Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 27

dyskotekowe fajne piosenki ! wpisz swoje ulubine kawalki

Polecane posty

Gość Kocica93
dla mnie fajnymi kawałkami są Lukasz Zagrobelny - Zycie na czekanie Verba- miłosc zabija Verba - młode wilki 5 carpie dieam - jak ja jej to powiem

Gość klaudek
zapomnieliscie o Britney Spears- Pice of me i Gimmi more (Step up wszytkie:)) Ciara- Get up i Like a boy Justin Timberlake- My love:) itd.

Gość moniaaaaaaa
ja goraco polecam.... dj.Remo- you can dance noooo... i to by bylo na tyle:p

Gość mój numer GG 10557141
dam najlepsze piosenki na świecie Yves Larock - Rise Up East Clubbers - Sextasy East Clubbers - My Love Teriaki Boyz - Tokio Drift Black Eyed Peas - Pump It Alex Daudino - Watch Out Alex Gaudino - Destination Calabria United Nations - Out of Touch mam tego wiele wiele więcej jak ktoś chce to na GG

Gość billowna18
Zajefajne nutki:-D Q bass-Przelec mnie Q bass-Niedzielny kac Q bass-Dzika noc Q bass-Cala twoja Q bass i Dj Brush-Rece do gory Sandra feat peja-Kiedy prosze Rihanna - Hate That I Love You Avril Lavigne-He wasn\'t Cascada-A Neverending Dream Britney Spears-Piece of Me Nicole Scherzinger-Baby love Sunblock feat.Sandy-Baby Baby Timbaland-Apologize Benny Benassi-Hit my heart

Gość cezar123
1.East Clubbers-My love 2.Justin Timberlake-Apologize 3.Feel-Pokaż na co cię stać 4.50 cent & Justin Timberlake-Ayo Technology 5.Jeckyl & Hyde-Freefall 6.Grupa Operacyjna-Nie Będzie Niczego 7.Alchemist Project-Viva Carnival 8.Akcent-King Of Disco 9.Shaun Baker-V.I.P 10.Akcent-Wstawaj I Walcz

Gość ZYGUS852
Don't stop music

Gość aniuchna
nic ciekawego niema chyba ze ONA NIE MA WACKA

Gość AL Capone
ja tam uwielbiam sluchac K'maro od 3 lat juz . Jego piosenki unosza moja dusze i daja sile by zyc!!!!!!

Gość anulka* * * *
łeeeeeeee czego wy słuchacie weście troche i pszerzućcie się na inną nutke bo asz głowa pęka jak tego czytam :-) he he he he trzeba do Gożdzikowej :-) he he he he he he niebęde wymieniała bo by było za durzo pisania ale np.Doktorszpile itp.włączcie chociasz maxxxxa (RMF MAXXXX)(106.5 FM.) takie radyjko ale terz nie zabardzo he he he he i radze zmieńcie te waszą zajefajną muze bo asz wstyy he he ehe ehe hee he ehe hee ee pozdro dla tych ktuży się zmienili lub mają zamiar,................:-)

Gość 0luuusia
ja polecam ;D Manieczki - Recording Klubbingman - Love message Benassi Bros - Feel alive Platinum - What's it gonna be Andrea - Time to pray Filterfunk - S.O.S Ktis van D. - You are the one

Gość joooziaaa
każdy słucha tego czego chce i co sie jemu podoba anulko**** wiec nie musisz narzucać swojego gustu innym...... a tak poza tym naucz sie ortografii bo cholerne błędy robisz aż nie chce sie tego czytać.... pozdro

Gość no to moze
Timbaland- The Way I Are

Gość nie techno nie disco.....
Anthony Moon-How can i love you Danny (Feat Therese) - If Only You Lupe Fiasco - Superstar / wolniejsza, fajny refren sunblock ft. sandy - baby baby Velvet - Chemistry (Radio Version) VinylBass-Alchemist_Project_-_Music_is_my_extasy ********** ja slucham tego typu utworów, najlepiej sie przy nich bawię - nie koniecznie mowie o tancowaniu dobre sa takze do posiedzenia przy piwku :-) po prostu wprawiają mnie w dobry nastrój

Gość strzalkaa
Sean Kingston - " Take You There " Alex C. feat Yass - " Doktorskopiele " Avril Lavigne - " Hot " I wiele innych. ;D

Gość ciekawy przypadek
ta nutka z doktor spiele jest podobna do poprzedniego utworu tego wykonawcy ,,du hast.........."

Gość KiKa792
*Kool De Sac ft.Aura-Let it Go *Dj Satomi-Waves *Malancia-Feel *September-Until I Die *Dj Remo ft.Pearline-You Can Dance *Dj Tiesto-Adagio for Strings *Felix Project-Don't Leave *Danzel-Clap Your Hands *Se:Sa-Like this, Like that *Velvet-Chemistry *Danny-If Only You *Alex Gaudino-Watch Out *One Republic-Stop and Stare *Basshunter-Now you're Gone *Marquess-La Histeria Jeżeli chcecie więcej fajnych kawałków-piszcie!!

Gość Skora
kumbia all starz - speedy gonzalez casanova - nic i zero classic - kiedy dzien za noca goni classic - za rzeka wszystko co rosario montes przelec mnie d bass chrola & szurpik beata baciary zyje sie raz big dance - gaz gaz smerfy - loczek blond i wiele innych. Skora bedzie sie odzywal;d;d;d

Gość NatKaP
wzr - Boginii Sexu MILENIUM - YOU ARE THE ONE (millennium_edit) Mariah Carey - Touch my body Madonna ft. Justin timberlake - 4 minutes to save the world Kelly Rowland - Stole Jonas Brothers- SOS( normal version) Fragma - Tocas Miracle 2008 Flo Rida feat. Timbaland - Elevator Ewelina Flinta i Łukasz Zagrobelny - Nie kłam, że kochasz mnie Danny saucedo - Tokyo Avril Lavigne - I Will Be Akcent - Let's Talk about it Activ - Without you Millennium - Time

Gość Sylwia1214
Dyskotekowy to może i nie... jest ale kawałek fajny:) -Gym Class Heroes - The Queen And I

Gość Wicio
Ja polecam: Dj Raaban - Be Alive Alex c - Doktorspiele Alchemist Project - Viva Carnival stare toche david guetta - love is gone Dj Magic - Cocaine Dj remo - All time my music H2O & Platinum - What's it gonna be Jeckyl & Hyde - Time flies Max Farenthide - Slice My Nice Mondotek - Alive Scooter - The questions No i to by było tyle z mojej strony:)) Pisać na e-mail jak bedziecie znali cos jeszcze fajnego heh

Gość Adamingo
Jesteś szalona wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dawido
natural born grooves- "candy on the dancefloor" amnesia club/mc criss - "get this party rockin" shaun baker- "v.i.p" (dan winter remix) krist van d. -"you are the one" bob sinclar- "sound of freedom" timbaland... - "give it to me" dj antoine/hassan -"good morning st. tropez"

Gość ewelka18
dużo jest fajnych piosenek :D kilka podam: * Danny - play it for the girls * max farenthide-can you feel it * kombii-merenge * groove coverage - because i love you * stonebridge - you don't know * dj remo-lollipop * łzy-puste słowa * millenium-in time * mondotek - alive * kate ryan-l i l y * andrzej piaseczny - komu potrzebny żal * Basshunter - Dididi * cherish - killa * darin - step up * dj remo - eo ea * groovebusterz - superlover * Grooves - writing on the wall * h two o ft platnum - what's it gonna be * Laurent Wolf - No Stress * macfly - jump style is my style * rh+-wiem * Tomasz Karolak - Zabiorę Cie właśnie tam jak coś to piszcie 5152216 :p pozdro

Gość D Ł U G A ś N A =
Dużo ich jest :D:D:D Wszystkie East Clubbers C-Bool-Party Pussycat Doll-Buttons Justyn Timbarlake-My love i Sommer Love Aqua-barbie i ken Rihanna-spot The Music, Umberalla Timbalanda wszystkie ze wszystkimi Manieczki NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES NO STRES i jeszcze raz NO STRES NO i nie zawodnie discko polo :P

Gość D Ł U G A ś N A =
a i jeszcze Dj Magik LOW (z step up 2:P) i Dj Remo i Gosia Andrzejewicz - You Can Dance i MBrabher :D

Gość WikuuUuUuniaa
Hejoo wszystkim ja tam osobiscie bardzo przepadam za piosenka Laurent Wolf- "No Stress" po prostu ZAJEBIOSZCZA:) !! Suuper!! tego typu hity lubie.. jakby ktos mial to prosze na maila.. maurycja@op.pl.. Pozdr.. Buziaczki Dla Wszystkich:)

Gość Evil
Evanescence - Bring Me To Life :]