Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JessicA*

CORAZ BLIZEJ CELU

Polecane posty

Gość czy prawdą jest to
Witam was dziewczyny! Niestety nie było tu mnie bardzo długo, bo byłam chora i po prostu nie miałam ochoty siedzieć przed kompem .. byłam strasznie słaba. Dlatego też moja dieta legła w gruzach. Musiałam jeść dość kaloryczne rzeczy, żęby mieć na coś energię. Dlatego jutro powracam na dietę, tym razem 1600 kcl, a w weekend 1700. Wpadłam też na pewien pomysł. Otoż jeśli nie będzie to wam przeszkadzać będę wypisywać sobie tutaj posiłki i ćwiczenia na następny dzień. Pomoże mi to w diecie, bo mam słabe samozaparcie, dlatego to będzie w sam raz dla mnie a może też dla którejś z was. Czy nie będzie to wam przeszkadzać :)?

Gość czy prawdą jest to
Tak mnie korci, że muszę sobie ustalić jutrzejszy dzień. Także jutro zjem: płatki fitness na mleku = 180kcl 3*jabłko = 180kcl banan = 100kcl 4*mandarynka = 120kcl ciasteczka = 250kcl twarożek chudy 200g = 240kcl ryba i surówka = 250kcl jajecznica z jajka = 100kcl chleb ciemny 1 kromka z twarożkiem = 150kcl razem: 1570, czyli niech będzie że 1600 :) ćwiczenia: rower stacjonarny 5km, 100 przysiadów, 300 brzuszków, 100 podniesień na palcach na łydki, 100 podniesień prawej i lewej nogi na leżąco do kąta 90 stopni i jeszcze coś na brzuch wymyślę.

czy prawdą jest to--> fajnie, że juz jestes:) A jesli chodzi o wypisywanie posiłków to ja nie widze problemu, jesli Cie to motywuje to czemu nie. Ja mam specjalnie załozony zeszt, w którym codziennie zapisuje co zjadłam i podliczam kcal z całego dnia, bardzo mi to pomaga:) Widze, ze jutro na sniadanko zaplanowałas płatki fitness, jesli masz opakowanie to mogłabys mi podac wartośc kcal w 30 g płatków i 125 ml mleka?? Powinno pisac, a jesli nie to ile kcal jest w 100 g, z góry dziękuje🌼 A jesli chodzi o mnie to dzisiejszy dzien zaliczam do udanych:) A i jeszcze mam pytanko, bierzecie jakies witaminy?? Ja codziennie pije mulitiwitamine taka do rozpuszczenia w wodzie i połykam jedną tabletke capivit A+E Pozdrawiam

Gość czy prawdą jest to
Płatki fitness z 125ml mleka mają 171 kalorii :) Mogę się dlatego pomylić o kilka kcl. Jutro dopiero idę do sklepu je kupić, bo akurat dzisiaj mi się skończyły :) A co do zapisywania tego wszystkiego, to ja wolę pisać to na forum, bo wtedy mam jeszcze więcej chęci na to, żeby nie przekroczyć limitu :)

czesc wszystkim, dzien rozpoczełam jogurcikiem naturalnym, poćwiczyłam tez troszeczke ćwiczenia anaerobowe na wszystkie partie ciała, żeby ćwiczyć aerobowo np. skakac na skakance jeszcze nie moge, musze dostatecznie dobrze sie wyleczyc:) A tak poza tym to mam dzisiaj swietny humorek, energia mnie wrecz rozpiera, może dlatego, że wczoraj wieczorem miałam straszna ochote na cos słodkiego, a na stole lezało pyszne ciasto z bitą smietana (moje ulubione), a ja powstrzymałam sie i poprostu wypiłam zielona herbatkę, jestem z siebie dumna. Dzisiaj naszczęscie nie bede miała takiego problemu, bo ciasto zostało juz zjedzone przez reszte domowników:P Pozdrawiam🌼

no ja tez jestem z siebie dumna, byłam u znajomuch wczoraj i wszyscy jedzi kiełbaski pieczone ale ja sie powstrzymałam:) juz mi sie chyba wyrobil taki nawyk ze jak widze ile cos ma tłszczu to mi sie odechciewa...:P a tak poza tym to ciagle sobie cwicze, sporo tancze i staram sie duzo ruszac, czasem skubne troszke czekolady czy jakies ciasteczko w ciagu dnia i tyle:) aha i 2 cm z talii poleciało :):)

Gość czy prawdą jest to
o to gratuluje mayaaa :) Jak dla mnie 2 cm to naprawdę dużo. A jakie ćwiczenia wykonujesz, bo ostatnio nie było mnie tu i mam że tak powiem tyły :) A dziewczyny, co sądzicie o hula hop? Pozdrawiam

codziennie robie abs na nogi i ogólnie staram sie duzo ruszac, jak mam troche czasu to tańcze. Tylko i tak mnie ten brzyc przesladuje bo nic nie ubywa w obwodzie:/ a dzis znow troszke przesadziłam, zjadłam spory kawałek karpatki i troche chipsów:( muze jeszcze pocwiczyc silna wole co do hula hop to chetnie bym pokreciła, ale nie mam w domku, moze jesli zakupie to zaczne cwiczyc a teraz czas na abs i spanko:)

a tutaj jesli jeszcze ktos nie ma to jest abs na wszystkie partie ciała:) Brzuch: www.wyslijto.pl/?file_id=09655934437325201988 Nogi: www.wyslijto.pl/?file_id=37879664225071463719 Posladki: www.wyslijto.pl/?file_id=17684591073641557387 Rece: www.wyslijto.pl/?file_id=69322658201828171561 Stretch: www.wyslijto.pl/index.php?file_id=00763429203217098942

Cześć dziewczyny , ja troszkę poimprezowałam w weekend , nio i nie było ćwiczonych , ale od dziś znów zaczynam , -->mayaaa , te pliki pousuwali juz z serwera :-(((((mi brakuje na pośladki jeszcze i ręce. do później pa pa pa :-)

ufff już po ćwiczonkach : 600 kroków stepper , stretch , abs na brzuch , na nogi , plus kilka moich własnych ćwiczonek.A teraz pije soczek marchwiowy ;-). ---> mayaaa wrzuciłabyś na ten serwer www.wyslijto.pl ten plik abs na pośladki i ręce ?? i napisałabyś link na forum ??? thx baaaardzo :-))) na wagę narazie nie wchodzę-pod koniec tygodnia ;p ciekawe co pokaże , tak sobie myślałam , że chcę szybkich efektów , no ale jak przez 2 lata przybierało się na wadze , choćby te 5 kg co ja , to potrzeba też czasu na efekty , dlatego na pewno nie będę się załamywać--najbardziej wierzę w ćwiczonka. --->wczoraj skusiłam się na loda heh , nie mógł mi \'\'wyjść z głowy\'\' heh , ale cóż-trudno :-))) a wy dziewczyny jak tam ???? pozdrowiusie :-)))

witam:) mayaaa--> dzieki za podesłanie tych linków z cwiczeniami:) paola777--> lód Ci nie zaszkodzi, podobno jak ma sie ochote na cos słodkiego to najlepiej własnie siegnac po tego rodzaju słodycz, bo wcale nie ma duzo kcal, w porównaniu np, z batonikiem A ja dzisiaj miałam badania (wzrok, cisnienie, wzrost, waga itd.) no i musze przyznac, ze do schudniecia pozostało mi jeszcze 7 kg (a nie 10:D) to juz pewnien rodzaju dla mnie sukces, bo jestem CORAZ BLIZEJ CELU:) A jesli chodzi o to ile cm mi zleciało to nie wiem bo nie mierzyłam się na poczatku, ale cos tam na pewno bo spodnie są luzniejsze;)

Gość czy prawdą jest to
Widzę dziewczyny, że dobrze wam idzie :) Ja przez tą chorobę niestety rzuciłam dietę, ale już od dzisiaj rygorystycznie wykonuję ćwiczenia i jem tyle kalorii ile przeznaczyłam sobie na każdy dzień. Nie jem jednak 1700, 1800 kcl, tylko 1400kcl od pon-pt i 1500 w soboty i niedziele. Codziennie cwiczonka na brzuch i nogi :) Podobno lody są bardzo zdrowe i mało tuczące. Zawierają dużo potzrbnych składników dla organizmu. pozdrawiam dziewczyny

cześć wam :-)) , muszę powiedzieć , że nieźle , zaskoczyłyście mnie ! oczywiście pozytywinie , nie wiedziałam , że lody są lepsze od słodyczy i nie tak tuczące ufff :-)) jedno szczęśćie !!! akurat skończyłam ćwiczyć to samo co wczoraj , tylko dziś coś miałam zakwasy-jeszcze mam po tych na nogi cwioczonkach , ale to nic.jem mało , ale wszystko , poza słodyczami.i ten sok marchwiowy.....mmmm.....hehehh :-) buźki

nie wiem co jest z tymi plikami ze nie działaja, mi tez nie ida...:( w niedziele zrobiłam sobie jeden dzien przerwy na regeneracje miesni, ale od wczoraj dalej cwicze, zastanawiam sie czy ja dobrze wykonuje te cwiczenia na brzuch, bo w ogóle nie mam zakwasów, ani troszke... jest jeszcze takie cwiczenie, gdzie stoi sie w rozkroku, nogi sa proste, i przechylamy sie np. w prawa strone prawa reke kładac na prawym kolanie, a reka lewa uniesiona jest do góry i powoli wedruje w prawo, az za głowe, i to samo robi sie w druga strone, podobno dobre na talie i boczki;)

mayaaa ---- ściągnij divx player i będzie chodzić wszystko.dzięki za nowe ćwioczonko :-)) jak na boczki to robimy !!! ja też nie mam zakwasów , ale jak ćwicze to brzuch jakby się palił-więc chyba dobrze to robimy :-)) ale po ćwioczonkach na nogi właśnie dostałam zakwasów,nio i jeszcze je mam , choć dziś też ćwiczyłam te 8 min na nogi,w końcu mi minie.Chciałabym na pośladki te ćwiczenia a nie mogę nigdzie linku znaleźć :-( wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze dodatkowo,poza ćwiczeniami w dzień,50 brzuchów takich zwykłych heh :-))

czesc wszystkim, dzisiejszy dzien to moja poorazka przez duże P, aż szkoda gadac:( ehh te ciasteczka tak ładnie się do mnie usmiechały, że nie mogłam się powstrzymac:P po 10- tym zaprzestałam liczenia. Jutro postaram się nie załamywac i utrzymywac dietke troche bardziej rygorystycznie bo chyba za bardzo sobie pobłażam. Pozdrowionka

Shania nie ma się co załamywać , powiem Ci jak ja walcze z pokusami : więc jak widzę coś pysznego do zjedzenia , a wiem , że nie mogę to zaczynam sobie mówić : czy takie np.ciastko ma zniszczyć w jedną minute moje tygodniowe wyrzeczenia i walkę z tłuszczem?? powtarzam sobie to i mi pommaga.albo myśle że przez ta rzecz tak wygladam itd.

Gość
a ja mam do Was pytanie.... czy któraś z Was zauwazyla jakies efekty od poczatku dietki? duzo Wam ona dala.... bardzo mnie to ciekawi... wiec licze na odpowiedz. buziaki

anioleczek--> ja np nie stosuje jakiejs wymyslnej diety i podejrzewam ze wiekszosc dziewczyn stad tez nie, po prostu staram sie mniej jesc i wiecej sie ruszac a efekty u mnie widoczne sa po jakichs 2 tyg bo tyle narazie cwicze, nie sa to jakies wielkie zmiany, zmniejszył sie troche obwod w talii i brzucha, jak sie ociepli to zaczynam biegac a niedługo chce sie zapisac na aerobik wiec mysle ze efekty beda;) pozdrawiam!

paola777--> Twój sposób na walke z pokusami jest bardzo dobry, kwestia nastawienia do jedzonka jest bardzo wazna, jak bede miała chwilke załamania to pomysle sobie to samo co ty, mam nadzieje, ze mi pomoże:) anioleczek--> na wadze może nie ma dobrych wyników ale za to lepiej sie czuje bo spodnie sa luźniejsze, zobaczymy jak bedzie dalej:) Pozdrawiam

Shaniu musi pomóc :-)) Aniołeczek - ja tak samo jak większość tutaj , specjalnie się nie katuje dietami , stosuję tylko MŻ-mniej zreć heh , pomaga jak narazie , do tego robię ćwiczenia,które są dla mnie najważniejsze ;-) widze po 2 tyg.że ciało się zmienia,a brzuch spada.Najważniejsze,że się to zauważa. Co u was dziewczyny ??? Pozdróweczka :-)

witam :) ja juz prawie 2 tygodnie cwicze, waga stoi w miejscu ale brzych jakby smyklejszy, z talii tez poleciało :) byłam sie dzis dowiedziec o areobik ale blisko mnie własnie zamkneli działalnosc a nie mam czasu na dojezdzanie gdzie indziej...:( wiec bede sama cwiczyc, teraz tak sie juz przyzwyczaiłam, ze codziennie tancze około pół godzinki;) przyjemne z pozytecznym, a jak u was??

siemka , ja tak samo jak Ty mayaaa , sama ćwicze i stało się to już normalne :-) tak samo widze , że brzuch i nogi są inne , na pewno coś ubyło , ale narazie się nie ważę , najważniejsze , że ten brzuchol jest inny - lepszy , boczki oczywiście są ale troszeczke też się zmniejszyło , jednak nie tak jak nogi czy brzuch.To jak po 2 tyg.są widoczne efekty to zastanawiam się jak to będzie po 2m-cach ??? pewnie oszałamiająco,że się tak wyraże hehe :-))) Ja stosuję jeszcze \'\'terapię marchewkową\'\'-piję codziennie pół litra soku z samej marchwi,takiego kupnego.ponoć ma poprawić koloryt skóry.Chodziłam ogólnie często na solarium,ale strasznie wysuszyło mi to skórę,więc sobie odpuściłam narazie. Nio to życzę Wam udanej soboty dziewczyny :-)))))

paola777--> tez chciałam pic taki soczek z marchwi bez żadnych dodatków, ale niestety nigdzie nie moge takiego dostac:( W koło pełno jest dosładzanych soków marchwiowych, które nie wpływaja najlepiej na dietke bo maja mnóstwo cukru. Bede wdzięczna jak podasz mi nazwe tego soczku co pijesz:) A tak poza tym to ja cwiczenia tez mam juz w nawyku, czułabym, sie źle jakbym codziennie nie poswieciła temu chociaz pół godzinki. Pozdrawiam

Shaniu ja piję Fortuna Karotka tylko z marchwi bo jeszcze jest taki sam ale z witaminą C i coś tam jeszcze , 1L ok 2,60 . Lub jak trafie to kupuję jednoniowy sok z marchwi 0,33l butelka , ale teraz nie wiem z jakiej firmy.Musisz popatrzeć,niekidy nawet z tych tańszch firm te soki są lepsze niż z tych reklamowanych,no i czuć taki typowy smak surowej marchwi.którego nie lubię ale cóż,jakoś się już przyzwyczaiłam.Tak jak do ćwiczeń. To prawda jak nie zrobi się ćwiczeń to ma się jaby wyrzyty sumienia heh ;-) , ja dziś już zrobiłam,ale nieco skrócone niż zwykle(w końcu sobota),odpuściłam sobie dziś nogi,na brzuch obowiązkowo były.A jutro pewnie też brzuszki tylko i od poniedziałku \'\'cały program\'\' znów. buźki :-*

Dzieki paola777:) Od poniedziałku zaczynam pic soczek z marchwi, bo taka mi ochote narobiłas, ze szok:p Bo ja strasznie lubie marchewki pod róznymi postaciami, a i skóra nabiara fajnego kolorku:) Nie wiem czy zauwazyłyscie dziewczyny, ale gdzies nam znikneła załozycielka topicu JessicA*:( Czyzby zrezygnowała z odchudzania, mam nadzieje, że wy mi nigdzie nie uciekniecie, bo nie chce sama zostać na polu walki:P Pozdrawiam, buziaki

witam dziewczyny ! i jak tam po weekendzie??? ja w weekend ćwiczyłam wszystko , tylko wczoraj zrobiłam sobie wolne ;-) nio a dziś juz \'\'po\'\' :-) Shaniu masz rację , ja widzę , że w ogóle , coraz mniej osób odwiedza nas... ;-( ale nic damy radę , ja na pewno nie mam zamiaru rezygnować,ani z ćwiczeń ani z was drogie dziewczyny :D Dziś czytałam komentarz jednej dziewczyny na jednej ze stron www i powiem wam jaki ona ma problem : otóż , przez półtora roku robiła brzuszki,i teraz ma aż za bardzo umieśniony brzuch,i gdyby nie to,że ma trochę tłuszczyku miałaby kaloryfer.Jej problem jest właśnie taki.--->napisałam wam to bo , normalnie śmiać mi się chce hehehehehhe ;-) no nic,może nie kumam o co jej biega,ale zaprzecza sama sobie.:-) tak na marginesie , to chyba umięśniony brzuch jest atutem a nie problemem :-)) nio pisać jak wam idzie.... ;-) buziaki