Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosa

Mam 22 lata i siwe włosy!! pomocy!!

Polecane posty

Gość uwierz mi ze ja niestety musze
ja nie mam tak ze pojawiaja sie gdzieniegdzie siwe nitki. mam po prostu na skroniach w 100 % siwe a na reszcie glowy tak w 70 %. wiec nie jest wesolo :-( tez kiedys mowilam ze nie bede farbowac jak moje kupele w lo farbowaly niestety jak mialam 21 lat pofarbowalam chyba 1 raz i tak juz to trwa od 12 lat

Gość aha i teraz
uwazasz, ze to zyciowa tragedia?

Gość moze nie tragedia ale duzy pro
blem. dla kobiety ladne wlosy to 3/4 urody. nic po pieknej twarzy czy super figurze jak na glowie 3 wloski w dodatku siwe

Gość tak wlosy to 3/4 urody
w przypadku kobiet. ja dzis znowu ufarbowalam wlosy henna z venity i mimo ze to srodek slabszy od farb to podczas tego zabiegu wyszlo mi wiele wlosow :-(

Gość owszem jest to uciazliwy
defekt, jedni maja celulitis inni siwe wlosy a jeszcze inni zmarszczki, ale bez przesady, zeby z tego robic zyciowa tragedie i wszystkie swoje niepowodzenia na to zrzucac

Gość a co zrobic gdy ma sie
siwe, cienkie wlosy, celulitis, grube lydki i ogolnie niezgrabne nogi, wielka dupe i na dodatek zeza?????a wokolo tyle ladnych osob z ladnymi wlosami, zgrabnymi nogami bez celulitsu

Gość a powiedz mi
czy ludzie cie lubia? lubia spedzac z toba czas?

Gość a jakie to ma znaczenie
mozna miec wielu przyjaciol a i tak byc samotna bo nie ma sie tej drugiej polowy przy swoim boku

Gość m.z.
Witam wszystkich którym ten temat nie jest obcy.Zachodzę jużw"głowę" co robić z tymi włosami. Właśnie znalazłam coś o nazwie YOUTHAIR-najszybszy odsiwiacz z USA i mam pytanie czy ktoś słyszał o tym wynalazku?

Gość w takim razie pozostaje
powiedziec ci tylko jedno. docenisz co masz jak stracisz wszystko. ale obys nie musiala i mogla cale zycie tak siedziec i narzekac na wielkie problemy siwych wlosow. widocznie taki twoj sposob na zycie. spoko kazdy ma swoj.

Gość Zwykły chłopak123
Witam ja zamiast przeżywać i się rozczulać wziąłem się za próbowanie odratowanie swoich włosów ( na razie pojedyncze siwe włosy) , jako pierwszy kupiłem środek Remolan na siwe włosy ( koszt ok 1500zł) , niestety używam już 5 miesięcy i dalej siwe włoski pozostały , czyli to raczej ściema :/ , dlatego przestrzegam przed tą firmą , od lipca spróbuje olejku bhangra który " podobno" usuwa siwiznę , oczywiście podzielę się efektami , jeśli ktoś coś jeszcze słyszał o NATURALNYCH środkach , proszę podajcie je . Pozdrawiam

Gość tajin
Zapraszamy do zapoznania sie z oferta tajin - marokanskich naczyn ceramicznych do gotowania na ogniu, plycie elektrycznej, na grilu lub w piekarniku. Zdrowo i egzotycznie ... Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

Gość Siwucha
Ludzie, nie ma sposobu na siwienie. Tego nie da się powstrzymać ! Jak się zaczęło, tak będzie postępować. Żadne preparaty, środki nic nie zdziałają. Wkurzają mnie ci mądralińscy, którzy nie borykając się z tym problemem, jak zwykle wiedzą najwięcej i najlepiej; pouczają. Zdaję sobie sprawę, że inni mają gorzej niż ja. Ale niech nikt nie każde bagatelizować tego problemu. Nie mówię tu o pojedyńczych włosach, tylko o siwiznie w 90% ! Ciągłe farbowanie (co 3-4 tygodnie!!!), "męczenie" włosów, kiedy wypadają garściami (siwienie i łsienie).Komfort przez 1-2 tygodnie od dnia farbowania. Ta...im wszystkim to się fajnie tylko mówi..

Gość siwucha do ciebie nie dociera
jak pisze ze tez mam siwy leb? wiec nie mow mi ze nie wiem o tym problemie, wielce pokrzywdzona przez okrutny los

Gość tak siwy lep
gdy ma sie w miare grube wlosy ale jak sie ma 3 wloski na glowie to co innego

Gość Siwucha
mówiłam o tych (mądralińskich), co nie borykają się z tym problemem, a zabierają głos i zawsze mają najwięcej do powiedzenia. A co do Ciebie , Autorze postu z 16.06.3009 22:23 skąd mam wiedzieć, że masz siwy łeb, skoro nie masz stałego nicka. Nie wiem, czy brałeś udział w dyskusji, których wypowiedzi jesteś autorem...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppp

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp

Gość ja bylam przez jakis
na siwienie nie ma rady ani zadnego cudownego srodka

Gość 24letni troche siwy
witam wszystkich mam 24 lata i troche siwych ale nie az tak duzo. znam sporo osob ktorzy tez borykaja sie z tym problemem, moji znajomii, chlopacy i dziewczyny od 19 lat albo i wczesniej maja ten problem. dziewczyny maluja bo to chyba najlepze dla nich wyjscie a chlopacy krotko sie scinaja. ja zrobilem tak. kupilem maszynke za ok 100zl i sam scinam sie raz w tyg na 6 mm i jest ok. mam kumpla ktory ma 32lata i zawsze chodzi sciety na 3 mm i tez jakos zyje. zadne odzywki czy kosmetyki wam nie pomoga bo to jest proces naturalny i nic tego nie zmieni. Aha i powiem wam najwazniejsze, siwe wlosy to nie koniec swiata, ludzie maja takie choroby o jakich wam sie nie snilo i jakos zyja, wiec z takimi wlosami tez idzie przezyc... 3majcie sie

Gość migotka805
mam 29 lat i pierwszy siwy włos zauwazyłam u siebie w wieku 21 lat.Od kilku lat uzywam szamponów koloryzujących.Nie chce jeszcze farbować włosów ale niebawem będe musiała

Gość Adam 24
hej tez mialem mnostwo siwych wlosow i wyprobowalem tą maseczke z olejkiem kokosowym smarowalem codziennie skore glowy i wlosy na godzine i po ponad 3 miesiącach siwizna zeszla i mam znowu kruczo czarne wlosy huraa :)!

Gość zabi kruk bez nicka
zczalem siwiec w wieku 19 lat, nie ejst to dla mnie wielki problem, jest to chyba wynikiem stresu - z aduzo mysle, martwie sie, analizuje... scinam sie krotko na skroniachi jest ok

Gość mufffik do carpen noctem
i jak ta melasa pomogla na to siwienie ?odpisz prosze

Gość 465346
Adam24 mówisz poważnie ? czy sobie żartujesz ?

Gość Adam 24
powaga ten olej kokosowy dziala mi pomogl więc wam tez powinien pomoc :)

Gość napisz dokladniej co robiles

Gość Diidka
ja zaczelam siwiec po zmianie pracy. na poczatku scinalam wlosy na krotko, ale siwe pasma byly widoczne jeszcze bardziej. kilka razy farbowalam, potem znow wszystko wracalo. wstydzilam sie tego i dopiero niedawno ciotka, ktora pracuje w aptece poweidziala, ze prawdopodobnie brakuje mi pantotenianu wapnia (czy jakos tak), ktory zapobiega siwieniu wlosow i kupila mi Onozis. zaczelam lykac regularnie, teraz koncze wlasnie drugie opakowanie i powiem szczerze, ze rosnie mi o wiele mniej siwych wlosow. poza tym, wydaje mi sie, ze sa gestsze i wreszcie zaczynaja wygladac jak wlosy 24-latki a nie jak wlosy starej babci! :)

Witam Ponownie ;) , ok to widzę że wiele osób ma różne pomysły to dobrze razem może do czegoś dojdziemy :) Adam pisał że pomógł mu olejek kokosowy , miła Dziewczyna wspomniała o tabletkach Onozis które też już trochę pomogły , czyli może jeśli więcej osób się zaangażuje to w końcu coś osiągniemy zachęcam;) a osoby które już wspomniałem niech:) piszą o dalszych efektach , jak tak jak wspomniałem kończę kuracje remolan ale niestety bez efektu co prawda pisałem z Nimi i powiedzieli żebym spokojnie czekał , ale już nie długo zaczynam próbować =olejku bhangra ( ktoś może już stosował ? ?? ) oczywiście bede pisał o efektach ;) Pozdro wszystkim .

Witam Ponownie ;) , ok to widzę że wiele osób ma różne pomysły to dobrze razem może do czegoś dojdziemy :) Adam pisał że pomógł mu olejek kokosowy , miła Dziewczyna wspomniała o tabletkach Onozis które też już trochę pomogły , czyli może jeśli więcej osób się zaangażuje to w końcu coś osiągniemy zachęcam;) a osoby które już wspomniałem niech:) piszą o dalszych efektach , jak tak jak wspomniałem kończę kuracje remolan ale niestety bez efektu co prawda pisałem z Nimi i powiedzieli żebym spokojnie czekał , ale już nie długo zaczynam próbować =olejku bhangra ( ktoś może już stosował ? ?? ) oczywiście bede pisał o efektach ;) Pozdro wszystkim .