Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łubududbudud

Tu wpisujemy wieśniackie powiedzonka

Polecane posty

Gość Primula
Zapomniałam bym =---> Ja NIE ROZUMIE, albo JA CHCEM !! padam normalnie ręce załamuje

Nie cierpię skrótów i durnych zdrobnień imion np. Patrycja: Pati, Patka, Patunia, Patulinka, Patryseczka, Patulinek, Patusiek itd... na dorosłą babę wrrrrrrr.......

swietne teksty, a sms mlodsze siostry :D :D :D mnie wkurzaja: - papatki :o - ja nie umie, ja nie rozumie... - nio, cio itp. - sis jako siostra - zdjatka - trzymajcie mnie!!! i teraz kwintesencja: fragment maila od 30-letniej kolezanki Warszawianki \"czesc Andzia jak sie masz??? jak tam piszesz ty ta swoja prace czy juz ja moze skonczylas ?? - jakies plany na przyszlosc ??- zostajesz w Hollylandzie czy ruszasz dalej w swiat lub do Polski wracasz??? ja sobie na razie odpoczywam , zaczelam rowerek -(odkrylam pare ladnych zakatkow dookola co znacznie poprawilo mi humorek) nadal w Bicu ale to juz nie dlugo bo kontrakt sie we wrzesniu konczy a ja na koniec wrzesnia ruszam milusio do Italii (moi rodzice tez tam dojada wiec bedzie glosno i rodzinne supcio) wciaz dzialam w moim wolontariacie i chyba dlatego tak malo czasu bo ciagle jest cosik do zalatwienia a i do tego nadrabiam zaleglosci w kinie i laze z ludzmi z wolontariatu ( jest pare fajnych ludzikow) i z maca do kina ( trzeba zaczac poznawac ludzi i tutaj bo i naczej swira mozna dostac przez to ze wszystkie moje baby i ty daleko i zadna sie do mnie nie chce ruszyc w odwiedziny :( sciakam Asia\" bez komentarza

O właśnie "supcio" - bleeeee A przypomniało mi się jeszcze "tabsy" (pigułki antykoncepcyjne) - dreszcze mnie przechodzą jak to słyszę.

Gość Primula
papatki,papunie , jak ktoś wspomniał wszystkie Moniczki Tomeczki bartusie, Patrysie, Niunie, Dziunie , Niuniaski , tylko żygnąc. _ nio, tio, buziolki, foteczki, zdjątka , aparaciki, usteczka, cukieraski , słodziaczki, tipsiki. Uf...

Gość Primula
- aha i jeszcze obiadki, kolacyjki, sniadaneczka, muzyczka, książeczka, komputerek

Gość Primula
-poszłem , weszłem, "nie bedzie mi starczyło" - zamiast nie starczy mi (na coś

Gość sutek z kraglej piersi
nienawidze: heyo yo tesh jush spoko locko kofffam ciE miSiacQ :-0 :-0 buzzziiolki kreJJzolki loFFciaM cie miŚq dyska leci kabarecik :-0 znajomi ziomuś patrzysz sie na mnie jakbym ci ojca skarpetka zabila :-0 :-0 :-0 (mam ochote strzelic w leb jak to slysze) nio tiak niom ksiezniczko :-0 krolewno :-0 chce byc twoim ksieciem :-0 :-0

Gość kwintesencja_kiczu
słitaśnie

Gość sutek z kraglej piersi
:D:D:D:D kolejne: supcio zajefajnie jak bum cyk cyk :-0 nie boj zaby nie boj boba :-0 papatki :-0

Gość hosannna
A mnie krew zalewa, gdy słyszę w sklepie: "poproszę tą książkę, tą cebulę, tą kiełbasę"!!! Ile do cholery można tłumaczyć, że poprawnie mówi się "TĘ"! Poza tym nie toleruję "włanczać, wyłanczać, wziąść, umie, umisz"! A i zapomniałabym: nie trawię jak kotś mówi "pisze" zamiast "jest napisane"!!! :D

Gość stanowczo sprzeciwiam sie
dlaczego "wiesniackie" ???? czy Ty autorko sadzisz, ze to co jest na wsi jest zle, gorsze, niegodne??? chyba ten zwrot "wiesniackie" jest najbardziej zenujacy oczywiscie mieszkam na wsi papatki:D

Gość nie wiem czy już była ale mnie
wkurza najbardziej "lol" !!!

Gość mamamamamaa
"nu" "psiapsiolka" "synek" - na fajnego chlopaka wrrrr.....

Gość mamamamamaa
mam uczulenie na: zamiast np.: BEDE PISAC mowia BEDE PISAŁ.... BEDZIE JADŁ zamiast BEDZIE JEŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jacobs
To raczej miastowe a nie wiesniackie-wkurza mnie jak redaktor, dziennikarz przedstawia sie i słyszymy jak powazne wiadomosci relacjonuje Danka W.Tomek K czy Zbyszek ZWkurza mnie jak goscie Moniki Olejnik zwracaja się do Niej pani Moniko a nie pani Redaktor,

i te wszystkie yyyyy eeeeee ummmmm emmmmm w TV doprowadza mnie to do szału ;O

Gość mas
Pliska... zabiłbym gdybym usłyszał...

Gość ja tam się lansuje
FACIO

Gość wsiok
"Byczo" :)) "powiedz to koniowi :) "

Gość nieletnia
ja nie trawie : spoxix, supcio, tia, jajeczko, -aha. -``aha to taki zespół`` ;|