Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i co teraz

waze 106 kg, mam 164 cm i 24 lata

Polecane posty

Gość zalamana i co teraz

jestem ładna i co z tego jak wygladamna dole jak pasztet ;(

Gość kobieta na diecie
to zamiast sie zamartwiać weź się w garść-od pisania nie schudniesz:P Początki są trudne,ale jak zaczniesz się ruszać,zastosujesz jakąs dietkę to będzie dobrze!:) Pozdrawiam!

Gość kobieta na diecie
PS.Ja też mam 24 lata,166 cm a ważę 55 kilo,ale walcze o 48 i wiem,że mi się uda:)

masz spora nadwagę. to fakt. ja tez sie odchudzam i chudne powoli. uwazam ze powinnaś w twojej sytuacji zaplanować sobie zycie na co najmniej następne 2 lata!!! pójść do dobrego specjaslisty-dietetyka, zacząć sie rusząć (np. aquaerobic) No i zapomnij o dietach cud, które obiecują chudniecie 10 kg w miesiąc bo to tylko efekt jo-jo w perspektywie. Raczej czeka cie radykalna zmiana trybu życie. i to juz na zawsze. ja naprawde ci dobrze zyczę.!!!!

Gość zbadałaś swoje hormony

Gość ja ważę
61 kg, 169 cm, 30 lat i też jestem załamana bo nigdy tak dużo nie ważyłam, ale już jestem na diecie MŻ, tą dietę polecam każdemu

Gość he he he
tzrzeba sie grubasie ruszac , trenowac jakis sport a nie siedziec przed telewizorem i obzerac sie batonamy itp i narzekac ze jest sie grubym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja...........
a ja mam 165cm, waze 68kg i mam 23 lata i uwazam ze jestem w sam raz.

Gość jedyna rada to znalezc sobie
jakies zainteresowania, siedziec jak najmniej w domu, bo tam jest lodowka, Znam ten bol. Jak mam cos do zalatwienia w pilnym terminie, to chudne, bo nie mam glowy do jedzienia. Najgorzej siedziec w domu ( ja niestety mam teraz taka sytuacje, ze musze, bo opiekuje sie od dluzszego czasu chora osoba). Jak tylko mozesz , to wychodz z domu ( ale nie tam gdzie sa sklepy z zarciem). Idz do kina chocby. Pozdrawiamn, nie martw sie I nie mysl w ogole o dietach i kaloriach, bo tylko sie dosmucasz. Idz cos rob i wcale to nie musio byc jakas silownia. Chodz po sklepach z ciuchami, z ksiazkami, z czymkolwiek oprocz zarcia Moze masz dzialke albo ogrodek? Najwazniejsze sa zainteresowania - odciagnac mysl od jedzenia i tuszy.

zastanawia mnie tylko jedno: jak moglas do tego dopuscic? sorry jesli urazilam:) pozdarwiam🌻

ZAŁAMANA, nic się nie martw! Ja też walczę z nadwagą i idzie mi to jak krew z nosa (szczególnie zimą). Mój główny problem to brak silnej woli i oszukiwanie samej siebie (\"dzisiaj wolne więc trzeba się nawpierdzielać na cały miesiąc, bo od jutra to już na pewno!\"-i tak w kółko). I pomyśleć, że jeszcze 3 lata temu ważyłam 53kg przy 171cm wzrostu... Ale to mnie właśnie trzyma przy życiu- wtedy mogłam to teraz też mogę! Znowu od jutra zaczynam dietę i tym razem mam zamiar naprawdę się postarać, bo idzie wiosna. Mam zamiar się nią cieszyć, a zwykle przeszkadzała mi w tym złość na samą siebie za obżarstwo. Weź się w garść razem ze mną i zaczynamy! :)))

Gość alla---
winogronko a ty jak sie zapuscilas ze musialas schudnac 20 kilo i rzucic fajki? he? jak cie urazilam to sory:))

Karolek Korek i kobieta na diecie....jesteście żalosne do granic mozliwosci...kobieta ma sporą nadwagę- ok 50 kg a Wy piszecie, ze chcecie wazyć prawie tyle, ile ona chce ( musi ) zrzucić...nie wiem co chciałyście osiągnać pisząc te beznadziejne i chore posty, ale wydaje mi sie, ze bardziej chciałyscie sie pochwalić, ze jestescie chude jak patyki niż dodać otuchy autorce....głupota Do autorki- powinnaś pójśc do lekarza lub/i znaleźć dobrą dietetyczkę, zafundować sobie karnet na silownie albo aerobik, zmienić tryb zycia...powodzenia.....wierzę, ze Ci sie uda jezeli bedziesz tylko chciała 🌼

Gość pączuszek111
Ja też próbuję zrzucić trochę ciałka. Zajrzyjcie na forum Figura na medal na stronie www. puderniczka.pl Może ktoś się do mnie przyłączy, staram się zgromadzić wszystkie info o metodach, które mogą nam pomóc.

Gość do barabasi
jak ma wygladac menu np 3 dniowe,moglabys podac? i w jakim tempie chudnie sie?

Gość zalamana i co teraz
ty Winogronka ,czy ktos cie slrzywdzil czy to dieta tak zle wplywa na ciebie ze jestes az tak zlosliwa?zapmnialas jak cie nazywali w 2005roku? i jak wygladalas? wstyd ze babsko tez mialo przykrosci z pwodu nadwagi i teraz wyrzadza przykrosc innym,tfu