Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sddse

pomozcie przejsc gre

Polecane posty

Go艣膰 bng
w The doors mam kostk臋 ca艂膮, kart臋 Ro i 2 kawa艂ki listu. Co dalej?? Szuka艂am i nie mog臋 znale偶膰 strony topiku na ten temat. Pom贸rzcie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 GRACZ
ruszy艂em troche - pogrzeba艂em w g艂owie z kibla i wyj膮艂em klucz - otworzy艂em drzwi do jakiegos dzieci臋cego pokoju i spod 艂贸偶ka wyszed艂 pajac i mnie zad藕ga艂:-(

Udost臋pnij ten post

strasznie d艂ugo sie te gry 艂aduj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krymi
bng nie pamietam za dobrze juz tej gry ale karta jest ci potrtzebna do otworzenia pokoju..pokoje to sa te jakby kolumny ze znaczkami najedz karta na jedna z nich na pewno sie otworza..powinien byc pokoj z wiszakiem plaszczem..z tego co pamietam sa tam rozne rzeczy a zeby przejsc dalej obok tego wieszaka przy drzwiach jest takie miejsce na kostke wloz ja tam i otowrza sie powodzenia

Udost臋pnij ten post

Gracz gram w t膮 gre co poda艂e艣. Mam klucz, ksi膮zke, kabel i podarta kartke. Nie wiem co dalej :o

Udost臋pnij ten post

pomyli艂o mi sie jednak gram w to co pix poda艂 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bng
Dzi臋ki krymi! Chocia偶 ty chcia艂a艣 mi wyt艂umaczy膰:) Uda艂o si臋:)

Udost臋pnij ten post

u艂贸z te karteczki podarte jest na nich kod.

Udost臋pnij ten post

a ten pierwszy klucz jest chyba do biiurka pod laptoptem przeszukaj wszystkie szuflady po lewej i prawej :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

a co trzeba wpisa膰 w username???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRACZ
czyli nikt nie gra w UGLY??

Udost臋pnij ten post

w ugly ledwo zacze艂am i mnie zabili :D pix mam ju偶 ten samochodzik z bateri膮 i magnesem na pod艂odze ale nie wiem co mam z nim zrobi膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRACZ
naci艣nij na joystick a samochodzik pojedzie po klucz:-)

Udost臋pnij ten post

uzyj joystick, autko wjedzie pod kanape wyjmie klucz, potem otworz nim szkatulke, magnes uzyj na makerze nad kwiatkiem i przypmnij do sciany kolo drzwi klawisze kt贸re wyjmiesz ze szkatu艂ki. Ale dalej niewiem co z tym ID do kompa :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRACZ
user name to jack stanfield a has艂o trzeba u艂ozyc z tych potarganych kartek :-)

Udost臋pnij ten post

gracz sk膮d wiesz 偶e taki username??? chyba nie grasz z solucj膮?!?!?! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRACZ
user name sie wzie艂o z jego dokument贸w , ktore sa na stole :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRACZ
moze jeszcze w czyms pomoc ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fani gier
Cze艣c wpad艂am na chwilke tylko, bo myusz臋 zaraz wychodzi膰. Jestem te偶 fanka takich gier jak wy. Podaj臋 wam par臋 link贸w ,gdzie sa r贸偶ne zbiory gier tego typu:D, mo偶e jeszcze w kt贸re艣 nie mieli艣cie okazji gra膰. http://escapetheroom3.blox.pl/html;jsessionid=D124BD3355D0EB4FBD779F00EB1F4853.ib3tom1 http://www.gry-on-line.com/index.php?str=top http://sighma2.blogo.pl/ mi艂ej gry :D

Udost臋pnij ten post

GRACZ jak otworzyc te dokumenty ? Mowisz o tej ksi膮zce co leze po lewej stronie kanapy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRACZ
nacisnij w opcjach "examine" a pozniej na dokumenty i pokaze sie jego dowod. tak samo trzeba z magnetofonem zeby dostac baterie do samochodziku

Udost臋pnij ten post

ale sk膮d mam wziasc te dokumenty ? mam tylko niebieska ksi膮zke :)

Udost臋pnij ten post

dzieki fani gier! :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GRACZ
dokumenty sa na stole, musisz sie tak ustawic zebys widzia艂 na srodku r贸g sto艂u i nacisnij na niego , na stole musisz poprzesuwac te kartki az pojawi膮 sie dokumenty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anemiczna
http://img320.imageshack.us/my.php?image=flash0291jp.swf ludzie pom贸偶cie przejsc, o co tu chodzi, mam majtki, stanik, lin臋 Z 偶贸艂tego ludzika kt贸r膮 wzi臋艂am , z kamiennej figury oderwalam penisa figurze ,kt贸ra sta艂a z prawej strony, nad takim czyms obrotowym- fioletowym, przy suficie jest kartka i nie mog臋 jej wzias膰- jak klikam to tylko podrzuca mi tego oderwanego fiutka... :-O wiem, dziwacznie to brzmi ale to taka gra escape... help!!!

Udost臋pnij ten post

a ktos jeszcze gra w MOTAS...? bo ja utknelam w pokoju z bilardem i nie wiem co jest nie tak z tym stolem, ze nie chce dzialac. nawet monete juz mam, on nadal nie dziala...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annna.
anemiczna ja zebra艂am jeszcze sztuczn膮 vagine zza figury i znalaz艂am dildo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anemiczna
Prosze bardzo : Level 1 Z 艂贸藕ka bierzemy klucz i otwieramy szafe. Z szady bierzemy srobokret.Srobokretem zdejmujemy obraz i otrzymana srobe wkladamy do drzwi. Plakat kladziemy pod drzwi i zabieramy go. Mamy klucz kt贸rym otwieramy pok贸j . Level 2 Z p贸艂ek po prawej bierzemy opakowanie na dyskietki i wchodzimy do pokoju po lewej. Z flagi bierzemy prawa dolna pineske (szpilke) i otwieramy nia opakowanie. Mamy Dyskietkie. Siadamy przed kompem .Wlaczamy go i wkladamy dyskietkie. Resetujemy i otrzymujemy kod (12864) podchodzimy do drzwi wpisujemy go i jestesmy juz w 3 levelu Level 3 Wchodzimy do pokoju po prawej i ustawiamy tak linie na podlodze aby utworzyly dorge na 2 strone dla glowy. Wylaczamy swiatlo i bierzmey plyty. Wychodzimy i podonosimy schody (galka po prawej). Glowe lapiemy w pudelko na dyskietki. Kamienne plyty ukladamy pod schodami . Po obu stronach przy wlozonych kamieniach mamy rowki (scienie) ukladamy tak plyty aby glowa mogla przejsc na 2 strone naszym labiryntem.Oczywiscie glowe wpuszczamy ta droga (po prawej stronie). Wybieramy krzeslo i opuszczamy schody jestesmy juz w 4 level Level 4 Idziemy na lewo i z kominka bierzemy drewno. Pozniej na prawo i na maszyne kladziemy drewno . Wciskamy prawy przyscik drewno sie pali. Dorzucamy je do kominka i z panela obok drzwi bierzemy jakas czesc. Idziemy do lasera i rozwala on nam to na male czesci. Zabieramy i ukladamy w tym panelu (maly trojkacik musi byc na dole ) Drzwi otwarte Level 5 Pudlo z lewej przesuwamy i komode tez.Wchodzimy Mamy przy drzwiach takie urzadzenei smieszne musimy wybierac cos co nie pasuje ( tu s膮 numerki na kt贸ra trzeba klika膰 6, 7, 11, 4, 6, 7, 8, 9, 4, 12, 11, 6, 10, 1, 7, 6, 6, 9, 7, 4, 5, 11, 12, 1, 11, 6, 2 (wzi臋艂am od Shake_me)) I wracamy do punktu wyjscia. Znodu przesuwamy komode i pudlo by z malego panelu wziasc klucz. Przesuwamy te 2 rzeczy z powrote i kluczem otwieramy pokoj 6 . Level 6 Bierzemy wycieraczke z napisem WELCOme (spada nam klucz ) Idziemy do 2 pokoju kliakamy na radio mamy baterie. Za zas艂on膮 jest latarka wk艂adasz baterie do latarki otwierasz szafke wyjmujesz 艣rubokret. Idziesz do 1 pokoju i wykrecasz srubokretem zarowke z motocykla (wkaldasz ja do latarki ) w 2 pokoju jest dywan odsuwasz go i msusiz klikac na tekafle tak bay sie zapadly potem bierzesz w膮偶 i shcodzsz po nim w do艂 jestes w 1 pokoju diziesz do 2 (na lewo) i szukasz klucza jest on przy szafce po lewej stornie na dole...) bierzesz go wracasz do 1 JASNEGO pokoju i koniec rundy by malenstwo_ola ( POZDRO OLU ) ( :) Level 7 Idziemy do pokoju na lewo z obrazu bierzemy kolo .I przykrecamy je do pierwszej otworu w rurach. Winda jedziemy na gore. Wchodzimy do pokoju obok i otwieramy gorna szuflade w komodzie. Mamy ju偶 zielone ko艂o. Jedziemy na dol i przykrecamy kolo w 3 dziure w rurach.Jedziemy na g贸r臋.I do przechodzimy coraz dalej az znajdziemy sie przy biurku. Z prawej szuflady bierzemy pjuro.Idziemy dalej i ze stolu bierzemy kartek. Wracamy do pokoju w ktorym bylismy na poczatku. Kartke kladziemy na biurki przy liscie. Koperte adresujemy i isziemy do maszyny z naszym listem. Wrzusamy go i wypada czerwone kolo(musimy nacisnac na dolne drzwiczki maszyny). Przykrecamy je na srodku i przechodzimy ciagle w prawo az do wyjscia.W pokoju z podlem z napisem 'This Side Up' Po lewej stronie mamy szafe wybieramy i mamy dyskietke. Przechodzimy do nastepnego pokoju. Dysk wkladamy do panelu na dyskietki .Teraz naciskamy na male k贸艂ka, a偶 zrobia si臋 szar臋. Wchodzimy do teleportera on cos tam analizuje i przenosi nas dalej(oczywiscie trzeba wejsc do srodka). Level 8 ierzemy srobo kret i wybieramy na panel. Na gorze panelu wyswietla nam sie liczba ktora mamy otrzymac po dodawaniu 2 lub wiecej licz z dolu. Gdy obliczymy wszytko naciskamy ponownie na panel i sciana nam sie odsuwa.Idziemy w prawo i wchodzimy do gornych drzwi przesuwamy lustro. Mamy teraz krate ktora likwidujemy srookretem wchodzimy do srodka. Bierzemy z zegara "bimbalki" i idziemy do pokoju ktory byl za sciana (na poczatku) i mamy przy koniu takie 3 rzeczy ta 3 ciagniemy , p贸zniej bierzemy bimbalki i zakladamy na to. Konia zdejmujemy. Z koneim idziemy do pokoju gdzie byl zegar. Nalepiamy go na pole ktore sie swieci i gramy tak jak w szachy czyli gon porusza sie po torze "L". Gdy kon znajdziem sie w srodku czego nie wiem co to jest. Wychodzimy z tego pokuju i idziemy do pokuju ktory byl zamkniety. Mamy 2 szafy z 1 bierzemy kombinezon. I wchodzimy do tego czegos po prawej. Level 9 Z 2 od poczatku szafy bierzemy klucz i wchodzimy do pierwszego pokoju. Kluczem otwieramy szafe. MAmy dyskietke i element . Elemnet dokladamy do tego czegosc co sie swieci na czerwono w pokoju ktorym teraz jestesmy. Wchodzimy teraz do 2 drzwi.Z szafy bierzemy klucz. i nim otwieramy metalowa szafe na zwenatrz. Pojawia sie slowi "Quest" wchodzimy do kompa w pokoju wkladamy dyskeitke i resetujemy go :>. Wpisuejemy "Quest". Pokazuje nam sie 1 pokoj i 2 litery wybieramy na kompie drzwi i pokazuja sie 1 lub wiecej litera(y).Niestety sami musimy ulozyc slowo z tych liter( po angielsku), poniewaz prawie za kazdym razem slowo jest inne. JEsli wam sie uda idziecie dalej przez otwarte drzwi po prawej stronie. Idziemy prostu i z szafki po lewej bierzemy klucz. Wchodzimy do drzwi po lewej i ustawiamy tak maszyne aby jej prawa czesc byla na dole. Idziemy do pokuju po lewej. I tam mamy duzo drzwi (ale my otworzylismy te ostatnei ( wlascie) wchodzimy i kluczem otwieramy drzwi do kolejnego pokoju. Level 10 Wchodzimy do drzwi po prawej mamy biala bile i klucz. Idziemy na gore z kluczem. Mamy czerwona karte i schodzimy znow do tego samego pokuju bierzemy ta karte do skanera na dole tych puzzli i musimy ulozyc je tak aby kolory w puzzlach sie zgadzaly (proste). Jak juz ulozymy to wybieramy karta do skanera i puzzle sie unosza. nacisakmy na srodek tego bialego punktu. I mamy juz klucz do levelu 11. Level 11 Idziemy na sam koniec wszytkich pokoji. Bierzemy Krede . Otwieramy szafe. Wracamy na poczatek i kluczem otwieramy skrzyniei mamy monete (moze ich wziac ile chcemy ). Idziemy do pokoju z bilardem. Wkladamy biala bile ktroa mielismy juz wczesniej do stolu .Wrzucamy monete i kreda smarujemy czobek kija.(Na maxa w prawo ) Bierzemy kluczyk i idziemy do drzwi tych na koncu skad bralismy krede etc. AA jak ktos chce sobie kole w 12 levelu wziac to niech jeszcze monete raz wezmie Level 12 Do艣膰 prsty tylko trzeba duu偶o robi膰. Najpier widziemy na prawo jest sciana nacikamy. Musimy to u艂o偶yc niestety. Sam juz wiem jak to zrobic ( trzeba od lewej strony do prawej ukladac) ale dla tych co nie wiedza link http://www.angelfire.com/ill/motaswalkthroughs/GREENWALL.JPG . No i jak juz u艂ozymy to sie sciana odsuwa do przodu. Idziemy w lewo i z lewej strony bierzemy zar贸wke. Idziemy w gorne drzwi w prawo . I odsuwamy szafke ta dolna. Wchodzimy i 偶ar贸wke Wkrecamy do lampki (wlaczamy ja) i odczytujemy kod ze sciany ( moga byc rozne najlepeij zapiszcie sobie je gdzies). Wygladzamy dywan bo ma zagencie i przesuwamy krzeslo z gornej lamy bierzemy klucz. W pokoju z TV z szafy bierzemy kombinerki . Idziemy w dolne drzwi. Przesuwamy : stolik, pudlo, te cos z drewna nie wiem co to jest , to z kwiatkiem i l贸zko ! Mamy zejscie idziemy do 1 pomieszczenia. Nasickamy przysciki tak aby na monitorze 1 laser byl wylaczony . Wchodzimy do 2 pomieszczenia i srobokretem rozwalamy to cos na dole. Przecinamy jeden kabelek (uwaga moze sie swiatlo wylaczyc ale to nie przeszkadza) i wychodzimy do punktu w ktorym weszlismy do podziemy. Wchodzimy do 3 poieszczenia na dole.SZafe otwieramy i mamy klucz i srubokret. Naciskamy na lewa sciane.Wracamy do 1 pomieszczenia i ustawiamy laser na 1 pozycie. Wracamy na gore do lampki :] Musimy szafe przesunac . Isziemy an dol teraz juz tylko zostaje nam wpisac kod z lamki i nacisnac E. MAmy klucz i przechodzimy gre.

Udost臋pnij ten post