Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łubududbudud

Tu wpisujemy wieśniackie powiedzonka

Polecane posty

Mam znajomego o 10 lat starszy i on sie nigdy niektórych swoich badziewnych tekstow nie oduczy. To jego tradycyjne: Jak coś nie tak, to mowi \"Ale muka\" (krowa :D :D :D ), \"ale masz muke\", tj. zastapienie, \"ale masz hujnie \" :D :D drugie, to, jak coś mu nie pasuje, co do niego mowisz, to gada \" powiedz to koniowi\" .....jeny, beznadziejny koles :o

Gość łubududbudud
czaić baze, kminić zajawkę, balety, dyska :o

Gość przy kupnie samochodu
przeglądałam sporo ogłoszeń i tak nigdy nie kupiłabym auta, od osoby zawierającej w opisie teksty... dla mnie to szczyt wiochy: - nie odpowiadam na maile- stać cię na samochód- to stać cię na telefon -pali od strzału na silnym mrozie -laleczka -stam salonowy (na określenie 15letniego trupa) -fele, tudzież aluski

Carrie, jeszcze kończenie każdego niemalże zdania słowem \"prawda\" lub wzmocnieniem \"co nie\" o intonacji pytajacej? Co nie??????? :D

Gość a ja nienawidze
po prostu nie znosze zabilabym za.. glowka pracuje kurwa jaka wies na maksa

Gość a ja nienawidze
no i jak ktos juz tu pisal chuje muje dziekie weze ui co zlego to nie my tragedia! zabilabym za to

Gość vvttee
A ja nienawidze jak faceci nazywaja nas kobiety " foczkami " , " sukami " to obraźliwe !!!

Gość Anuś =
Nie cierpię jak ktoś pisze "koffam cię" - "kocham" to KOCHAM.. a co za znaczenie ma KOFAĆ? :-/ .. papusie, papatki, patki, buziolki, buziaxy, possdroffionka, tesh, mówish, robish.. cze.. najgorsze są te poprzekształcane dziwnie słowa (wspomniane papusie).. śpiochać, nudzem siem, papusiam... -chyba najgorsze, jak się mi coś przypomni to dopiszę.. WRR.. masakra.. ciao

Gość kucharka
a mnie trzesie od: chodźmy na piffko i jezdem np zmeczona brrrrr

hmmm ZAJEFAJNY, ZAJEFAJNIE, ZAJEFAJNA ... jak to mnie wkówiaaaaaaaaaaa hehe

Gość a ja się pytam w jakim celu
wszystko was wkurwia - może by tak coś na uspokojenie ?

Gość =Majki
nieznoszę tekstu:"jeny" i "balet",a i "fifeczka"

ja nie rozumiem czemu dajecie takim powiedzonkom przymiotnik \"wiesniackie\" skoro wlasciwe to mieszczuchy tak mowia i w wiekszosci wywodza sie takie powiedzenia z miast: narka, papatki, nio, fajniusio, bzdety duperele, o wsi to m,alo wiecie dzezi, trendy, z jakiej racji????/

Gość mayaaa
dziex, narx,papatki,wszelkiego typu nio, cio, nie cierpie, po prostu nienawidze jak facet mowi do dziewczyny królewno, ksiezniczko, słonka i misie toleruje ale maksymalnie przesłodzonych określeń NIE! i jak ktos wyzej napisał:papusiam...:0

Gość mayaaa
miało byc papusiam rzecz jasna;)

Gość Ela bnb.
Co to worek sie z wami rozwiazal,czy cus.

Gość rosol z kury
a ja nie cierpie slowa 'zajebiste' , jest tak beznadziejnie chujowe , ze az mnie telepie :P poza tym debilne 'pieniazki' i 'dzieciaki' oraz dziwolag jakim jest 'zapodac' - niewiadomo , co to cudo oznacza w ogole

Gość rosol z kury
nie wiadomo oczywiscie oddzielnie , spacje za slabo wcisnelam :P

Kumpel spod Zielonej Góry (niech mi ktoś powie, czy to może regionalne powiedzonko): ŁO DO PYDY! :o

nei wierze, ze nie uzywacie takich zwrotow :PP

a ja ostatnio slyszalam ze w Nowej Hucie (kraków) jest nowa moda na określanie swojej kobiety przez dresów tzn mówią oni tak : moja świnia albo mam wypasioną z ryja świnię, albo zabieram dzisiaj moją świnię do kina itd kurwa czyż to nie żalosne ?? :O

Ale w zasadzie mnie to "ło do pydy" bardziej bawi, niż wkurza ;) natomiast bardzo nie lubię, z całym szacunkiem, mówienia do faceta \"misiaczku\" i innych miśków, misiów i misiuniów, zwłaszcza, kiedy facet w ogóle miśka nie przypomina ani z charakteru, ani z wyglądu.

A co sądzicie o tym. Cekiwy teskt - w ramach relaxu Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, ze nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.

Gość magdaaaaaaaaaaaaa
szamac !!!!!

Gość bibibibibibibibi
ej no, ale bez przesady... co chcecie od slowa "dzieciaki"? :/ tak samo "nie" czesto uzywane to po poznansku...

Gość roadrunner
chuje muje