Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Menedżer luksusów

NARESZCIE

Polecane posty

Gość Menedżer luksusów

Dzisiaj mówili we wiadomościach Radia Złote Przeboje! Nareszcie to wprowadzili! Za pół roku ma wejść w życie pzrepisy dotyczący mężczyzn niskiego wzrostu! Otóż mężczyźni poniżej 172 cm wzrostu aby się ożenić będą musieli mieć zgodę sądu. To samo tyczy się mężczycn poniżej wagi 65 kg! Jak widać w końcu zadbano o to aby byle kto nie dymał naszych pięknych polskich kobiet :) Oby tak dalej !!!

Gość też to słyszałam
jestem za! Sama mam 175 cm a mój facet prawie 2 metry. Oboje uważamy że faceci-kurduple powinno zostać singlami. Nareszcie teraz będzie porządek! Widać polityka zacząła robić w końcu swoje. Już nie będzie takiej sytuacji że na ulicy spotka isę parę gdzie ona piękna ze 180 cm wzrostu a on karakan ledwie 170 cm i trzymają się za rękę! Teraz będzie w końcu porządek !!!

Gość A bsurd
ZE co????? to prowokacja czy jak?????

Gość jesteście
szurnięci ....zdrowo szurnięci , co wam do tego kto ile ma wzrostu :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:patafiany ;P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość też to słyszałam
nie to nie żart. Mówili dzisiaj we wiadomościach Radia Złote Przeboje! Ustawa ta jest narazie projektem i nic pewnego czy wejdzie ale raczej tak. Po prostu jesli będzie chciał wziąść ślub mężczyzna niski w dodatku ważący poniżej 70 kg to będzie traktowany tak samo jakby nie był pełnoletni. Proporcjonalnie do wzrostu. I aby mógł wziąść ślub będzie konieczna zgoda sądu! Tak słyszałam.

Gość jesteście
...................to prowokacja..............................................

Gość Menedżer luksusów
kurde nie cieszycie się? Teraz już faceci kurduple nie będą sobie bzykać jak do tej pory. Kurde na to żeby pobzykać trzeba sobie zasłużyć. Facet musi być dojrzały i w miarę wysoki!

I kto Wam uwierzy? :) A może tak troszkęuwierzyć w uczucie? :)

Gość Menedżer luksusów
W jakie uczucie? Uczucie to jest to co się czuje do kogoś kogo się kocha. W moim przypadku do mężczyzny. I to oczywiście do wysokiego mężczyzny! I większość z nas też takie właśnei uczucie preferuje. I wiele innych pięknych wartościowych kobiet także !!! Pozdrawiam wszystkie zakochane w normalnych wysokich mężczyznach !!!

Gość MandarynoMalina
uważam że faceci kuduple tez mają serce pozatym zovbaczymy jak wysocy są dobrzy i mili dla mnie nie liczy się ile facet ma wzrostu czy kasy tylko jaki ma charakter żeby po pysku nie lał i potrafił uszanować pozatym zycze każdej kobitce dobrego chłopaka a nie palanta bo jak to m mówia wysoki jak brzoża głupi jak koza poizdro dla niskich facecików

Gość Menedźer luksusów
ależ oczywiście że niscy mają prawo do uczuć. Zgadzam się. Przecież mają rodzinę, matkę, ojca i ich niech sobie kochają. Nie mówię że nie. Ale mam na myśli uczucie do kobiety. Tutaj też racja. Mogą kochać ale nie powinni się wiązać z żadną kobietą. Szczególnie mam na myśli sex. Nicki facet nie powinien uprawiać sexu bo po prostu robi to źle i się do tego nie nadaje. A wiadomym jest ze sex to jedna z ważniejszych rzeczy w związku. To wszystko jeśli chodzi o kwestię uczucia!

Gość menedżerko...
może natura nie poskąpiła tobie wzrostu ale rozumu to z pewnością T A K ! A może zbudujesz getta dla niskich ludzi ,bo taka dyskryminacja to twoim zdaniem dobry pomysł :P

bez urazy prowokatorzy-glupota tez jest forma uzywania umyslu.Jezeli prowokujecie na takie dosc niewinne tematy-to mozna Wam wybaczyc ale jezeli piszecie\"potrzebna krew dla dziecka\" i ludzie spiesza z pomoca a potem okazuje sie ,ze to wyglup-to juz jest straszne.Potem dziwimy sie ;skad ta znieczulica?Dlatego prosze Was,pamietajcie by nigdy nie przesadzac za bardzo.Wy tez mozecie potrzebowac kiedys pomocy.Milego dnia dla chudych i grubych,wysokich i niskich.

Gość aniulka28
Czy wam ludzie odbilo ? A co ma wzrost do rzeczy.Jak widac wysocy moze maja wyglad ale za to zero rozumu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!