Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OoOOoOoOO

po jakim szamponie wlosy sie ladnie ukladaja i zwiekszaja swoja objetosc??

Polecane posty

Gość OoOOoOoOO

testuje i testuje rozne szampony i juz nic nie wiem, nic nie znalazlam najlepszego dla siebie... moze jestem idealistka a idealow nie ma nawet idealnych szamponow?:/ moze cos polecicie??:)

Gość poloi
loreal elseve fioletowy

Gość ja lubie pantene 2w1

Gość Natada
Ja mam 2 typy: -jeśli nie jesteś anty -Avon to - Advantes Techniques szampon zwiększający objętość do włosów cienkich i przetłuszczających się właśnie z Avonu, -Loreal Elseve Volume Non Stop czy jakoś tak:) biały z fioletowymi napisami chyba;)

Gość ....nowa......
nabłyszczający szampon dla niemowląt Nivea,świetne mam po nim włosy:)

Gość OoOOoOoOO
dzieki:) poszukam w necie tych szamponow i poczytam o nich jeszczze:) a co sadzicie o tej nowej lini Pantene geste i mocne??

Gość ....nowa......
też używałam,ale tak sobie szczerze mówiąc,żadnej różnicy nie widziałam,jak już godna polecenia jest maska do wł. z tej serii

Ja tez ciągle testuje mialam juz: Shaume, timotei, Sunslick, palmolive, clairol herbal esensiwe (czy jak to sie tam pisze), Gliscure (nie wiem jak sie pisze)pantene - zaden mi nie służyl..... Moj problem to włosy przetłuszczające się z tendencją do łupieżu :) teraz mam Loreal Elseve ten jasno niebieski..jest dobry a do przetestowania zostało mi jeszcze Nivea, head and shoulders (nie znam pisowni ) Mój fryzjer mówi, że nie ma takich cudów jak szampon ktory zwiększy objętość włosów...nie wierzcie w to...objętość jest kwestią dobrej stylizacji....

Gość agata------
na mnie dobrze dziala szampony mrs.potters (czy jakos tak) ta firma ma bardzo dobre odzywki, jest dosc tanie, poczatkowo nie ufalam im ale sie przekonalam i praktycznie zawsze do nich wracam (polecam odzywke do wlosow suchych i znisczzonych) dodam ze szampon tu pomoze zbyt wiele, licza sie pianki, ukladanie, odzywki, a nie tylko sam szampon...

Gość datonkaaaa
Najgorszy szampon ajki moze byc to SCHAUMA!!

Gość OoOOoOoOO
ojjj to teraz ale mma metlik w glowie:) kazdy co innego, no ale tak juz jest, szampon jak praktycznie wszystko to kwestia indywidualna... zaczelam na wizazu przegladac opinie szamponow, ale tez juz nic nie wiem:P myslalam nawet, ze najlepiej moze byc jakby sie zaczelo stosowac bardziej naturalne szampony, ktore mozna w aptekach nabyc, itp. jest tyle kuracji naturalnych na wlosy, maseczki sa wlansie takie najlepsze na wlosy to moze i takie szampony tez... kilka moich kolezanek stosowalo piwo (stara metoda:P) ale podobno efekty sa fajne, lepiej sie wlosy ukladaja...