Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńkaaa 20

Do osób stosujących stosunek przerywany , Kochacie sie tez w dni płodne ??i

Polecane posty

Gość Oleńkaaa 20

Gość wensdayyy
tak :)

Gość danis
tez ale czasami mam obawy przed uszkodzeniem gumki

Gość zielony kamyczek

Gość Oleńkaaa 20
A moi drodzy chodzi mi o stosunki przerywane bez żadnych innych zabezpieczeń typu prezerwatywa itd .. więc ??

Gość zielony kamyczek

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddd
Nie ma mowy - umarłabym ze strachu:p

Gość kusssssa
osttanio uprawaialam stosunek przerywany w 6 dzien cyklu i dzis poszlam po test tak bylam przerazona....nie robcie tego, to zadna metoda antykoncepcji!!!

Gość upup2222222
ponawiam pyt. Stosujecie przerywany takze w dni płodne?

Gość proszę o odp
jw.

Gość qqqqqqqqqqqqq
nieeeee! po co tak ryzykować??? wszystkie kobiety ktore stosuja stosunek przerywany takze w dni płoden jak dla mnie są po prostu NIENORMALNE!!!!!!!!!!!

Gość kiaramii
ja w dni plode sie kochalam i w ciąże nie zaszlam ale za to ostatnio okres mi sie spoznial 2 dni i odchodzilam od zmyslow dlatego wiem ze w dni plodne nie bede sie kochac bez zabezpieczenia ,choc nigdy nie mozna mowic nigdy , pozdrawiam

Gość qqqqqqqqqqqqq
stosunek przerywany u mężczyzn może niekiedy prowadzić do nerwic seksualnych, skłonności do przedwczesnego wytrysku, a z czasem nawet do impotencji. Niekorzystny jest także dla kobiety, bowiem trwale przekrwione narządy miednicy mniejszej i brak orgazmu (który może być wynikiem stosowania tej metody) mogą powodować bóle brzucha, bolesne miesiączki oraz nerwice seksualne.

Gość o qqqqqqq
co za bzdury ty pleciesz jaki ma związek brak orgazmu ze stosunkiem przerywanym!!!!

Gość qqqqqqqqqqqqq
przecież sama tego nie wymyśliłam:o ściągnęłam ze strony resmediki więc mi tu nie bredź że gadam bzdury skoro nie masz o tym zielonego pojęcia http://www.resmedica.pl/ffxart1004.html

Gość jakoś się ta strona nie otwier

Gość qqqqqqqqqqqqq
o jezu to wpiszcie sobie w googlach : "stosunek przerywany" (tylko z cydzysłowiem)...to jest pierwszy wynik wyszukiwania!!!!!!!!!!!!

ja tak :) i teraz mam 3,5 tygodnia spozniony okres, wielka schize ale tez 2 negatywne wyniki testu.... eh.......................... (oczywiscie jestem w stalym zwiazku((nie mylic z malzenstwem,nazeczenstwem itp;))

Gość olaola23
ja tez, ale muszę się zmobilizowac i isc do ginekologa, ala się wstydzę, nawet przed chlopakiem rozebrałam się po roku bycia razem

Gość nerwus25
kurcze! ze wy sie nie boicie:) u mnie bylo kilka ruchow bez gumki a ja juz sie denerwuje...jak wy mozecie tak ciagle? :) ja bym chyba na serce umarla:) pozdrawiam:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
Robiłam tak z byłym przez 2 lata...Teraz jestem z innym partnerem i nie mam na to odwagi...Dodatkowo okazuje się,że chyba mam uczulenie na latex i co mam robić.....???????????? Na przerywany bez gumki się nie zgodze!!!

Gość mikusia aaa
tak

Gość Perelka oceanu...
wiecie co stosunek przerywany moze powodowac brak orgazmu u kobiety i zaburzenia u mezczyzny takze... jak niby kobieta ma miec orgazm? jesli juz ona zacznie dochodzic a tu on nagle musi wyciagnac bo boi sie ze nie zdarzy na czas... ciezka sprawa ogolnie... a jesli uzywa sie prezerwatywy to tez dlugo w niej nie poszaleje sie bo w kazdej chwili gumka moze peknac... takze juz sama niewiem jaka jest najlepsza forma antykoncepcji... bo tbsy tez nie sa dobre jakies tam ryzyko rakotworcze i inne skutki uboczne zawsze beda istnialy, a moga takze oslabiac libido... :-(

Gość przerywany z gumka
A po cholere? Jak przerywany to juz tylko bez. Z gumka to do konca... :) Ale nie cierpie prezerwatyw :O

Gość Perelka oceanu...
ale niektorzy tez tak robia ze przerywany ale pod koniec jak koles chce dojsc to zaklada gume...

Gość jsw
ja od 3 lat stosowałam ale jakoś zawsze miałam podejście ze jak będzie to będzie,a po 3 latach zdecydowaliśmy się z partnerem i za 1 razem się udało po porodzie już rok stosujemy od nowa przerywany i nic:D dodam że partner czasami skończył na zewnątrz i od razu jeszcze raz i też nic nie było nawet przy płodnych :D dodam że moje dwie koleżanki i kuzynka stosowały tabletki anty około ponad 1 roku do 2 lat i nie mogą mieć dzieci. jak kto woli tak ma

Gość kobietka ze stanów zjendoczony
ja mam lat 30 od 10 lat stosuje naturalne metody . W dni płodne , mój partner szczytuje na mój brzuch albo pupue , w dni niepdlodne zwykle do srodka . W ciąże nigdy nie zaszlam , o tabletakch nie myśle , wychodze z zalozenia , ze jak ma byc dziecko to bedzie .

Gość kobietka ze stanów zjendoczony
aha gwoli wyjasnienia , orgazm mam zawsze , przed moim facetem w dni plodne ,albo szczytujemy razem