Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Gość z wypowiedzi wynika, że
istoty z cyckami mniejszymi niż 80D to paszczury kobietopodobne

Gość bdff
Nic takiego nie wynika- bynajmniej z mojej wypowiedzi. Ceniłem i cenię normalne, sympatyczne kobiety bez względu na rozmiar ich piersi (moja jedyna do tej pory ukochana miała raczej mały biust, mimo to- śliczny, szalałem za nim:), jednak ten topik obnażył prymitywizm kobiet- dziś nie można być pewnym, czy nawet ta ukochana osoba nie okaże się zimną s*ką i będzie jej zależeć tylko na rozmiarze penisa. Co się z wami dzieje dziewczyny???!!! W temacie seksu stałyście się bardziej prymitywne niż my- faceci, a ja z prymitywami nie chcę mieć nic do czynienia. W życiu nie chodzi tylko o dymanie, a o znaczeniu wielkości penisa się czyta i słyszy niemal na każdym kroku... Będzie co ma być, na początku przerażała mnie myśl o samotności, teraz wiem, że ta konieczność wcale nie musi być taka smutna.

Gość bagi761
drogie kobietki ;) nie wiem skąd wzięła się moda że faceci muszą mieć duże penisy??? średnia wielkość penisa u większości mężczyzn to od 12,9 do 13,5 :) mam już trochę latek i miałam do czynienia z wieloma penisami i powiem wam szczerze że seks z ogromnym penisem sprawiał mi okropny BÓL !!!!!! mimo że facet się starał to nie dałam rady odczuwać przyjemności ;( mój mąż ma penisa 14 cm długi i 14 cm w obwodzie....czy to mało??? nie sądzę, myślę że jest idealny dla każdej kobiety.Pamiętam jak kochałam się z nim pierwszy raz, bał się,był nie pewny, ale jak się rozkręcił to kochał mnie tak jak nikt nigdy przedtem, on mnie po prostu pieprzył, nigdy nie miałam ''mokrych orgazmów'' a teraz je mam, dosłownie sikam pod nim gdy mnie kocha, kiedyś seks analny był dla mnie mordęg a dziś nie wyobrażam sobie żeby nie przeleciał mojej dupki :p dziewczyny, rozmiar to nie wszystko, uwierzcie mi. Czytałam tu wiele wypowiedzi i powiem że czuję niesmak :/ dziewczyny,może źle szukacie? może w stajni znajdziecie odpowiedni rozmiar dla siebie? kochani mężczyźni, nie bierzcie sobie do serca te krytyczne wypowiedzi niektórych pań, bądźcie pewni swojego ciała i nauczcie się dawać kobiecie rozkosz i nie myślcie tylko o tym żeby się jak najszybciej SPUŚCIĆ!!!!! bo przegracie zaraz na początku.

Gość robert M
"bagi761" dobrze gadasz. Ja uwazam ze te wszystkie laski co tak sikaja na widok wielkiego kutasa to poprostu puste lachony nadajace sie tylko do ruchania jak lalki z sexshopu. takie moje zdanie. Przykre jest to ze takich wartosciowych kobiet jest coraz mniej. Prawie kazda teraz leci na duze fiuty kase dobry samochod itp. Totalny materialism. A gdzie uczucia milosc itp. To schodzi na dalszy plan. To jest smutne

Gość bagi761
dokładnie ;) każda kobieta czy każdy mężczyzna ma w sobie to coś, dlatego mnie interesują faceci którzy mają jakąś pasję, lalusie dyskotekowi zdecydowanie odpadaja, włosy na żel,kolczyki w uszach i broń boże nie dotykaj koszuli bo gucigo hehe żenada,

Gość robert M
moja kolezanka tez dawniej mowila ze tylko duze penisy ja kreca ale teraz gdy juz dojrzala mowi ze wielkosc nie ma znaczenia i ze liczy sie dopasowanie. Kolezanka jest raczej z tych wymagajacych wybrednych dziewczyn. I ja jej wierze

Gość bagi761
doszłam do wniosku że młode dziewczyny nie wiedzą jak korzystać z uroku seksu, większość przezywa swoje pierwsze kontakty w brudnym samochodzie albo dyskotekowym kiblu i najczęściej z jakimś wiejskim półgłówkiem. Sama niestety przeżyłam taką porażkę :( doświadczony mężczyzna zna swoja wartość i nie ma kompleksów bo mu bozia nie dała więcej w spodniach, myslę że facet który posiada mniejszego penisa bedzie się bardziej starał żeby dać kobiecie maksymalną rozkosz i z doswiadczenia wiem że to się sprawdza.

Gość zerozerozero
a ja mam swoje hobby:)

Gość karoll23
Mam 13 lat muj penis ma 6 cm 9cm w zwodzie i 8.5 szerokosc.jak myslicie urosnie jeszcze

Gość pitulitu
nie koniecznie..też jestem ciekawa jak to jest z małym...

Gość Buha ha ha!
A ja mam 14 cm długości i szybko się spuszczam. Wcale mi to nie przeszkadza. Mogę zrobić dobrze kobiecie językiem, albo palcem. I tak robię. Ona to lubi, więc nieważne jaki mam kuutas. Panowie, musicie wyzbyć się kompleksów.

Gość czestero
Narzekacie na małe penisy, ok. A my narzekamy na roz***ane waginy oraz małe cycki. Chcemy kobiety przez "K".

Gość pitulitu
Buha ha nie łudź się, ona jest zadowolona, nawet może mieć orgazm, będąc pieszczona językiem ale ... tak naprawdę marzy o tym żeby ją porządnie zerżnął duży ogier:P i na to nic nie poradzisz.

Gość :) :) :) :) :P :) :) :P :)
no więc tak.... facet miał 190cm wzrostu, był bardzo chudy. zalecał się dlugo, więc w końcu zgodziłam się. poszliśmy do hotelu. pogasiliśmy światła. ułożyliśmy się wygodnie w łóżku, pocałunki, macanki, przytulanki, on nagi przede mną klęczaół, ale w ciemnoścvi nie było go widać, klęknął za mną i do dzieła... :( :( :( :( rozczarowanie na maksa.... to było takie uczucie jakby wchodził we mnie duszek.... czyli żadne.... on stękał, obijał się o moje pośladki, ale ja nie wiedziałam czy wszedł we mnie, i czy on go w ogóle ma.... :( nigdy więcej sie z nim nie spotkałam, unikałam go, nie odpowiadałam na telefony.... to była masakra dosłownie....

Gość gość
a mnie kreca takie tematy :) mimo ze sam mam malego to jak panna mowi ze lubi duze, etc to mnie rozpiera ;) wiecej takich :) jesli ktoras z kolezanek tutaj by chciala do bolu szczerze i ostro pogadac o moim malym to zapraszam na wyzwalajaca rozmowe na skype - ja sie bawie, ty komentujesz, razem sexownie rozmawiamy :) moj id na skype to pawelekkkz - do napisania ;)

Gość ggg1
up up, ja tez chce. piszcie dziewczyny wiecej :)

Gość biancaneve
seks analny jest boski jak penis jest maly, robienie loda tez przyjemne bo nie ma bolu szczeki i strasznie milo patrzec jak kochanek odplywa. Obaj moi kochankowie z malymi panisami byli o niebo lepsi w grze wstepnej od panow dumnych ze swoich rozmiarow. obiaj mieli tez bardzo duzo wyobrazni i rozgrzali mnie do czerwonosci. Rozmiar nie ma znaczenia pod warunkiem, ze kompleksy zostawia sie za drzwiami sypialni i skupia sie na partnerze. Obecnie jestem z facetem ktory ma penisa 20cm a seks jest sredni.

Gość gość
no tez mam wodna pompke, ale powiekszanie idzie powoli, tak na stale, bo w pompce to go rozszerza fajnie...

Gość bodzio31
up :) dziewczyny napiszcie cos goracego o akcjach z malymi i duzymi :P

Gość gość
nie wiem czy to gorace ale mialam takiego jednego co byl zdecydownaie ponad przecietna i zamiast przyjemnosci czulam tylko bol... i te jego teksty: lubisz go czuc w brzuchu! yyy no nie za bardzo gamoniu :(

Gość gość
ja mialam 2 razy malych, jeden tak ze 14, drugi moze z 10... ten drugi porazka, 3 minuty akcji, zero techniki, zero wielkosci, ten z 14 jak mnie zlizal to zwariowalam! najlepsze lizanie do tej pory, wytrzymal dluuuugo, nie czulam go za wiele, ale umial i katy ustawiac i mnie ustawiac, caly zmysl dotyku, wszystko wypracowane. widac ze zdawal sobie sprawe, ze mu brakuje wielkosci ale umial to nadrobic cala magia poza tym... ci z duzymi nie zawsze maja tyle wyobrazni i polotu

Gość moniq26
badz co badz male sa smutne... mialam tez jakies mniejsze. jeden byl pokrecony bo lubil ponzianie go za malego czlonka. swietnie lizal, no ale mial malego

Gość gość
z maluchami nie musi byc zle ale musza wlasciciele ich byc pewni siebie. czasem ci z duzymi sa zbyt pewni siebie i malo daja ze tak powiem od siebie. zatem rozmiar wazny ale najwazniesze to co w glowie faceta przy akcji. moj obecny ma 20cm niezbyt gruby ale sredniawo lize. msuze go uczyc :P

Gość gość
ten co go spotkalam, czyli moj obecny wypada slabooo nie tylko pod katem wielkosci ale i jakosci. wiec zdecydownie wole wieksze, tym bardziej ze ich wlasciciele sa bardziej pewni siebie i to przeklada sie na lepsza akcje jak dla mnie