Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puelniakaka

Mam trzy miesiące na schudnięcie! Ważę 85 kg! POMOCY!

Polecane posty

Agatko nie ma czym sie przejmować :) i tak ostatnio zauważyłam że wcale dużo nie jadłaś więc jeżeli raz sobie pozwoliłaś na jakiś czas to to nic strasznego :) w drogerii wczoraj nie byłam, idę dziś ;) a jutro mam wolne .. odpoczne troszkę :) zauważyłam że moja praca na prawdę powoduje że niekiedy nie panuje nad moimi nerwami.. więc troszkę odpoczynku się przyda buziaki 🖐️

ja dzis mam wolne :) wiec wywloklam sie z lozka po 11 :P juz jestem po sniadaniu :) teraz ide wziasc szybko prysznic i jade zalatwic pare spraw na miescie :) mam nadzieje ze cos fajnego sobie kupisz dzisiaj :P mi takie zakupy zawsze poprawiaja nastroj :P

hmhmhm, oprocz sniadanka, czyli 3 kanapek z serem i salata, zjadlam sobie na obiado-kolacje 2 taleze makaronu z sosem serowym, ktory sama zrobilam :) mniam mniam, pycha :P

Gość niki ktos zabrał mi nicka
a ja schudłam 14kg i jestem z tego zadowolona, sposob MŻ i ćwiczenia najwiecej dała mi skakanka i hula hop. z dzinsów 32 zeszłam do 28 i taki rozmiar nosiłam chyba w szkole sredniej

Jestem, jestem :) Nie było mnie bo w piątek miałam urlop a w poniedziałek miałam tyle spraw do załatwienia że nawet nie zajrzałam :( jakoś tak wszystko mi się gmatwa.. nic nie idzie tak jak bym chciała :( ciągle łapie doły i nie mogę dojść do siebie :( taki dłuuuugi jesienny dół :O już nawet nie mówię o tym że nie jestem w wstanie wziąć się za siebie i swoją dietkę.. uhhh w pracy ledwo wyrabiam, uciekłabym najchętniej i zaszyła się gdzieś :P kolega ma problemy, z rodzicami ciężko mi się układa, bracia mieli stłuczkę.. a ja cgyba nie kupię tego samochodu bo już nie widzę opcji :O biore się dalej do pracy odezwe sie jutro 🖐️

jestem tak wykonczona dzisiejszym dniem... ze nie mam sily pisac :/ to nie dobrze, ze masz tyle na glowie :/ :/ :/ spadam teraz pisac sprawozdanie na jutro..... yhhh... nie wiem jak sie za to zabrac za bardzo, no ale trudno :/

jakoś chumorek troszeczke mi sie poprawił :P pracy dużo ale cóż, mój brat kupił samochód, całkiem fajny i zrobił to bardzo spontanicznie co mnie na prawde zaskoczyło ale uważam że to dobry zakup :) wyjechał teraz na delegecje, pożyczył mi do pracy ale to chyba za \"mocny\" samochód dla mnie :P biore sie dalej do pracy choć mi się nie chce .. do domku już mi się chce :)

ja tylko na chwile, jade zaraz do kina... a jutro czeka mnie mycie okien :/ ciesze sie ze u ciebie juz lepiej :) i fajnie ze brat kupil auto :) moze ty tez jednak cos xznajdziesz?: :):):) (objem sie pewnie popcornem :/ :P )

idzie mi calkiem niezle..... tzn w kinie zjadlam tylko troche kukurydzy :P wczoraj niestety na obiad zjadlam gigantyczna ilosc frytek :/ ale pozniej juz nic :P no i zaczelam znow pic czerwona cherbate :)):):)

i znów piątek, ciesze się bo przede mną weekend i dziś umówiłam się z kolegą :P w niedziele najprawdopodobniej pojadę na zakupy, najwyższy czas sprawić sobie jakieś butki na zime i może płaszczyk :) widzę agatko że silna wola u Ciebie dział.. fajnie :) U mnie ok, nie objadam się, jem normalnie i może uda mi się choć nie przytyć :O a jeżeli o herbatkę to wciąż piję czerwoną :) pa

kurcze, slabo sie dzis czuje :/ bola mnie plecy strasznie :/ wzialam tabletke, ale wiem ze to przedsmak dopiero tego co mnie czeka :(:(:(:(:(:( musze zaczac cos ze soba robic, bo bedzie slabo.... mam wady kregoslupa ktore niestety daja o sobie znac :(:(: dzis zjadlam narazie jogurt i wypilam czerwona cherbate, nie mam cos apetytu, przypuszczam ze przez te plecy... ide sie umyc i ide z mama na zakupy, rodzice wyjzedzaja i trzeba cos kupic, co bym przezyla ;)

mam do ciebie taka malusienka prosbe :P ty zarejestrowalas sie na www.klubnormaderm.pl z mojego \'polecenia\' ... no i czy mogla bys tam wejsc i w zakladce \'konkurs fotograficzny\' znalesc nicka \" agataaa \" i oddac na mnie głosik?? :) plizzzzzzzzzzzzzzzzz :P

Gość witam dziewczyny
czy ktosiaczek jeszcze tu bywa ?

Dzień dobry.. ale szybko ten czas mija :P agatko tak jak prosiłaś zrobiłam i widziałam że masz już dużo głosów więc mam nadzieje ze uda się Tobie wygrać i trzymam za to kciuki :) a poza tym to bardzo ładne zdjęcie i przede wszystkim ciekawe :) Pozdrawiam pa

ktosiaczka juz od dawna tutaj nie widac.... dzieki za glosik misia :*:* :) no ja tez mam nadzieje ze wygram :) teraz zaczynam robic prace na srode, bo kurcze nie wyrobie sie czasowo :/ yhhhh :/

Cześć :) Jestem tylko że miałam od srody 31 wolne w pracy, a od początku tego tygodnia dużo zaległości :( i tak sobie pracuje mam sporo problemów i służbowych i prywatny i tak jakoś strasznie mi smutno :( troszke się wyjaśniło ale i tak łapie jakąś depresje i nie do końca moge sobie z tym poradzić :( Biore się do pracy dalej, odezwe się później. Agatko daj znać jak wyniki konkursu Pozdrawiam pa

to widze ze jestesmy w podobnych nastrojach... ja tez mam urwanie glowy... na poniedzialek musze zrobic biznes plan wymyslonej przezemnie firmy, a jestem w krzakach (mam ledwo polowe obliczen , nawet nie mam teorji ) , do tego mam kolokwium z biznesplanu... poza tym kolo z niemca i gigantyczna prace do napisania z angielskiego... o seminarium niewspomne :(:(:( a to tylko poniedzialek :( nie daje rady... do tego nie wysypiam sie, spoe po 4 hi jeszcze ciagle cos sie dzieje niedobrego :(:(:( damy rade :*:* musimy....

Dzień dobry Przepraszam że tak długo się nie odzywałam ale mam nawał pracy :( Cieszę się najbardziej tym że już pod koniec tygodnia będę odbierała swój nowy samochodzik :) Czytałam Twój wpis odnośnie biznasplanu, ja też musiałam coś takiego opracować.. tak szczerze to było straszne :( i dużo czasu mi zajęło Pozdrawiam i do napisania 🖐️ :)

hej ho :) ciesze sie ze cie \'widze\' bo mi smutno było, jak cie nie było :((: jutro jade do pracy do tczewa :/ ale za to na 4.5 h :D + 2 h dojazdu (w dwie strony) wlasciwie to myslalam ze dluzej tam sie bedzie jechało... tylko musze na dworzec do ggdyni głownej dojechac :/ poza tym robie sie coraz grubsza... masakra:/

Hej A ja jeżeli chodzi o jedzenie to cstwierdzam że chyba ostatnio \"ustabilizowałam\" się.. jem w miare normalnie, raczej nie tyje i chyba nawet ostatnio poczułam że straciłam jakiś kilogram :O Jutro odbieram mój samochodzik Kurcze ale się cieszę :) Buziaczki i miłego weekendu 🖐️

Witam 🖐️ i samochodzik odebrany :) ciesze sie strasznie choć wiem że sam zakup to tylko początek wydatków.. dużo pochłonie :( ale co tam będę musiała dać radę :P w pracy jak zawsze.. dużo i się nie chce :P a ostatnio nawet zdecydowałam się zważyć .. kurczę troszkę mi przybyło po odchudzaniu ale i tak jest prawie o 6 kg mniej niż przed odchudzaniem .. mam tylko nadzieje że już tyć nie będę bo przynajmniej napady obrzarstwa już tak często cię nie zdarzają :0 agatko a gdzie Ty się podziewasz, co nowego u Ciebie ? pozdrawiam pa

hej, przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo widac :(:(:( mialam problemy najpierw z komputerem, pozniej z internetem a przez dwa dni nie moglam znalesc naszego watku :/ :/ :/ od dzis sie odchudzam!! do sylwestra!!!! narazie zjadlam 2 kawalki chleba z serem i sosem slodko kwasnym i jedno jablko.... mam strasznie duzo do zrobienia a malo czasu i jeszcze mniej checi :(:(:(