Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonqa

Pytanie o srodek odchudzajacy BioCla

Polecane posty

Gość Karusss
niech mii ktos powie jak zrzucic 12 kg .? ale tez zeby mi sie figura poprawila . jalkie leki dzialaja .? a co mozna zrobic zeby to stracic .? prosze niech mi ktos pomoze .

Gość niutka_76
Co do ceny to polecam zakupy na allegro ,ja zapłaciłam za 120 tabletek 70 zł- z kosztami przesyłki.

Gość alice12
cześć dziewczyny! Ja właśnie zamierzam kupić ten specyfik po waszych wypowiedziach sądzę że warto. ostatnio mi się taki brzuch brzydki zrobił(popiwek)i chciałabym go zrzucić czy musze duzo ćwiczyć?powiem od razu ze nie mam czasu, dzieki za ewentualne odp. pozdrawiam

Gość Zadowolonaxxx
Biorę ten specyfik od 3 miesięcy i on działa na 100%. Schudłam 15 kg!!!!!!!!!!!! Jestem bardzo zadowolona bo moje życie odmieniło się na lepsze!!!!! Mam więcej energii ochoty do życia. GGGGGGGGGOOOORĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄCO POLECAM!!!!!!!!

Gość izkaaa9
Mam zamiar kupić Bio-cla i bardzo prosze was o rady, chcialabym schudnac z brzucha boczkow i ud , doradzcie jakie najlepiej stosowac cwiczenia, czy warto to kupic no i wreszcie jakich diet sie trzymacie i ktore waszym zdaniem sa najlepsze, dziewczyny doradzcie!!

Gość KASIULA789
HEJ TO NIE PRAWDA ZE OD TEGO SIE CHUDNIE TO NIE ZŁA SCIEMA

Gość cocolina23.pl
Hejka ja biore bio cla od dwóch miesięcy schudłam 13 kg jestem bardzo zadowolona:-)))))) lepiej się czuje mam dużo energi jakby co jestem na gg 3361735 napisze ci co robiłam nie tylko biorąc 6 tabletek dziennie zapraszam na gg.:-))))

Gość dzidzia239
witam wszystkich ja zaczelam stosowac Bio cla od tygodnia i powiem szczerze ze jestem zadowoloma z efektow brzuszek mi zmalal a boczki znaikaja do tego stosuje cellasene jest to drogi lek ale stosusje sie go tylko raz na jakis czas przez 2 miesiace i zanika ci cellulit ale hebata jest swietna:)

Gość Tulcia
Właśnie zastanawiam się czy kupić bio cla. Nie jestem przekonana, ponieważ zdania są podzielone. Boje się także o to, że kiedy przestane je stosować pojawi się efekt jojo... Generalnie powątpiewam w działanie tego środka gdyż 5 dni w tygodniu jeżdżę rowerem (sporo jeśli chodzi o km), 2 razy w tyg. biegam, robie brzuszki i stosuje diete- zadnych słodyczy, tłustych potraw, piję duzo wody. Jesli chodzi o dzienna ilosc kalorii mieszcze sie w przedziale od 1200 do 1500, wiec moim zdaniem nie jest to jakos szczegolnie duzo. Moje BMI jest prawidłowe, jednak nie podoba mi się to jak wyglądam. Kwestia genów- wierzę jednak, ze uda sie je pokonac i zrzucę tu i tam. Czy jesli to wszystko nie pomaga jest jakas nadzieja, ze te tabletki mi pomogą?

Gość dar123
Hej. Ja kupiłem w promocji. Z zieloną herbatą i zwykle. Zwykle 2x po 80 kapsuek Z herbatą 2x po 60 kapsułek Jak to dawkować ? Można je mieszać ?; p

Gość To nie działanie CLA
Powiem wam że studiuję żywienie człowieka i w szkole mieliśmy wykłady właśnie o CLA Jeśli chodzi o jego działanie: a wię czwiększanie udziału tkanki mięśniowej a zmniejszeniu tłuszczowej bez programu (dieta+ćwiczenia) redukcji masy ciała to sprawdzone efekty ma on na zwierzętach a dokładniej na SZCZURACH u ludzi podobno wcale nie działa. Mówię o wynikach badań znanych lekarzy, więc jego działanie o którym tu piszecie to głównie nie jego zasługa a diety którą przy tym stosujecie i ćwiczeń. On tylko was motywuje nie ma jakichś działań konkretnych. No może tylko tyle że jak go bierzecie to potem przy powrocie do normalnej diety i zaprzestaniu ćwiczeń wolniej przybieracie na wadze, ale też tylko do pewnego czasu, aż jego zapasy nie będą wyczerpane. Ponadto jest to kwas tłuszczowy który występuje w naturze i osoby które piją mleko (nie odtłuszczone oczywiście) dostarczają go sporo organizmowi. Najbardziej bogate jest mleko z miesięcy letnich kiedy krówki jedzą świerzą trawkę.

Gość madziallena
MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH KTÓRZY SKOŃCZYLI ZARZYWAĆ BIO CLA. POWIEDZCIE MI PROSZE JAK ZACHOWUJE SIE ORGANIZM PO SKOŃCZENIU KURACJI. MAM NA MYŚLI CZY DAWNA WAGA POWRACA??I JAK WYGLADA SPRAWA Z APETYTEM?? CHCIAŁABYM WIEDZIEĆ COŚ NA TEN TEMAT ZANIM ZDECYDUJE SIĘ NA TEN PRODUKT.

Gość facet dziewczyny z nadwagą
ja mam pytanie - który środek BioCla wybrać bo jest ich kilka rodzajów a mojej dziewczynie chodzi tylko o zrzucenie kilogramów

Gość kingaaaaa
biorę BIO CLA od jakiś 12 dni. Początkowo nie było widać efektów na wadze. Zmiany są widoczne po ciuchach, skóra staje się napięta i jest mniejszy cellulit. ;) napraawdę polecam. NIe uprawiam systematycznie żadnego sportu. Codziennie przechodzę ok 4 km szybkim tempem do szkoły, w weekendy się bawię oraz nie przesiaduję godzin przed monitorem i tv ;)

Gość Marcia1979
Witam!! mam pytanie, kupiłam sobie dzisiaj BIO CLA z zieloną herbatą i zastanawiam sie jak mam łykac te kapsułki. Napisane jest że od 4 do 6 kapsułek dziennie podczas posiłku. Niby wszystko jasne ale... czy mam je łyknąć wszystkie jednorazowo np. podczas obiadu czy na przykład po dwie dziennie, podczas sniadania, obiadu i kolacji? Niby to takie oczywiste ale... bardzo proszę napiszcie jak Wy stosowałysice te kapsułki. pozdrawiam

Gość Marcia1979
up... i dalej nie wiem jak je dawkowac. biore po dwie dziennie do 3 głównych posiłków. może tak być?

Gość słonik22
ja uwywam ich 3 dni ijuz widzę wfekty 1.zmniejszył mi się brzuszek(wiadomo jem mniej i robie brzuszki) 2.najważniejsze nie mam ochoty na słodycze i inne frykasy ;D 3.czuję się lzejsza pelna energi. biegam spaceruje robie roweryk i czuje że tym razem uda mi się ;D jesli wiara czyni cuda musisz wiedzieć ze się uda ;D waże 52 kg w wieku 16 lat . dobijam do 47 sprzed wakacji,

Gość cyberaga
czesc wedlug mnie Bio-Cla jest raczej do niczego biore tabl. robie do200brzuszkow dziennie duzo chodze jem mniej slodkiego prawie wcale i nic nie widac zaluje wydanych pieniedzy buuu ;(

Gość wiecznie odchudzająca się
ja go stosowałam aż dwa razy i nic niestety jestem bardzo niecierpliwa i chciałabym schudnąć szybko i dużo a on działa bardzo powoli WYPRÓBUJCIE APPTRIM - to środek na bazie kofeiny i przy nim naprawdę szybko się chudnie przy niskokalorycznej diecie i bez ćwiczen Polecam!!!

Gość Kleo83
Kupiłam wczoraj Bio C.L.A. w aptece SuperPharm w promocji, za 90 kapsułek 47zł. Zaczęłam brać po raz pierwszy. Dam znać za jakiś czas i powiem wam jakie efekty. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny od Bio i powodzenia.

Gość exgrubcio
Tego środka akurat nie zażywałam, ale zażywam ten nowy ALLI I jest super:)) naprawdę chudne...

Przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi i powiem wam, że ja się decyduję na ten BioCLA. Nie chodzi tu tylko o to, że te tabletki odchudzają, bo cudów nie ma, ale jeśli mam mieć więcej chęci i ochoty na ćwiczenia i mniejsze łaknienie (w sensie chęć na jedzonko) to jestem za. Nie oszukujmy się, żadne tabletki nas nie odchudzą!!! Są dość drogie, ale może i warto. Jak przetestuję na sobie to napiszę. A obecnie mam 19 kg nadwagi. Czas coś z tym zrobić :)

Gość aduś
Hej ja stosowałam BIO CLA z zieloną herbatą przez 2 miesiące i nic Od 1 stycznia zaczęłam codziennienie jeżdzić godzinę na rowerku treningowym, do 18 ostatni posiłek i do tego dziennie 3łyżki otręb pszennych np. z mlekiem i płatkami oprócz tego 2 herbatki czerwone (rano i wieczorem ) oraz 2 zielone ( w ciągu dnia). No i oczywiście ograniczenie słodyczy do minimum. W ciągu 16 dni 2 kg. Życzę powodzenia w dążeniu do upragnionej wagi ;)))) pozdrawiam

witam dziewczyny ja biore biocla od nie calych 2 tygodni schudlam 5 kilo jest super robie sobie brzuszki raz dziennie jem 4-5 razy dziennie jest rewelacja polecam ja biore 4 tabletki dzinnie pozdrawaim i trzymam kciuki za was

Hej. Mam 162 i ważę ok 65kg więc wg mnie mam sporą nadwagę. Najgorzej jest z brzuchem i udami. Wiem że przy zażywaniu tych tabletek trzeba przejść na dietę i ćwiczyć. Napisze mi ktoś jak się odżywiać i co najlepiej robić aby schudnąć?? I ile tych tabletek należy brać?? A i jeszcze jedno czy po zakończeniu kuracji waga wraca?? Odpiszcie proszę!!!

Gość ksena99
mam 48 lat i menopauze . Przytyłąm 7 kg w 10 dni . Czy też Bio cla pomaga w tych wypadkach? I pod jakimi postaciami mozna ją kupić? bo ja nie połkne tabletki?

Gość niuski
Witam, ja dzis zakupie BIO cla z zielona herbata. w aptece superfarm jest niezla promocja 50zl za 90sztuk !! mam nadzieje, ze mi rowniez pomoze schudnac. . a zastanawiam sie dlaczego niektore z was biora dziennie po 2 lub 4 tabletki? jesli na stronie internetowej Bio CLA jest napisane ze przy dodatkowych cwiczeniach trzeba brac 6 kapsulek? czekam na odp , pozdrawiam:)

Gość niuski
ksena musisz zapytac sie lekarza, badz farmacute o to :) pozdro :D

Gość niuski
czy mozna łaczyc branie Biocla z zazywaniem tabletek antykoncepcyjnych? czy bioCla nie bedzie mialo wplywu na ochrone antykoncepcyjna? pozdr