Shania* 0 Napisano Luty 25, 2006 czesc dziewczyny:) za mna 200 kcal, wczoraj wieczorem postanowiłam sobie pobiegac i chyba nadwyrężyłam kolano:( znacie jakies dobre masci na takiego typu bóle?? Z tego co wiem dobry jest Fastum żel ale kosztuje powyzej 40 zł,a to dla mnie za duzo:( zuzela--> nikt na pewno nie bedzie Cie obwiniał za to, że wypiłas drinka, od czasu do czasu mozna nawet trzeba sobie pozwolic na cos zakazanego (oczywiscie w rozsadnych ilosciach):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy prawdą jest to Napisano Luty 25, 2006 Hmm .. ja myślę, że dobry jest Ben Gay. Raczej tani, ale zapach może cie na początku zniechęcić. Ale mimo tego jest naprawdę skuteczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Luty 25, 2006 Zapach jest nie wazny, wazne zeby pomoglo, bo nie wyobrazam sobie przestac ćwiczyc z powodu bółu kolana:P Dzisiaj sie wazyłam i nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć, dzisiaj jest mój 20 dzień diety a ja na wadze mam zaledwie jeden kg mniej:(:( Nie wiem jak z centymetrami bo nie mierzyłam się na poczatku, ale czuje że spodnie sa luźniejsze, dlaczego waga nie chce spadac?? czy to kwestia czasu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy prawdą jest to Napisano Luty 25, 2006 Możliwe jest też, że po protu mięśnie więcej ważą od ćwiczeń. Ale przecież nie ważna jest waga, ważny jest centymetr :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Luty 25, 2006 No niby tak, ale lepiej bym sie czuła jakby kg tez leciały, tak wiecie dla własnej satysfakcji:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Luty 26, 2006 Hej dziewczeta:) gdzie jestescie??? mialyscie ostatnio jakies wpaadki jesli tak to nic odchudzamy sie dalej trzeba upadlesc wstan i idz dalej slowa anioleczka a tak wogole to na kafe pojawil sie WeightMan ten facet ma swietna wiedze o odchudzaniu i o cwiczeniach looknijcie tu i napiszcie co sadzicie o takim sposobie odchudzania http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3197930 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3198113 poczytajcie bo jest tu bardzo duzo informacjii ja dzis obmyslalam kolejne etapy diety i chyba z nich zrezygnuje i zastosuje to co pisze ten chlopak bo nie mam nic do stracenia na poczatku wydawalo mi sie ze to za duzo kalorii ale jak tak pomyslecracjonalnie to jesli sa to dobre kcal to nic nam nie grozi[czyt. przyrost tluszczyku] od jutra stosuje jego zasady i zobacze jak sie czuje i czy po tyg widze jakies efekty bede wam pisac on twierdzi ze na takiej diecie gubi sie 2 kg na m-c ale TLUSZCZU a nie miesni i liczy sie wyglad ciala ladnie wyrzezbione bez zbednego tluszczu a nie kg na wadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Luty 26, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3198410 i jeszcze jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Luty 27, 2006 czesc dziewczyny:) No rzeczywiscie musze przyznac, ze ten chłopak zna sie na rzeczy, no i teraz nie wiem co mam robic:( Jak narazie to sobie dobrze radze na 1000 kcal, idzie mi nieźle, mozna powiedzieć, że jestem z siebie zadowolona:) Hmmm... nie wiem czy teraz byłoby dobrze podwyzszyc ilosc zjadanych kalorii np do 1500 dziennie:o JessicA*--> a o ile chcesz podwyzszyc ilośc zjadanych kalorii?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Luty 27, 2006 hej Shania* ja tez mialam zamiar jesc 1500 ale jak mu napisalam ile chece cwiczyc ze co 2 drugi dzien albo codziennie to stwierdzil ze za malo ze powinnaam nie chodzic ponizej 1700 na poczatku uwazalam ze to baaardzo duzo ale jak tak sie racjonalnie zastanowic same fun zyciowe 75 kcal 1h 75x10h=750 sen 62kcal 1h 62x10h=620 ============= 1370 juz do tego cwiczenia wtedy spalamy ok 300-500 kcal zalezy ile to juz mamy 1670-1870 kcal na styk zeby na wszystko starczylo jeszcze gdzie kcal np na budowe miesni na produkcje hormonow na inne czynnosci zyciowe ktore wykonujemy.. on twierdzi ze na dietach gdzie jemy za malo organizm zjada miesnie tracimy wode i troche tluszczu no nie wiem co prawda tu bardziej mierzysz cialo obserwujesz jak wyglada nie warzysz sie bo waga moze sie nie zmienic wiele i kg wg nie sa wyznacznikiem ladnie wyrzezbionego ciala ja dzis zastosowalam jego sposob i czuje sie dobrze nie czuje sie nazarta mimo ze tyle kcal bo to nie kwestia ilosci jedzenia ale jakosci bede cwiczyc zaraz tylko odkurze a potem kolacja ser bialy z jogurtem i rodzynkami nie wiem dziewczyny jak chcecie mozesz sobie stopniowo dokladac kcal najlepei zapytaj sie go co robic albo poczytaj to co juz napisal mozesz wygladac swietnie czuc sie swietnie i nosic mniejszy rozmiar a na wadze nie bedzie bardzo duzej roznicy zastanow sie tez czy jak zgubisz te kg ktore chcesz czy bedziesz miala ladne ksztaltne i wyrzezbione cialo on twierdzi ze efekty widac juz po tyg czujesz sie lepej cialo jest jedrniejsze i to jest ZDrowe tu nie ma jojo i naprawde mozesz jesc smacznie i zdrowo ii nawet mozna jesc slodycze np 4 kostki raz na jakis czas i nie nieprzyjemnych konsekwencji no tylko tu potrzeba cierpliwosci i konsekwencji ale czy w perspektywie caleg o zycia to az tak dlugo????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy prawdą jest to Napisano Luty 27, 2006 Właśnie miałam napisać wam o Panu WeightManie, ale Jessica mnie wyprzedziła :) I chciałam poweidzieć, że ten ostatni post, który wysłałaś w linkach, o tytule: Weightman mam do ciebie i nie tylko PYTANIE. Nie pamiętam dokładnie, ale jakoś tak się nazywał. To właśnie ten post zamiściłam ja :) I mam zamiar się przenieść na diętę 1700 kcl, właściwie już się przeniosłam i ćwiczyć tak jak on napisał :) Myślę, że facet naprawdę zna się na rzeczy ;]. A wy oczywiście róbcie jak chcecie, wasz wybór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Luty 27, 2006 ja juz wlasciwie 1 dzien stosowalam sie do tej diety i czuje sie bardzo dobrze zjadlam wiecej a czuje sie bardzo lekko nie jest mi zimno mam dobry humor NIE MYSLE O Jedzeniu i mam sile cwiczyc wiec wchodze w to poza tym to jest zdrowy i skuteczny sposob a dla mnie to wazne ----> czy prawda jest to jak sie czujesz na tej diecie??? napisz w jakiej kolejnosci i ile zjadlas ?? myslisz ze godzinke po kolacji moge cwiczyc??? ja dzisiaj zjadlam w koncu 2137 czyli normalna dawke kcal i chce pocwiczyc o 21 to chyba nie za pozno?? jutro zjem 1700 potem 1800 i tak na zmiane a raz w tyg bede jadla 2100 bede w sumie cwiczyc codzienne tylko raz krocej raz dluzej i mam pare roznych zestawow mam nadzieje ze skoro przechodzisz na nowa diete to i tak zostaniesz tutaj :) bedziemy mogly jechac na niej razem a moze ktos si e jeszcze przylaczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonchild 0 Napisano Luty 27, 2006 Zmieniłyście miejscówe na dobre? :( Ja się chyba nie przekonam do diety tego Pana ... No cóż, może później, kiedy ujrzę na wadze jakąś normalną cyfrę - pomyślę dopiero wtedy o kształtowaniu sylwetki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Luty 27, 2006 moonchild no co ty :);) topic zostaje i my rowniez [mam nadzieje ze ===>czy prawda jest to tez zostaje ;)] tylko kazdy jedzie na swoim a ty jak czujesz sie dobrze masz dobry humor itd ??? to wazne by wytrzymac na diecie pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy prawdą jest to Napisano Luty 28, 2006 Oczywiście, że zostaje z wami :) Jessica, myślę, że o 21 to chyba za późno ... Weightman powiedział, że po kolacji niewskazane są ćwiczenia, ale dlaczego to nie wiem, a ciekawi mnie to ;] Ja ćwiczę tak o 18, bo dopiero o tej godzinie mam czas. Chyba nie za późno, prawda? BO kolację jem tak po19 lub przed 20 ;] A kalorie spożywane przeze mnie i moje ćwiczenia to: poniedziałek - 30 minut brzuch / 1800kcl wtorek - 35-40 minut nogi / 1900 kcl środa -wolne od ćwiczeń / 1700 kcl czwartek - 40 minut ręce / 1800 kcl piątek - 30 minut brzuch / 1800 kcl sobotta - 1h brzuch i nogi / 2 000 kcl niedziela - wolne od ćwiczeń / 1700 kcl Robię sobie wolne od ćwiczeń dlatego, że Weightman tak radził. W środę akurat mam bardzo mało czasu to sie dobrze składa, a w niedzielę lubie poleniuchować :) Mam nadzieję, że na tej diecie pozbędę się tłuszczyku i będe miała w końcu zgrabne ciałó :):) A co tam u was dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy prawdą jest to Napisano Luty 28, 2006 A jestem ciekawa czy spec od diet - WeightMan zna może jakieś fajne i skuteczne ćwiczonka :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Luty 28, 2006 czesc dziewczyny:D widze, ze WeightMan zrobił niezłą furore na kafeterii:) Jak tak samo jak moonchild narazie nie moge się przekonac do jego diety:( Pozostane przy swoich 1000 kcal a później zobacze. A tak poza tym jesli chodzi o moja diete to dzisiaj była katastrofa, taka jednodniowa załamka:( Jak się rzuciłam na ciasto to sie oderwac nie mogłam, nawet nie liczyłam ile zjadłam kcal, na pewno grubo powyżej 2000 Ale taka wpadka nie wpłynie na moje postanowienia, przed chwila ostro cwiczyłam, i w najblizszej przyszłosci nie przewiduje takiego dnia jak dzisiaj, bedę twarda i nie dam sie:) A na pewno sie teraz nie poddam bo to by była głupota, jak sie upadło to trzeba wstac i iśc dalej:) Pozdrawiam i zycze wytrwałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 1, 2006 Tak jak pisałam wcześniej, nie poddam sie, dlatego dzisiaj idzie mi znakomicie, jak narazie zjadłam to co miałam zaplanowane i ani jednego kcal wiecej:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Marzec 1, 2006 u mnie dzisiaj 1400 3x pu erh rowerek 15 min+15 min zestaw cwiczen a jak u was cos cicho ostatnio jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2006 hej hej :) widze ze forum sie rozkreca... troszke mnie tu nie bylo al ecaly czas jestem z wami tylko brakuje mi ostatnio czasu an wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Marzec 2, 2006 hej hej u mnie dzis 1860 ale tyle WM zalecal czuje sie dobrze i mam okres a to wazne bo biore tabletki i nie moge stracic pocwicze jeszcze odejdzie ze 300 wyjdzie ok 1560 czyli znosnie i pije pu erh a jak u was dziewczyny z ta dietka WM ???? jak sie czujecie ======>>> czy prawda jest to jak ci idzie??? podobno pijac pu erh przez m-c mozna schudnac nawet 10 kg bez specjalnej diety :P ciekawe..??? fajnie by bylo ok zmykam na razie anioleczek pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy prawdą jest to Napisano Marzec 3, 2006 Herbatka ta podobno działa, ale jak się ją pije w giganczynych ilościa, i wtedy nie ma się ochoty na jedzenie, bo jest się zapelnionym. Ale dobrze wpływa na trawienie :) A u mnie na diecie, którą przedstawiałm wcześniej czuję się znakomicie. Wogóle nie jestem głodna, ćwiczę. Na szczęście moja waga stoi w miejscu, a nawet schudłam pół kilo. Ciesze się, że nie przytyłam, bo w końcu zwiększyłam dawkę kalorii. Ale przecież nie liiczy się to co na wadze, liczy się to co widać. Nawet WeightMan mówił, że na wadze może nie być efektów, a na ciele tak. A jak tam u was dziewczyny, jak wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonchild 0 Napisano Marzec 3, 2006 Ups. Tego tygodnia nie można zaliczyć do udanych :( Naprawdę ciężko nazwać ten mój sposób odżywiania dietą. Mam nadzieję, że nie przytyłam zbyt dużo. Od jutra już tak na poważnie wracam na ostrą dietę. Uda mi się, bo wiem że potrafię :D Będzie dobrze! A jak u Was? No kurcze, ten Weightman opanował calutkie forum. Jest tutaj teraz prawie jak Bóg :P Heh ;) Aaa ... a te moje ćwiczenia ... uuh masakra ... Nie wiem czemu ale jak zjem za dużo to zamiast poćwiczyć więcej, nie ćwiczę wogóle i wmawiam sobie, że dzisiejszy dzień trzeba już i tak puścić w zapomnienie bo był nieudany wrr Ma któraś może bloga, photobloga albo jakąś inna stronkę w necie? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 3, 2006 wiecie co chyba się skusze na podzyzszenie dziennego kcal do 1500 i po tygodniu zobacze czy to rzeczywiscie jest dobry pomysł, z tego co mówicie to czujecie sie na diecie WM bardzo dobrze, wiec może i ja spróbuje:) A i mam pytanko, co robicie jak chce wam sie cos słodkiego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukrecja100 Napisano Marzec 3, 2006 Zawsze wazyłam 59 kg w ciazy przytylam do 96 kg urodziłam rok temu.Teraz moja waga to 76 kg.Pomocy, musze schudnac do lata 15 kg.Jak to zrobic ?? pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Marzec 3, 2006 wiecie co ja znowu wrocilam na 1000 bo nie czuje ze chudne jak jem 1700 :D wiem mieszam ale dzis zjadlam mniej i czuje sie lzejsza pije pu erh musze byc dobrej mysli jak cie na cos slodkiego nachodzi to albo zjedz jablko albo pare rodzynek jablka maja chrom co zmniejsza apetyt na slodycze a rodzynki sa slodkie wiec zjesz kilka i starczy a i kalorii nie maja za duzo jedna lyzka[jak od zupy] to 30 kcal mozesz oczywiscie zjesc kostke lub 2 czekolady jak sie w kcal miescisz na pewno nie zaszkodzi ja znowu zaczynam nowe odliczanie diety bo nic nie schudlm w kg owszem widze po ciele ze tluszczyk sie zmniejszyl i tak sie wygladzilo cialo ale chce widziec wieksze efekty na wadze pierwszy termin to swieta wielkanocne bede przestrzegac ostro zasad diety i bedzie lepiej rady wm zastosuje jak schudne boje sie ze po jego diecie bede miala masywne zbite cialo a chce miec raczej drobniejsz figure wiec zostaje moje 1000 mniej wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JessicA* 0 Napisano Marzec 3, 2006 lukrecja proponuje zeby zmiejszyc dawke kcal dieta 1000-1500 musisz sama wyprobowac co na ciebie dziala radze odstawic w wiekszej ilosci pieczywo i slodycze wiem po sobie po tym sie tyje oczywiscie mozesz je jesc ale w malej ilosci i oprzec diete o jogurty maslanki bialy ser rybke drob warzywa i owoce mozesz pic pu erh i jakies cwiczenai min 2-3 razy w tygodniu i czekac po m-cu zobaczysz pierwsze efekty no i przestrzegac limitu kcal powodzenia zycze i witam u nas tez chce sie pozbyc 15 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 4, 2006 ehhh ja tez wracam na 1000 kcal, bo jak przez 2 dni jadłam 1700 kcal to przytyłam pół kilo:(:( Coraz cięzej jest mi sie powstrzymywac od niejedzenia tego co zakazane, musze jakos zebrac w sobie siłe do dalszej walki, bo czuje, że moja motywacja słabnie. Dzisiaj jak narazie za mna 200 kcal, wiec jest dobrze, mam nadzieje, że bede moga się połozyć spać z czystym sumieniem. JessicA*--> z tymi rodzynkami to dobry pomysł, dzieki:) lukrecja100--> uwazam, że JessicA* ma racje, najlepszym sposobem jest zmniejszenie codziennej dawki kcal + cwiczenia, odstaw białe pieczywo, słodycze,a na pewno uda Ci sie schudnac 15 kg, nie stosuj zadnych diet cud, bo to nie ma sensu. POzdrawiam i 3mam za was kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Millli 0 Napisano Marzec 4, 2006 Shania, przepraszam, że się wtrącę ;) Bo nie można wskoczyć z 1000 od razu na 1700 ... kalorie dodaje sie stopniowo, po 100 na tydzień ;) pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy prawdą jest to Napisano Marzec 4, 2006 A ja właśnie mam odwrotnie, na diecie 1700 kcl w tydzień schudłam 1kg. Bardzo mnie to zdziwiło. Dlatego pozostane przy niej. Dlatego, że mam do zrzucenia 5-6 kg. To wcale nie tak dużo, żeby sie katować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shania* 0 Napisano Marzec 4, 2006 Zazdroszcze Ci czy prawdą jest to, ja juz kompletnie nie wiem co mam robic:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach