Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa laska 21

KTÓRĄ AKTORKĘ UWAŻACIE ZA NAJPIĘKNIEJSZĄ??

Polecane posty

Gość ANGELINA JOLIE...

Gość ja jestem ładna
szkoda ze mnie nie widzicie:(

Gość //////
Catherine Zeta-Jones, Christina Milan , Gisele Bundchen

Peta Wilson,czyli aktorka grająca w serialu Nikitę.Dla mnie piękna !

Gość do ja jestem ładna
NO Z PEWNOSCIĄ JESTEŚ ŁADNA HAHAA TAKI ZWYKLY PASZTET JAK JUZ, BO JAK TAK O SOBIE PISZESZ TO SAMO ZA SIEBIE MOWI ZE MASZ NASRANE W GLOWCE....

Gość Martex
Małgorzata Kożuchowska jest piękną aktorką. Wdzięk, klasa, uroda, chciałabym tak wyglądać.

Gość ANIA MUCHA

Gość agata26
eheh spoko;) tylko ze szkoda ze nie widzialyscie tych pan bez makijarzu po rannym wstaniu, nie wiem gdzie mam ta stronke - ale byscie sie przerazily- troche retuszu, makijarz , ubranko i kazda z nas by tak wygladala aaaa i tysiace godzin spedzone w salonach kosmetycznych czy przed tym wszytskim ktoras z was tez by sie tak zachwyca;a? a czy ktoras z tych pan ma odwage pokazac sie bez makijarzu i wogole tego whszytskiego co robi z niej takie cudo? chyba by bylo trudno pisze to co jest zgodne z prawda i czystym obiektywnym spojrzeniem pozdro

Gość Krystyna Feldman

Gość agata26
Mam morde jak tatarskie siodło i żaden makijaRZ tego nie zmieni, ani program "łabądziem być". Dlatego też wentyluję swoją flustrację (że się tak po anglosasku wypowiem) jakimiś żałosnymi gadkami o obiektywnym spojrzeniu. A co noc szlocham w poduszkę.

Gość wajoletta
nienawidze kożuchowskiej sam dzwiek jej imienia mnie denerwuje typowy typ urody "wywłoki" ladne są monica bellucci, eva longoria, jessica alba, keira knightley ma ciekawą urodę z piosenkarek ciara, teairra mari, ashanti beyonce ostatnio się nieco grubawa zrobiła niestety carmen electra jest ładna lecz sztuczna ale ma fajnego męża:P

Gość szaronstoun

Gość martini ż...
yhmmm... jest wiele ladnych aktorek ale.... nie mam zamiaru krytykowac ich tu wielce, ze bez makijazu to szkarady, bo w konuc kazdej "szkarady" do filmu nie wezma:D:D:ale tak poaznie, to -- bez zadnych wrzutow glupihc-- ja nie wiem czy chcialabym miec wygald ktorejs z nich.... ---wcale nie mam zamiaru pisac ze jestem piekna i w ogóle i w szczególe:) bo mam do sibie kilka zarzutów:) ( a w ógóle to przytlam cholernie ostatnio, jakies 12 kiosów chyba, a mialam taka fajna figure :(:(---i za to bym sie moze zamienila z niejedna aktorka :),no bo bez przesady chyba ich tam komputerowo nie wyszczuplaja:) ---film mam na mysli, nie zdjecia ! ) ale zdaje sobie sprawe, ze makijaz czyni cuda... i te wszystkie zabiegi wystarczylo zreszta poogladac sobie metamorfozy niektórych kumpeli na studniowce :):) tyle, ze Poprawiona uroda to nie tylko kwestia kasy !!!!! kobieta musi dbac o siebie:), aktorki -zazwyczaj! :) - dbaja, trzeba przyznac a tak konkretenie to ładna jest dla mnie Kasia Cichopek, Weronika Rosatti.... a co do Ani Muszki to zauwazylam, ze im bardziej ubrana tym lepsza ma figure :)--ale brzydka nie jest! :) a tylko pytanie: jak wam sie podoba Kasia Skrzynecka ??? wg mnie ma duzego plusa za to, ze caly czas sie stara dobrze wygladac, ale... przeciez ona jest pomaranczowa jakas, za kazdym razem bardziej:)

A dla mnie pierwsza klasa to : Torbicka, kobita w tym wieku a poprostu uroda, figurka i zadbana .... miodzio....... i gust ma bardzo dobry, zawsze podobają mi się jej ciuchy.

... tylko zawsze sie zastanawiam czy nie jest troche poprawiona, bo w końcu mąż chirurg plastyczny..

Gość kaskaaaaaaaaaaaaaaa
Samusionek :P ma klase i jest super

Gość palemka
Jessica ALBA

Gość fijołeczek zimowy
+ Magdalena Cielecka (chyba imię poprawne) :) + Kożuchowska

Piękności zza oceanu to: -Adriana Lima -Jessica Alba -Beyonce Knowles -Josie Maran Polskie piękności -Magdalena Mielcarz Uważam, że najpiękniejsza kobieta to Adriana LIma, sama chciałabym tak wyglądać, z tym, że ona nie jest aktorką, ale modelką.

Gość judycia
A mnie się z polskich aktorek najbardziej podoba Kasia Cichopek, jest naturalna i sliczna a nie sztuczna i wiecznie wypacykowana:) a taka posągową pięknością jest moim zdaniem Angelina Jolie. pozdrawiam.

Gość JOLIE JOLIE JOLIE
WEDŁUG MNIE ( KOBIETY) TO ONA JEST NAJPIĘKNIEJSZA. I NIE UŻYWA TONNY MAKIJAŻU. WYGLĄDA DOSKONALE GDY JEST ZROBIONA NAWET NA KOBIETE Z MARGINESU. ONA TAKA SIĘ POPROSTU URODZIŁA. WSZYSTKO MA IDEALNE. NO MOŻE CIUTKE JEST ZA DUŻA, CZYT. ZA WYSOKA. I JESZCZE MICHELLE PFEIFFER TEŻ UWAŻAM ŻE JEST PIĘKNA

Gość za wysokaaaaa
wcale nie jest za wysoka. Ma tylko 170 cm wzrostu! Idealnie :)

Gość charlize theron

Gość JOLIE JOLIE JOLIE
popieram wyżej. Charlize też jest piękną kobietą

Gość ollla22
shannyn sossamon ;)

Gość PIEKNA
Jessica Alba

Gość tratatata
Krysia Feldman !!!!! jest niesłychanie kobieca, szczególnie w "Nikiforze"

Gość ktokolwiek się zna
Hunter Tylo i Catherina Zeta - Jones

ANGELINA JEST PRZEPIEKNA KOBIETA.....CHOCIAZ JAK WIDZE KIEDY MOJ MEZZYZNA OGLADA Z NIA FILM ALBO ROZMAWIA Z KUMPLEM O JEJ URODZIE TO SZLAK MNIE TRAFIA!!! MY BABKI JEDNAK GLUPIE JESTESMY:):):JAK JA MOGE BYC WOGOLE ZAZDROSNA O JOLIE!!!NONSENS ALE TAKA PRAWDA DZIEWCZYNY!!!TAKA NASZA NATURA: ZAUWAZCIE,ZE JSLI NASZ CHLOPAK MA BRZYDKA KOLEZANKE TO TOLERUJEMY ICH PRZYJAZN I TEZ JA LUBIMY A JESLI JEST LADNA I ATRAKCYJNA TO WYSZUKUJEMY CHOCBY NAJMNIEJSZE SZCZEGOLY ZEBY COS JEJ DORZUCIC!!:):))) TAKA JUZ NATURA BABSKA.A NAJLEPSZE JEST TO ZE ZDAJEMY SOBIE CZESTO SPRAWE,ZE TO IDIOTYZZM ALE TAKIE INSTYNKTY I TAK W NAS TKWIA!!:):)NAZWIJMY TO INSTYNKTEM\"OSMIESZENIA I ZNISZZENIA ZA WSZELKA CENE POTENCJALNEGO ZAGROZENIA\":)