Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBAA

!!!!!!!...........................CWICZMY RAZEM I CHUDNIJMY..............!!!!!!

Polecane posty

Gość bleeding
witam mam 172cm wzrostu i waze 65 kg wszyscy mi nie wierza, ze az tak duzo moja katastrofa jest brzuch...tylko tam odklada mi sie sadelko- jednym slowem wygladam jak kobieta w ciazy mam zamair chodzic na silownie i tu pytanie- czy podczas uczeszczania na silke nie schudl wam biust??

wesołego jajka- oj to nie ta bajka! Przepraszam pomyłka to miała byc choinka! Wiec zycze prezentów, szzcesliwychmomentów, gwiazdki najjasniejszej,choinki najpiekniejszej. Prezentów wymarzonych, swiat mile spedzonych, sylwestra szalonego i 2008 roku udanego :)

Skacze aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki a w walizeczkach złote dzwoneczki. Gdy pierwszą gwiazdkę ujrzysz na niebie, wspomnij tych, co kochają Ciebie. Gdy pierwsza zgaśnie a druga zabłyśnie, niech Cię aniołek ode mnie uściśnie.

hej hej :) moj brzuch tez za bardzo nie skarzył sie bo jadłam w sumie tyle samo co w normalny dzien (a czasami w normalny dzien zjadałam wiecej :) ) tylko zabił mnie sernik gotowany przyszego teścia :) jest pycha ale chyba za ciezki jak dla mnie :) Od dzis zaczynam jadac mniej juz na pewno sie odchudzam na razie lajtowo ale juz od lutego nie jadam chleba !! no i cwicze. No ciekawe co z tego wyjdzie bo tak sobie i Wam obiecuje i zapominam szybiej nic wymysliłam to :) Dzis ide na strogonowa do Miska mniam mniam mniam uwielbiam go :) potem pojdziemy na koktajl i spacerek :)

witajta :) Ogłaszam wszem i wobec ze dzis cwiczyłam 40 minut tamtaramtam :):):):):) :D:D:D:D listy gratulacyjne przyjmuje w formie maili :) Mam juz zamiar tak cwiczyc 3 razy w tygodniu a codzienie oczywiscie 8 minut abs. Aktualnie jestem zła na michała, bo kupuje sobie laptopa, nie ze sobie go kupuje, tylko dlatego ze nie raczyl mnie o tym fakcie powiadomic, za 7 miesiecy bedziemy malzenstwem o on nmie raczy mi powiedziec ze kupuje laptopa!!! Tylko pisze mi łaskawie smsa ze kupuje (cały dzien sie nie ozdywa - bo po co) Dobra nie zanudzam Wass tych, bo sie jeszcze bardziej nakrecam. Ale udusiłabym go gołymi rekami. wrrrrr Hungerka fajnie wygladasz w tym kolorku :) i ja tez wpadne do Ciebie na robienie kolorku :D

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka, idzie Nowy Rok, stary już umyka więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana, niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana. Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie. Szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego 2008 Roku

ooo okresik sie spoznia :) było szalec?? :) zarty zartami trzymam kcikuki za okres :) ja obecnie biore tabletki (nie anty) ktore maja wyregulowac mi okres, sprwaic zeby nie był bolesny i przede wszystkim maja obnizyc mi prolaktyne bo mamo 2 razy wieksza niz powinnam miec :o Agatka dzis bedzie cwiczyc tylko 8 minut abs :) Agatka pozdrawia serdecznie :)

czyli Hungerka nie bede przyszywana ciocia?? :(:(:( szkoda ja dzis zaszalałam i cwiczyłam 45 minut :):classic_cool: normalnie coraz czesciej mi sie to zdarza, tylko bedzie lipa jak pojde do pracy i nie bede miec czasu na cwiczenia!!

jest dobrze, powoli małymi kroczkami wracam do swiata zywych, ktorzy uprawiaja jakis sport :) dzis 30 minut spaceru i 8 minut abs, wczoraj 45 minut. No i staram sie nei jesc po 18, ale roznie to bywa.

czesc Ania :) chybba zostałysmy same :o Ja od 1 lutego ide do pracy, na arzie na rok i za minimalne wynagrodzenie :o noale dobre i to. Dzis zamierzam cwiczyc, ale jak sie to skonczy to sie okaze. Na razie pomyłam naczynia, poodkurzałam, pomyłam podłogi, byłam u babci i jestem na etapie prania spodni, bluzki juz powiesiłam!! Miałam sie zabrac za okna ale po głebszym zastanowieniu stwierdziłam, ze jeszzce sie dobrze czuje i nie bede okien myc! I jak pojadałas sobie wczoraj?? przytuliłas sie do lodówki :) ??

Gość Ankab935
Wiecie co ,generalnie to j ateż bym chciała trochę schudnąc.No może nie tyle co schudnąć,a mieć ładny brzuszek i nogi!Chcem wyrobić mięśńie.Ale ja mam taki problem że po pierwszym dniu wszystkiego mi się odechciewa,a poza tym cały czas ci jem! Mam 14 lat i ważę ok.53 kg!Jak siadam to normalnie na brzuchu mam takie fałdki!feee.... Nawet nie mogę ćwiczyc za bardzo takiego typu ćwiczeń jak nożyce albo coś w tym stylu bo odrazu kręgosłup mi siada no iszyja też... co ja mam zrobić proszę pomóżcie mi !!

Moze zaczniesz cwiczyc 8 minuta abs :) Agatka jest padnieta, szkola taka nudna jest.!! Noa le w koncu w domu :) na szzcescie kolega mnie zgranał i byłam wczesniej (wczesniej sobie tez zjadłam). Teraz wszystko mi sie juz ładnie ułozyło i moge troszku pocwiczyc, dla odmiany dzis poskakam z Deanne Berry Aerobic .... jak nie skonam w trakcie to sie jeszcze odwzwe jak mi poszło :) ale dluzej niz 30 minut to na pewno nie bedzie trwało. buziaki poki jeszzce zyje :)

Deanne Berry przywrocila mi sens w cwiczenia, jezeli tylko dozyje do jutra to bede cwiczyc :) dzis na koncie 50 minut (łacznie z 8 minut abs). I spac mi sie juz nie chce :D

Gość rambo26
no to co polecacie na wielka dupe?jak sie jej pozbyc?

Hungerka ja do 2 nie moglam zasnac :o ale spałam do 9:30. Zyje jeddnak :) i anwet dobrze sie czuje :) koło 12 zabieram sie za cwiczenia :)

ooo :) no to zasuwaj kochana do lodówki :) hehe ja juz za obiadku, strogonow mniam mniam tak za mna chodzil ze az pewnego dnia znalazłam go na mojej kuchence :) nic tylko odgrzac :) dzis tez cwiczyłam aerobic a jak :):P

Gość Studio Wellness
STUDIO WELLNESS we Wrocławiu zaprasza na BEZPŁATNE konsultacje w zakresie: * bezpiecznego i trwałego odchudzania 3-5 kg/miesięcznie * oczyszczania organizmu * profilaktyki zdrowotnej * zwiększenia poziomu energii * opóźnienia efektów starzenia * rozwiązywania problemów dieto pochodnych i dieto zależnych Dodatkowo * pomiar tkanki tłuszczowej metodą BIA * analiza składu ciała * ustalenie profilu metabolicznego i hormonalnego * bezpieczna kontrola wagi * odżywianie i terapia dzieci z nadwagą * walka z alergiami u dzieci i dorosłych Specjalizujemy się w nietypowych i trudnych przypadkach nadwagi i niedowagi zadzwoń i umów się na BEZPŁATNĄ konsultację lub skonsultuj się poprzez komunikator gg tel: 693815597 gg: 2110989