Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dosia_25

Babeczki rodzące w Lubinie na Bema-odezwijcie się

Polecane posty

Gość jaaaaaaaa
rodzilam na bema w lubinie, i chwale sobie.To pytaj kobieto.:)

Cześć Dosia_25 Jestem z Lubina, niestety mieszkam tu od 1,5 roku. Obecnie jestem w 17 tygodniu ciąży. Chodzę do Feminy do dr. R. Nowackiego który jest rewelacyjny! Tam też chcę rodzić, poród podobno nie jest drogi. Co do Bema mam 2 koleżanki które rodziły, jedna trafiła na dyżur nocny (obudziła położne) i odpowiednio ją potraktowały, były nie zadowolone, praktycznie zero opieki, mówiła że to koszmar, może gdyby była z mężem miałby większy respekt lub dała w łapę. Druga miała tam znajomą położną tak więc się nie umęczyła, wydaje mi się że musisz być przygotowana na to żeby zabrać męża w celu postraszenia lub kasę, w Feminie poród prawdopodobnie kosztuje 400 zł więc może wychodzi na to samo (tam naprawdę są godne warunki i miła obsługa, fajne położne). Tyle wiem na ten temat. Jestem z topiku SIERPIEŃ 2006. http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060811/k/6843/preg.png

Hej dziewczyny. Dzięki za odzew tylko szkoda że mnie akurat nie było :-( jaaaaaa - ja jak na razie siedzę na necie więc jeśli będziesz miała ochotę ze mną poklikać to się odezwij