Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

jestem dziewicą-wciąż... -

Polecane posty

Gość ano tak
tylko ciezko takiego znalezc... :o

Gość do Agnieszka-A
twoj post swiadczy o wyjatkowej hipokryzji:O jestes jeszcze gorsza niz jakies dajki bo jak ty mozesz pisac cokolwiek o niewinnosci do slobu skoro sama jej nie milas!!!! tak nie mialas! nie wiem z czego jestes taka dumna ze zatrzymalas TYLKO przerwanie blonki na noc poslobna! bo to co wczesniej robilas z chlopakiem to sorry ale na pewno nie stawia cie na rowni z dziewczynami - dziewicami ktore sa naprawde niewinne w dniu slobu. takiej obludy juz dawno nie czytalam

Gość anonimowa dziewica
do Agnieszka-A --> co sie czepiasz? Agnieszka-A razem z mezem podjela decyzje, ze przerwanie blonki zostawia sobie na noc puslubna wiec to ich decyzja co robili przed a co po slubie... nie kazda dziewica musi byc zupełnie zielona w temacie seksu, bo chyba malo jest takich, co to naprawde nigdy z nikim nie robiły nic wiecej ponad trzymanie sie za rece.. ;)

Gość do do Agnieszka A
aleś ty pusta:O, myślisz, że dziewice potrzeb nie mają:O pewnie, że jest lepsza, od puszczalskich się, bo co ważniejsze ony chłopak został jej mężem, ma jednego faceta i o to chodzi, aby być mu wiernym. A że zaczyna się przed ślubem-b. dobrze, przynajmniej nie lkupuję się tzw. kota w worku i tyle!

Gość kikiliki
tamta pani chyba ma zły dzien, ze tak pojechała po Agnieszce-A ;)

Gość _down_

Gość cent
tak, tak, chowajcie dziewictwo dla ... meza z ktorym potem sie szybko rozwiedziecie bo nie bedzie spelnial waszych wymagan. Chcecie kupowac kota w worku ? POWODZENIA !!! hehehe

Gość Agnieszka-A
Powinnam o tej mojej niewinnosci napisac w cudzysłowiu wtedy byloby jasne co mialam na mysli ,przeciez wcale sie nie uwazam za lepsza czy najlepsza z dziewic!czytaj ze zrozumieniem,pisalam ,ze nie byla calkiem niewinna i powiem wiecej bylam winna ....przeciez pisalam o swoich grzeszkach i nawet sie z tego spowiadalam przed slubem i dostalam rozgrzeszenie ...i to mi wystarcza ...Twojego nie potrzebuje! Dlaczego uwazasz ,ze jestem gorsza niz inne "dajki"...no ja mysle inaczej ... mialam i mam jednego partnera a to chyba o czyms swiadczy a dlaczego bym nie miala sie wypowiadac w tym temacie? podzielilam sie swoimi odczuciami jak inni i wcale sie nie stawiam na rowni z dziewczynami -dziewicami -gdzies to wyczytala

Gość Agnieszka-A
Jak bym byla zlosliwa to bym napisala ...a co mi tam napisze...chyba ta blona dziewicza stanowi dla Ciebie wielki problem skoro sie tak burzysz ,moze jej sie pozbadz to Ci ulzy?

Gość Agnieszka-A
Jeszcze jedno chcialam powiedziec do tej osobki co sie tak na mnie zajezyla: co Ty robisz na forum EROTYCZNYM? ...troche sie dziwie ...taka "zelazna dziewica"....

Gość do Agnieszka-A
Cóż to za dziewica, która robi więcej lodów, niż Algida!

Gość Agnieszka-A
jestes w bledzie ,nie robilam ...i nie robie

Gość a jakze
ale te grzeczne dziewice z tego forum chyba grzesza i mysla i jezorem-mielac tu o seksie wiec jakie one czyste? Troche to niemoralne ale jak q teorii sie obcykaja to w praktyce bedzie latwiej tylko nie czekajcie zbyt dlugo bo laceta odstraszaja starszawe dziewice

Gość jakiś On
Gdybym się dowiedział, że dziewczyna z którą się spotykam jest dziewicą, a mialaby tak te 20-23 lata, nie miałbym nic przeciwko, a wręcz bym się ucieszył. Przy takiej 26 i więcej, chętnej na utratę wianka obawiałbym się tego, że zaraz po tym będzie oczekiwała zobowiązań, deklaracji na przyszłość i wogóle - a przecież trzeba czasu, by wiedzieć, że to ta osoba na resztę życia. Nie jestem prawiczkiem, ale wolałbym taką, która ma mniejsze doświadczenie w tych sprawach, a już na pewno nie chciałbym usłyszeć kiedyś od jakiegoś fagasa, że... albo...

Gość shit
kij wam w ryj:P, :D, :O, :o, :)

Gość jakiś On
Jeszcze jedno. "Dziewica", która ma za sobą "bogate doświadczenia" nie jest dla mnie równoznaczna z dziewicą - która jest "czysta". Sorry, ale jak komuś loda robiła, to to "dziewictwo" już nic nie znaczy.

Gość jakiś On
Słysząc, że jest dziewicą, bym się ucieszyl, ale kiedyś by wysżlo na jaw jak to się zabawiała to z tym to z tamtym, a wtedy straciłbym zupełnie zaufanie. W końcu mogłaby kiedyś powiedzieć, że dla niej wierność na balu maskowym ma zupełnie inne znaczenie, niż dla mnie.

Gość jakiś On
To właśnie seks oralny powinny kobiety zostawiać dla "tego jedynego".

Gość opinia
to, co dziewica bedzie robic przed przerwaniem blonki to juz jej biznes :p ja uwazam, ze lepsza taka, co to co cos niecos wie o seksie a nie taka, co to nawet golego faceta na oczy nie widziala :p

Gość Jasneeee
ze dziewica z doswiadczeniem nie rowna sie tej "czystej" dla mnie gdybym byla dziewica to wolalabym chlopaka tez niewinnego a nie takiego ktory by niejedna wylizal i wyobracal !

Gość opinia
a ja uwazam, ze lepiej jak poczatkujący kochankowie (prawiczek i dziewica) jakies minimalne doswidczenie w temacie mają-bedzie im latwiej. Ale zgadzam sie, ze nie powinno to byc doswiadczenie budowane na wylizywaniu 20 cipek czy robieniu 20 lodów facetom ;)

Gość tu stara dziewica
pozdrawiam wszystkie dziewice i prawiczków! :) 🖐️ 🌻 👄

Gość i do góry

Gość siup do góry

Gość szpareczka
znalezione w zasobach-odsiweżone :D pozdro dla wszystkich dziewic {czesc]

Gość a no bo
dziewictwo to udręka

Gość a noooo
juz mi to ciąży ... :o ale na razie nie znam nikogo, kto moglby mnie pozbawic tego cięzaru... 😭

Gość szkoda..........
straconych lat...zacznij sie bzykać

A jak kiedys proponowalem na forum uslugi rozdziewiczania, w kulturalnych warunkach, z doswiadczonym facetem ktory wie co robi, ktory jak trzeba jest delikatny, wyrozumialy, i uszanuje wasz wstyd, to sie na mnie wszystkie rzucaly ... :) Wycofalem wiec moja oferte i zadnej nie bede rozdziewiczal .. :p