Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doniczka

a Wodniczki???????????

Polecane posty

alez oczywiscie ze nie pozwolimy zeby nam topik umarł:) co u Was dziewczyny????????:)

U mnie wszystko ok ;) Jutro jade na konceret i tylko tym zyje :classic_cool: czekalam 3 lata! :D Jupi :D

Monikucha ojej to gratulacje za doczekanie:) ja bym chyba dawno juz zwatpiła;) a ja dzisiaj dostałam dwie czworki z egzaminow:)))))))))ta sesja mnie zabije niebawem.pozdrawiam Was:)

super ze jestecie:) doniczka rozumiem Cie bo mnie egzaminy tez juz wykanczaja, mam dosc a jeszcze sesja niezamknieta:(

zagadka u mnie to samo.....a jeszcze szukaj wariatow zeby dali wpis.....tragiczna organizacja...

a swoja droga,to ja na wszystko mam czas:))))))))tylko jak juz terminy gonia to panikuje:)

no wlasnie...mi tez sie wydaje ze na wszytsko mam czas, a potem spanikowana wtlaczam do glowy caly material.czy ja bede kiedys zorganizowana?!? o wpisach na razie nawet nie mysle...:)

Gość TOMUŚ_TG
Wpadłem znowu, obstukać, co tu wyprawiacie? Rozwijamy się, rozwijamy... no i wciąż same Wodniczki. Teraz to już się czuję nie tylko jak rodzynek, ale jako pączuś w maśle (to tak w nawiązaniu, do wczorajszego tłustego czwartku). Zauważyłem co prawda, że już zostałem posądzony o zmianę płci. Pragnę uspokoić i poinformować, że 24.01.1972, na świat przyszedłem jako śliczny chłopczyk, zdecydowanie! Pozdrawiam wszystkie pyskate i niezależne Wodniczki.

Gość TOMUŚ_TG
No myślę, skromność to moje drugie..., albo nie?! Trzecie imię ;-) Pozdrówka, ja zaraz idę na browarka. Piątek w końcu, więc trzeba się zrelaksować zdeczka po tygodniu pracy.

ja Wam za to ponarzekam:( nie moge sie relaksowac (choc wlasnie to robie buszujac po kafeterii hihi) bo musze sie uczyc! czyz to nie jest skandal!! bo ja mysle ze wlasnie jest;) ciesze sie bardzo ze Tomus nas odwiedzil :) udanego wieczorku

zagadka.............ja mam sesje:) tez powinnam sie uczyc,a co robie?to na kurniku gram,to w kafeterii sobie czytam.....wiec nie jestes sama;)

oj jak ja bym sobie poszła na browarka,ale z kim..............:(

pidzama ty sie bierz za tego goscia z przystanku;) nie nie uciekam,nie mam z kim;P

oj dobrze by było, ale narazie on chwilowo niedostępny. Nie widziany od 4 dni:( hehe, przygarniecie byczka (nie wodniczkę) ? :)

pidzama heheh no to mamy babski klan,za wyjatkiem TOMUSIA:) wszyscy tu mile widziani.a moze znasz jakiegos Wodnika,Wodniczke?;)

Gość wodniki mają zawsze
oryginalny typ urody niespotykany jeszcze nigdy nie poznałam pospolitego wodnika co wcale nie znaczy ze są ładne są raczej dziwne

Gość TOMUŚ_TG
A ja niedawno wróciłem i mam dobry humor (ale łatwiejszy nie będę), więc stawiam wszystkim po browarku, a zwłaszcza zaniedbanej i spragnionej Doniczce. Nie będę się chwalił jakim wodnikiem jestem, ale "rodzynek" podobno ze mnie nieprzeciętny, co by to nie miało znaczyć?! ;-) A tak poza tym czuje się tutaj jak Sułtan Brunei, same kobiety i wszystkie moje, a do tego jeszcze wodniczki, a to już szczyt marzeń, a jakie temperamentne? ;-) Śpijcie słodko moje maleństwa.

TOMUS złotko,dziekuje za browarka:) no i te komplementy.....naprawde Nas rozpieszczasz. Sułtanie Nasz:))))))))))))) temperamentne......chcialabym czasem poskromic ten temperament,bo moj facecik tez temperamentny jak cholera,tylko w inna strone,a to mieszanka wybuchowa;) no to ja lece do mojego temperamentnego:) odezwe sie pozniej.pozdrawiam wszystkich:))))))))))

Hej Wodniczki, Wodniki, Byczki i inne znaki, ktore sie tutaj zaplataly ;) W piatek tez pilam \'browara\', jednego, niedobrego, rozwodnionego, niemieckiego browara w jakiejs ohydnej norze, gdzie byl ww koncert ;) Ale fajnie sie bawilam :D Uroda wodnikow... faceta nigdy nie widzialam przystojnego :P Pamietam, ze jak pierwszy raz zoabczylam szwagra to bylam zdziwiona, ze taki brzydki (a siostre mam ladna ;)) ale teraz patzre jakos inaczej, wtedy gowniara bylam, 15 lat :P Obecnie nie powiem, aby byl brzydki ;) Ale dziewczyny wodniczki widzialam ladne :) Ale nie wszystkie :P

Nooo, moje drogie, przyszalałyście z tymi browarkami nieco... Ale muszę przyznać, że ja też lubię :) i w ododatku nie babskie, tylko typowo męskie browarki. Coś ze mną nie tak? A co do pokoleń, Wodniki są ponad takie podziały! Ja się dogaduje i z młodszymi i ze starszymi Wodnikami. Sama jestem tak pośrodku.... z odchyleniem w prawo ;) No to miłego dnia dla wszystkich Wodniczek, Wodników i przyszywanego Byczka! ❤️

Gość TOMUŚ_TG
A Sułtan, że tak powiem nie narzeka na nic... Co do browara, to wyleczyłem się kiedyś tam z picia lanych sikaczy (wystarczy, że mieszkam w stawie) i teraz albo porterek, albo butelkowe w knajpach. Pozdrawiam Szuwarzyce.

heheh,ja od 3 dni po jednym browarku.......tak na sen:) a co tam,sesje trzeba odreagowac i sie wyspac;)nie lubie standardowych trunkow,a za to wszystkie kolorowe wodeczki i te babskie,i dla facetow;)

Gość asienieczka
ja tez jestem wodniczką z 5 lutego:] jak tak was czytam to czuje jakbym o sobie czytala:D pozdrawiam wszystkie uparte, mądre i ciekawe wodniczki :) no i naszego wodnika;)