejestem jedynym certyfikowanym sprzedacą M, a wszyscy inni to oszuści.

Gość cekino
witam , hej a to sami znajomi, ten adres co jest podany na poprzedniej stronie znam i mało tego w zaszłym tygodniu napisałem im maila, iż proszę o informację co te tabletki zawierają, ponieważ jest cała dysputa w mediach, ja zapytałem się wprost czy w tych tabletakch jest sibutramina, po czym czekałem kilka dni i otrzymałem odpowiedź, że czekają proszę mnie o kontakt telefoniczny- niezłe?

cekinku nie wolno pisać z takimi pytaniami, pan się na pewno zdenerwował Twoją natarczywością i teraz schowa kapsy; mniej wiesz, lepiej śpisz ;-) teraz poczekamy, aż pan z firmy wykona ruch - obiecaj, że się z nami podzielisz tajemnicą ,którą Ci pan z firmy wyjawi plizzzzz 😍 MA skaczący na jednej nóżce aby przypodobać się i zdobyć PRAWDZIWY skład Lidki