Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Go艣膰 andrzej1980rok
Albo te偶 mog臋 sobie znale藕膰 jak膮艣 doros艂膮 kobiet臋,kt贸ra jest tak jak ja pokrzywdzona przez 偶ycie i ludzi,kt贸rej nikt nie chce,kt贸ra jest ko艣lawa,garbata,ma jedn膮 kr贸tsz膮 nog臋,je藕dzi na w贸zku ,jest 艣lepa,g艂ucha,jest upo艣ledzona umys艂owo i ma zaszyt膮 pi... i taka wtedy nie b臋dzie patrzy艂a na to co mam w majtkach,bo nie b臋dzie jej potrzebny,skoro b臋dzie mia艂a zaszyt膮. Ja wcale wymaga艅 nie mam 偶adnych.Ja nie patrz臋 na 艣licznotki,bo wiem,偶e nie mam u nich szans,ja patrz臋 od trzech lat tylko na te najbrzydsze,na te najbardziej ko艣lawe i jeszcze od takich dostaj臋 kosza.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 andrzej1980rok
Jestem zdesperowany i wezm臋 ka偶d膮,kt贸ra mnie tylko zechce,cho膰by by艂a odra偶aj膮ca i 艣mierdzia艂a,to nawet tak膮 sobie wezm臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
Przy takiej przynajmniej poczuj臋 si臋 jak m臋偶czyzna i jeszcze b臋d臋 przy niej przystojny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie znasz
jak ci kobirty pale robly przeciez nic ci nie wysaje z reki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
Dlatego ju偶 偶adna tego mi nie robi,a jak si臋 jaka艣 trafi niechc膮cy,to po prostu bierze go do buzi i robi mi to bez trzymania r臋k膮.Bo jak we藕mie w r臋k臋,to wystaje mo偶e z centymetr i nie da rady.Zreszt膮 jak dziewczyna tylko 'go" zobaczy,to odechciewa jej si臋 ca艂ego seksu i od razu odchodzi ode mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
Jaki ja by艂em naiwny i g艂upi,my艣l膮c,偶e cz艂owiek 偶yje dla mi艂o艣ci i takie tam bzdetki.Teraz ju偶 wiem na 100%,偶e faceci si臋 rodz膮 po to,偶eby zadowala膰 kobiety,a jak jaki艣 nie umie zadowoli膰,no to ko艅czy tak jak ja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
" nie znasz jak ci kobirty pale robly przeciez nic ci nie wysaje z reki " A czy ty czasem nie jeste艣 za m艂ody na seks? To 偶e masz takiego jak ja,a nied艂ugo b臋dziesz mia艂 wi臋kszego,to nic,bo jeste艣 nieletni,lepiej zajmij si臋 szko艂膮,bo nie zdasz do nast臋pnej klasy w swoim gimnazjum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie znasz
moze i jestem za mlody ale atrakcjyny .. wysportoway , wysoki i uczyc sie tez dobrze ucze bo koncze z paskami wiec nie masz powodow do martwienia sie czy zdam. Jedno mnie nie pokoi ze moze mam malego kurwa bo moj kumpel o rok starszy ma 17 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie znasz
nie uwzasz andrzej ze robisz z siebie cipe ? tak膮 niezdare ? kurwa one sa do dymania a nie zebys mil kompleksy .. widze ze mieszkasz na tej stornie i robisz niezly kociol.tylko tb ludzie pisza co masz robic itp ... ogarnij trovhe jestem mlodysz o drugie 14 lat i ci dobrze radze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
Przekona艂e艣 mnie.Od dzisiaj b臋d臋 dziewczyny w艂a艣nie tak traktowa艂-one s膮 do dymania.Masz racj臋.Tylko,偶eby je dyma膰,to trzeba mie膰 czym,a ja nie mam czym.A je偶eli chodzi o moje kompleksy,to gdyby dziewczyny mi nie m贸wi艂y "masz ma艂ego" i nie odchodzi艂y ode mnie,to kompleks贸w bym teraz nie mia艂,bo to one mnie do kompleks贸w doprowadzi艂y.A prawda jest taka,偶e dziewczyna jak ma wyb贸r,albo by膰 z facetem,kt贸ry jest dobry,czu艂y,kochaj膮cy itd,ale ma ma艂ego i nie ma pieni臋dzy,czy by膰 z facetem,kt贸ry siedzia艂 w wi臋zieniu,kt贸ry jest zab贸jc膮,gwa艂cicielem,nie szanuje kobiet,bije je,ale w majtkach ma 20cm i je藕dzi super drog膮,kradzion膮 bryk膮,to odpowied藕 jest jasna,kogo ona wybierze.Wybierze tego kryminalist臋,tylko dlatego 偶e ma samoch贸d i kutasa po kolana.Jeszcze jest silny,umie si臋 bi膰---pe艂nia szcz臋艣cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobra teoria
w koncu to niezle dostac po mordzie od chlopa. szczegolnie kutasem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
No wiesz-kobieta obra偶a膰 faceta mo偶e,bo jest kobiet膮,dam膮 i jej wszystko wolno,ale jak facet kobiet臋 obrazi,to zamsta b臋dzie krwawa.Niestety,ona mu tego nie daruje,obrazi艂 j膮,zrani艂 jej dum臋 i musi zgin膮膰.Laski s膮 m艣ciwe.I jak dziewczyna m贸wi facetowi 'masz ma艂ego" i go zostawia,to jej si臋 wydaje,ze to jest normalne i ,偶e to nic takiego,ale jak on jej powie "jeste艣 gruba,masz ma艂e piersi" itd,a ju偶 nie daj Bo偶e nawyzywa j膮,to ona z zemsty napu艣ci na niego koleg贸w i jeszcze b臋dzie sta艂a obok i patrzy艂a si臋,jak go katuj膮.Ju偶 nie raz tak mia艂em,偶e powiedzia艂em dziewczynie co艣,co si臋 jej nie spodoba艂o i potem musia艂em ucieka膰 po osiedlu mi臋dzy blokami,bo kolesi na mnie napu艣ci艂a,ja ucieka艂em,a ona mia艂a radoch臋.Dziewczyny s膮 niebezpieczne.One obra偶a膰 mog膮,ale jak je si臋 obrazi,to .....艣mier膰.Bo to przecie偶 damy,ksi臋偶niczki-ich obra偶a膰 nie wolno,je trzeba nosi膰 na r臋kach,wyciera膰 im dupy,karmi膰,kl臋cze膰 przed nimi,k艂ania膰 si臋 im w pas,bo jak nie,to odejd膮,albo napuszcz膮 koleg贸w 偶eby si臋 zem艣ci膰.Albo z zemsty rozgadaj膮 wszystkim swoim kole偶ankom,偶e mam ma艂ego i wtedy ju偶 偶adna mnie nie zechce.Szczeg贸lnie na wsiach tak jest,wystarczy p贸j艣膰 do 艂贸偶ka z jedn膮 dziewczyn膮,a potem wszystkie jej kole偶anki b臋d膮 wiedzia艂y co ja mam w majtkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanka99
Andrzej, ty si臋 powiniene艣 zastanowi膰 czy twoje problemy z kobietami rzeczywi艣cie maj膮 przyczyn臋 w wielko艣ci penisa, bo po przeczytani twoich wypowiedzi wydaje mi si臋, 偶e mo偶e bardziej chodzi膰 o osobowo艣膰. W og贸le to masz raczej problem z psychik膮 ni偶 z penisem. A 12 cm to 偶adna tragedia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
Skoro 偶adna tragedia,to dlaczego ,jak tylko zdj臋艂y mi majtki,to od razu odchodzi艂y?Dlaczego nawet "go" nie czu艂y,podczas gdy ja si臋 bardzo stara艂em?Dlaczego ,gdy wk艂ada艂em im,to by艂o du偶o luzu i bardzo cz臋sto nawet sam nie wiedzia艂em,czy ju偶 jestem w 艣rodku,czy jeszcze nie,bo nic nie czu艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nudny sie robisz
i chyba masz problem z psychika nie z penisem... z takim podejsciem nigdzie nie zajdziesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
No tak-najlepiej zwali膰 win臋 na czyj膮艣 psychik臋 i problem rozwi膮zany.Tylko ja ju偶 pisa艂em to wiele razy i nikt mi na to pytanie nie chce odpowiedzie膰,tylko od razu m贸wi,偶e to moja wina,偶e jestem psychiczny.Chodzi艂em z dziewczynami,spotykali艣my si臋,one przychodzi艂y do mnie do domu(jak jeszcze z rodzicami mieszka艂em),ja chodzi艂em do nich,ca艂e dnie ze sob膮 sp臋dzali艣my,one mi wiele razy m贸wi艂y "jeste艣 przystojny,jeste艣 atrakcyjnym m臋偶czyzn膮,kocham ci臋,jeste艣 taki mi艂y dla mnie,taki dobry "itd.Z chwil膮 p贸j艣cia do 艂贸偶ka,od razu,tak nagle si臋 odkochiwa艂y i odchodzi艂y ode mnie.To co ,to wina mojej psychiki,czy ma艂ego penisa?tylko mi zdj臋艂y majtki i koniec znajomo艣ci.A jeszcze godzin臋 wcze艣niej,zanim si臋 dowiedzia艂y,偶e mam ma艂ego,to by艂em taki "cudowny,kochany,wspania艂y",zdj臋艂y mi gacie i..... ju偶 cudowny nie by艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
Wszystkie moje by艂e ju偶 teraz maj膮 albo narzeczonych,albo ju偶 maj膮 m臋偶a i dziecko,jedna nawet ju偶 jest samotn膮 mamusi膮,bo facet j膮 zrucha艂,a potem od niej odszed艂.Wida膰 sama tego chcia艂a.Ja jej nie pasowa艂em,mia艂em za ma艂ego,to pozna艂a tego wielkiego,kt贸ry j膮 zer偶n膮艂,a potem odszed艂 od niej i co? Teraz jest szcz臋艣liwa?Ja przynajmniej bym nie odszed艂 od niej.Ale ona wida膰,wola艂a ogiera z pyd膮,kt贸ry raz j膮 zer偶n膮艂 i potem j膮 zostawi艂,a ona teraz nie ma 艣rodk贸w do 偶ycia i musz膮 jej pomaga膰 rodzice.A moje inne dziewczyny ju偶 maj膮 facet贸w,ju偶 kilka z nich widzia艂em na ulicy z wysokimi przystojniaczkami,jedn膮 widzia艂em z du偶ym brzuchem-sama sz艂a.Pewnie te偶 j膮 zostawi艂 jaki艣 wspania艂y m臋偶czyzna z wi臋kszym ni偶 m贸j.Chcia艂y kutasa,to go dosta艂y i co im z tego?A to,偶e teraz albo pozak艂ada艂y rodziny patologiczne w najgorszej dzielnicy w mie艣cie,albo zosta艂y same z dzieckiem bez 艣rodk贸w do 偶ycia,bo ten wspania艂y ogier z super m臋skim penisem sobie odszed艂.Pewnie teraz 偶a艂uj膮 偶e nie s膮 ze mn膮,ale ju偶 za p贸藕no,bo ja ju偶 nie chc臋 zu偶ytej szmaty z wielk膮 pizd膮 i z obcym dzieckiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
Teraz by mieszka艂y w 艂adnym domu z ogrodem i by mia艂y normalne spokojne 偶ycie i kochaj膮cego m臋偶a,a tak to mieszkaj膮 w jakiej艣 starej kamienicy,w kt贸rej tylko pija艅stwo ,mordobicie i nic wi臋cej.Widocznie im to pasuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
A ty g贸wniarzu sobie nie pozwalaj,bo jeste艣 szczylem 2 razy m艂odszym ode mnie,to 偶e masz kutasa,a ja go nie mam,to nie znaczy 偶e masz si臋 tak do mnie odzywa膰 szczeniaku jeden.Masz 14 lat,a ja 28 i sobie nie 偶ycz臋 takich odzywek.Odzywaj si臋 tak do swoich kumpli u siebie w gimnazjum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andrzej1980rok
A ja rzeczywi艣cie ju偶 wol臋 sobie wali膰 konia i mie膰 w ten spos贸b takie orgazmy,jakich mi jeszcze nigdy 偶adna dziewczyna nie da艂a,bo by艂a le偶膮c膮 k艂od膮 i tylko czeka艂a jak ja jej zrobi臋 dobrze,a sama sobie spa艂a i mia艂a wszystko w dupie,podczas,gdy ja si臋 stara艂em i m臋czy艂em.Wal臋 sobie ju偶 od 13-tego roku 偶ycia,czyli 15 lat i b臋d臋 to robi艂 do ko艅ca 偶ycia w samotno艣ci i bardzo dobrze.Skoro dziewczyny nie potrafi膮 prawdziwie kocha膰 ,tylko chc膮 bzykania bez 偶adnych uczu膰,to niech si臋 bzykaj膮 ze swoimi ogierami a ja zaczn臋 chodzi膰 do burdelu i przynajmniej jak zap艂ac臋 2 razy w miesi膮cu po 150艂,to prostytutka mnie dowarto艣ciuje,b臋dzie udawa艂a dobrze orgazmy i chocia偶 przez chwil臋 b臋d臋 si臋 czu艂 normalnym facetem.Ja ju偶 sko艅czy艂em ten temat i 偶egnam.O偶eni臋 si臋 ,jak na prawd臋 zobacz臋,偶e dziewczyna jest dobra,偶e zale偶y jej nam nie,ale to niech ona si臋 o mnie stara,a jak jej co艣 nie pasuje,to niech spierdala i mam j膮 w dupie.Mam sw贸j dom,mam ogr贸dek,umiem gotowa膰,jestem kucharzem z zawodu,mam wszystko co chc臋.Jedynie brakuje mi kobiety,ale i bez niej sobie te偶 poradz臋 i jeszcze kiedy艣 laski b臋d膮 same za mn膮 lata膰,a wtedy ja b臋d臋 mia艂 fochy. KONIEC TEMATU.Przynajmniej dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej we藕 si臋 ogarnij
ch艂opie, bo zaczynasz si臋 o艣miesza膰. 呕a艂osne s膮 te monologi. I rozczaruj臋 Ci臋 - nie ka偶dy facet z du偶ym fiutem to kryminalista, debil i damski bokser i nie ka偶da kobieta maj膮ca faceta z du偶ym to g艂upia dziwka. Na nieszcz臋艣cie dla Ciebie jest mn贸stwo facet贸w z intelektem na poziomie i ciekaw膮 osobowo艣ci膮 plus z normalnym penisem. Wi臋c nie uk艂adaj sobie tu 艣wiatka w czerni i bieli, bo nic Ci to nie da, nie dowarto艣ciujesz si臋 w ten spos贸b. A tamte dziewczyny po prostu Ci臋 nie kocha艂y. Nie wiem, czemu zadajesz si臋 z lalami prostymi jak konstrukcja wiadra. Mo偶e jeste艣 s艂abowity nie tylko na penisie, ale te偶 np. na intelekcie i nie mo偶esz startowa膰 wy偶ej. Z tego co piszesz do艣膰 za艂osny obraz si臋 wy艂ania. I nie siej tu fermentu, 偶e kobiety potrzebuj膮 dr膮g贸w do kolan, bo to BZDETY, maj膮ce na celu poni偶enie tych niedobrych kobiet, co to Ci臋 nie chcia艂y. Naprawd臋 zainwestuj w sw贸j umys艂 i oczaruj dziewczyn臋 na poziomie, to przestaniesz tu pierdo艂y wypisywa膰 (zaznaczam, 偶e NIE bagatelizuj臋 Twojego problemu samego w sobie).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Wszystkie dziewczyny my艣l膮,偶e jak facet ma ma艂ego,to od razu jest g艂upi,niewykszta艂cony,ma艂o inteligentny itd.Ja mam wykszta艂cenie 艣rednie(zawod贸wka gastronomiczna i potem liceum wieczorowe informatyczne),tak偶e nie jestem jakim艣 prostym lumpem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Zgadza si臋.Na nieszcz臋艣cie dla mnie jest du偶o facet贸w pi臋knych,bogatych,z normalnym penisem.Ja wiem o tym.Tacy w moim wieku ju偶 maj膮 dziecko i jako艣 problem贸w z kobietami nie maj膮 i nigdy nie mieli,a facet kt贸ry ma np. 40 lat i jest jeszcze kawalerem,to potem si臋 okazuje,偶e albo ma ma艂ego,albo nie ma samochodu,albo jest bezrobotny,albo wyj膮tkowo szpetny-taka jest prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1980rok
Dobrze 偶e mi wreszcie kto艣 to powiedzia艂 prosto w oczy ,偶e jestem niewarto艣ciowym cz艂owiekiem,bo mam ma艂ego.Ok.Pope艂niam samob贸jstwo!!!!!!! To jest m贸j ostatni post. Tylko zastanawiam si臋 po co s膮 na 艣wiecie faceci z ma艂ymi penisami,skoro s膮 bezwarto艣ciowi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obserwujaca
A nie my艣la艂e艣 o przed艂u偶eniu penisa? To mniej bolesne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracoholik
Ok. Ja mam moze z 10 -13 cm penisa w zwodzie ale jest zaje..scie gruby i uwierzcie mi ze w przypadku moim i mojej dziewczyny rozmiar ma znaczenie, poniewaz jak juz mi sie ja uda przekonac do sexu to samo wtargniecie na jej teren trwa z pol godziny i jest to dla niej bardzo bolesne.. nawet jak uzywamy specjalnych zelow nawilzajacych. no ic co. ja to mam przejebane. moze mi ktos z tym pomoze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *******athenka********
pracoholiku niech tw贸j fiutek troszk臋 przejdzie na dietk臋! hej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Frostskadet
To ja naprzyk艂ad mam lage na 19,7 cm obiektywnie musze powiedziec ze nie jestem brzydki ani niski (184) ani jakas 艂ajza zyciowa czy takie tam... Widzicie mam problem z tym ze przez 19 lat dalej nie wykorzystalem swojego przyrodzenia i poprostu jest mi z tym zle... moze laskom sie wydaje ze jak chlopak ma infantylny wyglad (tzn mlodo mu patrzy z buzki) to bedzie mial pewnie mala faje o_O a to naprawde tak nie jest... Co mam k*rwa chodzic z pa艂a na wierzchu zeby mi chociaz zaczely ja ci膮gn膮膰?? JA*IERDOLE!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂 r
witam ja mam penisa o d艂ugo艣ci 10 cm i mam 21 lat

Udost臋pnij ten post