Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia25

Lizanie męskiego tyłeczka i zabawa prostatą...

Polecane posty

Gość normalny21
Ja z moja dziewczyna tez tak sie zabawiam i jest bardzo przyjemnie :)

Gość taaaa
tak Ewo25 napewno pieścisz mu PROSTATE!!! A podczas gry wstępnej przecinasz skalpelem nr.21 podbrzusze, preparujesz wszystko co przeszkadza i już możesz przechodzić do pieszczot prostaty!!! GRATULUJE!!!!!!!!

Gość Ogier1111
wlasnie o to chodzi ze nic sie nie dzieje, nikt nie chce sie wyczerpujaco wypowiedziec mimo ze juz ktoras osoba pisze ze nie sa jej obce takie zabawy

Gość adik
umnie wygląda to tak W moim brzuszku czuję miliony motyli, gdy tylko pomyślę o twoim cudownym jędrnym cielę, a w mojej fantazji jesteśmy teraz na mazurach na naszym poddaszu, właśni przyjechaliśmy i jedyne, na Co masz ochotę to na prysznic po ciężki i upalnej podróży. Więc nie myśląc długo zabieram Cię pod prysznic, jesteśmy w samych ręczniczkach zaczynasz mnie całować namiętnie zdejmujesz z siebie ręcznik i zapraszasz mnie pod prysznic odkręcasz wodę i zaczynasz pieścić swoimi rękoma moje pośladki plecy gryziesz mój kark na plecach są ślady twoich pazurków, po czym wbijasz swoje paznokcie w moje pośladki zjeżdżając w dół swoim języczkiem po moim torsie, brzuszku i schodząc do mojego członka jest on cały naprężony jedyne, na co mam ochotę to poczuć jak ciepłymi wargami pieścisz mojego penisa a ręką pieścisz moje jądra, czuję niesamowitą falę rozkoszy, ale ty każesz mi się odwrócić i oprzeć rękoma o ścianę a nogi rozchylić, stajesz za mną bierzesz mydełko i mydlisz moje całe ciało dotykasz moich pośladków i pieścisz je i powolutku rozchylasz moje pośladki pieścisz mój odbyt swoimi paluszkami potem bierzesz maszynką różowiutką i golisz moją malutką dziureczke, potem mnie odwracasz i golisz mój wzgórek penisa i jądra, potem wstajesz i znów mnie całujesz tak namiętnie, wtedy moje dłonie masują twój kark potem pośladki, chcę się odwdzięczyć za moją przyjemności więc zjeżdżam w dół pieszcząc twoje piersi i nabrzmiałe sutki potem schodzę w dół i pieszczę twoją myszkę języczkiem biorę maszynkę do ręki i golę na myszce wąziutki paseczek ponieważ bardzo mnie podnieca ten widok potem każę Ci się odwrócić i odchylam twoje pośladki i golę twój tyłeczek. Po tym zabiegu spłukujmy z siebie całą pianę i szepczesz mi do ucha, że dalszy ciąg zabawy będzie dopiero później. Powrocie do pokoju ubierasz się w swój czerwone bikini i w króciutką mini, ja natomiast zakładam białe obcisłe bokserki i lniane spodenki z koszulką z krótkim rękawem. Po tak miłej zabawię postanowiliśmy iść do miasteczka coś zjeść, Alę tym czasie wpadłem na pomysł, że możemy popłynąć łódką do portu. Tak też zrobiliśmy. Wiosłując nie mogę zapomnieć o tym, jakie cudowne było to, co przed chwilką przeżyłem, ty leżałaś teraz na łódce opalając się topless aż trudno mi było się skupić uwielbiam patrzeć na twoje ciało, po 30 min dopłynęliśmy do portu gdzie zjedliśmy obiad po opalaliśmy się na plaży, po trzech godzinach pobytu na plaży postanowiliśmy wrócić do naszego pokoju na poddaszu, w drodze powrotnej opowiadałaś mi o pewnej niespodziance, która na mnie czeka już nie mogę się jej doczekać, ale najpierw musimy zrobić przerwę na mały postój, przycumowaliśmy na małej wysepce gdzie nie było nikogo i wtedy to spełniła się jedna z moich gorących i pruderyjnych fantazji wtedy to pokazałaś mi jak robisz siusiu, zawszę fantazjowałem o tym! Ukucnęłaś odchyliłaś swoje czerwone majteczki i zobaczyłem jak z twojej muszelki płynie złoty deszczyk, po tym wszystkim nie mogłem dłużej wytrzymać zacząłem cię całować i pieścić twoją myszkę języczkiem potem wziąłem cię na ręce i kochaliśmy się tak gorącą, że nie obchodził nas cały świat żyliśmy tylko tą chwilą, która teraz trwała! Orgazm był tak mocny, że do dzisiaj go będę pamiętał! Gdy dopłynęliśmy do domu był już zmrok, więc postanowiliśmy się przebrać i iść do sklepu po coś dobrego na kolację. Potem wróciliśmy do domu gdzie zrobiliśmy sobie pyszne kanapeczki. Potem położyliśmy się do lóżka i oglądaliśmy sobie telewizję. W pewnym momencie poczułem jak twoje dłonie zaczynają pieścić mój brzuch tors a twoje gorące usta zaczynają pieści mój kark, momentalnie poczułem ochotę, aby cię schrupać odwróciłem się na twoją stronę i delikatnie zacząłem Cię całować moimi delikatnymi i miękkimi ustami moje dłonie zaczęły pieścić mocno twoje uda pośladki plecy a potem mocno przyciągnąłem Cię do siebie pieszcząc twój kark, poczym ty zaczęłaś zszarpywać zemnie wszystko, co miałem niewiadomo, kiedy byłem cały nagi tak samo jak ty nasze ubrania były porozrzucane po całym pokoju, zacząłem Cię drapać gryźć ty odwzajemniałaś nasze ciała uwijały się w łóżku w każdej pozycji, jaką można sobie wymyślić pieściłem każdy centymetr twojego ciała i lizałem twoją skórę która ma magiczny zapach i smak odwróciłem Cię na brzuch i zacząłem pieścić twoje uda potem pośladki wziąłem na swoje ręce nałożyłem rozgrzewający lubrykant i roztarłem od ud po samiutki kark teraz moje dłonie masowały twoje ciało silnie i zdecydowanie a wodzem wszedłem w twoją wilgotną od podniecenia myszkę! Leżałaś sobie wygodnie na łóżku odczuwając przyjemność. A ja delektowałem się tym, że mogę sprawić Ci przyjemność jak i tym, że mogę patrzeć na twój tyłeczek, od zawszę kręci nie wiem, co to powoduję, ale uwielbiam patrzeć na twój tyłeczek się porusza a jednocześnie mogę pieścić twoją malutką dziurkę, która jest taka wilgotna malutka i różowiutka i bardzo wtedy mam wielką chęć poczuć, jakie to jest uczucie, kiedy zanurzyłbym tam wodza, ale to jest tylko fantazję . Gdy już cała jesteś podniecona i czuję, że zaraz eksplodujejesz zaciskasz myszką tak silnię wodza, że czuje jak nadchodzi również mój orgazm, nie wiem jak to się dzieję, ale zawsze eksplodujemy w tym samym momencie to jest właśnie magia naszej miłości! Potem mam ochotę nakryć Cię swoimi ramionami i patrzeć jak bezpiecznie zasypiasz w moich ramionach!

Gość gość
a nie boicie sie Coli przy lizaniu tylka?

Gość w tyłku nie ma COCA COLI

Gość a skąd wiesz
a skąd wiesz?

Gość ha ha ha ha ha ha ha
ha ha ha

Gość steskniona
Witam..:))) Mój mąż tydzień temu wyjechał na dwa miesiące i tak daliśmy sobie czadu, że szok. Właśnie pierwszy raz zaczęłam lizać jego dupeczkę uda oraz jajeczka. Na początku troszkę się krępował, ale po kilku minutach już było super. Bardzo mu się to spodobało, mi również. Jak przyjedzie wymyślę coś jeszcze bardziej ekstremalnego, może macie jakieś propozycje.

Gość steskniona
odpisujcie na moją poczte: bogna586@wp.pl dzięki

Tylko brutalne domino z Twojej strony dałoby mu większegp kopa.Pejcze jajdanki te sprawy.

Gość Ogier11111111
Właśnie tak, zostań dominą, wydawaj mu rozkazy i przejmij całą inicjatywę.

Gość Lucjano77
ściągnijcie lub wypożyczcie sobie film 'The Better Sex Guide To Anal Pleasure' tam jest wszystko czego wam potrzeba na temat wszystkich zabaw analnych w parach mesko-damskich i damsko-męskich. jest tam o lizaniu pupy, samotnych zabawach - masturbacja, o analnych zabawkach, o masażu prostaty, o swksie analnym i analnych palcówkach. ja ze swojej strony mogę jedynie powiedzieć że z żonką praktykujemy także zabawy z pupą w jedną jak i w drugą stronę i oboje jesteśmy zadowoleni. żonka szybciej dochodzi, podobno drugi orgazm jednego wieczoru z zabawką w pupce jest dużo intensywniejszy. ja przy przy stymulacji analnej też jestem w niebie i bez problemu dzięki temu jednego wieczora mogę kilka razy szczytować. niestety na takie wyczerpujące wieczory nie często mamy czas, ale przy szybszych numerkach i oralu na zorgrzewkę nie zapominamy o odrobinie oralnych pieszczot dupeczki. powiem wam że jest nam z tym zaj*****cie, nie wstydzimy się tego i bedziemy to robić dalej, ci którzy nie robią takich rzeczy niech żałują, a ci którzy pewnie za chwile będą po nas jeździć niech spadają. pozdro4all

Gość Lucjano77
poza tym dodam jeszcze, że jak nawet wkładam języczka do tyłeczka to prawie nie czuć kupki, no może minimalnie, ale to przecież natura, potem myję ząbki i języczek i jest ok

Gość Lucjano77
dziękuję za uznanie, już zdążył się ktoś pode mnie podszyć. za prawdziwą wypowiedź uznawajcie tylko tą która jest jako pierwsza podpisana Lucjano77, więcej w tym wątku nie zamierzam się wypowiadać, więc jasna rzecz że reszta to są tylko podszywacze którzy się nudzą na feriach szkolnych

Gość Lucjano77
kazdy moze byc Lucjano77 :)

Gość elwis
czy to normalne---wedlug kosciola to jest grzech cienzki .....ale napewno super frajda....bawcie sie dalej pa

Gość a co kościół interesuje
a co kościół interesuje co robię w łóżku, wara im od tego!

Adik, twoje opowiadanie bylo fajne ,gdyz wykazales sie duzą kulturą slowną. przeczytalam go do konca.Mysle ze jestes delikatnym i uczuciowym facetem a ja takich bardzo lubię!!!

Gość swietny temat
:-) piszcie dalej :-)

Wedlug mnie tego typu \"zabawy\" sa zgodne z natura. :) Nie wiem czy wiecie ale jednym ze sposobow pobierania od zwierzat nasienia jest metoda poprzez prostate (np.knurow,buhajow). Prywatnie rozmawialam na ten temat ze swoim mezczyzna i on jest przeciwny.

Gość nitka22
km5 A wiesz że to pobieranie spermy przez prostatę u zwierząt dokonywane jest w sposób ze do prostnicy wkłada im sie elektrodę i traktuje pradem?? stosuje sie tylko u osobników z zabóżonym popendem u których nie można pobrać nasienia na sztuczna pochwę.

nikka22 Wiem ale nie chcialam aby ci co to lubia poczuli sie urazeni. Mialam cos o tym na studiach :)

Gość nitka22
pewnie studiujesz coś odobnego do mnie;p

Gość student XXI wieku
a gdzie sie uczy o pieszczeniu prostaty????? w jakims filmie kiedys widzialem jak w banku spermy pielegniarka wlozyla kolesiowi palec w d*** i od razu mial wytrysk, az sie opanowac nie mogl

Gość pupulek
Probowlalam ,nie polecam...!!!

Gość Dlaczego nie polecasz
Dlaczego nie polecasz?

Gość napalona19
Zabawa męskim tyłeczkiem jest super i sprawia mi przyjemność. Jeszcze się nie odważyłam go lizać ale niedługo mam zamiar to zrobic. Ale ogólnie bardzo mnie to podnieca...i mojego misia też...