Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donka9

8 MINUT BUNS i 8 MINUT LEGS

Polecane posty

Gość donka9

PILNIE POSZUKUJĘ FILMIKÓW Z ĆWICZENIAMI: "8 MINUT BUNS" i "8 MINUT LEGS" . JESLI KTÓRAS Z WAS JE MA TO PROSZĘ O PRZESŁANIE MI ICH MEILEM donkafun@o2.pl

ja sama nie wiem co to za cwiczenia sa ale juz kiedys cos tam slyszalam jak sciagne to sie okaze wlasnie sciagam ale bardzo wolno idzie:(

Są to bardzo fajne, nietrudne zestawy ćwiczeń, każdy trwa 8 minut i zajmuje się wybraną częścią ciała: tu mamy pośladki i nogi. Polecam wszystkim osobom, które są zbyt leniwe, by intensywnie ćwiczyć, a które jednak chciałyby niewielkim wysiłkiem coś w sobie poprawić :)

Gość merioza
A sama ich uzywasz? Jakie sa efekty?

Od miesiąca robię zestaw na brzuch, a od jakichś dwóch tygodni na pośladki i ramiona. Nie ćwicze codziennie, ale tak mniej więcej 3 razy w tygodniu i na pewno już zauważyłam większą ogólna elastyczność ciała i odrobinę lepszą kondycję (jak robiłam pośladki po raz pierwszy, to nie dawałam rady ;) ) Na pewno warto spróbować :)

Gość merioza
Dzieki za wyjasnienie...mozesz jeszcze napisac skad masz te fimiki? Bo sciagam sobie wlasnie te nogi i posladki od Ciebie, ale potrzebowalabym jeszcze brzucha...

Gość merioza
Jestes kochana...mam nadzieje ze starczy mi samozaparcia...:P Pozdrawiam

Gość xaoo
heheh ale fajne pasiaste ubranko ma ten facet:) z ktorego roku to sa filmy? hmm.. zawsze mowili mi ze kolana nie moga wychodzic do przodu zeby ich nie przeciazac.. oni chyba maja inna teorie?

Gość merioza
Mi tez jakos wolno sie sciaga...na razie mam 27% z nog...;) Tak przy okazji, przez jaki czas te filmy pozostana na serwerze?

ja juz nie stety musze isc spac rano wstaje do pracy:( wiec jutro sobie wszystko sciagne:)dzis juz nie moge na oczki. Kolorowych snow wam zycze:)papa

Gość moniSSSka
o, to i ja skorzystam :) dzieki wielkie :) szukalam filmikow na emule ale jakos nic tam nie ma :/

Dziewczyny działają Wam te filmiki?? Ja sciagnelam wszystkie i dziala mi tylko \"brzuch\"....zapewne brakuje mi jakis koderów, ale dlaczego nie dzialaja/dzialaja wszystkie? tylko jeden? buuuu a tak mi zalezalo na nogach i strechingu

mnie działają wszystkie; może spróbuj jeszcze raz ściągnąć, może przerwało ci się pod koniec ściągania i nie masz kompletnych tych filmików, bo skoro jeden ci działa to raczej to nie będzie wina kodeków, pozdr

bez obrazu rzeczywiście dużo tracisz:D ostatnio też miałam problem z jakimiś kodekami, powiedziano mi że mam sobie ściągnąc jakiś tam program, który służy do wykrywania tego jakich kodeków brakuje żeby otworzyć konkretny film, postaram sie poszukać tego i wieczorem dam znać

Gość merioza
Czesc, dziewczyny, i jak udalo Wam sie sciagnac te cwiczenia? Bo ja zdazylam sciagnac tylko buns, abs i streching, reszta juz zostala usunieta z serwera...:( Czy ktos ma moze brakujaca reszte?

Gość merioza
up

Gość mikulka
kurcze dziewczyny pomóżcie plik z ćwiczeniami na pośladki już usuneli z serwera ma go któraś?

Gość mikulka
merioza=====ja mam wszystko oprócz ćwiczeń na pośładki-wymienimy się ? :)

Gość donka9
dzięki dziewczyny za filmiki. Mmam problemy ze ściągnieciem ćwiczeń na pośladki...ale moze jakoś się uda. Pozdrawiam Was i życzę owocnego ćwiczenia:)

Gość merioza
Do mikulka Kurcze, ale nie wiem jak wrzucic te posladki na serwer wyslijto.pl Tu mam podac maila...jak to udostepnic bez podawania maila?

Gość mikulka
do merioza bez udostępniania maila będzie problem:) ale masz tu mojego a ja ci odeśle ćwiczonka których nie masz ok? kiziamizia26@op.pl pozdrowienia

Gość moniSSSka
wlasnie jestem po 8 minutowych cwiczeniach na brzuch... kurcze myslalam ze gorne partie brzucha mi eksploduja ;D no.. ale troszke poswiecenia i mam nadzieje bede zadwolona z brzuszka ;]

Gość tam niestety jest napisane
ze pliku moga byc tylko przechowywane przez 7 dni i juz ich nie ma. Czy ktokolwiek moglby to zamiescic jeszcze raz?