Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

JessicA*

CORAZ BLIZEJ CELU

Polecane posty

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Witam was dziewczyny! Niestety nie by艂o tu mnie bardzo d艂ugo, bo by艂am chora i po prostu nie mia艂am ochoty siedzie膰 przed kompem .. by艂am strasznie s艂aba. Dlatego te偶 moja dieta leg艂a w gruzach. Musia艂am je艣膰 do艣膰 kaloryczne rzeczy, 偶臋by mie膰 na co艣 energi臋. Dlatego jutro powracam na diet臋, tym razem 1600 kcl, a w weekend 1700. Wpad艂am te偶 na pewien pomys艂. Oto偶 je艣li nie b臋dzie to wam przeszkadza膰 b臋d臋 wypisywa膰 sobie tutaj posi艂ki i 膰wiczenia na nast臋pny dzie艅. Pomo偶e mi to w diecie, bo mam s艂abe samozaparcie, dlatego to b臋dzie w sam raz dla mnie a mo偶e te偶 dla kt贸rej艣 z was. Czy nie b臋dzie to wam przeszkadza膰 :)?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Tak mnie korci, 偶e musz臋 sobie ustali膰 jutrzejszy dzie艅. Tak偶e jutro zjem: p艂atki fitness na mleku = 180kcl 3*jab艂ko = 180kcl banan = 100kcl 4*mandarynka = 120kcl ciasteczka = 250kcl twaro偶ek chudy 200g = 240kcl ryba i sur贸wka = 250kcl jajecznica z jajka = 100kcl chleb ciemny 1 kromka z twaro偶kiem = 150kcl razem: 1570, czyli niech b臋dzie 偶e 1600 :) 膰wiczenia: rower stacjonarny 5km, 100 przysiad贸w, 300 brzuszk贸w, 100 podniesie艅 na palcach na 艂ydki, 100 podniesie艅 prawej i lewej nogi na le偶膮co do k膮ta 90 stopni i jeszcze co艣 na brzuch wymy艣l臋.

Udost臋pnij ten post

czy prawd膮 jest to--> fajnie, 偶e juz jestes:) A jesli chodzi o wypisywanie posi艂k贸w to ja nie widze problemu, jesli Cie to motywuje to czemu nie. Ja mam specjalnie za艂ozony zeszt, w kt贸rym codziennie zapisuje co zjad艂am i podliczam kcal z ca艂ego dnia, bardzo mi to pomaga:) Widze, ze jutro na sniadanko zaplanowa艂as p艂atki fitness, jesli masz opakowanie to mog艂abys mi podac warto艣c kcal w 30 g p艂atk贸w i 125 ml mleka?? Powinno pisac, a jesli nie to ile kcal jest w 100 g, z g贸ry dzi臋kuje馃尲 A jesli chodzi o mnie to dzisiejszy dzien zaliczam do udanych:) A i jeszcze mam pytanko, bierzecie jakies witaminy?? Ja codziennie pije mulitiwitamine taka do rozpuszczenia w wodzie i po艂ykam jedn膮 tabletke capivit A+E Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
P艂atki fitness z 125ml mleka maj膮 171 kalorii :) Mog臋 si臋 dlatego pomyli膰 o kilka kcl. Jutro dopiero id臋 do sklepu je kupi膰, bo akurat dzisiaj mi si臋 sko艅czy艂y :) A co do zapisywania tego wszystkiego, to ja wol臋 pisa膰 to na forum, bo wtedy mam jeszcze wi臋cej ch臋ci na to, 偶eby nie przekroczy膰 limitu :)

Udost臋pnij ten post

czesc wszystkim, dzien rozpocze艂am jogurcikiem naturalnym, po膰wiczy艂am tez troszeczke 膰wiczenia anaerobowe na wszystkie partie cia艂a, 偶eby 膰wiczy膰 aerobowo np. skakac na skakance jeszcze nie moge, musze dostatecznie dobrze sie wyleczyc:) A tak poza tym to mam dzisiaj swietny humorek, energia mnie wrecz rozpiera, mo偶e dlatego, 偶e wczoraj wieczorem mia艂am straszna ochote na cos s艂odkiego, a na stole leza艂o pyszne ciasto z bit膮 smietana (moje ulubione), a ja powstrzyma艂am sie i poprostu wypi艂am zielona herbatk臋, jestem z siebie dumna. Dzisiaj naszcz臋scie nie bede mia艂a takiego problemu, bo ciasto zosta艂o juz zjedzone przez reszte domownik贸w:P Pozdrawiam馃尲

Udost臋pnij ten post

no ja tez jestem z siebie dumna, by艂am u znajomuch wczoraj i wszyscy jedzi kie艂baski pieczone ale ja sie powstrzyma艂am:) juz mi sie chyba wyrobil taki nawyk ze jak widze ile cos ma t艂szczu to mi sie odechciewa...:P a tak poza tym to ciagle sobie cwicze, sporo tancze i staram sie duzo ruszac, czasem skubne troszke czekolady czy jakies ciasteczko w ciagu dnia i tyle:) aha i 2 cm z talii polecia艂o :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
o to gratuluje mayaaa :) Jak dla mnie 2 cm to naprawd臋 du偶o. A jakie 膰wiczenia wykonujesz, bo ostatnio nie by艂o mnie tu i mam 偶e tak powiem ty艂y :) A dziewczyny, co s膮dzicie o hula hop? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

codziennie robie abs na nogi i og贸lnie staram sie duzo ruszac, jak mam troche czasu to ta艅cze. Tylko i tak mnie ten brzyc przesladuje bo nic nie ubywa w obwodzie:/ a dzis znow troszke przesadzi艂am, zjad艂am spory kawa艂ek karpatki i troche chips贸w:( muze jeszcze pocwiczyc silna wole co do hula hop to chetnie bym pokreci艂a, ale nie mam w domku, moze jesli zakupie to zaczne cwiczyc a teraz czas na abs i spanko:)

Udost臋pnij ten post

a tutaj jesli jeszcze ktos nie ma to jest abs na wszystkie partie cia艂a:) Brzuch: www.wyslijto.pl/?file_id=09655934437325201988 Nogi: www.wyslijto.pl/?file_id=37879664225071463719 Posladki: www.wyslijto.pl/?file_id=17684591073641557387 Rece: www.wyslijto.pl/?file_id=69322658201828171561 Stretch: www.wyslijto.pl/index.php?file_id=00763429203217098942

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny , ja troszk臋 poimprezowa艂am w weekend , nio i nie by艂o 膰wiczonych , ale od dzi艣 zn贸w zaczynam , -->mayaaa , te pliki pousuwali juz z serwera :-(((((mi brakuje na po艣ladki jeszcze i r臋ce. do p贸藕niej pa pa pa :-)

Udost臋pnij ten post

ufff ju偶 po 膰wiczonkach : 600 krok贸w stepper , stretch , abs na brzuch , na nogi , plus kilka moich w艂asnych 膰wiczonek.A teraz pije soczek marchwiowy ;-). ---> mayaaa wrzuci艂aby艣 na ten serwer www.wyslijto.pl ten plik abs na po艣ladki i r臋ce ?? i napisa艂aby艣 link na forum ??? thx baaaardzo :-))) na wag臋 narazie nie wchodz臋-pod koniec tygodnia ;p ciekawe co poka偶e , tak sobie my艣la艂am , 偶e chc臋 szybkich efekt贸w , no ale jak przez 2 lata przybiera艂o si臋 na wadze , cho膰by te 5 kg co ja , to potrzeba te偶 czasu na efekty , dlatego na pewno nie b臋d臋 si臋 za艂amywa膰--najbardziej wierz臋 w 膰wiczonka. --->wczoraj skusi艂am si臋 na loda heh , nie m贸g艂 mi \'\'wyj艣膰 z g艂owy\'\' heh , ale c贸偶-trudno :-))) a wy dziewczyny jak tam ???? pozdrowiusie :-)))

Udost臋pnij ten post

witam:) mayaaa--> dzieki za podes艂anie tych link贸w z cwiczeniami:) paola777--> l贸d Ci nie zaszkodzi, podobno jak ma sie ochote na cos s艂odkiego to najlepiej w艂asnie siegnac po tego rodzaju s艂odycz, bo wcale nie ma duzo kcal, w por贸wnaniu np, z batonikiem A ja dzisiaj mia艂am badania (wzrok, cisnienie, wzrost, waga itd.) no i musze przyznac, ze do schudniecia pozosta艂o mi jeszcze 7 kg (a nie 10:D) to juz pewnien rodzaju dla mnie sukces, bo jestem CORAZ BLIZEJ CELU:) A jesli chodzi o to ile cm mi zlecia艂o to nie wiem bo nie mierzy艂am si臋 na poczatku, ale cos tam na pewno bo spodnie s膮 luzniejsze;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy prawd膮 jest to
Widz臋 dziewczyny, 偶e dobrze wam idzie :) Ja przez t膮 chorob臋 niestety rzuci艂am diet臋, ale ju偶 od dzisiaj rygorystycznie wykonuj臋 膰wiczenia i jem tyle kalorii ile przeznaczy艂am sobie na ka偶dy dzie艅. Nie jem jednak 1700, 1800 kcl, tylko 1400kcl od pon-pt i 1500 w soboty i niedziele. Codziennie cwiczonka na brzuch i nogi :) Podobno lody s膮 bardzo zdrowe i ma艂o tucz膮ce. Zawieraj膮 du偶o potzrbnych sk艂adnik贸w dla organizmu. pozdrawiam dziewczyny

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 wam :-)) , musz臋 powiedzie膰 , 偶e nie藕le , zaskoczy艂y艣cie mnie ! oczywi艣cie pozytywinie , nie wiedzia艂am , 偶e lody s膮 lepsze od s艂odyczy i nie tak tucz膮ce ufff :-)) jedno szcz臋艣膰ie !!! akurat sko艅czy艂am 膰wiczy膰 to samo co wczoraj , tylko dzi艣 co艣 mia艂am zakwasy-jeszcze mam po tych na nogi cwioczonkach , ale to nic.jem ma艂o , ale wszystko , poza s艂odyczami.i ten sok marchwiowy.....mmmm.....hehehh :-) bu藕ki

Udost臋pnij ten post

nie wiem co jest z tymi plikami ze nie dzia艂aja, mi tez nie ida...:( w niedziele zrobi艂am sobie jeden dzien przerwy na regeneracje miesni, ale od wczoraj dalej cwicze, zastanawiam sie czy ja dobrze wykonuje te cwiczenia na brzuch, bo w og贸le nie mam zakwas贸w, ani troszke... jest jeszcze takie cwiczenie, gdzie stoi sie w rozkroku, nogi sa proste, i przechylamy sie np. w prawa strone prawa reke k艂adac na prawym kolanie, a reka lewa uniesiona jest do g贸ry i powoli wedruje w prawo, az za g艂owe, i to samo robi sie w druga strone, podobno dobre na talie i boczki;)

Udost臋pnij ten post

mayaaa ---- 艣ci膮gnij divx player i b臋dzie chodzi膰 wszystko.dzi臋ki za nowe 膰wioczonko :-)) jak na boczki to robimy !!! ja te偶 nie mam zakwas贸w , ale jak 膰wicze to brzuch jakby si臋 pali艂-wi臋c chyba dobrze to robimy :-)) ale po 膰wioczonkach na nogi w艂a艣nie dosta艂am zakwas贸w,nio i jeszcze je mam , cho膰 dzi艣 te偶 膰wiczy艂am te 8 min na nogi,w ko艅cu mi minie.Chcia艂abym na po艣ladki te 膰wiczenia a nie mog臋 nigdzie linku znale藕膰 :-( wczoraj wieczorem zrobi艂am jeszcze dodatkowo,poza 膰wiczeniami w dzie艅,50 brzuch贸w takich zwyk艂ych heh :-))

Udost臋pnij ten post

czesc wszystkim, dzisiejszy dzien to moja poorazka przez du偶e P, a偶 szkoda gadac:( ehh te ciasteczka tak 艂adnie si臋 do mnie usmiecha艂y, 偶e nie mog艂am si臋 powstrzymac:P po 10- tym zaprzesta艂am liczenia. Jutro postaram si臋 nie za艂amywac i utrzymywac dietke troche bardziej rygorystycznie bo chyba za bardzo sobie pob艂a偶am. Pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Shania nie ma si臋 co za艂amywa膰 , powiem Ci jak ja walcze z pokusami : wi臋c jak widz臋 co艣 pysznego do zjedzenia , a wiem , 偶e nie mog臋 to zaczynam sobie m贸wi膰 : czy takie np.ciastko ma zniszczy膰 w jedn膮 minute moje tygodniowe wyrzeczenia i walk臋 z t艂uszczem?? powtarzam sobie to i mi pommaga.albo my艣le 偶e przez ta rzecz tak wygladam itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
a ja mam do Was pytanie.... czy kt贸ra艣 z Was zauwazyla jakies efekty od poczatku dietki? duzo Wam ona dala.... bardzo mnie to ciekawi... wiec licze na odpowiedz. buziaki

Udost臋pnij ten post

anioleczek--> ja np nie stosuje jakiejs wymyslnej diety i podejrzewam ze wiekszosc dziewczyn stad tez nie, po prostu staram sie mniej jesc i wiecej sie ruszac a efekty u mnie widoczne sa po jakichs 2 tyg bo tyle narazie cwicze, nie sa to jakies wielkie zmiany, zmniejszy艂 sie troche obwod w talii i brzucha, jak sie ociepli to zaczynam biegac a nied艂ugo chce sie zapisac na aerobik wiec mysle ze efekty beda;) pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

paola777--> Tw贸j spos贸b na walke z pokusami jest bardzo dobry, kwestia nastawienia do jedzonka jest bardzo wazna, jak bede mia艂a chwilke za艂amania to pomysle sobie to samo co ty, mam nadzieje, ze mi pomo偶e:) anioleczek--> na wadze mo偶e nie ma dobrych wynik贸w ale za to lepiej sie czuje bo spodnie sa lu藕niejsze, zobaczymy jak bedzie dalej:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Shaniu musi pom贸c :-)) Anio艂eczek - ja tak samo jak wi臋kszo艣膰 tutaj , specjalnie si臋 nie katuje dietami , stosuj臋 tylko M呕-mniej zre膰 heh , pomaga jak narazie , do tego robi臋 膰wiczenia,kt贸re s膮 dla mnie najwa偶niejsze ;-) widze po 2 tyg.偶e cia艂o si臋 zmienia,a brzuch spada.Najwa偶niejsze,偶e si臋 to zauwa偶a. Co u was dziewczyny ??? Pozdr贸weczka :-)

Udost臋pnij ten post

witam :) ja juz prawie 2 tygodnie cwicze, waga stoi w miejscu ale brzych jakby smyklejszy, z talii tez polecia艂o :) by艂am sie dzis dowiedziec o areobik ale blisko mnie w艂asnie zamkneli dzia艂alnosc a nie mam czasu na dojezdzanie gdzie indziej...:( wiec bede sama cwiczyc, teraz tak sie juz przyzwyczai艂am, ze codziennie tancze oko艂o p贸艂 godzinki;) przyjemne z pozytecznym, a jak u was??

Udost臋pnij ten post

siemka , ja tak samo jak Ty mayaaa , sama 膰wicze i sta艂o si臋 to ju偶 normalne :-) tak samo widze , 偶e brzuch i nogi s膮 inne , na pewno co艣 uby艂o , ale narazie si臋 nie wa偶臋 , najwa偶niejsze , 偶e ten brzuchol jest inny - lepszy , boczki oczywi艣cie s膮 ale troszeczke te偶 si臋 zmniejszy艂o , jednak nie tak jak nogi czy brzuch.To jak po 2 tyg.s膮 widoczne efekty to zastanawiam si臋 jak to b臋dzie po 2m-cach ??? pewnie osza艂amiaj膮co,偶e si臋 tak wyra偶e hehe :-))) Ja stosuj臋 jeszcze \'\'terapi臋 marchewkow膮\'\'-pij臋 codziennie p贸艂 litra soku z samej marchwi,takiego kupnego.pono膰 ma poprawi膰 koloryt sk贸ry.Chodzi艂am og贸lnie cz臋sto na solarium,ale strasznie wysuszy艂o mi to sk贸r臋,wi臋c sobie odpu艣ci艂am narazie. Nio to 偶ycz臋 Wam udanej soboty dziewczyny :-)))))

Udost臋pnij ten post

paola777--> tez chcia艂am pic taki soczek z marchwi bez 偶adnych dodatk贸w, ale niestety nigdzie nie moge takiego dostac:( W ko艂o pe艂no jest dos艂adzanych sok贸w marchwiowych, kt贸re nie wp艂ywaja najlepiej na dietke bo maja mn贸stwo cukru. Bede wdzi臋czna jak podasz mi nazwe tego soczku co pijesz:) A tak poza tym to ja cwiczenia tez mam juz w nawyku, czu艂abym, sie 藕le jakbym codziennie nie poswieci艂a temu chociaz p贸艂 godzinki. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Shaniu ja pij臋 Fortuna Karotka tylko z marchwi bo jeszcze jest taki sam ale z witamin膮 C i co艣 tam jeszcze , 1L ok 2,60 . Lub jak trafie to kupuj臋 jednoniowy sok z marchwi 0,33l butelka , ale teraz nie wiem z jakiej firmy.Musisz popatrze膰,niekidy nawet z tych ta艅szch firm te soki s膮 lepsze ni偶 z tych reklamowanych,no i czu膰 taki typowy smak surowej marchwi.kt贸rego nie lubi臋 ale c贸偶,jako艣 si臋 ju偶 przyzwyczai艂am.Tak jak do 膰wicze艅. To prawda jak nie zrobi si臋 膰wicze艅 to ma si臋 jaby wyrzyty sumienia heh ;-) , ja dzi艣 ju偶 zrobi艂am,ale nieco skr贸cone ni偶 zwykle(w ko艅cu sobota),odpu艣ci艂am sobie dzi艣 nogi,na brzuch obowi膮zkowo by艂y.A jutro pewnie te偶 brzuszki tylko i od poniedzia艂ku \'\'ca艂y program\'\' zn贸w. bu藕ki :-*

Udost臋pnij ten post

Dzieki paola777:) Od poniedzia艂ku zaczynam pic soczek z marchwi, bo taka mi ochote narobi艂as, ze szok:p Bo ja strasznie lubie marchewki pod r贸znymi postaciami, a i sk贸ra nabiara fajnego kolorku:) Nie wiem czy zauwazy艂yscie dziewczyny, ale gdzies nam znikne艂a za艂ozycielka topicu JessicA*:( Czyzby zrezygnowa艂a z odchudzania, mam nadzieje, 偶e wy mi nigdzie nie uciekniecie, bo nie chce sama zosta膰 na polu walki:P Pozdrawiam, buziaki

Udost臋pnij ten post

witam dziewczyny ! i jak tam po weekendzie??? ja w weekend 膰wiczy艂am wszystko , tylko wczoraj zrobi艂am sobie wolne ;-) nio a dzi艣 juz \'\'po\'\' :-) Shaniu masz racj臋 , ja widz臋 , 偶e w og贸le , coraz mniej os贸b odwiedza nas... ;-( ale nic damy rad臋 , ja na pewno nie mam zamiaru rezygnowa膰,ani z 膰wicze艅 ani z was drogie dziewczyny :D Dzi艣 czyta艂am komentarz jednej dziewczyny na jednej ze stron www i powiem wam jaki ona ma problem : ot贸偶 , przez p贸艂tora roku robi艂a brzuszki,i teraz ma a偶 za bardzo umie艣niony brzuch,i gdyby nie to,偶e ma troch臋 t艂uszczyku mia艂aby kaloryfer.Jej problem jest w艂a艣nie taki.--->napisa艂am wam to bo , normalnie 艣mia膰 mi si臋 chce hehehehehhe ;-) no nic,mo偶e nie kumam o co jej biega,ale zaprzecza sama sobie.:-) tak na marginesie , to chyba umi臋艣niony brzuch jest atutem a nie problemem :-)) nio pisa膰 jak wam idzie.... ;-) buziaki

Udost臋pnij ten post