Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam z dzieckiem

sam z dzieckiem

Polecane posty

Gość annnnnnnnnnaB
sam czy zaglądasz tu jeszcze? a moze już kogoś znalazłeś?

Gość zusia
sorki że pytam o tak intymne sprawy ale jak sobie radzisz z pożądaniem?

Gość marriette
Kiedy w sercu jets miłosc nie ma w nim miejsca na puste pożadanie:) cos w tym jest to slwany cytat

Gość Karolinka.........
Ja myślę ,że samotny facet z dzieckiem ma szansę u kobiet! Czemu nie, sama bym chciała chłopaka z dzieckiem .Uwielbiam dzieciaki,najlepiej dziewczynki ,a mam 24 latka :-).A ile to dziecko ma latek?

Gość Karolinka.........
juz poczytałam 7 latek, fajnie szkoda,że tak daleko mieszkacie byśmy się na randkę umówili ;-) . Trudno uwirzyc,że taki fajny facet jest sam......ale co będzie jak wróci mamusia......no bo kiedyś wróci.......

Gość allllllllllllllllllllla
czy mała utrzymuje kontakt z dzieckiem jakikolwiekk czy widują sie od czasu do czasu

Gość Woetta
a czy Ty jesteś po rozwodzie z matką córki?

Gość Woetta
a moze Ty szukasz ideału i pewnie źle trakowałes matkę córki

Gość JowitaT
czy to nie ty przy[adkiem szukałeś kochanki z krakowa? mch coś mi się wydaje że ci się tylko sesku chce a nie stworzyć wspanialą rodzine

Gość Wiktor
Jak to ta Twoja ex żona tlumaczyła ? tzn to odejscie zostawić dziecko nie wyobrażalne dla mnie niezła z niej k..wa chyba

Gość Grażynkaaa
ja sama wychowuje 7 letniego syna mieszkam w Połańcu to dosć daleko od Krakowa szkoda bo może wymienilibyśmy doświadczenia a moze?/ coś wiecej

Gość nie widzę
Wiktor a jak facet zostawia dziecko? To jakas różnica jest?

Gość nisia30
Facet z dzieckiem ma jak najbardziej szanse,ja tez sama wychowuje dzieci i zawsze myslalam ze jesli mialabym sie z kims zwiazac to wylacznie z facetem ktory jest ablo wdowcem z dziecmi albo rozwodnikiem i sam wychowuje dzieci.Powodzenia i glowa do gory.Na pewno sie uda..

Gość goniiiiiiiia
hej prześledizlam ten topik jest wiosna czy już znalazłes wybrankę seca sam?

Gość Justynkakrakowska
ja bym wlasnie chciala miec faceta z dzieciem w dodatku starszego odemnie trochejeszcze moglabym mu urodzic ze 2:)wole takiego bo taki umie byc opiekunczy cieply cierpliwy i umie kochac.i przede wszystkim jest juz dojrzaly.mama chyba tez bede dobra cale osiedle dzieci mowi mi ciociu:)

sam z dzieckiem ----> widzisz, ja zawsze myślałam, ze to może być dla mnie problem, jeśli się okaże, że osoba, z którą będę chciała być, będzie miała dziecko, przeszłoś. Ale to nie jest dla mnie problem. Nie rozróżniam mężczyzn według tego, czy mają za sobą jeden związek, czy dziesięć, nie patrzę na to, czy mają dziecko, czy nie. Nie ma to dla mnie znaczenia w doborze partnera. Ale wiem, że sporo kobiet boi się mężczyzn, którzy mają dzieci. Wiem, że dla wielu, nie jest łatwo zaakceptować, że mężczyzna, z którym coś budują, ma przeszłość i to taką, którą trzeba ująć w planach na przyszłe życie, z którą trzeba się liczyć. Może to ze strachu, nie wiem. Wiem tylko tyle, że dla mnie to nie ma znaczenia.

Gość onka3
fajnie mieć faceta od razu z córką super ja mam syna tylko

Gość onka3
fajnie mieć faceta od razu z córką super ja mam syna tylko

Gość do samego z dzieckiem...
...wiesz nie czytałam za bardzo wypowiedzi ale moją uwagę Twoje pseudo zwróciło...ile lat ma Twoje dziecko? hmmm to jakby moj ostatni przypadek...jeśli chcesz pogadać bliżej to napisz pourtoujours@o2.pl

Gość onk3
sam napisz chociaż czy znalazłeś juz kogos i tu nie zaglądasz?

witaj sam z dzieckiem:))zapraszam do naszego topicu\"jestem samotną mamą,bo...\"

Gość onk3
zagladasz tu jeszcze?

mój też był \"sam z dzieckiem\"... \"dziecko chore, nie przyjadę\" \"obiecałem małej, że dziś pojedziemy do...\" \"rano muszę z nią iść do kościoła\"... a ja mówiłam \"oczywiście...\" gdy on w tym czasie spotykał się z kimś innym, a rano wcale nie szedł z małą do kościoła, lecz spędzał poranki w łóżku innej kobiety :( dziecko było idealnym gwarantem, że mysli poważnie o życiu, ale i idealną tarczą, której używał by pieprzyć inne naiwniary :( tak zakończyła się moja historia z jednym, który był sam z dzieckiem :( potem dowiedziałam się, że był oskarżony o zabójstwo żony ale niczego mu nie udowodniono :( sobie juz też nie wierzę, przez facetów, którym wierzyć nie można :(

Gość wewwa
a to moze i nasz bohater wygnał zone i nadstawia sie córką

Gość wewwa
ciekawe jaki miała powód żóna aby go zostawic

Gość ulaaa
pewnie znalazl juz następna naiwniarę

Gość biała mewa
jesteście niesprawiedliwe jak nie znacie szczególów nie oceniajcie kogoś facet po prostu najzwyczajniej w świecie chce miec żone i dzieci czyli kochajaca sie rodzine

Gość siekawiak
ciekawe czy ten pan jzu kogoś znalazł sobie no i córce oczywiscie