Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łubududbudud

Tu wpisujemy wieśniackie powiedzonka

Polecane posty

jeny...........porażka co to wogóle znaczy :O śpiulkam - jak mnie to wkur...!!!!!!obleśne strasznie! kiedyś na gg 4 osoby miały taki opis myślałam, że pierdolnę.... strasznie pedalskie...albo jak ktoś mówi: [w pierwszej osobie] nie rozumie - jeśli już to nie rozumieM !!!!!! i tekst "rajcuje mnie to" bleeee :O

Dzidzia/dzieciaczek w ustach dorosłych kobiet... Moje kochanie spuściło mi się... Fiutek mojego misia.... ta sama kategoria - masakra Koffanie.. Tja... Boshe nie mylić z Boshem ;) Błędy ortograficzne - gdy są słowniki i autokorekty to szczyt kichy i wieśniactwa. I w trakcie np relacji w wiadomościach...gdy reporter/ka non stop stosuje przerywniki z cyklu eeeee,aaaaa,yyyyyyyyyy

mnie krew zalewa jak tesciow mowi "uspac" czyli polozyc moja corke spac. dno totalne. szkoda ze nie "uspić":)

Gość no przepraszam
ale co zlego jest w zwrocie ogladam telewizor ??? dla mnie to normalne wszyscy tak mowia, chyba ze zalezy to od regionu, chociaz robic lozko to tez jest normalne a nie mieszkam w wielkopolsce, wkurzajace to jest jak ktos wrzuca slowa obcego pochodzenia :O ktore mozna zastapic polskim, normalnym, zauwazylam ze w telewizji czesto tak jest, nawet w jakis programach publicystycznych

Gość ijgsjvnb
"pomału" "cio" "nio" "cho no tu" "idymy" "kcem" "ide do chałpy" :-o

kieys chlopak mojej starszej siostry napisal do mojej mamy smsa jak to bardzo mu na niej zalezy no i napisal KOHAM JOM :D:D:d

Gość ojej ojej ojej ojej
melanż :O ktoś już to napisał, ale jak to słyszę to flaki sie przewracają :P

Gość no przepraszam
ooo wiem nienawidze jak ktos mowi jaka bania :O no co to w ogole ma byc :O zreszta melanz tez beznadziejne slowo

Gość no przepraszam
ooo i jeszcze joł :O to juz doslonie rzygam jak slysze

Gość ijgsjvnb
albo "jaki żaaaal" :-o

Gość no przepraszam
papatki tez beznadzieja, psiapsiolka, sis, ziom :O

a juści ! sok pocikł! - Niewiasta do chlopiny po skończonym seksie

Gość Pani Filolog
1. Cała nowomowa rodem z MTV: odjechany MELANŻ aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! mega wypasione gadżeciki na twoją komóreczkę joł ziom itp, eeee 2. ten perfum (trzymajcie mnie) 3. co druga osoba mówi WZIĄŚĆ i WŁANCZAM, co to k**wa jest? J. polski schodzi na psy. :(

pa pa jak mówią dorośli do siebie, np. robotnik do szefa NIENAWIDZĘ !!! :o

Gość złośniczka
nom, com...

Gość złośniczka
a i pójdziem, zrobim:P

w Warszawie rano gdy się "rewia mody Wileniak" wysypuje do betonu i wbija w tramwaj to słychać czysto warszawską gwarę: a łoj siedzim!

Gość kaska 222
nie pomyslicie że wasze powiedzonka też mogą kogoś wkurzy,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ć.Trochę więcej tolerancji

tu nawet nie o powiedzonka chodzi , bo gwara jest kultura regionalizmem , ale o bledy językowe, a jednocześnie silenie się już na europejczyk z mniasta bywalec cyty centerów.

Gość ich bin cool
"Najgorsze jest chyba "NIO" - wkurza mnie niezmiernie " nio, mnie tesh to wkurza :classic_cool:

Gość kaska 222
no dobra to jeśli już to nie znoszę określenia "nie rozumie" zamiast nie rozumiem.

Nienawidzę języka tzw. Polonii np w Uk, jak huweruja karpety, idą na flat, clinerka, bejbisiterka itd.... nie cierpię tego

Gość sddsf
wszystkie teksty z bluzgatora, sa na ujemnym poziomie i sa tak bezsensu ze az zal. a ludzie ktorzy ich uzywaja sa wiesniakami ktorzy nic madrego nie potrafia wymyslic.

Gość sddsf
wymyslec* i teksty bachorow ktore raz cos uslyszaly na podworku a pozniej lataja i gadaja to bezsensu ;/

Gość Primula
- bejbik , bobo, śluzik, owulka, misiaczek , fiutek, brzusio, cieżaróweczki, staraczki, psiapsioleczki, fasoleczki - tylko rzygnąc - TEN PARFUM < TA PERFUMA nienawidze!!!!!!!!!!!!!! - Loffciam, kosiam,kffiatuszku, dziubQ "hehe""haha" "hohoho" - albo pisanie RaZ DużĄ a Ra Z MałĄ liTeRkĄ!!! -Pusiam i Śpiuniam - o spaniu -Oj kocham Cie to już 43626348 miesięcy i 3757383 godzin - tego typu opisów