Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łubududbudud

Tu wpisujemy wieśniackie powiedzonka

Polecane posty

Gość a co to w ogóle jest czysta
polszyzna? Możecie się denerwować, że ktoś mówi "bynajmniej" zamiast "przynajmniej", co jest wg wszelkich słowników zupełnie różnym słowem, ale figę możecie komuś kazać. Nikt nie jest właścicielem języka i nikt go sobie nie opatentował, żeby móc decydować, jak mam mówić.

Gość szzron
a mnie wqrwia jak ktoś mi mówi : smacznego;!

Gość wiara nadzieja i milosc
mnie wkurza jak ktos mowi "rok dwutysieczny pierwszy drugi....dziesiaty " "poltorej metra" " pieniazki", i wszelkie odpowiedzi w formie pytania-taka maniera..:o

Gość Wesoł łazarski styl bycia
"to jest tak skończone, że to jest koniec/skandal/chuj" "Ty to ale jesteś rozjebana/y" "i to, nie?" "no i szafa gra" "no i gra gitara" "no i si kalafo" "słabo to jest dobre" "uszy sie myje, a nie pizga o kaloryfer" "to jest skandal w chuj!" "to ładnie z tobą" "to łaaaaaaaaaaaaadnie!" "tej głupi/a sie robisz? czy z policji?" "tej,bo sie wyjebie na koła" "świeć to" "kozacko"/"no kozak w chuj!" "dobry bajer" "a tak jak tam w ogole?" "godnie, nie powiem" "ogólnie motyw/bajer jest taki, że..." "no i jest si" "stromo!" "no łe bo ba" "kurwa na żetony" "Ty to masz ale nasrane..." "przegiąłeś pałe na lewo/prawo" "szeroooko!" "bez siekiery nie podchodź" "...ale to sie wytnie" "nie mów dzięki- weź do ręki, sprawdź, czy miękki" "typiara" "bogdan w chuj" "najgozej"

Gość nie znam tych

a mnie wkurzają dłuuuuuuugie stopki zwłaszcza te z linkami do youtuba jaby to ktoś oglądał oraz pisanie na zmianę duzymi i małymi literami.....:)

Gość trtrtttttttttr
winogron tanio/drogo kosztuje

Gość trtrtttttttttr
psowi umią zeszedł

Gość trtrtttttttttr
tylko, że to nie są powiedzonka :P

jak ktoś mówi ,,ino,,zamiast ,,tylko,,,albo ,,se,, zamiast,, sobie,,to jest wiesniak dla mnie

Gość uvbnloj
na pożegnanie "narta"

Gość FajnaziomalkaXD
Ku.rwa dzieci ale problemy macie ;d Każdy mówi jak mu sie podoba .. żal ^^ Pozdro